AY TAKVİMİ

Ay Oglak Burcunda

 

Tüm burçlar Oğlak
burcu etkisinde. 01 Ekim 2014 saat 07:40’tan 03 Ekim 2014 saat 10:59’a kadar Ay
Oğlak Burcunda büyüyor olacak.

 

Oğlak burcu
günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

 

Şifa olsun.

Related Articles

9 Yorumlar

  1. ekim ayının tüm günlerini ne zaman yayınlayacaksınız? kendime aylık bakım takvimi hazırlayacağımda, malesef her gün bakamıyorum siteye.

  2. Bazi Maskelerle ilgili sorularim olmustu acaba iletemedim mi yoksa yanit mi alamadim bilmiyorum yanitimi alip bu degerli gunleri degerlendirmeliyim sayin kozmik yinede tesekkurler

  3. Yaziyi gormeden bir saat evvel yuzumde ne kadar goze batan sey varsa sıktım:( cildim normalde herkesinin gozunun kaldigi yumusacik puruzsuz bir cilt iken kucuk kucuk sivilceler olustu. Daginik sekilde. Rica etsem bu degerli gunlerde cildime en iyi gelecek maskeyi tavsiye edebilir misiniz?
    Tesekkurler.

  4. sevgili merve, soyadınızı hatırlıyorum. belki bir sorun oluştu benim yanıtımda yayınlanmadı, belki cevabımı siz göremediniz, bilemiyorum.
    ay oğlakta iken ciltle oynamak en son yapılacak şeydir. sarı kantaron yağınız varsa birkaç gün sabah akşam uygulayın. aynı zamanda hemen bir maya maskesi hazırlayın. şifa olmasını dilerim.

  5. aynısafa bitkisinin öz suyu çok etkilidir fakat bulmanız daha zor olur. isteseniz merhemine devam edebilirsiniz. iyi bayramlar diliyorum:)

  6. Ben yanit gelene kadar yasemin yagi kullandim. Ertesi gunde kayisi cekirdegi yagi. İnsallah onlarda faydali olur. Cok tesekkurler kozmik. İyi bayramlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close