BAKIM TAKVİMİ

Temmuz Ayı Epilasyon Günleri (2015)

1. SEÇENEK

02 Temmuz 2015 saat 06.36’dan 03 Temmuz 2015 saat 14.12’ye kadar
olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

 

1. SEÇENEK

09 Temmuz 2015 saat 23.56’dan 12 Temmuz 2015 saat 02.06’ya
kadar epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.

 

Ay’ın Oğlak ve Boğa Burcunda küçüleceği bu günler,  epilasyon için Temmuz ayının en uygun günleridir.
Ayın bu etkisinden faydalanmak istiyorsanız tüyleri kökten alan bir yöntem
kullanmalısınız!

 

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza

indirmek için iki
epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız
bir nemlendirici ile sık sık nemlendirmelisiniz.

Yöntemi lazer epilasyon ya da iğneli epilasyon randevularınızda da dikkate almanız seans sayısını düşürerek size maddi manevi kazanç sağlayacaktır.

Ay’la Yaşam,  ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

En yüksek faydayı görmenizi diliyorum.

Önceki aylar.

Faydalı olsun:)

 

 

Tags

Related Articles

42 Yorumlar

  1. Kozmik, yurtdisinda yasayanlar saat farkini eklese yeterli oluyor mu? Yoksa bulundugum lokasyon icin ayri bir hesaplama mi gerekiyor? Tesekkurler

  2. saat farkını ekleyin sevgili d4. yanı sıra bir iki saat daha bekleyin. ben türkiyede olmama ragmen tedbirli davranıyorum.
    sevgiler.

  3. İyi günler kozmik bakım .. Bir konu da fikrini almak istiyorum..Nette gezerken dr.lauranne adında tuy dokucu bir spreye rastladım biraz araştırdım .. Papatyadan yapılmış doğal bir tuy dokucu spreye olduğu söyleniyor. Açıkçası kararsız kaldım almak konusunda .. Boşuna uğraşmak ve hayal kırıklığın uğramak istemiyorum.. Kullanıcıların yorumları da güzel.. Doğru yalan bilmiyorum… Sence almalı mıyım..

  4. sevgili betül,
    yıllardır böyle çok sayıda ürün çıktı piyasaya. ilk çıktıklarında çok ses getirmelerine ragmen zaman geçtikçe işe yaramadıklarını gördük. fakat bu demek değildir ki bu ürün de onlar gibi. denemeden görmek mümkün değil. uzun zamandır piyasada ise forumlardaki yorumları araştırın. ürünlerin kendi sitelerindeki yorumlara itibar etmek zor çünkü. satış sitelerine yorum yazmak bir iş kolu şu anda.
    sevgiler 🙂

  5. sevgili hazal,
    doğru bir gün değil fakat size zora sokacak, çok olumsuz bir gün de değil. bundan sonraki randevularınızı alırken dikkat edin uygun günlere. büyük avantaj sağlar sizin için. iki hafta sonar mutlaka zorundaysanız 16 temmuza bırakmayın kesinlikle. bu tarihten itibaren on beş gün büyüyen fazda olacağız çünkü.
    sevgiler..

  6. kozmikcim lazere basladim ilk seansim 28 mayistaydi. simdide agustos basi gibi olacak. biliyorsun yurtdisindayim lazeride türkiyede yaptirdigim icin öyle pek randevuyu epilasyon günlerine göre ayarlayamiyorum. 28 mayis uygunmuydu? agustos basi peki nsl 4ü gibi?

    1. 28 mayıs hem büyüyen faz hem de terazi günleriydi sevgili suzan. uygun olduğunu söyleyemem ama seçme şansınız olmadığına gore takılmayın bu konuya. biraz uzar sonuç almanız ama alırsınız mutlaka.
      ağustos randevunuz küçülen faza rastlıyor fakat 6-7 ağustos olsaydı çok daha iyi olurdu.
      sevgiler:)

  7. Merhaba, ben lazer yaptırıyorum ancak seansım 15 temmuza denk geldi, belirttiğiniz tarihlere uymuyor ancak çok olumsuzsa ertelemeyi düşünüyorum. Bilgi verir misiniz? Teşekkürler.

    1. merhaba ztb.
      bildiğiniz gibi tam olarak istediğimiz bir tarih değil ama küçülen faza rastlaması küçük de olsa avantaj. 6-7 ağustos olursa çok iyi olur.
      sevgiler:)

    1. ağustos başına kadar uygun değil malesef sevgili zen. bu ara ayın ilk yarısına rastlıyor sadece. hatta ağustos ayında iki seçeneğimiz olmayacak. sadece ayın ilk haftasında uygun günler mevcut.
      sevgiler:)

    1. lazer gibi güçlü bir yöntemde ters tepki olacağını sanmıyorum fakat olumlu etkisinin de olmayacağını düşünüyorum sevgili fatoşş.

  8. Kollarim nerdeyse ayva tuylerine dönmeye baslamisken bu ay hem hızlı hem kalın çiktilar, moralimi bozmak istemiyorum ama neden böyle oluyor acaba bir nedeni var mıdır? Başa dönmüş gibi hissediyorum öyle bir ihtimal var mi:(

  9. Bir de secenek yoksa son çare olarak küçülen ay fazinda almak gerekir demissin kozmik, küçülen ay fazı olumlu değil de nötr etkiliyor değil mi?

    1. sevgili mermaid,
      nerdeyse hepimiz yılda bir kez bunu yaşıyoruz, nedenini bilmiyorum. sonraki aylarda yine normale dönüyor.
      küçülen faz dediğiniz gibi zorda kaldığımızda kullanılabilir. aslında büyüyen fazla kıyaslandığında iyidir. yoksa küçülen fazda da olumsuz zamanlar var. örneğin aslan günleri…

    1. 29-30 temmuz oğlak günleri uygun olur sevgili dilara. daha once denemediğiniz farklı bir uygulama ise eylül ayını beklemenizi öneririm.

  10. Tekrar merhaba kozmikciğim, lazer epilasyonumla senin verdiğin tarihleri eş zamanlı götürmeye özen gösteriyorum genel olarak memnunum ve sana çok teşekkür ediyorum 🙂 ağustos ayı tarihlerini 6'sında göstermişsin. Tatilimiz 5'ine denk geliyor. Epilasyon yaptırmadığım bölgelere ağda yapmayı düşünüyorum ağustos 1-2-3'ünden hangi günler uygun olur? Ya da temmuz sonunda uygun olan bir gün var mı?

    1. sevgili hale,
      temmuz sonuna kadar ay büyüyen fazda olduğu için hiç uygun değil. dolunay da uygun burçta değil bu ay ama madem her şekilde kural dışına çıkacaksınız ağustosun ilk üç gününden birini kullanın ve beklentiniz olmasın.
      iyi tailler diliyorum 🙂

  11. üç yıl uzun bir sure. mutlaka bir nedeni vardır fakat bunu tahmin etmek zor malesef. siz lazer epilasyon bile yaptırsanız randevularınızı bu tarihlere gore almaya çalışın.
    yumurta ve tavuk tüketimiyle ilgili bir yazım vardı, okuduğunuzu tahmin ediyorum. şüphelendiğiniz gıdalar varsa bir sure bırakın ya da doğalı ile değiştirin. belki bir fark hissedersiniz. ayrıca düzenli olarak kullandığınız bir ilaç varsa (şimdi ya da geçmişte) etkilerini araştırmanız da faydalı olabilir.
    sevgiler.

  12. Merhaba, benim iki sorunum var. Her ay mutlaka bu tarihlerde tüylerimi alırım.
    Ancak aldıktan sonra alt bacağımın içe dönük kısımlarında siyah benekler kalıyor. Gözeneklerin içindeler ve ancak iğne ile çıkartılabiliyor. Haftada iki defa kese yapmama rağmen kurtulamıyorum sizce ne yapmalıyım?
    Ayrıca bikini bölgemde daha önce sivilceli canımı yakan batıklar oluşuyordu. Önerdiğiniz gibi Hametan Krem'i kullandım ancak pek etki göremedim. Bunlardan doktorun verdiği antibiyotik ve kremler sayesinde kurtuldum. Ama şimdi de bazı köklerde hiç dışarı çıkmayan ama canımı da yakmayan tüyler var. Bazılarını fark ettiğimde sıkıyorum ve kolayca dışarı çıkıyorlar. Çok tuhaf ama çıkarlarken önce kılın kök kısmı geliyor. Bunlara bir türlü anlam veremiyorum. Acaba ne önerirsiniz?

  13. merhaba sevgili ecem.
    ilk bahsettiğiniz tüyler deri altında kıvrılmış şekilde değilse çok uzun sürede çıkan iyice güçsüzleşmiş tüylerdir. öyle kalmıyor mutlaka uzuyor fakat uzun zaman alıyor. (doğru tahmin ettiysem tabi tarif ettiğiniz durumu )
    ikinci durum için kantaron yağını ya da aynısefa merhemini deneyebilirsiniz. sarımsak yağı da iyi gelebilir fakat tüyleri yeniden güçlendirme ihtimalinden dolayı bunu öneremiyorum.

    1. Evet tahmin ettiğiniz gibi kıvrılmış değiller. Bu durumu epilasyon tarihlerinin geçici bir etkisi olarak görmeliyim sanırım. Teşekkür ederim.
      Aynısefa merhemini kendim hazırlamayıp güvendiğim bir markadan temin etmemin bir sakıncası olur mu sizce?

  14. Sevgili caprice,
    iki gunumuz kaldi doru epilasyon gunleri icin. Epilasyon takvimini verdim, ana sayfada bulabilirsiniz. Sifa olsun, sevgiler 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close