AY TAKVİMİ

AY İKİZLER BURCUNDA KÜÇÜLÜYOR

Tüm burçlar İkizler Burcu etkisinde 04 Haziran 2016
06:01’den 06 Haziran 2016 06:41’e kadar Ay İkizler Burcunda olacak. İkizler Burcu
günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

6 Yorumlar

  1. Tibet egzersizi için başlangıç tarihi bi yerde 6 haziran demiştiniz ay yengeçteyken mi ikizlerdeyken mi başlanmalı ikizler yeni ayı da var buna göre mi belirleniyor yani etkileri için mi süreklilik için mi tarih bekliyoruz biraz bilgilendirirseniz sevinirim bu güzel bilgiler için de teşekkürler <3

    1. ikizler burcunu tercih etmiyoruz sevgili cbktrcn. yarın başlamanız en güzeli. kolaylık ve sonuç almada tezlik verir. güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙂 <3

    2. Teskkur ederim ramazanla beraber bir başlangıç yaptım daha önce de 17 tekrara kadar gelip bırakmıştim en fazla 3 gün yapmayınca başa dönmek gerekiyordu sanırım bu vazgeçmeme neden olmuştu öyle mucizevi etkiler gormemistim ama duruşum düzelmisti ve iştahım açılmıştı kilo almak istediğim için yeniden başlıcam umarım devamli olur bu sefer iyi sonuclari bildiririm inş :))

  2. Epilasyon tarihine yanlış bakıp 4 haziran öğlen saatlerinde yaptım, neyse yine küçülen faZdaymiş, faydasını gorebilir miyim ki. Ilk hızlı etki azaldı tüyler azalmıyor artık.

    1. öyle umalım sevgili mattik.
      dönem dönem değişir endişelenmeyin. toplu olarak tahsil edersiniz önümüzdeki aylarda ya da belki bu ay 🙂 o yüzden, kaçırmamaya çalışın.
      sevgiler <3

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close