AY TAKVİMİ

Nisan 2014 Ay Takvimi

01 Nisan 2014 saat 08:20’den 03 Nisan 2014 saat 14:47’ye
kadar Ay Boğa Burcunda büyüyecek. Detaylar için tıklayın.

03 Nisan 2014 saat 14:47’den 06 Nisan 2014 saat 00:39’a
kadar Ay İkizler Burcunda büyüyecek. Detaylar için tıklayın.

06 Nisan 2014 saat 00:39’dan 08 Nisan 2014 saat 12:50’ye
kadar Ay Yengeç  Burcunda büyüyecek.
Detaylar için tıklayın.

08 Nisan 2014 saat 12:50’den 11 Nisan 2014 saat 01:07’e
kadar Ay Aslan Burcunda büyüyecek. Detaylar için tıklayın.

11 Nisan 2014 saat 01:07’den 13 Nisan 2014 saat 11:33’e
kadar Ay Başak Burcunda büyüyecek. Detaylar için tıklayın.

13 Nisan 2014 saat 11:33’ten 15 Nisan 2014 saat 19:19’a
kadar Ay Terazi Burcunda büyüyecek. Detaylar için tıklayın.

15 Nisan 2014 saat 10:42’de Dolunay gerçekleşecek.

Önümüzdeki iki hafta boyunca Ay küçülecek!

15 Nisan 2014 saat 19:19’dan 18 Nisan 2014 saat 00:43’e
kadar Ay Akrep Burcunda küçülecek. Detaylar için tıklayın.

18 Nisan 2014 saat 00:43’ten 20 Nisan 2014 saat 04:27’ye
kadar Ay Yay Burcunda küçülecek. Detaylar için tıklayın.

20 Nisan 2014 saat 04:27’den 22 Nisan 2014 saat 07:17’ye
kadar Ay Oğlak Burcunda küçülecek. Detaylar için tıklayın.

Etkili epilasyon tarihleri için tıklayın.

22 Nisan 2014 saat 07:17’den 24 Nisan 2014 saat 09:55’e
kadar Ay Kova Burcunda küçülecek. Detaylar için tıklayın.

24 Nisan 2014 saat 09:55’ten 26 Nisan 2014 saat 13:01’e
kadar Ay Balık Burcunda küçülecek. Detaylar için tıklayın.

26 Nisan 2014 saat 13:01’den 28 Nisan 2014 saat 17:23’e
kadar Ay Koç Burcunda küçülecek. Detaylar için tıklayın.

28 Nisan 2014 saat 17:23’ten 30 Nisan 2014 saat 23:55’e
kadar Ay Boğa Burcunda küçülecek. Detaylar için tıklayın.

29 Nisan 2014 saat 09:44’te Yeni Ay gerçekleşecek.

Önümüzdeki iki hafta boyunca Ay büyüyecek!

Etkili epilasyon tarihleri için tıklayın.

Tags

Related Articles

62 Yorumlar

  1. merhabalar nisan ayı için saç kesiminin en uygun olduğu bir tarih var mıdır? sayfanızla ve sizinle çok yeni tanıştım. Çok beğendim. Ellerinize sağlık.

  2. sevgili kelebek 18-19 nisan ile özellikle 23-24-25 nisan uygun fakat sanıyorum ki sizin durumunuz acil. büyüyen ay fazında mecbur kalacaksanız 5-10 nisan arasını tercih edin. ameliyat sonrası normalden daha fazla özen gösterin. çünkü büyüyen ay fazı iyileşme sürecini geciktirir. siz ne kadar özenli olursanız o kadar sorunsuz geçer. şifa diliyorum:)

  3. sevgili nurten teşekkür ederim, hoşgeldiniz:)
    10 nisan güzel bir gün kesim için. şimdilik ana sayfadaki "koç burcunda yeni ay" yazımı okumanızı öneririm. zaman içinde diger yazılarımı okudukça çabucak alışırsınız. sevgiler:)

  4. Merhaba Kozmik bakım.. 10 nisan, 10.26 da ay boşluğa geçiyor. Bugün saç kesiminin 10.26 dan sonra yapılması sağlıklı olmaz değil mi?

  5. Sevgili kozmik bakımm bir soru daha soracaktım 🙂 Regliyken saçla ilgili işlemleri tavsiye etmiyorsunuz.. REGLİ OLMADAN NEKADAR SÜRE ÖNCESİNE KADAR SAÇLA İLGİL İŞLEM YAPTIRMAK UYGUNDUR ACABA? Mesela sabah işlem yaptırıp öğleden sonra regli olursak uygun olur mu? Çok çook teşekkürler

  6. merhaba,
    yüzümde çıkan benlerden çok rahatsız oluyorum. sanki sürekli artıyor gibi geliyor, bildiğiniz ve başarılı olan etkili bir doğal tedavi var mı?bir çok sitede fazlaca öneri var ancak uygulanıp başarılı sonuç alındığına dair yoruma rastlamadım.tabi cerrahi müdahale bile düşünüyorum ancak iz kalmasından korktuğum için cesarette edemiyorum.
    teşekkürler. iyi ki varsın. sağlıcakla kal ve mutlu yaşa:)

  7. sevgili sibel, kötü sonuç alındığına dair hiç bir deneyim yaşamadık. pişman olursanız bir sonraki ay küçük bir kesim daha yaparsınız. sevgiler:)

  8. kozmik bakım sivilce için daha çok lekeleri için lavanta kürünü uyguluyorum 3 dönem yapmış olmama rağmen sonuç alamadım kaç dönem devam etmeliyim ve bir de detoks tarihlerine baktım ama göremedm en uygun ne zaman acaba?

  9. sevgili rümeysa, sivilceleriniz için bir sure de kudret narı yağını kullanın. konu burada var. sivilceleriniz geçtikten sonra lekeler için dün gece verdiğim karbonatla hazırlanan maskeyi uygulayabilirsiniz.
    detok tarihleri için nisan ayı takvimine bakın. yeni ay ve dolunay tarihlerinden bir gün once başlayıp üç gün uygulayabilirsiniz. bu bilgiyi her ay kullanabilirsiniz. şifa diliyorum en kısa zamanda:)

  10. sevgili rabia, ağustos ayından itibaren aslan burcu küçülen ay fazında gerçekleşmeye başlayacak. o zamana kadar yine küçülen ay fazındaki koç burcunu değerlendirebilirsiniz.

  11. sevgili kozmik bakım, saçlarımı bu ay içinde ne zaman boyatabilirim? 2 mayısta yolculuk planım var, gitmeden önce boyatmak istiyorum. ay takvimini inceliyorum ama küçülen ay fazı mı büyüyen ay fazı mı uygun, tabi bir de hangi burcun etkisinde olacak kısmı var, bir türlü bunları yerleştiremedim kafamda 🙁

  12. sevgili meltem saç boyarken ay fazını dikkate almıyoruz. koç ve aslan burclarını tercih ediyoruz. bu durumda nisan sonundaki koç burcu boya için uygundur. sevgiler:)

  13. teşekkür ederim. bundan sonra her ay koç ve aslan burçlarını takip edicem. bu sadece boya için geçerliydi değil mi? Peki kesim için hangi burçları takip edeyim?

  14. kesim için şuan yine bu iki burcu değerlendiriyoruz. aslan burcu büyüyen ay fazında gerçekleştiğinden hızlı uzamaya etki ediyor. fakat hızlı uzama değil de saçlarınızın daha güçlü ve gür olmasıysa istediğiniz küçülen ay fazındaki koç burcunu değerlendirmelisiniz. sanıyorum yaza kadar bu böyle devam edecek.

  15. mayıs sonuna kadar zorunlu olanlar dışında ameliyat tavsiye edilmiyor. google a 2014 mars retrosu yazarsanız geniş bilye ulaşabilirsiniz sevgili lale.

  16. evet sevgili arife türkiye saatine gore. siz aradaki saat farkını ilave ederek kullanabilirsiniz takvimi. ramazan ayındaki iftar saatleri gibi düşünün.

  17. sevgili kozmik peki el ve ayak tırnak bakımlarını da bu takvime göre yapsak olr mu mesela ben manikürümü evde kendim yapıyorum bunun için özel bir tarih var mı saç için uygun tarihlerde tırnak baımlarımızı da yapabilir miyiz??

  18. sevgili kozmikbakım,
    rahimle ilgili bir operasyon için hangi dönem uygun olur?
    Anladığım kadarıyla akrep dönemi uygun değil.Ama hangisi daha
    iyi olur anlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim..

  19. Sevgili kozmik bakim mayis ayi icinde ameliyat uygun degil demissiniz benimm mayisin ilk haftasi sezeryan olmam gerekiyor hangi gunler daha uygun olur

  20. 20-26 nisan arası daha uygun olur rahim ameliyatları için. aslında takvime bakarak biraz daha esnetebilirsiniz tarihleri. akrep günlerinden ve yeni aydan mümkün olduğu kadar uzak olması yeterli. yeni ay da da bedenimiz zayıf oluyor, toparlanmak zor olabilir. şifa diliyorum.

  21. sevgili hilal, bu konuda çok strese girmeyin lütfen. doğumlar, acil ameliyatlar her an gerçekleşiyor zaten. hepsinde de olumsuzluk yaşanmıyor. mayısın ilk haftası her ne kadar büyüyen fazda olsak da o bölgeye yakın burçlardan da uzak bir dönem. yani terazi, akrep ve yay burçlarını atlattık zaten. bu da güzel bir durum. digger anne adayları için de tekrar edeyim, sizler bu durumu düşünmeden stressiz olmaya gayret edin, en önemlisi de bu bence. size sağlıklı mutlu bir doğum diliyorum hilal, sevgiler:)

  22. sevgili diana, oğlak, balık ve ikizler burçlarını okuyun. oğlak burcunda her ikisi, balık burcunda pedikür, ikizler burcunda manikür yapılması daha uygundur.

  23. Kozmık bakım nısan ayının 1.epulasyon secenegı adetımın başlangıcına denk geldı.28 nısanda adetım bıtıyor 29 nısanda epılasyon yapabılır mıyım ? Adetten 2 ' 3gun önce ve ya sonra epılasyon yapılmaz denılıyor doğru mu?

  24. sevgili kozmik bakım ben saçlarımı kestirip kızıla boyamak istiyorum nisan ve mayıs aylarında ki en uygun günleri söylerseniz sevinirim sizden haber bekliyorum. teşekkür ederim.

  25. Kozmik Bakım,
    Mayıs ayı epilasyon tarihi ayın 18 i falan mı olur? Doktor randevusu için şimdiden soruyorum. Regl ve epilasyon tarihine göre ayarlayacağım. Teşekkür ederim.

  26. evet sevgili fullmoon. yinede 1mayısta yeni takvimi kontrol edin 17 ve 19 mayısı da. çok yoğun bir hafta geçiriyorum o nedenle ben de henüz bakamadım mayıs ayına.

  27. sevgili kozmik, acaba yeni bir işe başlarken (yani şu anda hazırlıklarını yapmakta olduğumuz ticari amaçlı bir işyerini faaliyete geçireceğimiz dönem), kazançlı ve başarılı olması için ayın hangi fazını veya burç dönemini tercih etmeliyiz?

  28. sevgili pnr/cnr biraz once bu konuyla ilgili mailinizi gördüm ve cevapladım. gecikme için kusura bakmayın lütfen.sevgiler:)

  29. merhaba sevgili kozmik, regl günlerinin sonlarında da olsak kaş bıyık almamalı mıyız? Yarın sabah saatlerini de kullanmazsam 3 hafta beklemek zorunda kalıcam 🙁

    1. Kübra, saç kesimi için aslan ve koç burcu günlerini tercih ediyoruz. Büyüyen ay fazında olursa daha hızlı uzamalarını sağlamış oluyoruz.

  30. Merhaba Kozmik Bakım,
    28 nisanda ay koç burcunda diye saçlarımı kestirdim. Fakat 29 nisanda yeni ay varmış. Yeni ay ve yakın zamanda kesilen saçlar erken beyazlıyordu. Bu duruma dikkat etmemişim. Şimdi ne yapabilirim?
    Sevgiler.

  31. merhaba kozmik bakım. nisan ayı epilasyon tarihlerinin yorumlarını kaldırmışsın. orda bi yorumu not alacaktım ama şimdi bulamıyorum lutfen bana yardımcı olur musun. ben epilasyon tarihlerine uyuyorum ama yüz bölgesinde bazen sabredemiyorum. burçlara göre tüylerimi alabileceğim tarihler yazan yorumu terar yayınlar mısın. cok mecbur kalırsanız şu burçlarda alabilirsiniz yazıyordu. lütfenn bana yardımcı olur musun

  32. Sevgili ozlem, kuculen ay fazindaki karbonhidrat gunlerinden bahsediyorsunuz fakat bu gunlerin olumlu bir etkisi olmadigini belitmek isterim. Sadece zorunlu oldugunuzda diger gunlerin olumsuz etkilerine tercih edilebilir olarak dusunun.sevgiler.

  33. Sevgili kubra, sevgili fullmoon un dedigi gibi koc burcu uygun olur.ayrica aslan burcu gunleri de cok etkilidir.mayisin ilk haftasi. Mayis ayi takvimi hazir oldugunda tam tarihi kontrol edin lutfen.sifa olsun.

  34. sevgili özlem karbonhidrat günleri ayın yengeç, akrep ve balık burcunda olduğu günlerdir. ana sayfada bulunan mayıs ayı takviminden not alabilirsiniz tarihleri. sevgiler..

  35. said faruk coban okul açılana kadar uygulama yapabilirsiniz elbette. ancak uygun günlerde muhakkak uygulama yapın. ana sayfadaki ağustos 2014 ay takvimi kullanarak uygun günleri tespit edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Check Also

Close
Close
Close