BAKIM TAKVİMİTAKVİMLER

Arınma ve Diyet Dönemi!

Isırganla Arınma kürüne 26 Mart 2024 tarihinde başlıyor, kendi saatinde yani 15.00-19.00 saatleri arasında uyguluyoruz. 09 Nisan 2024 tarihinde son kez uygulayıp bitiriyoruz.
Isırgan yapraklarımızı şimdiden temin edelim. Toplam 3 dönem (3 ay, uygun dönemde) uygulayıp bırakıyoruz, unutmayalım! Uygulama şeklini/saatini merak edenler ve yeniden hatırlamak isteyenler, ısırgan kürüne buraya tıklayarak ulaşabilirler.

Alkali su ile arınmayı da 26 Mart 2024 – 09 Nisan 2024 arasında uygulayabiliriz. En doğru şekilde uygulamak isterseniz detaylarına sağlık/diyet kategorisinden ya da bu kısa yolu kullanarak ulaşabilirsiniz: Alkali Su 

26 Mart 2024’te şekeri hayatımızdan çıkarmak için güzel bir başlangıç yapabiliriz.. Eğer on ya da 15 günlük detoks olarak kısa dönem uygulama yapmak istiyorsanız yine 26 Mart 2024‘te başlayıp 09 Nisan 2024‘te sonlandırabilirsiniz.  İlk kez karşılaşıyorsanız burada yazmıştım, bilgi edinebilirsiniz >> On Günlük Şeker Detoksu 

26 Mart  2024’te, Limon Suyu-Sarımsak kürüne ve Lavanta Kürüne başlamak için ideal gündür. Limon Suyu-Sarımsak kürünün detayları için buraya, Lavanta Kürünün detayları için buraya ve buraya tıklayabilirsiniz.

Yine 26 Mart 2024‘ tdiyete başlamak, sonuca ulaşma konusunda bize hız kazandırır. Eğer kısacık bir diyet planlıyorsanız arınma için kullanacağımız 26 Mart 2024 – 09 Nisan 2024 arasını değerlendirebiliriz. Ay’ın diyetle ne tür bir bağlantısı olduğunu hatırlamak için buraya tıklamanız yeterli.

ÜNLÜ DİYETİSYENLERİN ÖNERİLERİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.        Ayrıca üç günlük mini detoks uygulayarak tüm bedeninizi yenileyebilirsiniz. Uygulama tarihleri ve diğer diğer detayları buradaki detoks takviminde  her ay güncelliyorum.      Şifa olsun       Aşağıdaki takvimlerden birine ihtiyacınız varsa üzerine dokunmanız yeterli 

Tüm yılın Yeni Ay ve Dolunay Takvimi 

Tüm yılın Ay Takvimi

Aylık Takvimler

Saç Kesim Takvimi 

Saç Boyama ve Kına Takvimi 

Kaş Bakım Takvimi 

Epilasyon Takvimi 

Detoks Takvimi

Hacamat Takvimi

 

Tags

Related Articles

123 Yorumlar

    1. merhaba;) ben limon suyu ve sarimsak kuruyle ilgili soru sormustum. ben bu kuru uygulamak istiyorum fakat yarina yapamam cunku hazirlamadim:) hazirlicam fakat ne hangi tarihte icmeye baslamam gerekiyor? cevaplarsaniz sevinirim:)

  1. Sevgili kozmik bakim surekli takip ediyorum seni paylasimlarin 9cin tesekkur ederiz. Zayiflama sonrasi olusan catlaklar ve deformasyon icin bi tarifin var mı? Yardimci olursan sevinirim

  2. Degerli kozmik bakım zayiflama sonrasi olusan çatlaklar ve sarkmalar icin etkili bi tarifin varmi surulecek birseyler vs. Aydinlatirsan sevinirim çoook tesekkur ederim

  3. merhaba kozmıkcık .kac defadır yazıyorum ama yorum ekle dediğimde silinmiyor ve görünmüyor. çok üzülüyorum artık .sana ulasamıyorum neden böyle oluyor acaba yardımcı olurmusun 🙁

  4. heh sonunda oldu yorumum göründü çok sevindim 😀 öncelikle çok tesekkur ederim bizimle faydalı bilgerini paylastıgın için . ben bugun ilk defa ısırganla arınma kurune basladım ayrıca tibet egzersizlerininde 8. günümdeyim . acaba yag yakmak ve zayıflamak için da faydalı bilgilerin var mıdır? Şimdiden tesekkür ederim. eksik olma 🙂

  5. sevgili pepe,
    hemen hazırlarsanız mayısın ilk haftası, dolunay döneminde kullanabilirsiniz. hazırlığınız birkaç gün sürerse mayısın ikinci yarısında, yeni ay döneminde kullanırsınız. hazırladıktan sonar yeniden konuluruz tam tarihini.
    sevgiler:)

  6. sevgili pinkcloud85,
    20 nisan'da tibet egzersizlerine başlamanızı önereceğim öncelikle. bu bölgelere aynısefa merhemi kullanın. egzersizlere başlamadan once sürmeniz daha faydalı olur.
    kullanılabilecek şeyler hücre yenileyici özellikte olmalı aklınızda bulunsun. bu sarı kantaron yağı da olabilir, aynısefa merhemi değil yağı da olur, e vitamini de olur…
    faydalı olmasını diliyorum:)

  7. sevgili mavi yeşil,
    diger yorumlar gelmeye devam ettiği için blogla ilgili bir sorun olmadığını düşünüyorum. uygulamalarınız istediğiniz sonuca ulaştıracaktır sizi. bunun yanında alkali su tüketmenizi öneririm. ayrıca dolunay dönemlerinde ve ay’ın ikizler, terazi ve kova da olduğu günlerde yağlı beslenmeden kesinlikle uzak durun.
    güzel cümleleriniz için ayrıca teşekkür ederim, sevgiler:)

  8. Selam kozmik bakım,isirgan kürünü ilk kez deniyorum.Umarım fayda görürüm.Size bir sorum olacak,iki yıldır benim bacaklarim şişiyor.Gitmediğim özel doktor,tıp profesörü kalmadı.Dizlerimden aşağısı hergün ağrıyor,şişiyor ve yandigini hissediyorum.Yillardir spor yaparim,kullanmadigim krem,jel,ödem atici,dogal ürünler,çaylar,yaglar kalmadi.Vücuduma bakmadiklari yer kalmadi hastanelerde…Sizce ne yapabilirim,2yıldir cektigim azabı tahmin bile edemezsiniz. 🙁

  9. geçmiş olsun sevgili mariposa.
    tanı koyulamaması ilginç. ısırgan kürü sonunda kaybolur belki. en azından bunu dileyelim. tibet egzersizlerini uyguluyor musunuz bilmiyorum ama uygulamıyorsanız denemenizi öneririm. yakın arkadaşımın bacağında ve kalçasında yanma, çekme gibi şikayetleri vardı. son görüşmemizde şikayetlerinin uzun süredir kaybolduğunu fark etti. ne zamandan beri iyi olduğunu hatırlamıyor.
    ayrıca sormak istediğim bir şey var fakat biraz özel. mail yoluyla ulaşırsanız belki bir faydası olur.
    sevgiler:)

  10. belki bu soruları başka biri sormuştur diyerek yorumları okudum ama göremedim aklıma takılan 2 soru var yardımcı olursanız sevirim 1. 3 er günlük detokslar neler? 2. 5-18 mayıs arasındaki ısırgan kürünü anladım ama 3 dönem ne oluyor 🙂 şimdiden teşekkür ederim 🙂

  11. Sevgili kozmik bakım, ilk kez bu kürleri deneyeceğim ısırgan kürüne başlayacağım aynı zamanda diğer kürleri de uygulamakta sakınca var mıdır?

  12. üçer günlük detokslar sadece yeni ay ve dolunay'da uyguladığımız küçük arınma uygulamaları. bu şekilde organlarımızı dinlendirip yenilenmelerine yardımcı olabiliriz.
    küçülen ay fazlarında uyguladığımız ikişer haftalık uygulamalar ise üç dönem uygulanıyor.yani ard arda üç ay küçülen ay fazlarında. mayıs dolunayında ilk dönemi uygulayacaksınız. haziran dolunayında ikinci ve temmuz dolunayında üçüncü dönemi.
    şifa olmasını diliyorum:)

  13. hepsini aynı dönemde uygulamamak gerekir sevgili blueoceanwind. acil durumlarda lavanta ve ısırgan kürlerini uygulayabiliyoruz. saatleri birbirinden uzak olduğu için.
    şifa olsun.

  14. sevgili kozmik bakım küçülen ay fazlarında uyguladığımız ısırgan kürüne dolunayın ertesi günü başlıyoruz, yeni aya kadar diyorsunuz. bitişte yeni ay günü yani bu dönem için 18 mayıs yeni ay günü uyguluyor muyuz yeni ayın girdiği saat önemli mi? sevgiyle kalın…

  15. 1 hafta önce hacamat yaptırdım.1 ay boyunca gece yatarken lavanta çayı içmemi söyledi hacamatı yapan hanım.Bugün ısırgan kürüne başlamak istiyorum.İkisi birarada sıkıntı olur mu acaba?

  16. kozmik bakım ben ısırgan kürünü üç dönem uyguladım. sivilce problemim var fakat bu anlamda pek faydasını göremedim. sorum şu: bu kür yılda sadece üç dönem uygulanıp bırakılmalı mı yoksa her arınma döneminde uygulanabilir mi? yani ben haziranda 4. dönemle devam etmeli miyim?

  17. sevgili aslı’nın 10 haziran 2015 tarihli mesajı

    “Sevgili Kozmikcim, Bundan 6 ay önce tanıştım verdiğin yöntemlerle. Birkaç ay içinde 6-7 kilo almistim. Kansızlık ve dengesiz beslenmekle ilgili ciddi saç kaybım vardı. Tamamen umutlarımi yitirip köşeye sıkıştıgim bir anda kozmik bakim yetişti imdadıma. Öncelikle Ocak dolunayinda İSİRGANa başladım ve ardından gelen yeni ayda TİBETe. . 3 ayda 64 kilodan 56 kiloya düştüm.. Sıra saçlara gelmişti. POLENi gunlerinde uygulamaya başladım. İçine kattığım vitaminlerle de saçlarımı uçurdu diyebilirim.. Ama avuç avuç dokulmeyi bir türlü durduramiyordum. Karanfili okuyordum ama denemek bir türlü kısmet olmadi. Sonra bir sabah yapıcam dedim ve karanfil demledim kapaklı kavanozda. . Dökülmem 3 gün içerisinde net bir şekilde durdu. Ve bir kivircik saçlı olarak mükemmel bukleler (!) adı altında kullanmak zorunda olduğum, ve nefret ettiğim 7/24 ü çöpe attım! Yani karanfilden sonra SONUÇ MÜKEMMEL.. Saçlarım dökülmuyor , ve şekillendirici kullanmaktan kurtuldum! Benim MUCİZEM! Ve toparlamak gerekirse ; 3 kür yaptığım ISIRGANla toksin ödem ne varsa attım.. TİBETI 6 aydır bırakmadım. Daha önce benim bile gormedigim kivrimlarim oluştu. Dayanilmaz REGL agrilarim inanamayacagim bir sekilde hafifledi..Zayifladimm. . POLEN ve KARANFILLE saçlarım muhteşem görünüyor.. İnsanlar bana ışık sactigimi söylemeye başladı.. Ama ışığımi senden aldım KOZMİK BAKIM. . MİNNETTARIM. ..
    Ve hala denemeyen, benim gibi problemleri olan, kararsız, tüm arkadaslara şiddetle öneriyorum.. Sabırsız olmayın zaten 1 ay içinde etkilerini görmeye basliyacaksiniz. EMİN OLUN !!”

  18. sevgili ren bu kürün etkisini tam olarak görebilmek için saati çok önemli. çünkü bu saat aralığı bedenin toksin atma zamanı. dilerseniz ramazandan sonraki dönemde uygulayın. uygulama zamanı 1 ağustos olacak.
    sevgiler..

  19. merhaba,

    sitenizi yeni keşfettim, çok bilgilendirici emeğinize sağlık. toksin atıcı ısırgan kürünü uygulamak istiyorumm. anladığım kadarıyla 3 dönem (mayıs haziran temmuz) uygulanacakmış. mayıs haziran ayını kaçırdım maalesef , sadece temmuz ayını yapsam yarın başlasam olurmu. ? ve iki hafta hergün içeceğiz değilmi
    teşekkürler

  20. çok teşekkür ederim sevgili jasper.
    üç dönem üst üste kullandığımız doğriu fakat bu üç dönem sabit değil. siz bu ay başlayıp, eylülde tamamlayabilirsiniz yani.
    iki hafta boyunca her gün belirtilen saat aralığında içmelisiniz.
    şifa olmasını diliyorum.

  21. Sevgili kozmikciğim ardarda 3 dönem ısırgan kürü yapmak istedim ancak araya 1 ay girdi ramazan sebebiyle yapamadım geçen ayki kürü.Şu an ağustos kürü yapıyorum ardarda olamadı ne yapmam gerekir? 2 ay daha yaparsam da 4 dönem olacak bu bir sorun olur mu acaba?

  22. Kozmikcim temmuzda yaptm kuru bu ay kacirdim bugun baslasam olurmu bide tam olarak tarihleri her ay nasil bilicez goremiyrm burdan herzamn..bu arada 1 aydir takip ediyorm iyki varsin

  23. Ben geçen sene 3 dönem arka arkaya ısırgan kürünü yaptım bitirdim, simdi bu sene tekrar yapmak istiyorum, yapabiliyormuyum? yoksa bu kür hayatta sadece bir kez yapılan kurlerdenmi

  24. sevgili kozmikciğim kızımla saç kesim gününü bekliyoruz ama eylül ayındaki aslan günlerimi daha faydalı olucak yoksa 1 eylüldeki koç günlerimi ne tavsiye edersin bize ? yanıtın benim için önemli 1 eylüldeki bir işimi saç kesimi ve boya yapabilirim düşüncesiyle erteliyoruum …

    1. sevgili asu, size çok bekletmeyecekse 9 eylül kesim için daha avantajlı bir tarih. boya için 1 eylül gayet uygun. sevgiler 🙂

  25. Slm kozmik önerileri dikkate alamadım son dönemde. Sürekli de pişman oldum 🙁 senden eylül ayındaki keratin ve saç kesimi yapabileceğim günü rica edecektim 🙂 bu kez sabırla bekliyecem …..

    1. şimdi başlarsanız ilk kürü yarım uygulamış olursunuz ki tedavinin yarım kalması gibi düşünebilirsiniz bunu. bu nedenle ben 29 eylülü öneririm sevgili kuşii.

  26. 29 eylülde başlayıp 15 gun boyunca içiyoruz ve belli saatleri var mi? Birde ben hayit tohumunu iciyorm tadini daha guzel yapamaz miyiz

    1. hayıt için bir şey yapamıyoruz malesef. yukarıdaki arınma çaylarından sadece ısırgan günü saatine dikkat edilerek içilmelidir. saat 15:00-19:00 arası. lavantanın saati olmasada aç olarak ya da gece yatmadan once kullanılmasında faydalar var. her çayın detayları için ilgili başlıklara bakabilirsiniz. şifa olsun.

  27. Merhaba kozmik bakım onceden sorulmustur mutlaka ama göremedim poset ısırgan çay olurmu yoksa acik olarakmi almaliyiz ellerine emeklerine sağlık teşekkür ederim

    1. merhaba sevgili betakaraten, ben teşekkür ederim güzel dilekleriniz için <3
      diğer bitkilerle karışık ya da tohum değilse olabiliyor. saf ısırgan yaprağı olmalı yani.
      şifa olmasını dilerim.

  28. Merhaba kozmik sizi yeni keşfettim ve paylaşımlarınızı uygulamaya başladım ve etkilerinde görüyorum emeğinize sağlık iyiki sizi buldum … şimdi ben bu limon sarımsak kürünü yapmak istiyorum fakat 25 Şubat a yetişmeyecek bu kürün bir sonraki tarihi ne zaman??? Yada şimdi yapsak 25 gün sonra hemen içmeye başlamamız mı gerekiyor??
    Diğer limon sarımsak gününü bekletsem hazırladığım şey bozulur mu??

    1. merhaba sevgili nrcn, hoşgeldiniz 🙂
      kapalı halde bir müddet bekleyebilir. hazırladınız mı tam olarak anlayamadım. detaylı bilgi verirseniz ona göre yönlendirmeye çalışayım.

  29. Hayır hazırlamadım bu hafta içinde hazırlamayı planlıyorum…. hazırladığım karışım 25 gün sonra olmuş olacak yaa başlamak için sonraki uygun tarih ne zaman?? Zamana göre hazırlamak istiyorum…

    1. 25 mart uygun görünüyor başlamak için sevgili nrcn. 7 nisan akşam saatleri de uygun görünüyor. isterseniz kullanma amacınızı da yazın. fark eder mi iki tarih ya da hangisi iyi olur ona göre karar verelim.

  30. Çok sık hastalanan biriyim bana iyi geleceğini düşünüyorum… ve gereksiz yağları yakıyor kilo verdiriyor dediği için uygulamak istiyorum…

    1. kürü iki litre hazırladığımızda 1 ay kullanabiliyoruz sevgili nrcn. bunu hesaba katarak 7 nisanda başlayabilirsiniz. son iki haftasında da yağları atmış, damarları arındırmış olursunuz.
      şifa olsun 🙂

  31. ısırgan ve lavantayı kür olarak aynı anda uygulayabilir miyim kozmik? benim inanılmaz sivilcelerim var alnımda. o yüzden uygulamak istiyorum.sivilceler sadece alnımda çıkıyor. başka hiçbiryerde değil. ama alnım mayın tarlası gibi. sürekli bir rahatlama ve tekrar çıkma dönemi yaşıyorum. rahatladığı dönemde lekelerle ilgişelniyorum tam düzelecek yine ardarad çıkmaya başlıyorlar. 25 yaşındayım ve çok inatçılar. sivilcelerim için başka neler yapabilirim? bir de tibet egzerszilerini hiç düzenli yapamıyorum 1 gün aksıyor sonra canımı sıkıyorum aksamalar artıyor. yakınlarda bir başlama tarihi var mıdır kalıcı olması için?

    1. zorunlu olduğumuzda uyguluyoruz birlikte. ısırgan gündüz kendi saatlerinde lavanta gece yatmadan önce. bu dönem deneyip bakın duruma. iyiye gittiğini görür ve yeterli bulursanız üç dönem uygulayın bu şekilde.
      eğer işe yaramayacağını hissederseniz gidişata bakarak, ısırgan kürünü bırakın ve lavanta+maydanoz kürü uygulayın. yazımda bahsetmiştim görmüşsünüzdür muhakkak.
      fakat bu kürleri uygularken içeride olgunlaşmayı bekleyen tüm iltihap dışarı vuracağından sivilcelerde artma olacak. bu konuda endişelenmemeniz gerekir,aksine bu kürlerin işe yaradığının göstergesidir ve sizi mutlu etmeli. bu süreçte dıştan uygulama olarak kudret narı yağını kullanmanızı öneririm. her gece temizlenmiş cilde yeteri miktarda sürüp sabah yıkayın.
      tibet egzersizleri için önümüzde epey zaman var. bu konuyla ilgili traih vermiştim o konunun altına fakat öyle çok soru cevapladım ki dikkatim dağıldı, hatırlayamıyorum şu an 🙂 bakmanızı rica edeceğim.
      şifa diliyorum <3

  32. Merhaba 🙂 ben sarımsak limon kürünü dolunay tarihine göre hazırlamıştım önceden ve dolunay ertesi başlıyoruz diye yazdığını hatırlıyorum yanılmıyorsam. O yüzden dün başladım küre, 23ünde, 2 gündür içiyorum saatine dikkat ederek. Sorun olmaz heralde dün başlamış olmam

    1. merhaba,
      başlanabilirdi sevgili nuran, fakat 25 şubat hızlı sonuç almak için daha güzel bir başlangıç olacağı için bu ay böyle verdim.
      şifa olsun..

  33. Merhaba kozmikcim 🙂 ısırgan kürü tarihleri yazmissin ama 3 dönem uygulayacagiz demissin. 3dönem derken nasil uygulayacagiz yani 25indem 9marta kadar araliksiz mi uygulanacak ara verwcek miyiz? Sevgiler(;

    1. merhaba sevgili elif 🙂
      doğrudur aralıksız içeceksiniz. böylece birinci dönemi tamamlamış olacaksınız. aşağı yukarı iki hafta sonra ikinci döneme başlayacağız. takipte olun.
      sevgiler 🙂

  34. Merhabalar kozmik bakimcim 🙂 yarin başlayabiliyor muyuz 2 günlük gecikmeyle yoksa bi sonraki uygun tarih var mı verebileceğin? Merakla bekliyorum cevabını Teşekkürler ☝

    1. merhaba sevgili özge 🙂
      bu ay biraz biz geç başladık biraz da siz gecikmiş oldunuz. dolayısıyla 5 günlük bir gecikme olacak. kürün iki haftalık olduğunu da düşünecek olursak en güzeli bir sonraki dönemi beklemeniz olur. fakat acil bir nedeniniz varsa geç de olsa başlayın.
      sevgiler <3

  35. kozmik bakım merhaba =)
    lavanta kürünü oda arkadaşlarım ile uyguladık ancak her yerimizde sivilceler oluşmaya başladı.
    başlangıçta bir sorun yoktu ikinci haftanın sonlarına doğru yüzümüzde ve sırtımızda sivilceler çıkmaya başladı. böyle mi olması gerekiyordu acaba kürün etkileriyle ilgili bilgi verebilir misiniz.

    teşekkür ederiz.

    1. sevgili yağmur merhaba 🙂
      evet, tam olarak böyle olması gerekiyor. bu durum potansiyel sivilcelerin dışarı atılmaya başladığını, dolayısıyla kürün işe yaradığını gösteriyor 🙂
      şifa olsun..

  36. Merhaba sevgili Kozmik,

    Lavanta kürüne başlayacağım fakat satın aldığım lavanta tamamen yeşil, yukarıdaki görselde olduğu gibi mor çiçek içermiyor hiç. Sıkıntı olmaz değil mi? Çok teşekkürler (:

  37. Merhaba,
    Bende saç çekme hastalığı var.Saçlarımı kökünden çekiyorum ve çektiğim saçlar tüy gibi ve inanılmaz derecede kaşıntı yaparak çıkıyor.Saç köklerimi güçlendirecek ve saç derimin kaşıntısını dindirecek şekilde hangi Maskeyi haftada kaç kez kullanmalıyım.

  38. Tekrar merhaba sevgili Kozmik,

    Geçtiğimiz arınma döneminde sivilceler için lavanta kürüne başladım. 2 hafta düzenli kullandım. Şu an gün aşırı azaltarak tüketiyorum ve sanıyorum artık bırakmam lazım. Kürün ortalarına doğru sivilcelerimde artma oldu ve sonrasında biraz duruldu gibi hissettim. Fakat şu an büyük bir fark göremiyorum önceki haliyle. Acaba 23ünde maydanoz limon kürüyle birlikte yeniden mi başlamalıyım? Zayıflatma etkisinden çekiniyorum zaten zayıf olduğum için. 30 yaşındayım bu arada. Ne önerirsiniz acaba? Çok teşekkürler ❤

    1. merhaba sevgili müge.
      başlangıçtan sonra sivilcelerin artması kürün etkili olduğunu gösteriyor. fakat ya tekrarlamanız gerekiyor ya da tek başına yeterli olmayacak. bana kalırsa direkt maydanoz kürü ile kullanmanız avantaj sağlar fakat kararı siz verin endişelerinizle birlikte değerlendirerek. kilo konusunda etkisi ne olur kestiremiyorum, bünyeye göre değişir. kullanım süresi kısa olduğu için fark oluşturmayabilir de. deneme yanılma yoluyla da karar verebilirsiniz.
      şifa olsun <3 🙂

  39. merhaba kozmik ısırgan kürüne başlamak istiyorum ancak bugün temin etmeye çalışacağım ısırgan yapraklarını öncelikle bu küre yarın başlasam uygun olur mu 21-22-23 nisan demişsiniz başlangıç için 23 Nisan Cumartesi günü başlıyor, 06 Mayıs Cuma günü de uygulayıp sonlandırıyoruz demişsiniz bu aralık 14 gün yani 14 gün boyunca bu çayı içmek gerekiyor doğru mu 3 dönem ise bu kürü uygulamak diğer dönem hangi gün başlayacak,diğer bir sorum kurutulmuş ısırgan yaprağı olmasında bir sakınca var mı ve tadı konusunda emin değilim o yüzdende olaki içilmeyecek bir tadı var ise tatlandırmak için limon tarçın ve benzeri birşey kullanılabilir mi kusura bakma çok soru sordum ama yine olaki 14 gün içinde unuttum içmedim devam mı etmeliyim yoksa bırakıp istikrarlı olacaksa bir sonraki dönemmi başlamalıyım teşekkürler şimdiden

    1. merhaba sevgili berrin,
      bu üç gün detoks günleri. ısırgan kürü zaten 23 ünde başlayacak. o güne kadar temin edebilirsiniz. kür iki hafta her gün düzenli uygulanacak, doğrudur. yapraklar kuru ya da taze olabilir. katkı kesinlikle olmamalı. belirgin bir tadı yok zaten. fakat dilerseniz ilk gün yaprak miktarını az tutup açık bir çay demleyebilirsiniz. böylece ilk gün daha belirsiz bir tatla alışmanız daha kolay olur. düzenli kullanmak sonuç için önemli, unutmamaya çalışın fakat arada sadece 1 gün unutursanız da devam edin.
      şifa olmasını dilerim 🙂

    1. merhaba sevgili eowyn rosentrater,
      bu şekilde de kullanıyoruz aralarında geniş bir zaman olduğu için. acil bir durum yoksa ayrı dönemlerde kullanıyoruz.
      şifa olmasını diliyorum.

  40. Merhabalar 🙂 Blog camiasında yeni yeni yer almaya çalışan biriyim ve yine bir blogger arkadaşım sayesinde sayfanızla tanıştım. Açıkçası hem hayretler içinde hem de ilgi ve heyecanla takip ediyorum bloğunuzu. Daha yeni okumaya başladığım için bazı konuları tam anlayamadım malesef bu nedenle ufak birkaç sorum olacak. 23 Nisan diyete başlamak için en uygun tarih demişsiniz fakat ben limon suyu-sarımsak kürünüzü yapmak istiyorum, 25 günlük bekleme süresi olacağı için haliyle kaçırdım. Yine de şuan kürü hazırlayıp bekletsem faydasını görür müyüm? Yoksa hep dolunay zamanlarını mı beklemeliyiz bu gibi kür ve diyetler için? En çok fayda göreceğim zaman dilimi nedir?

    1. merhaba sevgili deniz, hoşgeldiniz, çok mutlu etiniz:)
      diyet için kesin kuralımız dolunay sonrası. fakat limon-sarımsak küründe uygulama amacına göre tercihimiz zaman zaman yeniay olabiliyor. biraz daha detay verirseniz amacınızla ilgili hangisi uygun olur, bakabiliriz. ay takvimi menüsünde ilgili dönemlerin takvimi de mevcut. hazırlığınızı bu takvimi kullanarak yapabilirsiniz.
      sevgiler <3

  41. Tekrar merhabalar 🙂 Benimle beraber birkaç arkadaşım daha yazın gelmesiyle kilolarımızdan kurtulmak istiyoruz öncelikle sonrasında da tabi ki de uzun uzun yazdığınız faydalarını da görmek isteriz ama ilk amaç her kadın gibi kilo verme :))

    1. 24mayıs diyelim o zaman başlangıç tarihine sevgili deniz 🙂
      fakat tek başına bir mucize yaratır mı bilemiyorum 🙂
      tibet egzersizlerine de göz atın dilerseniz. son aylarda gelen kilo konusunda cezbedici geri bildirimler hatırlıyorum.
      ay takvimini de takip edin mutlaka. her burcun besin kalitesini dikkate alın. örneğin karbonhidrat günlerinde zararlı karbonhidratlardan uzak durun.
      mutlu haberlerinizi çok kısa zamanda almayı diliyorum 🙂

    2. Neredeyse tüm yorumları okudum sizde dahil olmak üzere kiloların gittiğinden söz etmişsiniz denemekten zarar gelmez nasılsa doğal ürünler 🙂 yemediğimiz şeyler değil. Bunların yanında son dediklerinizi de inceleyeceğim. Limonları aldık bile sıkmaya hazır bekliyorlar. İlginiz için çok teşekkür ederim.

    1. sevgili jasper,
      ikisi de arınma sağlıyor fakat birbirini etkileyen maddeler içerip içermediklerini bilmiyorum maalesef. isterseniz tere kürünü erteleyin. sonbaharda şimdikinden daha da etkili bir döneme gireceğiz çünkü.
      sevgiler ..

  42. Merhabalar,
    Verdiğiniz kürlerden önerilerden kendi adıma çok fayda görüyorum öncelikle teşekkür etmek isterim. Bu kürü ilk defa deneyeceğim umarım güzel bir sonuç alırız. Bir de yazıda 4 Ağustos olması gerekiyor sanırım gözden kaçmış:-*
    Kolaylıklar dilerim sevgiler 😉

    1. merhaba sevgili hilal,
      çok mutlu oldum faydalanmanızdan dolayı, daha da iyilerini diliyorum.
      düzenledim, teşekkür ederim <3
      bu kürden de en yüksek faydayı elde etmenizi diliyorum.

  43. Merhaba sevgili kozmik. Bugün ısırgan kürüne başlayacağım. 3 dönemden kastın 3 aY boyunca uygun dönemlerde tekrar edilmesi mi? Kilo vermeye gerçekten faydası oluyor muu?

    1. merhaba sevgili merve,
      evet doğru anlamışsınız tamamen uygulama şeklini. kilo ile ilgili çok güzel dönüşler oldu şimdiye kadar. fakat bu anlamda faydalanamayanlar da olmuştur mutlaka.
      ilk kategoriye girmenizi diliyorum 🙂

  44. Sevgili kozmik.
    Ben ısırgan otu kürünü uyguladım bugün sonuncuyu da içtim. Fakat şöyle bir durum oldu: adet günüm gecikti,4 gün kadar.bir türlü sökülmüyor. Acaba ilgisi olabilir mi?

    1. merhaba sevgili merve,
      bu tür değişimler az da olsa daha önce de bildirildi. düzene giriyor. şimdilik endişelenmeyin.
      şifa olsun..

  45. Teşekkür ediyorum sevgili kozmik fakat tuhaf olan şu ki, adetim benim çok çok düzenliydi. Hiç sapmazdı gününden. Bugün 6.günde nihayet oldu. Hamileyim falan zannettim tedirgin oldum:) hala endişelenmeyeyim mi?

    1. regl olduğunuza göre artık endişelenmeyin, evet. kürün geçici etkileri olarak zamanında kayma ya da renginde koyulaşma olabiliyor.
      sevgiler <3

    1. maydanozla birlikte uygulanan şekline geçebilirsiniz. lavanta tek başına yeterli olmadı demek ki. yine sonuç alamazsanız sorunun kaynağını tespit etmekte fayda var.
      şifa diliyorum.

    1. merhaba sevgili öykücükler,
      17 ekimde başlayabilirsiniz diyetinize. fakat bu tarihe kadar hatta her zaman beslenmenizi ay takvimine göre düzenleyebilirsiniz. yediklerinize de dikkat edebilirsiniz. böylece ekimin ikinci yarısına hazırlık yapmış olursunuz. sonuçlarınızı olumlu etkiler bu.
      güzel sonuçlar almanızı diliyorum.

    1. merhaba,
      16 ekimde başlayacağız büyük olasılıkla sevgili zerrin. yine de o günlerde yayını takip edin.
      şifa dilerim şimdiden 🙂

  46. Kozmik bakim sitenizi takip ediyorum bu kadar guzel ve faydali bir site hazirladiginiz icin teşekkür ederim.. Fakat isirgan kürü ve lavanta kürünün ekim ayi tarihleri yok eklerseniz seviniriz iyiki varsiniz 🙂

    1. ben teşekkür ederim sevgili arzu <3
      evet güncellemedim henüz. 16 ekim olacak büyük ihtimalle. en kısa zamanda düzenleyeceğim yazıyı.
      şimdiden şifa diliyorum 🙂

    1. evet sevgili şeyma. dilerseniz hazırlayın hemen ve açmadan bekleyin. hazır olmaya yakın bir zamanda başlangıç için yeniden haberleşelim. ne için kullanacağınızı da ekleyin mutlaka. bazen yeni ay döneminde de başlayabiliyoruz.
      sevgiler..

  47. Kozmik bakım Merhaba:) Isırgan kürüne başlamak istiyorum pco için önermiştiniz başlama tarihini kaçırmışım bugün başlayacağım yoksa diğer dönemimi bekleyim

  48. Sevgili kozmikbakım ısırganla 2. Arınma dönemim olacaktı yetişemedim bugünden itibaren devam etsem olur mu? 1 hafta geç başlayacağım mecburen..

  49. merhaba kozmikciğimiz ben limon-sarımsak kürünü zayıflamak ve şekeri dengelemek de yardımcı olarak kullanmak istiyorum sanırım son dönemi kaçırdım ama hangi zamanı kollamalı takip etmeliyim hazırlamak ve başlamak için aydınlatırsan sevinirim bu arada iyi ki varsın:)(:

    1. merhaba 🙂 <3
      dolunayda başlayacağınızı düşünerek hazırlayın. dolunayın ardından gelen ilk önemli günde yapıyoruz başlangıcımızı. bu süreyi beklerken hazırladığınız kürü açmayın. hatta mümkünse iki litrelik büyük bir kavanoz yerine daha küçük şişelere bölün. ben öyle yapmıştım, bittikçe taze taze açtım.
      şifa dileyeyim şimdiden <3

    2. Sevgili kozmik bakım.. Ben araniza yeni katılmış bulunuyorum . Saç bakım ve epilasyon günlerini severek takip ediyorum ve bi çok güzel bilgiyi hem kendim uygulayıp hemde çevremdekilere öneriyorum.Benim bi sorum var 7 yaşında osteogenezis imperfekta hastası oğlum var ben onun için yumurta limon kürü yaptım ve 17 kasımda başlamayı düşünüyorum. Çocuk olduğu için uygun zaman ve uygun kür olduğu konusunda kafam karışık yardımcı olabilirsen çok minnettar kalırım

    3. hoş geldiniz sevgili gülümse 🙂
      hem size hem çevrenize çok faydalı olur umuyorum <3
      tahmin ettiğim kür ise (yumurta kabuğu-limon suyu-bal karışımı)çocuklarda kullanımında sakınca olduğunu düşünmüyorum fakat kürü bekletebiliyorsanız 2 aralıkta başlamanızı öneririm.
      acil şifa diliyorum sevgili gülümse <3

  50. Merhabalar ben ısırgan kürüne başlamak istiyorum yukarıda yazan 17 kasım perşembe günü 2016'ya mı ait köklü bir blogsunuz tarihleri güncellemeniz zor oluyordur :)) yoksa dolunayın olduğu 14 kasımda da başlanabilir mi, sevgiler 🙂

    1. merhaba sevgili bb,
      tarihleri her ay güncelliyorum mutlaka.
      bugün doğru gün yani. dilerseniz facebooktan da takibe alın.
      şifa olmasını diliyorum <3 🙂

  51. Merhaba kozmik bakım:) cevabınız için çok teşekkürler evet tarihleri megerse önceden hatırlatmışsınız ben görmemişim bugün küre başladım. İki kavanoz limon sarımsak kürü çıkmıştı fakat kavanozun biri biraz sızdırmış çalkalarken kavanozun agız kısmı küflenme yapmış:( içindeki sıvıda birşey yoktu ama yine de onu attım direk..çok içim yandı ama..Diğer kavanozdaki limon suyu ise kesilmiş gibi olmuş..pelte pelte..ben yine de içtim ama size de sormak istedim normal mi? Diger küflenen kavanozda öyle bir peltelenme yoktu hafif koyu sarı homojen bir limon suyuydu..aynı karışım iki farklı sıvıya dönüştü bekletince..neyse uzatmıyım:) sizce kesilmiş olan şişeye devam etmeli miyim? Vakit ayırdıgınız için minnettarım sevgiler..:)

    1. Merhaba ozgurmavi,
      bir yerde bir hata olmus fakat nedenini anlayamadim. Kuf, hava aldigini ya da nemlendigini gosterir fakat kesilmenin nedenini tahmin edemiyorum. Kullanmayin derim, amacimiz sifa, sagligimizi bozmayalim.
      sevgiler <3

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close