BAKIM TAKVİMİ

Ay Takvimine Göre Kaş Bakım Takvimi | Mayıs 2020

Ay Takvimine Göre Kaş Bakımı Nedir, Ne Zaman Yapılır, Etkileri Nelerdir?

Çıkmayan kaşlar için ne yapılmalı?

Çıkmayan kaş için ne yapılmalı ve kaş küsmesi nedir sorularına, ilk verdiğim kaş bakım takvimi içerisinde değinmiştim. Dilerseniz 2020 Mayıs ayının uygun günlerine baktıktan sonra oradaki bilgilere de bakın -ki mutlaka bakmanızı öneririm ben-. Aynı yazımda kaş neden küser ve küsen kaş nasıl yeniden çıkar, çıkmayan kaşlar için ne yapılmalı gibi soruların yanıtını da konuşmuştuk. Bu nedenle doğrudan Mayıs ayının kaş bakım takvimine geçeceğim. Fakat hatırlamak isterseniz ya da Mayıs ayında da bu bilgilere ihtiyaç duyarsanız BURADAN inceleyebilirsiniz yeniden. Kirpik bakımı yapmak isterseniz veya denenmiş ve etkili bir kirpik uzatma yöntemi arıyorsanız ona da aynı yerden ulaşabilirsiniz.

Kaş Küsmesi Tedavisi | Yeni Kaş Nasıl Çıkar?

Bu iki zaman dilimi sadece küsen kaşları değil yapısal olarak seyrek ve zayıf kaşlar üzerinde de güçlendirici ve gürleştirici etkiye sahiptir; dolayısıyla kaşları belirginleştirir, kalınlaştırarak görünür hale getirir.

Çıkmayan kaşlar için ne yapılmalı? Küsen kaş nasıl çıkar?

Eğer ayda sadece bir kez kaş alabiliyorsanız tercihiniz aslan günlerinden yana olabilir. İki kez kaş almaya ihtiyaç duyuyorsanız hem koç hem aslan günlerini mutlaka değerlendirmelisiniz.

İstediğiniz sonucu alana kadar bu günlerin dışında kaş almamanız gerekir. Çünkü daha önceki gibi zamanlamanız yanlış olursa bu sizi başa döndürür ya da var olan kaşlarda yeni küsmelere neden olur.

Bu takvimi kullanırken ilk yazımda bahsettiğim yağ ve bitkisel yöntemlerle bakım yapmak tedavi sürecini hızlandırıp çok daha etkili sonuçlar almayı sağlar. Takvim tek başına yeterlidir fakat hiçbirimiz daha fazlasına ve daha hızlısına hayır demeyiz. Bu nedenle kaş bakım takvimine uygun günlerde kaş alımı yaparken destekleyici bakımlara da yer vermeyi öneririm.

Yukarıdaki uygulamalar erkeklerde görülen kaş küsmesinde de aynı şekilde etkilidir. Aynı şekilde kaş bakım takvimini takip ederek kaşlarını alabilir; yağlar ve çeşitli bitkisel yöntemlerle bakım yapabilirler.

Mayıs 2020 ay takvimine göre kaş bakım takvimini görecek olursak:

Mayıs Ayı Koç Günleri

17 Mayıs 2020 17.29’dan 19 Mayıs 2020 22.15’e kadar devam edecek zaman dilimi küsen kaşları yeniden çıkarmak için ideal zamanlardan biridir. Bunun için kaşları bu zaman diliminde almak gerekir.

Mayıs Ayı Aslan Günleri

27 Mayıs 2020 10.34’ten 28 Mayıs 2020 19.21’e kadar devam edecek olan süreç de yeniden kaş çıkarmak ya da kaşları gürleştirmek için tercih edeceğimiz alım zamanı olmalıdır.

👉 Özel notlar ekleme ihtimalime karşı, uygulama öncesinde takvime bir kez daha göz atmanız faydalı olur.

Aşağıdaki takvimlerden birine ihtiyacınız varsa üzerine dokunmanız yeterli 👇  🍀

Tüm yılın Yeni Ay ve Dolunay Takvimi

Tüm yılın Ay Takvimi

Aylık Takvimler

Saç Kesim Takvimi 

Saç Boyama ve Kına Takvimi 

Epilasyon Takvimi

Detoks Takvimi

Arınma ve Diyet Takvimi

Hacamat Takvimi

Hatırlatmam hoşunuza gider, işinizi kolaylaştırsa Facebook, Twitter ve İnstagram hesaplarım bunlar.

Herkesin deneyimlemesi ve size de şifa olması dileğiyle 🍀

Önümüzdeki ayın ilk günü, yeni takvimde görüşmek üzere 💚

Tags

Related Articles

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close