AY TAKVİMİ

Güzellik, Bakım ve Alışveriş

 

15 Şubat 2013 saat
12:07’den 17 Şubat  2013 saat 23:49’a
kadar Ay Boğa  Burcunda büyüyecek;

 

Ay  Boğa Burcu’nda
iken bedenimiz gibi saçlarımızın da minerallere ihtiyacı olur.

Bu günlerde maya
maskesi yapabilir ya da kil maskesi uygulayabilirsiniz.

Turp, sarımsak,
zencefil gibi kök bitkilerden de faydalanabilirsiniz. Özellikle saçlarınızı
uzatma gayreti içerisinde iseniz.

 

Eğer sık sık cilt bakımı yapıyorsanız ve etkisini görmek
istiyorsanız  bu günlerde mineral
içerikli maskeler yapmanızı öneriyorum. Yine mayadan ve kilden
yararlanabilirsiniz.

 

Bu günlerin bir diğer özelliği ise alışveriş için son derece
şanslı etkiler sağlamasıdır:)

Related Articles

16 Yorumlar

  1. sinameki kürü için son tercihimiz bu günler ayşe.(yine de büyüyen ay fazı avantajına sahip olduğumuz için değerlendirilebilir) hemen ardından ikizler burcu imdada yetişecek,uygulama arası çok açılmayacaksa ikizleri de bekleyebilirsin:)

  2. kozmik bakımcım ben bu maya maskesini geçen ay denedim fakat yaş maya ile yaptım ve protein deposu mantığı ile bıldırın yumurtası ile hazırladım maskeyi 20 dk sonra yüzüm inanılmaz gergindi tabi karışım fazla olunca komşu kızları ile paylaştım maskeyide.yüzümüzü yıkadıktan sonra benim ve diger arkadaşımın cildi inanılmaz kızarmıştı fakat diğerinin cildi gayet normaldi bi kızarıklık yoktu.

    1. maske ciltte fazla kaldığında kızarıklığa sebep oluyor.ben de yaşamıştım ilk denememde,güneş yanığı türünde bir kızarıklık olmuştu. maske tam kurumadan yıkamak gerekiyor.kısa sürede kurumaması için de biraz kalın sürülebilir.

  3. ben suanda sinemakinin dinlenme dönemindeyim 1 haftam doldu 2 hafta doldugunda 2 turuma baslicam sence dinleme dönemindeykende uygulimmi bu günü kacirmim nedersin ? birde ben anlamiyorum hep buclarida söylüyorsun mesela ay boga burcunda büyüyecek diye ben koc burcuyum yani boga burclari icinmi ay büyüyor yada nedemek oluyor bunlar bi anlatirmisin canim takip ediyorum hergün ama hala cözemedim bu burclarla olan alakayi ay olayini cözdüm 🙂

    1. şifa olsun maya maskeniz:)
      ay sadece boğa burçlaı için büyümüyor. bu ifade "ay büyüme döneminde ve aynı zamanda yaklaşık 2 gün boyunca boğa burcunda olacak ve onun etkilerini bizlere yansıtacak" anlamına geliyor.

      sinameki kürü için boğa burcu en doğru gün dyemeyiz.o nedenle ay boğa iken dinlenme döneminizi bozmaya gerek yok diye düşünüyorum.

  4. ben kilin markasını hatırlayamıyorum malesef, şehir dışındayım.arkadaşlarımız mutlaka yazacaklardır. bende faydalanmış olayım:)

  5. Daha önce hiç kil maskesi kullanmadım. İlk defa dermokilin hazır maskesinden aldım. Onu da henüz kullanmadım. Kullanınca yorumlarim. Kil markasi ya da kim maskesi markası önerilerini ben de bekliyorum. Dermokil kullanan var mi merak ediyorum.

  6. aynı zaman da yorumları okumuşken bir yıldır kullandığım nova marka kil maskesinden çok memnunum fiyatıda uygun kavanozu 13-15 tl gibi bişeydi lokman hekimden alıyorum ben tavsiye ederim lavantalısı en etkili olanı.

  7. googla yazıp baktım nova yazan farklı tipte maskeler var benim kullandığımn dışı beyaz nova yazısı kahverengi gibi kapağı da öyle kapağı dümdüz değil dalgalı gibi şekli :)) şimdiye kadar kullandığım en iyi maske diyebilirim umarım işinize yarar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Check Also

Close
Close
Close