AY TAKVİMİ

Haziran 2015 Ay Takvimi

01 Haziran 2015
saat 21.39’dan 04 Haziran 2015 saat 03.50’ye kadar Ay Yay Burcunda olacak.
Detaylar için tıklayın.

02 Haziran
2015 saat 19.18’de Dolunay gerçekleşecek.

Önümüzdeki
iki hafta boyunca Ay küçülecek!

Tüm yılın
Dolunay takvimi için tıklayın.

 

04 Haziran
2015 saat 03.50’den 06 Haziran 2015 saat 08.01’e kadar Ay Oğlak Burcunda
küçülecek. Detaylar için tıklayın.

 

Etkili
epilasyon tarihleri için tıklayın.

06 Haziran
2015 saat 08.01’den 08 Haziran 2015 saat 11.16’ya kadar Ay Kova Burcunda
küçülecek. Detaylar için tıklayın.

 

08 Haziran
2015 saat 11.16’dan 10 Haziran 2015 saat 14.13’e kadar Ay Balık Burcunda
küçülecek. Detaylar için tıklayın.

 

10 Haziran
2015 saat 14.13’ten 12 Haziran 2015 saat 17.16’ya kadar Ay Koç Burcunda
küçülecek. Detaylar için tıklayın.

 

12 Haziran
2015 saat 17.16’dan 14 Haziran 2015 saat 20.50’ye kadar Ay Boğa Burcunda küçülecek.
Detaylar için tıklayın.

 

Etkili
epilasyon tarihleri için tıklayın.

 

14 Haziran
2015 saat 20.50’den 17 Haziran 2015 saat 01.50’ye kadar Ay İkizler Burcunda olacak.
Detaylar için tıklayın.

 

16 Haziran
2015 saat 17.05’te Yeni Ay gerçekleşecek.

Önümüzdeki
iki hafta boyunca Ay büyüyecek!

Tüm yılın
Yeni Ay takvimi için tıklayın.

 

17 Haziran
2015 saat 01.50’den 19 Haziran 2015 saat 09.22’ye kadar Ay Yengeç Burcunda
büyüyecek. Detaylar için tıklayın.

 

19 Haziran
2015 saat 09.22’den 21 Haziran 2015 saat 19.58’e kadar Ay Aslan Burcunda
büyüyecek. Detaylar için tıklayın.

 

21 Haziran
2015 saat 19.58’den 24 Haziran 2015 saat 08:40’a kadar Ay Başak Burcunda
büyüyecek. Detaylar için tıklayın.

 

24 Haziran
2015 saat 08:40’tan 26 Haziran 2015 saat 20.56’ya kadar Ay Terazi Burcunda
büyüyecek. Detaylar için tıklayın.

 

26 Haziran
2015 saat 20.56’dan 29 Haziran 2015 saat 06.21’e kadar Ay Akrep Burcunda
büyüyecek. Detaylar için tıklayın.

 

29 Haziran
2015 saat 06.21’den 01 Temmuz 2015 saat 12.10’a kadar Ay Yay Burcunda
büyüyecek. Detaylar için tıklayın.

Tags

Related Articles

14 Yorumlar

  1. sevgili kozmik yine ben seni çok yoruyorum biliyorum ama arıpoleni maskesi için malzemeleri aldım ama haftasonu yapabilirim ancak..Hafta içi zaman yok maalesef…Hafta sonuda Kova burcuna denk geliyor…Fayda görürmüyüm acaba…Yoksa uygun günleri mi bekliyeyim.Birde benim saçlarım omzumda cok az ve ince telli tahminen sarı kantaron yagı ne kadar yeterli olur…Ziyan etmek istemiyorum eşime çok zor aldırıyorum çünkü… Bu ne Allah aşkına ne işe yarayacak diye soruyor her seferinde…;)

  2. sevgili aslım malzemeleri zor temin ediyorsanız kendi günlerinde uygulayın derim. fakat kova günlerinde poleni kullanmadan yağlarla bakım yapabilirsiniz. saçınız çok azsa malzemeleri çok az kullanın. çay kaşığı ile hazırlayıp bir deneyin önce. gerekirse bir sonrakinde arttırırsınız. böylece malzemeniz ziyan olmaz. buradan benim de kesin bir şey söyleyebilmem çok zor çünkü.
    sevgiler

  3. sevgili yağmur,
    sorun olacağını düşünmüyorum. ayın 12 si koç-boğa burcuna rastlıyor fakat tel takımında cerrrahi bir müdahale yok bildiğim kadarıyla.
    şifa diliyorum:)

  4. uygundur fakat saatlere dikkat etmek gerek.hatta bu kez 12 haziran daha güzel etkilere sahip. yine saatine dikkat ederek yani geç kalmadan o gün yapabilirsiniz her ikisini de. şifa olsun.

  5. sevgili kozmik cumartesi akşamı 1 tatlı kaşığı kadar sarı kantaron ile aynı ölçüde çörekotu yağına duştan sonra tarağı batırarak saçlarımı taradım.Saç kremim bitmişti hem saçlarımı açmış oldum pazar günü akşama kadar ykamadım. pazar günü akşam duşta saç kremi uygulamadığım halde çok zorlanmadan açtım saçlarımı o yanık dolaşan uçlar bile yumuşaktı bu arada streç falan sarmadığım halde sonuç bu 🙂 dün akşam yıkadım saçlarımı saç kremi hala yoktu evde ve tabi banyoda karıştıra karıştıra yıkayınca saçlar yine inanılmaz dolaştı kurumaya yakın tararken biraz argan ve üzüm çekirdeği yağı karışımı sürerek tarayabildim ama kuruduktan sonra yine yumuşaktı saçlarım. Ellerimle özellikle kahkül kısmını düzeltirken yine takılma oluyor ama eskiye nazaran çok az.Sana yine yeniden minnettarım. Sadece yağ bakımıyla böyle olduysa arı poleni maskesinin mükemmel sonuç vereceğini düşünüyorum.Önümüzdeki Koç günlerinde uygulamaya çalışacağım. Eğer uygulayamazsamda ramazanda bi 15 gün izinli olacağım evde olduğum günler her gün arı poleni maskesini uygulamayı düşünüyorum.Su anki tek üzüntüm ilk kez saçlarımı tararken kucağıma havlu serip tek tek saydım saçlarımı ve 50 tel civarı döküldü bu normal diye biliyorum ki sadece banyo sonrası dökülüyor gün içinde elimle çektiğimde birkaç tel geliyor. Beni üzen 2 cm uzunluğunda kısa saçlar vardı ben bu saçların uçlardaki yanık kısım kırılıyor zannediyordum ama o akşam iyice incelediğimde kök olduğunu farkettim yani yeni çıkan saçlarım uzamadan dökülüyor. Ön kahkül kısmında yani seyrelen bölgede, arkalara nazaran daha az yeni çıkan saç var. Eğer bu kısımdan dökülüyosa seyreklik zamanla kapanmaz mı acaba diye düşünmeye başladım. Ve bu beni çok üzdü. Galiba benimki erkek tipi dökülme dermatoloğa hala gidemedim. Bu dermaroller hakkında ki düşüncenizide merak ediyorum etrafınızda kullanan var mı? Biliyorum çok uzun oldu yine yoruyorum sizi. Ama yorumlarınız düşünceleriniz çok önemli benm için. Sağlıcakla kalın. Sevgiler…Şimdiden tekrar teşekkürler…

  6. sevgili aslım,
    zamanla daha da sağlıklı hale gelecektir saçlarınız. demir eksikliğiniz var mı mutlaka baktırın. dilerseniz bu arada karanfil kürünü de uygulayabilirsiniz günlük bakım olarak. dermarollerle ilgi arkadaşlarımızdan biri olumlu dönüş yapmıştı. kullanılabilir elbette.
    en kısa zamanda daha güzel haberlerinizi almayı diliyorum 🙂

  7. Merhaba kozmik bakım
    Benim saçlarım çok ince telli ve bu ara aşırı dökülüyor sanırım stresten. Saç kesimi düşünüyorum biraz canlansın diye ,ne zaman yaptırsam daha iyi sonuç alırım bide nasıl bi kesim olduğunun önemi olur mu

  8. Kozmikcim merhaba senin önerilerin sayesinde saçlarım tam 3 ayda 12 cm uzadı çenemin üstündeydi şu an omuzlarıma geliyor Allah senden bin kere razı olsun devam edeceğim kürlere 🙂 hedefim yaz tatili bitene kadar bir 12 daha uzaması ve sırtıma gelmesini istiyorum inşallah 🙂 benim senden isteğim yazın sinemaki kürü çok fena koku bırakıyor kışın yine gidiyordu ama yazın çok feci ne yapmamı önerirsin acaba farklı kürler mi uygulasam? Bir de aktardan fiyto adlı şampuan aldım sarmaşık özlü çok faydasını gördüm çıkan bebek saçlarımdan anlıyorum işe yaradığını 🙂 onun hakkında bir bilgin var mı? Tekrar her şey için teşekkür ederim seviliyorsun Allah a emanet ol öpüyorum çok 🙂

  9. sevgili kübra merhaba 🙂
    ne güzel bir haber bu 🙂 şampuan hakkında bilgim yok malesef. hangi şampuan adlı konuya yazarsanız arkadaşlarımız bilgi verir muhtemelen.
    kokuyu gidermek için karanfil kürü uygulayabilirsiniz yazın, faydası olur mutlaka.
    ben de öpüyorum sizi sevgileyle <3 🙂

  10. sevgili kozmik nihayet yazmaya fırsat bulabildim. Dün ikinci saç kesimim yapılmış oldu. ilkini geçen ay koç gününde kesmişti eşim, bu ayda yine ben keserim dedi eşimin kuaförlüğü vardır ama çok usta olmadığı için 5-6 cm kısalmış oldu saçlarım;) aslında iyide oldu yanık saçlar çok az uçlarda kaldı. Kesimi dün yapmış olmama rağmen saçlarım çok yumuşak ve parlak etkisini hemen gösterdi sanki…Sevgili kozmik aslan burcu günlerinde kesim yapınca ortalama ayda ne kadar uzadığı biliyor musunuz? Diğer konu arı poleni maskesine gelecek olursak bu kez yaptım diyemeyeceğim yine, çünkü tam anlamıyla uygulayamadım sevgili kozmik…poleni yemek kaşığının arkasıyla ezebildiğim kadar ezdim. Saçlarıma uyguladım. Streçi sardım ama sıcak havlu uygulamasını yapamadım eşim fırsat vermedi saolsun…İki saat o şekilde bekledi polene alerjim varmış bunu da unutmuşum…Saçlarıma sürerken boynuma damlamıştı kızardı kaşındı, ensemde de kaşınma oldu ama saç diplerimde fazla bir kaşınma olmadı…inat ettim yıkamadım iki saat kadar streçli kaldı daha sonra uykum gelince streci çıkarıp uyudum. çıkarmadan uyumaya cesaret edemedim. Belki zararı olur diye. Ancak bu şekilde yapabildim bundan sonrada böyle olucak gibi gözüküyor.. Pazar günü öğleden sonra saçlarımı yıkadım eşim kesimimi yaptı. Akşamda karanfil kürümü uyguladım ve sonuçtan çok memnunum elim sürekli saçıma gidiyor…Dediğim gibi yanıklar cok azaldı ben yeni saç oluşumu ve saçın güçlenmesi için uygulamaya devam etmek istiyorum…Streçle uyusaydım zararı olurmuydu acaba..Sevgili kozmik. yine cok ayrıntılı uzun yazdım..Çok detaycı bir yapım var maalesef burcumun özelliğimidir nedir bilmiyorum. Hakkını helal et lütfen…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close