ALTERNATİF TIPDİYETGENEL SAĞLIKSAĞLIKŞİFALI BİTKİLER

Bedeni Zehirlerinden Arındırma/ Isırgan Kürü Yorum Sayfası

Bedeni Zehirlerinden Arındırma/ Isırgan Kürü başlıklı konumuz yorum limitini doldurduğundan sorularınıza ve deneyimlerinize bu sayfadan devam edebilirsiniz.

Tags

Related Articles

131 Yorumlar

  1. yasemin hanım, diğer sayfamızda limit dolduğundan yorumunuz yayınlanamıyor, sorunuza bu yeni başlığımızdan cevap veriyorum.krün olumsuz bir etkisi olmaz boya üzerinde, rahatlıkla boyayabilirsiniz.

    1. Kozmik merhaba. Isirgan kuru yerinde yorum limiti dolmus burdan soracagim Simdi isirgan kurune bugun baslayacagim. Saat 19a kadar mi olmaliydi illa,kacirdim galiba o saati. Kacgun icecegim birde bu isirgani kozmik?

  2. Tesekkur ederim hizli cevabiniz icin simdi cayimi iciyorum birazdan da sac boyama :))) yada bakim yapip bir dahaki boyama gununde mi boyasam cok kararsiz kaldim.bakim dedigim sinameki kürü.uygun gunlerde iki kere uyguladim.fakat saclarimin beyazlarida rahatsizlik edici, bir daha ki boyama gunune de cok var ne yapsam bilemedim :)))

  3. bu gün kuaföfüme gittim yaptırdım hiç mi hiç canım yanmadı teşekkürler kozmikbakım.iyiki varsın.bir sorum olacak ısırgan kürüne 20 eylülde başlamak gerekiyormuş ben evde olmadığım için unuttum yapamasım 22 eylül gece aklıma geldi yaptım,içtim devam edeyim mi yoksa gününü kaçırdığım için işe yaramaz mı? ne yapayımmmm? teşekkürler

  4. KOZMİK BAKIM GECEN GÜN KUDRED NARI ALDIM ÇOK ŞİFALIYMIŞ DİYE DUYDUM AMA NASIL KULLANILIR BİLMİYORUM BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİNİZ? TEŞEKKÜRLER

  5. kozmik bakımcım lütfen yardımcı olur musun? ISIRGAN KÜRÜNÜ YAPIYORUM.VE 1 HAFTADA 2 KİLO VERDİM SANIRIM ÖDEMLERİMİ ATTI .DEVAM EDECEĞİM ama İKİ HAFTA KULLANDIKTAN SONRA BIRAKACAK MIYIM? BİR DAHA NE ZAMAN İÇMEYE BAŞLAYACAĞIM.BANA ŞİMDİ YANIT VERİRSENİZ SEVİNİRİM.çünkü 2 hafta kadar internetim olmayacak takip edemeyeceğim kaçırrmak istemiyorum.:) teşekkürler

  6. hülya hanım, evet iki haftalık sure dolunca bırakıyorsunuz. bu sizin ilk döneminizdi sanırım. yaklaşık 28 gün sonra ikinci kürünüzü uygulayacaksınız.yine yazacağım blogta zamanını.(18-19 ekim olur tahminen) bu şekilde üç dönem uygulayınca kürü tamamlamış olacaksınız. sonrasında isterseniz ilkbahar başında isterseniz yine sonbahar başında tekrarlayabilirsiniz. yani yılda bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz bu üç dönemlik kürü.

  7. sinameki, 5 ekimde bitiriyoruz. unutursanız arınma zamanı başlığında arınma kürlerinin başlangıç ve bitiş tarihleri her zaman bulunuyor. kategoriler bölümünden ulaşabilirsiniz.

  8. ben yıkayıp kuruttum ama tozluydu , etkisi mi gidiyor ? ısırgan dikenli oldugundan suya degmemesi mi gerekiyor dikeni aktif mi olmalı ? cok sordum ama yapmısken tam olsun…sagol bilgiler cok guzel emegine sağlık

  9. sevgili milkshake etkisi azalmaz, endişelenmeyin. ancak küflenmeye karşı tüm bitkiler yıkanmadan kurutulmalıdır. şifa diliyorum:)

  10. Günaydın Kozmik Bakım. Bir süredir seni takip ediyorum. Tebrik ve teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca bu kürü ben de uygulamak istiyorum. Kasım için tarihler ne olur? Ona göre ısırganlarımı hazır edeyim dedim 🙂

  11. Gecen sefer yaptim ben bu kürü.. oramda buramda biseyler cikmadi, idrarimda da bir degisiklik olmadi. Olmayanlari degil olani yazayim.. vücudum inanilmaz ödem atti.. boyle birşey olamaz yani. . Resmen zayifladim. Göbek gitti, belim eski zerafetine kavustu çok şükür. . Kisacasi ben müthiş bir sonuç aldım. bu ikinci yapisim olacak. 3. Den sonra neye benziyecem nasil olacam hayal bile edemiyorum.. simdiden çook heyecanlıyım. . Yarin mi başlıyoruz şimdi. . Hemen alayım isirganimi yarin sabah taze taze.. 🙂 eline sağlık kozmikcim. Iyiki varsin tatlim.. ♡ ♥ ♡

  12. ısırgan kürüne 18 aralıkta başlamıyor muyuz?,bir önceki yorumda( 16 aralıktaki yorumda) yarın başlayabilirsiniz demişsiniz,17 aralık oluyor o zaman?
    birde bende ilk kürümü yaptım pek bir değişiklik olmadı,sadece yüzümde fısır fısır kabartılar ve cilt yanığı gibi kabuklanma oldu ama aynı dönemde cilt yıkama jelimi değiştirdiğim için ben ona yormuştum,acaba ısırganın etkisimiydi bilemedim…

  13. Tere kuru ile isirgan kurunu birlikte uygulayabiliyormuyuz. . Ben bugun isirgana baslayacagim. Ama tere kuru icinde baslangic 18 aralik demissin yani yarin.. ikisi birarada fazla gelir mi? Birini tercih et dersen gönlüm isirgandan yana.. bu kur bitsin tereye öyle baslarim artik.. ne dersin?

  14. sevgili sena anasayfada "arınma ve diyet dönemi" başlıklı yazımda detaylar var. fakat kısaca 18 aralıkta başlamak uygundur. ayrıca 16-17-18 aralık tarihleri genel detoks tarihleri olduğundan bu arınma kürüne de bugünlerden birinde başlayabilirsiniz. şifa olsun.

  15. Kozmikcim, Kasım kürünü uygulamış ve buraya paylaşımda bulunamamıştım. İkinci kürüme başlamış bulunuyorum.. EmireAmade gibi bende ilk iki haftalık süreçte fazlasıyla ödem attım. Zaten bir de zayıflama dönemdindeyim 🙂 çok iyi geldi… Bir de burç dönemlerine göre paylaştığın beslenme ve güzellik tüyolarına da uyunca sanırım hepimiz musmutlu ve son derece bakımlı ve sağlıklı hatunlar olacağız 🙂
    Ama bu ısırgan konusunda merak ettiğim bir şey var. Neden bu çayı saat 3 ile 7 arası içiyoruz? Sabah içilse ne olur mesela? Sevgiler 🙂

  16. inşallah sevgili sibelklync:) o saatler bedenin arınmaya ayırdığı saatler çünkü. bunu gece 23:00-03:00 saatlerini onarmaya, büyümeye ve gelişmeye ayırmasına benzetebiliriz. bu nedenle saatli içmek önemli.

  17. sevgili sümeyye en güzeli 16 martta başlayıp tam zamanlı uygulamanız olur. bu dönem için geç olur. yine de çok istiyorsanız başlayabilirsiniz tabi. şifa olsun:)

  18. Selam kozmikçim belki aynı soru daha önce soruldu fakat yorumlar çok uzun olduğundan okumaya fırsat bulamadım acil cevap yazarsan çok sevinirim acaba bu kürü poşet çayı olarak satılan ısırgan çayları ile uygulayabilirmiyim. .. cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler. …

  19. Şimdi öylesine hızlı hızlı bakinirken gözüme çarptı Lipton veya doğadan olur diye yazmışsın çok teşekkürler Ben cevabimi aldim :)))

  20. sevgili merve, evet saat aralığı önemli. yarından itibaren 24 ekime kadar her gün 15:00-19:00 saatleri arasında için çayınızı. bitiş tarihi ana sayfada "arınma zamanı" başlığında da mevcut. şifa diliyorum.

  21. Merhabalar..
    Ben de Aralık ayı döneminde Isırgan otu kürüne başladım.
    Sivilce dolu bir yüzle dolaşacağıma kendimi hazırlamış bir şekilde beklerken sadece burnumun altında tam kenar kısmında iki minik beyaz sivilce çıktı. Onlar da iki günde kurudu gitti. Hafiften sırtımda sivilcelenme var; ama arasira olustuklari için küre baglayamiyorum. İçim sırasında biraz çarpıntı oluyor. Baslarda en az uc fincan icerken artik bir ya da iki fincan iciyorum. Yanlis bir uygulama mi yapiyorum; cok mu saglikliyim; isirgan otuna karsi bir direncim mi var anlayamadim.
    Sizin bir bilginiz olabilir mi? Bu daha ilk ay. Iki ay daha yapayim mi yoksa birakayim mi bilemedim. Sizin fikriniz nedir?
    Sağlıkla kalın.

  22. sevgili kamala ısırganlarınız bayat olabilir gibi hissettim. farklı bir yerden temin ederek uygulayıp karşılaştırın. isterseniz üretim tarihi yeni olan güvenilir bir markanın poşet çayını da deneyebilirsiniz farkı görme açışından. çünkü açık olanların toplanma tarihinden tam olarak emin olamıyoruz. sevgiler:)

  23. Sevgili kozmik bakim,
    Son iki gündür içilen hariç taze olduğuna eminim çünkü bu yaz kendi topladigimiz isirgan otlarini kullandik. Daha sonra aktardan aldik ve demleme sonrasi rengi yesil-kahve arasi oldu. Acikcasi hic guven vermedi. ama çarpıntı kür basindan beri oldu.
    Baska bir sey olmali ama acaba ne?

  24. sevgili betül'ün facebook paylaşımı 🙂

    "Ben de bu ay uyguladığımız ısırgan küründen çok fayda gördüm
    Kistleşmiş bir iltihabım vardı bacağımda,derinin dışından belirgin olacak kadar büyük
    İlaç kullandım fayda etmemişti
    Isırgan kürüyle epeyce küçüldü
    Sevgili kozmik bakım sana nasıl teşekkür edeceğim ben?"

    Beğenmekten Vazgeç · Yanıtla · 1 · 24 Aralık, 20:48

  25. sevgili semiha, dolunay dönemleri uygundur bu kür için. ana sayfada tüm yılın dolunay takvimi mevcut. ihtiyaç duyduğunuzda bakabilirsiniz. sevgiler:)

  26. sevgili betül'ün ısırgan kürünü iki dönem uyguladıktan sonraki geri bildirimi:
    orjinal yorumu "arınma ve diyet dönemi" başlığından okuyabilirsiniz.

    "sevgili kozmik bakım merhaba
    seninle tanıştığım günden beri hayatıma bir çok güzellikler kattın
    anlatacağım çok şey var sana bir süredir yoğun sıkıntılı dönem geçirdiğimden ve boluğunla iletişim kuramadığımdan hep ertelemek durumunda kaldım
    uygun başlıklarda uyguladığım ve faydasını gördüğüm kürleri ve etkilerini paylaşmak istiyorum(umarım ısırgan kürünün asıl postuna yorumumu yazıyorumdur)

    benim yıllardır üst bacak ve bikini bölgesinde kıl kökü iltahaplanması problemim var.özellikle epilasyon sonrası tüyler uzamaya başlarken acılı kan çibanı şeklinde çıkıyor.uzun zaman ağrılı iltihaplı bir şekilde devam ediyor sonrasında geçsede izi asla geçmiyor.öyleki denizde ya da havuzda her kezin dikkatini çekiyor bu izler haklı olarak bulaşıcı bir hastalıkmı diye soruyordu insanlar 🙂
    5-6 yıl kadar önce yine bikini bölgemde böyle bir problem oldu.fakat bu defa oluşan iltahap kistleşmeye başladı.hiç geçmeyen çamaşırım değdikçe iltihap ve kan akan aynı zamanda da dıştan küçük parmağın tırnağı büyüklüğünde bir morartı +hem dıştan belirgin olan hemde temasla o bölgede büyükçe bir sertlik oluştu. defalarca doktora gittim onlarca antibiyotik,iğne,ialç ve krem kullandım hiç birinden fayda göremedim.en son artık cerrahi işlemle alalım dedi doktorum.tam da o gün face sayfandaki ısırgan kürünü gördüm.bir deneyeyim dedim
    iyiki demişim 🙂
    daha ilk ayki kürde etkileri çok güzel oldu.bacaklarım özellklede bikini bölgesindeki iltahap akmamaya başladı

    ikinci kürü uygulamaya başladığımda da açık yara tamamen kapandı 🙂

    inan bana özel bölgede bu tarz sorunlar çok zorlaştırıyor hayatı çamaşır değdikçe aklım çıkıyordu

    şimdi çok rahatım sorunumdan tamamen kurtuldum yinede üçüncü dönemide yapıp tamamlamak istiyorum ısırgan kürünü

    benim gibi bu sorunu yaşayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum bana şifa oldu ihtiyacı olan her kese de şifa olmasını diliyorum
    son olarak sana tekrar tekrar ve tekrar teşekkür ediyorum iyiki varsın ve bu bilgileri bizlere ulaştırıyorsun Allah razı olsun senden sevgiyle kucaklıyorum (rüyamdaki gibi 🙂 ) "

  27. Mart ayi isirgan cayi ile arinma kuru icin tarih verebilir misiniz? Annemin ilk kuru olacak 15 gun mu uygulanmali. Bir de hamilelik ve emzirme donemin de uygulanabilir mi? Uygulanirsa nasil uygulanir. 6 bucuk aylik hamileyim ben de uygulamak istiyorum.

  28. sevgili milena,
    arınma dönemi detayları şu an anasayfada. emziren anneler ısırgan çayını süt artışı için tüketiyorlar fakat hamilelik döneminde bitki çayları kullanılmamalı. annenize şifa olmasını diliyorum. bebeğinizi sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza almanızı diliyorum ayrıca:)

  29. merhaba kozmik bakım:)) yarın başlayacak olan ısırgan kürünü uygulamak istiyorum. bahceden taze taze ısırgan yapragı mı toplamalıyım yoksa aktardan kurutulmuş ısırgan yapragı mı almalıyım hangisini kullanmalıyım:)) bir de taze ısırgan yaprakları nasıl kullanılmalı:) tesekkür ediyorum

  30. merhaba sevgili karanfilmm:)
    bahçenizdekilere birkaç gün daha dokunmayın. onları 10 mart günü toplayın; şifa güçleri çok yüksek olur:)
    o zaman kadar aktardan alın. topladığınız ısırganları yıkamadan gölgeye serin, kurusunlar. henüz kurumamış olsalar bile kullanabilirsiniz. bana da aynı şekilde tazesi gelmişti. birkaç günde kuruyor zaten. kuruyana kadar taze bitkiden demledim. demleme şekli aynı.
    şifa olsun..

  31. sevgili tuba,
    blogun sol alt köşesinde kategoriler bölümünü bulacaksınız. ilk sıradaki 2015 yeni ay ve dolunay takvimine tıklayın. tüm yılın dolunay tarihleri mevcut. arınma kürlerine dolunayın ertesi günü başlayıp, yeni ay gününe kadar devam edebilirsiniz. şifa olmasını dilerim:)

  32. merhaba,
    hamile kalmak için çaba gösteriyorum. yumurtlama dönemi içinde ya da diğer günlerde ısırganın söktürücü etkisinin bi zararı olur mu acaba

  33. sevgili ayşe,
    uzun bir sure ısırgandan ve diger bitkisel çaylardan uzak durmanızı öneririm. arı poleni tüketin kahvaltılardan once. güzel haberlerinizi almayı diliyorum, sevgiler:)

  34. sevgili elif sağlıklı kişilerin iki dönem uygulaması yeterli. herhangi bir rahatsızlığınız varsa üç dönem uygulamanız gerekir.
    yeni ay değil dolunay dönemlerinde başlıyoruz. örneğin dün başladık uygulamaya. ısırganınız varsa hemen bgün başlayabilirsiniz.
    şifa olmasını dilerim.

  35. neredeyse bir haftasını kaybettik sevgili minnos. önmüzdeki ay başlamanız daha sağlıklı olur. 5 mayıs'ta yani. sevgiler:)

  36. merhabalar, yararlı bilgilerle dolu bloğunuzdan tesadüfen haberdar oldum, keyifle takip ediyorum…ısırgan kürü ile ilgi olarak tesadüf 6 nisandan itibaren eşimle küre sabahları aç karnına 1 çay bardağı içerek başladık. (en az yarım saat sonra kahvaltı…) bunu ilk hafta kürü olarak değerlendirip bundan sonraki 2 haftayı 15-19.00 saatlerine çekeceğim, aynı zamanda sabahları yaptığımız kürü de devam ettireceğim. sormak istediğim dolunay sonrası günde ( 5 nisanda) başlayıp, 18 nisan yeni ayda bitiriyoruz. bundan sonraki dolunay 4 mayıs 06.42 te gerçekleşiyor. 5 mayısta başlayacağız, yeni ay ise 18 mayıs 07.13 te gerçekleşiyor. 18 inde son gün olarak içecek miyiz.yoksa 07.13 te yeni ay gerçekleştiği için 17 mayıs son gün mü olacak? sevgiler teşekkürler…hayriye

  37. iyi ki gerçekleşmiş bu tesadüf sevgili hayriye tertemiz, çok mutlu oldum:)
    17 mayıs günü son kez içip bırakacağız.
    şifa olmasını diliyorum, sevgiler..

  38. Merhaba ben limonlu yesil cay iciyorum 2 gundur basladim 4 kilo fazlam var zayiflatirmi?yesil cayin faydalari nelerdir?ben ilacta kullaniyorum zarari olurmu yesil cayi ilaca?yesil cay beni zayiflrmi gunde kac bardak icmeliyim?ve kac zamana zayiflatir?

  39. sevgili ala gozlüm yeşil çay ile ilgili bir araştırmam olmadı malesef. internette kullananların yorumlarını araştırmanız sizin için daha faydalı olacaktır bu bakımdan. şifa olmasını diliyorum.

  40. Merhaba blogunuzu bir arkadasim sayesinde kesfettim, emeginize saglik cok begendim.
    Benim el ve ayak sedefim var. faydasi veya zarari olur mu diye sormak istedim. Tesekkurler

  41. Öğrenmek istediğim ikinci nokta, 2 hafta sonra ramazan ayi başlıyor Allah'in izniyle. Oruçlu olacağız malum. Iftar sahur… ramazan ayı içinde hangi saatlerde uygulayabiliriz ısırgan kürünü.

  42. sevgili everyshtolog,
    ısırgan out sedef hastaları için öneriliyor. yani zararı olmaz, rahatlıkla kullanabilirsiniz. arıca alkali su içmenizi özellikle öneririm. sağ kısımdaki çok okunanlar listesinden kullanım detaylarına ulaşabilirsiniz.
    acil şifa diliyorum.

  43. sevgili arife,
    hangisine kolay ulaşabilirseniz onu kullanabilirsiniz. ben her ikisini de kullandım.
    ramazandan sonraki ilk dönemde başlayıp olması gerektiği gibi kullanmanızı öneririm.
    büyüyen ay fazı on dört gündür, ardından 14 günlük küçülen ay fazı gelir. sizin dolunay tarihlerini takip etmeniz gerekir. ertesi gün başlıyoruz. 2015 yeni ay ve dolunay takvimi blogumuzda var zaten, kategorilerden ya da çok okunanlar listesinden ulaşabilirsiniz.
    şifa diliyorum.

    1. iyi günler son olarak anladigim kadariyla dolunaydan 1 gün sonrasi basliyoruz.kücülen ay fazinda yeni aydan önce birakiyoruz. tekrar baslamada önce kac gün beklemeliyiz? yine dolunayi beklemeliyiz degil mi? bir de bir yorumda bahceden toplama sifa gücünün daha fazla oldugu günlerden söz etmistiniz. genis bilgi verebilir misiniz?

  44. Kozmikcim merhaba :)İsirgan kürüne ilk kez basladim..Basimda bugun agri ve biraz goz kararmasi var..Cok ictim bitki cayini..Sifa belirtisi midir yoksa fazla icmemden midir merak ettim.Hepimize sifa olsun..

  45. Kozmikcim ısırgana devam ediyorum gerçekten şifa görecegime inaniyorum çünkü üç gündür resmen aşı vurulmuş gibiyim halsizlik, başagrisi, kemik sızlamalari çekiyorum hatta hiç elim kolum kalkmiyor öyle şiddetli….2 kilo vermiş durumdayim ama bu alkali su diyetinden mi yoksa isirgan küründen mi bilmiyorum…Hasta degil sususzsunuz kitabını sayende okudum hayatimi degiştirdim su içiyorum artk günde 3 litre… bilgilendirdigin için çok teşekkürler 🙂

  46. çok hızlı verdiyseniz bu kiloyu ödem atıyor olabiliriniz sevgilisoftprenses. kür sırasında mevcut şikayetlerin artışı normal karşılanıyor fakat yine de tetikte olun tedbir aısından. kür bitince normale dönmeniz beklenir.
    suyu arttırmanıza çok sevindim. zaman geçtikçe kendinizde farklılıklar hissedersiniz muhakkak, özellikle cildinizde. bizlerle paylaşın olur mu? 🙂

    1. Evet sevgili kozmik zaten bahsettigim şikayetler oluştu sonra geçti..Şu an çok bi fark yok gibi ama bakalım kür bitince degişir mi durum 🙂
      Su konusunda gerçekten cildimin parladıgını görebiliyorum başka sonuç yok henüz,, inşallah kilo verebilirim istegim diyet yapmadan kilo verebilmek su diyetiyle…

  47. sevgili aslı’nın 10 haziran 2015 tarihli mesajı

    “Sevgili Kozmikcim, Bundan 6 ay önce tanıştım verdiğin yöntemlerle. Birkaç ay içinde 6-7 kilo almistim. Kansızlık ve dengesiz beslenmekle ilgili ciddi saç kaybım vardı. Tamamen umutlarımi yitirip köşeye sıkıştıgim bir anda kozmik bakim yetişti imdadıma. Öncelikle Ocak dolunayinda İSİRGANa başladım ve ardından gelen yeni ayda TİBETe. . 3 ayda 64 kilodan 56 kiloya düştüm.. Sıra saçlara gelmişti. POLENi gunlerinde uygulamaya başladım. İçine kattığım vitaminlerle de saçlarımı uçurdu diyebilirim.. Ama avuç avuç dokulmeyi bir türlü durduramiyordum. Karanfili okuyordum ama denemek bir türlü kısmet olmadi. Sonra bir sabah yapıcam dedim ve karanfil demledim kapaklı kavanozda. . Dökülmem 3 gün içerisinde net bir şekilde durdu. Ve bir kivircik saçlı olarak mükemmel bukleler (!) adı altında kullanmak zorunda olduğum, ve nefret ettiğim 7/24 ü çöpe attım! Yani karanfilden sonra SONUÇ MÜKEMMEL.. Saçlarım dökülmuyor , ve şekillendirici kullanmaktan kurtuldum! Benim MUCİZEM! Ve toparlamak gerekirse ; 3 kür yaptığım ISIRGANla toksin ödem ne varsa attım.. TİBETI 6 aydır bırakmadım. Daha önce benim bile gormedigim kivrimlarim oluştu. Dayanilmaz REGL agrilarim inanamayacagim bir sekilde hafifledi..Zayifladimm. . POLEN ve KARANFILLE saçlarım muhteşem görünüyor.. İnsanlar bana ışık sactigimi söylemeye başladı.. Ama ışığımi senden aldım KOZMİK BAKIM. . MİNNETTARIM. ..
    Ve hala denemeyen, benim gibi problemleri olan, kararsız, tüm arkadaslara şiddetle öneriyorum.. Sabırsız olmayın zaten 1 ay içinde etkilerini görmeye basliyacaksiniz. EMİN OLUN !!”

  48. Kozmıkcim kolay gelsın. Burdakı bir cok seyi deneyip memnun kalmıs biri olarak birde bu kürü deneyim dedim. Yanlız tek sorun kadınlık hormonlarım dusmus benım. Bu kuru uygularken dahada dusermı acaba . Menepoza yakın olanlar az kullansın demıssın. Yasım 26 bununla ılgılı baska bı kur olursa fıkırlerını almak ısterım. Sorun olmassa yarın baslamayı dusunuyorum. Cok tesekkurler.

  49. sevgili şeyma,
    ileri yaş için yapılan uyarı kemik erimesiyle bağlantılı ki miktar ve sure olarak aşırıya kaçılmadığı sürece onlarda kullanabiliyor. ısırganın dişisi ve erkeği var biliyorsunuz. erkeğini kullanmanız daha doğru olur gibi geliyor bana. aktarlar bilir, sapları kahverengi olan erkek, yeşil olan dişisidir.
    yine de doktorunuza danışmanız en doğrusu olur.

    ısırganın yan etkileri ile ilgili mevcut bilgileri de aktarayım yeri gelmişken:

    doktorunuzun tavsiye ettiği oranlarda kullanmak genellikle güvenlidir ve herhangi bir yan etkiye neden olmaz. ancak
    az sayıda görülmekle birlikte, ishal, terleme, mide ağrısı, alerji, ciltte döküntüye(krem şeklinde ya da direkt uygulandığında) rastlanmıştır.
    yaprakları açık yara üzerine kesinlikle kullanılmamalıdır.
    adet döngüsünü değiştirebileceğinden gebelik öncesi dönemde olanların ve hamilelerin kesinlikle kullanmaması gerekir.
    emzirme döneminde sütü arttırdığı için kullananlar olsa da doktora danışmadan kullanılmamalıdır.
    diyabetlilerin doktora danışmadan kullanması doğru değildir. kan şekeriyle oynayabilir.
    böbrek ve mesanesinde sorun olanlar yine doktora danışmadan kullanmamalıdır.
    kan sulandırıcı ilaçlarla etkileşime geçebilir ve kanın pıhtılaşmasını etkileyebilir. bu nedenle aspirin ve ya kan inceltici özelliği bulunan ilaçlarla birlikte tüketilmemelidir.
    yüksek tansiyon ilaçlarının etkisini arttırabilir. bu nedenle bu ilaçlarla birlikte tüketilmesi sakıncalıdır.
    lityum kullananlarda ısırgan otu çayı ilacın vücuttaki etkisini azaltabilir.
    sıvı kaybı olanlar kullanmamalıdır.
    çayı tüketilirken sıvı kaybına neden olmamak hem de olumlu etkilerini arttırmak için bol su tüketilmelidir.
    doktorun üzün verdiği ölçüde kullanmak güvenlidir, yan etkiye neden olmaz.

    şifa olsun.

  50. selamlar kozmik bakım.ben de erkek takipçiniz olarak sizi takip etmekteyim. bizlerinde faydalanabileceği bilgileri kullanmaya çalışıyorum kendimce .verdiğiniz emeği takdir ediyorum iyiki varsınız şuan ısırgan kürünüzü uyguluyorum dediğiniz kurallara uyarak tabi ki.yalnız benim anlamadığım bu AY zamanları.bakıyorum ama çok karışık geliyor bana .buradan direk sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. şuan kürün sonuna yaklaşıyoruz .ilk seans 😀 bitince ikinci ve üçüncü seansların tarihlerini yazar mısınız.ay takvimi, burçlarla biraz karışık bir bilgi halini almış yada bana öyle geliyor. şimdiden teşekkür ediyorum.selamlar ve sevgiler.

  51. merhaba faith bey, çok teşekkür ederim ilginize ve güzel cümlelerinize 🙂
    ikinci kürün başlangıç tarihi 30 ağustos, üçüncünün 29 eylül olacak.
    şifa olmasını ve güzel haberlerinizi almayı diliyorum. sonuçlar hakkında bizi bilgilendirin lütfen.
    sevgiler..

    1. sanırım ikinci kür yarın başlayacak .ilk kürü 3 temmuzda başlamıştım sanırım son kür 30 ağustos olacak. bilgiler için teşekkür ederim.hoşcakalın.

  52. Merhaba kozmik bakım benim troidlerimde 2,5 cm büyüklüğünde kistik nodul saptandı 2 ay önce falan biyobsi yaptırdım temiz çıktı hala aynı duruyor dışardan da belli ısırgan kürü uygulamak istiyorum hücreleri yeniler çoğaltır zarar olu falan diye duydum sizce kullanmalımıyım

  53. Gecmis olsun sevgili humeyra.
    iyi dusunmussunuz, doktorunuza danismadan kesinlikle kullanmayin.alkali su ve tibet egzersizleri nodullerde cok guzel sonuclar veriyor bilginiz olsun. Sifa diliyorum 🙂

  54. Tşk cevap verdiğiniz için alkali suyun herhangi bir yan etkisi varmı safrakesem alındı 8 ay önce fln onunla ilgili bir problem olurmu acaba?

  55. İyi akşamlar kozmik ben de annemle birlikte ısırgan kürüne başlayanlardanım 🙂 annem tiroit hapları kullanıyor acaba ısırgan kürünün bi sakıncası olur mu?

    1. şifa olsun sevgli merve fakat annenizin ilaçlarıyla nasıl bir etkileşime girer ısırgan bilmiyorum. doktoruna ya da doctor bir yakınınız varsa ona danışın mutlaka.

  56. merhaba kozmik bakı ben 30 ağustosu kaçırdım kür için 1 eylülde başlasam olur değil mi? birde aktarlardan alcağımız kuru ısırgan le de yapabiliriz kürü değil mi?

    1. başladığınızı umuyorum sevgili derya. kuru ısırganı kullanabilirsiniz elbette. sadece geçen yıldan kalmış olmamalı ısırgan. şifa olmasını diliyorum, sevgiler 🙂

  57. merhaba. Sizin tavsiyelerinizi beğeniyorum.Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.Oğlum 9 yaşında kuru öksürüğü var dr. gittim allerjik dedi ve ilaçları verdi. Aynı zamanda bağırsak paraziti de yaşıyor şu anda bunun içinde tüm aileye yönelik çiğneme tabletlerinden aldık.Ben bu problemleri doğal yollarla nasıl atlatabilirim. Teşekkürler

    1. merhaba evgili gülçin,
      öksürüğü için siyah turp ve balla hazırlanan şurubu kullanabilirsiniz, tarifi blogta var. parazitler için de kavrulmamış kabak çekirdeği önerebilirim. aç karnına yaklaşık bir su bardağı yedirip yarım saat sonra süt içirin. gerekirse birkaç gün devam edin.
      şifa olmasını diliyorum.

  58. Sevgili Kozmik bu arınma kürünü uygulamayı çok istiyorum. Ama hangi tarihler arasında uygulamam gerektiğini bir türlü anlayamadım. Takip ediyorum ama ay takvimini henüz tamamen çözemedim 🙁
    Rica etsem bana 3 dönemlik veya iki dönemlik kür tarih aralıklarını yazabilir misiniz?
    Ayrıca ısırgan yaprağını aktarcıdan alıyoruz değil mi?

    1. sevgili necla,
      kasım ve aralıkta 28 I gibi olacak. henüz detaylı bakamadım fakat yakında yayınlarım. 2016 takvimini ise henüz hazırlamadım. aşağı yukarı aynı tarihler olur ama.
      ısırganı aktardan alabilirsiniz. bitkisel çay satışı yapan eczanelerde de bulunuyor.
      şifa olsun:)

    1. ben ikisini de kullandım sevgili özge. kuru olanda dikkat edilmesi gereken şey, çok uzun süre önce toplanmamış olması.
      şifa diliyorum 🙂

  59. arınma kürleri içerinde ısırgan kürü ile başlamanız yerinde bir karar olur sevgili cerise. genel sağlığımız için oldukça faydalıdır. sonrasında ihtiyaçlarınız doğrultusunda daha özele inerek bakarız.
    bu kür için başlangıç tarihlerini tespit edip duyuruyorum, takip edin.

    şifa olsun:)

  60. Kozmik bakim neden size ulasamiyorum.Halbuki bu siteye yakinligimin nedeni sizin her soruya verdiginiz yanitlardi..Rahatsizligim var ve bunu size defalarca yazdim

    1. sevgili senem,
      bu kür özel bir kürdür. uygulama günleri de saatleri de çok önemlidir. önümüzdeki haftayı bekleyin. tarihlerini vereceğim en kısa zamanda.
      şimdiden şifa olsun 🙂

  61. böyle durumlarda vakit kaybetmeden başlayın sevgili jasper. başlamadıysanız en geç yarın başlayın. iki günlük kaybınız olacak tabi.
    sevgiler..

  62. Kozmikcm isirgan kurune basladm lakin hic kimse yasadimi bilmiyorm, olasi bi etkimi onuda bilmiyorm.vajinal bi kasinti basladi..kure basladiktn bir hafta sonra basladi..antibiyotk ilac kullandgim zaman cikiyodu bu sıkıntı..kasinti icin hic bi sebep yok yani..acaba isirganin etkisi olabilirmi?? Ve bu durumdan nasil kurtulurum??cayi birakmalimiyim??kafamda deli sorular ??

    1. merhaba sevgili f İzmirli.
      ısırganla ilgilidir muhtemelen çünkü antibiyotik aldığımda da aynı şey oluyor diyorsunuz. ısırganın da antibiyotik etkisi var, iltihaplı durumlarda etkili bir şekilde kullanılıyor. bu özelliği gösteren maddeye bir hassasiyetiniz var demek ki.
      kürün sonuna geldik zaten. kaç günde normale döndüğünüze bir bakın. ayrıca bu etki geçici olduğu için kabul edilebilir mi yoksa zararlı mıdır aile hekiminize danışın mutlaka. bilgi almadan kürü tekrar etmeyin.
      geçmiş olsun <3

    2. Bu kasintiyi azaltacak veya tedavi edecek bi onerin varmi kozmikcm..sirkeli suyla yikiyorum gun icerisinde..biraz azaltiyor..insallah kur bitiminde gecer..doktora gittigimde yine antibiyotik ilac veriyor..bi sure geciyor ama yine tekrar ediyor..hijyenime de inanilmaz dikkat ediyorm ama bunyenin urettigi bi durum diyor doktorm..bayadr rahattm kürle birlikte yine belirdi..migrenm oldugundn agri kesici cok kullaniyrm..anemi ilaclari vitaminler kendimi bildm bileli hep hayatimda..artik karacigerime acıdığımdan bu kure basladm..eksik olma kozmikcm..Allah razi olsun sifa kaynagimiz oldugun icin 😉

    3. karbonatlı su kaşıntılı durumlarda oldukça etkili sevgili f.izmirli. oranını rahatsız olmayacağınız şekilde ayarlayabilirsiniz. kısa sürede gösterir etkisini diye tahmin ediyorum.
      şifa olsun 🙂

    1. yarın başlıyoruz sevgili Gülçin. dolunay'ın ardından başlıyoruz. ay takvimi menüsünden tüm yılın dolunay ve yeni ay takvimine ulaşabilirsiniz.
      şifa olmasını dilerim ..

  63. Merhaba, sanıyorum 20 Ağustosta yeni küre başlıyoruz. Süre aralığı 20.08-03.09 olacak değil mi? Isırgan taze olmak zorunda mı yoksa herhangi bir aktardan kuru alıp kullanabiliyor muyuz? Şimdiden teşekkürler 🙂

    1. kuru ısırgan kullanabilirsiniz sevgili hey there. taze de alsanız iki haftada kuruyor zaten. fakat çok eski olmamasına dikkat edin, yani geçen yılın ürünü olmasın. başlangıç 20 ağustos, kullanım saatleri 15.00-19.00 arası, doğrudur.
      şifa olsun 🙂

  64. Sevgili kozmik bakım blog bir harika tebrik ve teşekkür ediyorum..
    Bu vesileyle çok şey öğrendim bildiklerime çok şey kattım..bugün akşam tam dolunay oluyor..dolayısıyla yarın küçlen ay fazı başlıyor,bende ne zamandır yapmak istediğim daha önce yapıp olumlu sonuç aldığım limonata detoksuna başlayacağım Allahın izniyle,yanı sıra ısırgan çayınıda yapmakta bir sakınca görmüyorum,doğrumudur?yarın başlamakta doğru gün müdür?
    Ayın ve yıldızların üzerimize etkisine çok inanan biriyim Allahında izniyle bu bilgiler ışığında şifa bulacağıma çok inanıyorum..ayrıca tibet ayininide ilk sizin blogunuzdan öğrenmiş bulunuyorum:) başladım ve 2 gündür yapmaktayım..
    36 yaşındayım ms hastasıyım,troid yetmezliği var ve bununla beraber kullandığım ilaçlar ve işte ayrılıp evde oturmaya başlamam son 1,5 senede toplamda 24 kilo almama neden oldu..terazide +90 ı göreli 1 ay oldu ve ancak kilo almayı durdurabildim,kilo vermeyi başarabilecekmiyim bilmiyorum:)
    Bana önerebileceğiniz başka bir şifa kaynağınız varsa zevkle almaya hazırım:)
    Sevgiler..

    1. sevgili zehra merhaba,
      limonata detoksu hakkında bilgim yok malesef, nasıl uygulanır, ne kadar sürer. ağır gelirse zaten fark edersiniz. böyle bir durumda birinden vazgeçmek doğru olur. başlangıç olarak da sorun yok, yukarıdaki bağlantıdan ulaşmışsınızdır.
      beslenmenizi de ay takvimine göre programlarsanız güzel haberlerinizi kısa sürede alırız gibi geliyor 🙂 biz tüm uygulamalarınızın sonuçlarını hevesle bekliyor olacağız <3
      en kısa sürede en güzel sonuçları almanızı diliyorum 🙂

  65. Tekrar selamlar
    Sonuçlar harika..1 hafta oldu iki detoksa başlayalı,ayrıca tibet egzersine de devam ediyorum..Ağustos sonunda geçirdiğim ms atağını çok çabuk atlattım kurban bayramı öncesi ve sonrasında ayın 15 ine kadar artık zor yürüyor mediven çıkamayacak inemeyecek kadar yorgundum ve aşırı kas ağrılarım vardı..ısıgan otu,tibet egzersizleri ve akçaağaç şurublu limonata detoksuyla (artık kombine bir etki diyorum:) ) çok şükür ağrılarım ve baş dönmesi dengesizlik sorunlarım düzeldi..tatilden dönen arkadaşım "3 hafta önce bıraktığım gibi değilsin,gözlerinde bile bir enerjiklik var" dedi:) Bu da gözle görülür bir iyileşme şifalanma olduğunun kanıtı:)
    Ayrıca 1 haftada 4 kilo verdim en sevindirici tarafı da bu:)

  66. Limonata diyetini kısaca anlatmak isterim;akçaağaç şurubu,limon suyu ve acı toz biberle hazırlanan bir limonata..gün boyu acıktıkça sadece limonata içilir,sabah ve akşam bağırsak çalıştıran bitki çayı içilir,gün boyu bolca en az 2 l su içilir..bunlar dışında katı veya sıvı başka hiçbir gıda alınmaz..bu beden temizleme ve hatta mide hastalıkları tedavisi için uygulanan bir detokstur fakat kilo problemi olanlarında sıkça başvurduğu bir diyettir..kilo verdirdiği kesin kanıtlanmış bir uygulamadır..
    Bakınız örnek:ben 🙂

  67. sevgili zehra, ne güzel haberler bunlar :))
    şifa önce gözlere yansır, arkadaşınız çok haklı 🙂 sizin dilinizden döküldüğünde de bizim gözlerimize yansır :)) inanın çok mutlu oldum ben de, daha daha iyi haberlerinizii en kısa zamanda yeniden okumayı diliyorum <3
    siz anlatın, biz mutlu olalım, hiç bıkmayız 🙂 <3

  68. Kozmik Bakım merhaba, konu başlığıyla ilgili değil ama bu ay sağra kesesi ameliyati olacağım. Hangi tarihler en uygun olur acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close