BAKIM TAKVİMİ

Şubat Ayı Epilasyon Günleri

 

1.SEÇENEK

 

06 Şubat 2013 saat 21:13’ten 08 Şubat  2013 saat 20:40’a kadar epilasyon
yapabilirsiniz.
(bu aralık içerisinde 8 şubat günü ay doğduktan sonraki
saatlerin etkisi daha yüksek olduğundan, zorunluluk söz konusu değilse
beklemenizi öneririm.)

 

2.SEÇENEK

 

25 Şubat 2013 saat 10:12’den 27 Şubat  2013 saat 14:00’e kadar olan zaman dilimi o dönemin epilasyon için en
uygun zaman dilimi.
(uygun
olursanız 26 şubatı değerlendirmeniz daha iyi olacaktır.)

 

Ay’ın Oğlak ve Başak Burcunda küçüleceği  bu günler,
epilasyon için şubat ayının en uygun günleridir. Ancak bu günlerin
etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem
kullanmalısınız!

 

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için
şimdiden epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici
ile nemlendirmelisiniz.

 

Ay’la Yaşam,  ve  püf
kategorilerinde bu tarihlerde ilginizi çekecek başlıkları bulabilirsiniz.

 

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

88 Yorumlar

  1. 10 yaşındaki kızımada yapıyorum.inşallah onunki bizimki gibi olmayacak gibi.hem kıl kökleri bir yetişkininki gibi kalın ve güçlü değil,hemde daha çabuk etki gösterir yetişkine göre değilmi?kozmik bakım.çünkü biz hep yanlış günlerde almaktan hem azalmadı hemde kalınlaştı.sen daha iyi anlarsın kozmikcim.birde ben bekarken regl halindeyken alınırsa azalır demişlerdi.4-5 kez öyle iken almıştım.meğer tersiymiş.ama kızlarım bu yanlışları yapmayacak ve kozmik bakımın verdiği tarihlerde alarak 15 yaşında (tam genç kızken)bitmiş olacak hayırlısıyla…emeğine sağlık

  2. tskler tarigler icin…istriklarli bir sekilde tarihlere uymaya caliscam. Ins yaza kadar yani yaklasik 5 ay icinde ciddi bir sekilde azalsa cok iyi olur 🙂

  3. cnm yıne supersın ocak ayında 3. tarıhıde verınde subatta yok dıye odum patlamıştı:)) ayın 8 ı demekkı en etkılı yontem elıne emeğine saglık kocaman opücüklerrrr

  4. cnm 8 şubat için yaptığın açıklamayı anlayamadım, özellikle belirteceğin bir saat dilimi varmı 8 şubat için? Lazer için de uygun olurmu peki?

  5. valla bana çok yaradı ki daha 2 3sefer kozmikbakıma göre uyguladım
    çook teşekkürler kozmikcim iyki varsın 🙂
    8i de cumaya geliyo rahat rahat yaparız artık 🙂

  6. şifa olsun arkadaşlar,güle güle kullanın,güzel sonuçlarla dönün:)

    ilk seçenekteki notumla ilgili açıklama isteyen arkadaşlar olmuşşçyle ki:
    ilk seçeneğimiz 6-7 ve 8 şubatı kapsıyor. zaman zaman bu günlerin içinden belli aralıkları tavsiye ediyorum size biliyorsunuz. yine benzer bir durum.
    bu ilk seçeneğimizde 8 şubat'ın (akşam)etkisi daha güçlü olacak. o nedenle acil bir durumunuz yoksa 8 şubatı kullanmanızı öneriyorum. akşam saatleriden kastım havanın kararmasından(akşam ezanından sonraki 10,15 dakika içerisinden hava kararmış oluyor) 20:40 a kadar olan süre.
    dediğim gibi acil bir durum ya da mecburiyet yoksa bu "avantajı" da değerlendirebilirsiniz. aksi halde 6 ve 7 şubatı kullanmanızında bir sakıncası yok, onlarda her ay uyguladığımız gibi epilasyon için doğru tarihler.
    sinemaki kızın sana minnetar olacak hayatı boyunca:)

    sinecod lazer için de uygun olur, kullanabilirsin.

    arkadaşlar birkaç gün soruları genelleyerek cevaplayacağım. sınavıma 2 gün kaldı ve benim daha 15 ünite gramer çalışmam gerekiyor! anlayış göstereceğinizi düşünüyorum. hafta sonunu atlatmaya ve galiba en çok uyumaya ihtiyacım var:)

  7. az daha orman olacaktık kozmik bakımcım:) ellerıne sağlık… umarım sınavlarında basarılı olursun…Allah zıhın acıklıgı versın;)

  8. canım ben iki seçeneğede uygun bir vakayım ikisi içinden hangisini kullanmam daha güçlü bir sonuç verir ki ?
    tüylerim tam çıkmadı oyüzden kararsız kaldımm..

  9. Bu iki tarihte de sıkıntı var benim için, şu tarihten itibaren almayın diyebilecegin bir tarih var mı? Şimdiden tesekkurler.

  10. çok teşekkür ediyorum arkadaşlar <3
    risus her zaman dediğim gibi her seçenek ayrı bir gizem,bir süpriz. uygun olduğunuz üsrece ikisini de değerlendirmelisiniz.var olanları bu seçenekte, çıkacak olanları da diğerinde almanı önereceğim kısacası:)
    pollyanna her biri ayrı ayrı şifa olmaya devam etsin:)
    jbck24 10 şubattan ikinci seçeneğe kadar olan iki haftalık süre kesinlikle uygun değil.

  11. *** Kubra Balta 07 şubat tarihli mesajı:
    sna çok sevinecegn bi haberm var HAMİLEYİM:-) ilk aylarım zor geçti teknolojidn uzak kaldm anca takip ettm zaten canm ck aciyo agda yaptrrkn o yuzden ona da ara vrmstm ama gozumu karattm bu tarihleri kacirmaya niyetm yokk:-)

    1. kubra mesajındaki eski kullanıcı adı bölümünü kırptığım için böyle yayınlandı mesajın. onu kullanmıyorum artık,(yeni üyelerin karışıklık yaşamaması açısından)
      hayırlı uğurlu olsun hamileliğin:) bizleri bile heyecanlandıran hamilelik haberleri sizlere neler yaşatıyordur kim bilir:))
      (ama kubra beni eskiden hangi isimle takip ediyordu? acaba bu hamileliği uzun zamandır bekleyen arkadaşlarımdan biri miydi? gibi soruların yanıtıda olsaydı mesajında şimdi merak içinde kıvranmazdım:))
      umuyorum sende tubiş gibi bu dönemde tüylerinin büyük kısmından kurtulan bir arkadaşım olursun:)

    1. ben yorumları biraz geç yayınlayabildim ancak bu yayının hemen altında aynı günlerin saç ve cilt bakımı için de uygun olduğu yazıyordu.ana sayfadaki son birkaç yayına bakarsanız kaçırmamış olursunuz, aklınızda bulunsun:)

  12. kozmikçim sana birsey danısmak ıstıyorum.benım vucudumdakı tüylerin bır cogunun kendısı sıyah ama koklerı beyaz okadar ınce ve okadar guclulerkı sureklı kırılıyorlar hatta cımbızla alırken bıle cok zorlanıyorum bunlar ıcın ne yapmak lazım varmı bır onerın???

  13. İyi günler Kozmik Bakım, ben aranıza yeni katıldım. Tüyleri cok fazla kafaya takan birisiyim, inşallah disiplinli bi şelikde devam edip sonuç alabilirim 🙂 Size bikaç sorum olacak; bu tarihler ülkeden ülkeye göre değişiyor mu? çünkü ben Almanyada yaşıyorum.
    ikinci sorumda şu; şubatın sonu martın başı gibi ağda yapma zamanım gelicek, ama 21 şubat civarında adetim yeni bişmiş olacak 27 şubatta ağda yapsam çok mu geç olur?

  14. İyi günler Kozmik Bakım ben yorum yazmıştım bugün acaba gönderildi mi emin olamadım tekrar yazayim dedim 🙂
    Ben bu ekibe yeni katıldım 25 şubatta nasipse başlamayı düşünüyorum , inşallah olumlu sonuç elde edebilirim bende 🙂 ama size bikaç sorum olacak;
    Bu verdiğiniz tarihler ülkeden ülkeye değişiklik gösteriyor mu?
    Regl dönemiyle bağlantısı tam olarak nedir ne kadar süre öncesinden yapabiliyoruz, birde bittikten hemen sonra yapabiliyor muyuz?
    yüzüm için 7sinde epilasyon yaptım ama reglime 1 hasta kalmış oluyor sonuç alır mıyım sizce?
    Cok heyecanlıyım 🙂

    1. hoşgeldiniz:)
      almanya için büyük bir saat farkı sözkonusu değil. aradaki saat farkı kadar değişiklik gösterir başlangıç ve bitişte.
      27 ocak geç olmaz epilasyon için. önemli olanregl günlerinde epilasyon yapmamak.bunun dışında regl olacağınız gün, ya da yoğun belirtiler yaşıyorsanız 1-2 gün öncesinde yapmamınız daha iyi olur. 1 hafta öncesi herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

  15. Kozmikcim merhaba
    Ben Ocağınson alternatifini kullanmıştım Şubatın ilki hem ben uygun değildim hem zaten çıkan yoktu
    Ama şimdi Şubatın sonuna kadar kaşlarımda alınma ihtiyacı olur
    Acaba bu süre zarfında kötünün iyisi bi gün varmıdır zorunlulukta kullanmam için Hepsi aynımıdır
    Tşkrler Kolay gelsin…

  16. bu iki hafta tüyler için olumsuz bir dönem.isterseniz ve uygunsa şimdiden alın en azından.böylece şubat sonundaki tarihlere kadar yeniden uzamış olur ve durumu düzeltmek için fırsat doğmuş olur:)

  17. canım ben ikinci alternatifte çıkan bazı yerlerimi alıcam bu tarihlerden sonra ki yani mart tarihleri aşağı yukarı ne zamana denk gelir mart başında var mı acaba epilasyon günü varsa onu beklicem canım

  18. cnm benım bu aykı alımımda tuyler sankı jıletle alınmıs gibi sert sert ve cıft cıkmaya basladı cok kasınıyorlar acaba benden alımdan kaynaklımı kı merak ettım yada ayın etkısımıdr.ayın 8 ınde aksam olmadan hemen once aldırmıstım

    1. sizden kaynaklanan bir duruma hiç benzemiyor.bazen çıkmakta zorlanıp kaşıntı yaşanabiliyor ama böyle bir zamnda alıp çift çıkıp çoğalması mümkün değil!
      şu an ilk çıkma dönemindeler diye tahmin ediyorum, henüz uzama yoktur muhtemelen. bir hafta sonra bir daha değerlendirin durumu olur mu..
      bunu söylememin nedeni daha önce de bu durumla karşılatık ama çıkış döneminde endişe yaratan sertlik hissi tüylerin uzama döneminde kayboldu.sanıyorum sevimli isimli üyemiz bildirmişti bu durumu. ayrıca ben de yaşadım. endişelenmeyin olur mu:)

  19. bende sÜpriz bir gelişme var paylaşmak istedim tüylerim çıkarken deli gibi kaşınırım yara yapana kadar 8 şubatta söylediğin saatte aldığım yerdeki tüyler çıkarken hiç kaşınmadı diğer yerler yine kaşındı ama çok değil o saatte alınanlar hiç kaşınmadı yaralardan kurtuldum Allah razı olsun

    1. çok sevindim:) ama kaşıntı olursa da endişelenmeyin..tüyler inceldiğinde ve çıkmakta zorlandığında da birkaç gün(tüyler yüzeye çıkana kadar)kaşıntı olabiliyor.sonuç için katlanmaya değer:)

  20. Dünden beri nemlendiriyorum. 2. Seçenek için bir uyarı yapabilirim demiştin. Onu bekliyorum. Ayın 27 sinde saat 11.00-12.00 gibi düşünüyorum. Ama başka uygun saat varsa onu değerlendireyim.

    Bu arada o kadar azaldı ki yaza birşey kalmayacak 🙂

    Çok teşekkürler, iyi ki varsın kozmik bakım.

    1. bir gülen yüz daha var bu gün ne güzel:)
      ben teşekkür ederim önerilerimi güvenle uyguladığın için.
      2.seçenek için de not yazdım,uygun olanlar dikkate alsın lütfen.

    1. esktra kullandığınız birşey var mı? açıkçası üç yıldır ilk kez duyuyoruz bunu ve fikir yürütemiyorum.
      aklıma gelen ihtimaller kullanılan bir ürün ya da o döneme rastlayan bir hormonal değişim.
      büyüyen ay fazında olsak normal karşılanabilir ve ay'ın etkisine bağlanabilir ama küçülen ay fazında mümkün değil.
      zaten o günlerin ters bir etkisi olsaydı hepimiz aynı durumu yaşardık.
      bu ilk uygulamanız mıydı? değilse daha önceki aylar da benzer bir durum oldumu merve hanım?

    2. esktra kullandığım ilaç gibi falan bişey yoktu aslında.ben sizleri yeni takipteyim 3 yada 4kez uyguladım bu günleri. en son 30 ocaktaki seçeneği kullanmıştım.böyle oldu ama paylaşmak istedim kozmik bakım hani sizlere inanmadığımdan yada uygulamanız yanlış işte gibi tavrım yok yanlış anlamanı istemem.
      ben uygulamalara devam edeceğim.şöyle bi durum var 30 ocaktaki adetimin hemen bitimine rastlamış alakası olurmu ki?

    3. yanlış anlamadım:)
      bende anlamaya çalışıyorum sebebini.dediğim gibi başka bir nedeni olmalı çünkü bizlerde aynı şey olmadı.
      ama ilk denemeniz değilmiş ve daha önce yaşamamışsınız.muhtemelen o dönemdeki hormonlarla ilgilidir ve bir daha yaşamazsınız:)
      adet sonrası daha da güzel bir dönemdir ama henüz bitmeden yaptıysanız dediğim gibi hormonlarınız aktif durumdadır.bu da önermediğim bir dönem. böyle zamanlamayı ayarlayamadığınız dönemlerde regl öncesindeki seçeneği kullanmanız sizin için daha iyi olur.onda da dikkat etmeniz gereken regl olacağınız gün (ya da yoğun belirtiler yaşıyorsanız birkaç gün öncesinde)epilasyon yapmamanız.

    4. teşekkür ederim artık daha sonraki yolunmalara bakıcaz:)

      nedir bu bayanların çektiği kimi yerde bitsin çıkmasın diye uğraşıyoruz kimi yerde de yenisi çıksın çoğalsın diye 🙂

  21. kozmikçim 26şubatı değerlendirirken ilk seçenekte olduğu gibi akşam saatlerini mi tercih edelim yoksa tüm gün uygun mudur

    1. akşam saatlerinde ay'ın enerjisinden daha fazla yararlanıyoruz aslında ama gündüz de gayet güzel etkiler içeriyor. hangisi uygunsa:)

  22. Merhaba kozmik bakım başka bir konu ararken kendimi burada buldum 🙂 yöntemi bende uygulayacağım yorumlara bakarsak iyi bir sonuç alacağım şimdiden teşekkürler sevgiler 😀

  23. kozmikcim benimde tuylerimde bi hafifleme oldu gibi ama bu aralar cene altimda asiri tuylenme oldu lazere gtmek istiyorum ben alexandrade lazer kullaniyordum simdi diode utulemeyi duydum sana sormadan da baslayasim gelmedi acikcasi 🙁 bu konuda fikrini soylersen cok mutlu olurum simdiden tesekkurler 🙂

  24. ben de diyorum ki lütfen yüzünüze lazer uygulatmayın!
    bir çok olumsuz tecrübe paylaşıldı.avrupada yaşayan arkadaşlarımız orada yüz bölgesinin yasaklandığını yazdılar.

    1. kesinlikle katılıyorum söylediğine. Çünkü pişmanlığını yaşıyorum maalesef 🙁
      azalacağı yere tüyleri de kıl yapıp çok kötü bir görüntüye sebep oluyor
      bölgede yayılma oluyor.
      şimdi senin verdiğin tarihlerde sir yapmaya çalışıyorum.

      Bugünü kullanmak daha faydalı demişsin ama dün akşam yapmak zorunda kaldım. Hatta koltuk altını bir önceki akşam uygulamadım.

      Evime hırsız girdi geçen hafta salı 🙁 o kadar korkulu ve tedirginim ki yalnız kalıp evde bu tip işlerimi bile yapamıyorum.
      O yüzden evde eşim ve annem varken hemen halletmeye çalıştım bu işi
      ama yinede fayda göreceğim biliyorum zaten o kadar çok azaldı ki bacaklarımı 2 aydır almıyordum çok seyrek ama uzundu
      Tüm verdiğin tarihler için sağol kozmik bakim :*

  25. kendimi hafiflemiş hissediyorum
    ama diğer aylara oranla bu ay işim o kadar çabuk bitti ki sevinmemek elde değil :))
    bir de kozmikcim sana birşey sormak istiyorum ağda sonrası portakal yağı kullanmaya devam ediyorum ama bitince kollarıma tatlı badem yağı sürdüm sence kötü mü yaptım 🙁
    cildim biraz kuru hem de elimde temizlemek için sadece o yağ kalmıştı o yüzden badem yağı tercih ettim, sildikten sonra selpakla kurulamaya çalıştım ama sence zeytin yağı mı temizlemek için uygun badem yağı mı ?

  26. 10 ocakta en son yapmıştım, bacaklar önceki gibi çıkmadı, daha seyrek çıktı. 1,5 ay gibi bir zamanda normalde daha fazla çıkardı. Kaş, bıyık kaldı maalesef, 25inde kuaföre yetişemedim, 26'sı salı gününe denk geldi. Teşekkür ederim. 😀

  27. kozmikcim dün agdami yaptim saati vereyim 19:12-22:00
    özel bölge, koltuk alti, bacaklar ve kollarimi aldim…
    yanliz ben biraz yavasim sanirim baya bi azalmis bacaklarimda falan, fakat buna ragmen agda uzun sürüyor belkide agda makinesi olmadigindan mutfaga gidip gidip tencerede kartusu isittigimdandir.
    kollarim ve bacaklarim baya azalmis bazi yerlerde hic cikmiyor artik. 🙂 yupppiiiiiiii
    cok tesekkür ederim

    1. rica ederim:)
      arkadaşımda balkonda çay keyfi için mini ısıtıcılardn vardı.ağda için de kullanılabilir bence. epey zaman tasarrufu sağlar diye düşünüyorum 🙂

  28. Anladım.İyi ki zamanında okumuşum, az daha yanlış yapacaktım.Teşekkürler bilgiler için. Bir de ben yeniyim burda,bilmediğim o kadar şey var ki )) bu epilasyon günlerinde tüyleri aldığımızda geç mi uzuyor, yoksa hem de gitdikce kıl kökleri inceliyormuʔ Ve yüzünüzdeki tüyleri neyle alıyorsunuzʔ

    1. günel hanım sayfanın altında kategoriler var. "Ay'la Yaşam"başlığındaki yazılarımı okursanız temel bilgiyi edinirsiniz.
      bu günlerde epilasyon dediğiniz gibi hem daha uzun süre temiz kalmayı hem tüylerin incelmesini hem de zamanla tamamen yok olmasını sağlıyor.hatta bazen ani ve hızlı kayıplar olabiliyor tüylerde.
      son sorunuzu yüzüne epilasyon yapan arkadaşlarımız cevaplasın.

  29. kozmik bakım üstteki yorumu görünce aklıma takılan birşey hakkında ne düşündüğünüzü merak ettim.. kadınlar kulubünde kantoron yağının tüyleri inceltttiğini falan yazmışlar birisi tesadüf eseri ayak parmağındaki tüyler incelince farketmiş ve deneyenler de iyi sonuç almış..acaba siz kantoron hakkında ne düşünüyorsunuz..bi de onlar ozonlanmış kantaron yağı kullanmışlar….ben de dün epilasyondan sonra evde annemin yaptığı kantoron yağını sürdüm belki işe yarar diye..ağda kalıntılarını da temizledi…merak ediyorum kantaron leke falan da geçiriyormuş..batık lekelerini de geçirir mi acaba…evde var diye denicem umarım kıllarımı çoğaltmaz…
    birde bacağımıgn bir tarafını almadım oğlak gününde alacağım aradaki farkı anlamak için…iyi mi yapmışım acaba :)yoksa farkeden bir şey yok mu??
    çok soru sordum kusura bakmayın..hakkınızı helal edin..

    1. deneyebilirsiniz tabi:) kantaron yağına gelince; böyle birkaç yağ not almıştım bir süre önce ama hiç birini denemediğim için öneremedim sizlere. yağ deyince de biraz durup düşünmek gerekiyor tabi. önce küçük bir bölgede denemek gerek yine de. bazen kişiler farkında olmadan uygun tarihlerde tüylerini alıp sonucu o gün sürdükleri herhangi bir ürüne bağlayabiliyor. doğal olarak heyecanlanıp herkesle paylaşmak istiyorlar.ama bir ürünün uzun süre kullanılıp aynı sonucu vermesi gerekir birçok kişide.isterseniz dediğim gibi küşük bir bölgede birkaç ay deneyin, isterseniz uygulayanların yorumlarını izleyin biraz.
      genel olarak bahsedecek olursak lekelere faydası olabilir çünkü hücre yeniliyor.özellikle yanıklarda çok etkilidir. bir öğrencimin yüzünü demir çubuk çizmişti. 2 günde kabuk bağlamadan büyük ölçüde kapattı yarayı.bunun dışında ozonlanmış yağlar tabi ki daha faydalı.

  30. kozmikçim tüyler uzadı ve ınceldı dedıgın gıbı ama yenı cıkanlar batıklı sivilce gıbı sert ve kasıntılı cıkıyor kırmızı kırmızı yara gıbı oldu koklerı umarım uzadıkca duzelırler tesekkur ederım

    1. yeni çıkanlarda yüzeye çıkmayı başarınca diğerleri gibi görünecektir. tüylerimiz sertken kolayca çıkabiliyor, inceldikçe güçsüzleştikçe deriyi zorluyor diyebiliriz. iyi haber bu sürekli tekrar etmiyor,düzene giriyor. endişelenmeyin.

  31. kozmik bakım merhaba, sana bişey sormak istiyorum. Ben yüzümdeki(yanak kısmı) tüyleri iple alıyorum ancak bi senin epilasyon günlerine denk geliyor bi gelmiyor çünkü uzuyor ve sabredemiyorum, lazerden de korkuyorum. acaba dayanamadığım zaman saç kesme aletleriyle sıfıra vursam (komik oldu ama:)) sonra senin tarihe kdr bekleyip iple alsam işe yarar mı ne dersin;)

    1. hayır, kesinlikle tavsiye etmem. jiletlemiş olacaksınız çünkü. lütfen bşraz sabırlı olmaya çalışın. bu ara çok şanslıyız aslında. epilasyona uygun günler peş peşe geliyor.şimdi biraz dişinizi sıkarsanız sonra daha uzun süre alma ihtiyacı hissetmeyeceksiniz. çoğumuz dudak üstünde aynı sorunu yaşıyorduk. şimdi kimse böyle yorumlar yapmıyor çünkü daha ince çıkıyor ve geç uzuyorlar.sizde bir süre disiplinli bir biçimde uygularsanız rahatlayacaksınız mutlaka:)

    2. anladım cnm ama ben 2. alternatiflerde hep regl olmuş oluyorum 🙁 regl zamanı da alınmıyo yani ayda 1'e kalıyo yine 🙁 çok uzuyo malesef 🙁 en kötü, regl zamanı alsam 2. alternatifte bir nebze iyi olur mu acaba? ya da bana alternatif bi burç günü verebilir misin ? (ör: akrep günleri vs. 😉

  32. kozmik bakım,
    bu sabah uyandım ve aklıma şu eski bilgi geldi, sormak istedim 🙂
    3 tane aydaki epilasyon günlerinin diğer aylardakilerden biraz daha etkili olduğunu söylemiştin. bu hala geçerli mi?
    öyleyse bu aylar hangileriydi? hatırlatabilir misin?

    1. aslında o konu biraz farklıydı. verdiğim tarihler için değil dolunay için geçerli bir söylemdi. her dolunayın değil sadece birkaç dolunayın epilasyonda olumlu etkisi olduğunu bu nedenle dolunay günlerini değil de farklı günleri kullandığımızı söylemiştim. o günler söz konusu olduğun (sürekli değişim gösteriyor) yayınlıyorum zaten ama herkes farkedemiyor:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close