AY TAKVİMİ

Güzellik ve Bakım

 

28 Ağustos  2012 saat 20:38’ten 31 Ağustos  2012 saat 01:30’a kadar Ay Kova  burcunda büyüyecek;

Sıkça kullanılan saç bakım yağlarından daha fazla yarar elde etmek  için bu günleri tercih etmeniz daha uygun olacaktır. Üstelik büyüyen ay fazında saçlarınız bu bakımı çok iyi değerlendirecektir.

Bu dönemde yapılan bakımların saçların daha hızlı uzamasına yardımcı olacağını unutmayın!

Related Articles

7 Yorumlar

  1. Bu aralar abarttım sanırım bakım yapmayı ama kıyamıyorum saçlarıma çok yıprandı tuzlu suda, yağdan ümitliyim gelsin sinameki gitsin protein bakımı (:

  2. Kozmik Bakım,
    Bu yağ bakımlarını saçta ne kadar çok bekletirsek o kadar iyi olur diyebilir miyiz? Yoksa mesala 2 saat yeterli fazlaya gerek yok mu dersin?

    Saçımda yağ bakımıyla beklemekteyim. Bilgisi ve önerisi olanlardan cevap bekliyorum 🙂

  3. bence 1 gece öyle uyuyup sabah yıkamak en iyisi bi de saçında yağ bakımı varken sıcak ıslak havluyla press yapmannn.benim nacizane fikrim.tabi kozmikbakım daha iyi bilir…

  4. Bu dönemde yapılan bakımların saçların daha hızlı uzamasına yardımcı olacağını unutmayın

    tecrübe ile sabittir ,2 veya 3 kez senin verdiğin tarihlerde saçlarıma bakım yaptım sonuç mükemmel, saçlarımın 2 ay önceki ve şimdiki halini görenler çok şaşırıyor, naaptın da bu kadar uzadı ,diyor :)ah birde üşengeçlik etmeyip te devam etsem 🙁

  5. kesinlikle katılıyorum zeynep..ben de üşengeçlik etmesem aslında daha da uzardı.ama verilen tarihler çok önemli.altın değerinde:)

  6. fullmoon 4 saat yine oldukça iyi 🙂 ama sıcak havlu işini yabana atma.ben diyorum ama toplasan 4-5 kez anca yapmışımdır üşengeçlikten:))) ama her defasında saçım çok farklı oldu..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close