AY TAKVİMİ

Mineral Günleri

18 Ağustos  2012 saat 03:33’ten 20 Ağustos  2012 saat 07:45’e kadar Ay Başak  burcunda büyüyecek;
Yine mineral günlerindeyiz. Dolayısıyla mineral ağırlıklı beslenmek bedenimiz için çok faydalı olacaktır. Bedenimiz için çok önemli olan kalsiyum, demir, çinko, fosfor vb. mineralleri bu günlerde almak her zamankinden daha etkili olacaktır. Mineralli sular içmenizi öneriyorum. Özellikle anne adaylarının bu günleri dikkate alması bebekleri için çok önemli…….

Related Articles

8 Yorumlar

  1. dikkat ettim de gerçekten hamilelere mineral takviyesi yapıyor çoğu doktor, kimine kalsiyum, kimine demir, kimine magnezyum. ben bugünleri iyi değerlendirmeliyim, sonuçta doğal olanı varken niye ilaç kullanalım ki değil mi, tabi doktor önermişse ona diyeceğim bir şey yok ama bana henüz bir şey önermedi, vakit varken depolayayım 🙂 taşekkürler kozmik bakım.

  2. evet akşama, sofrada yoğurtla yenebilecek şeyler yapıcam, karbonhidrat veya yağ gününde olmadığımız için de türlü kızartma ve makarna olacak sofrada, onları da yemekte fayda var diye düşünüyorum, gerçi kızartmanın pek bi faydası yok ama canı çekiyo insanın, en azından zararlarının fazla olmadığı günleri tercih etmek daha iyi. umarım doğru düşünmüşümdür kozmik bakım, menüyü değiştiremem çünkü bu saatten sonra 🙂 ha bir de umarım bu karbonhidrat ve yağ günleri bayrama denk gelmez 🙂

  3. kızartma konusunda sana katılmam mümkün değil:))
    bayramda karbonhidrat günlerinde olmayacağız ama ilave olarak büyüyen ay fazında olduğumuzdan,yağlı yiyeceklere her zamankinden daha fazla dikkat etmemiz gerekecek.

  4. 🙂 peki kozmik bakım, kızartmayı hiç mi yemiyelim, yoksa zararının en az olduğu bi dönem var mı? gerçi çok da kızartma yemem ben, hele hele kabak, patlıcan vs.senede bir ya da iki defa kızarır evde, biz daha çok köfte ve patates kızartması yiyoruz, o da 15 günde bir falan. laf aramızda dünkü kızartmanın tadı damağımda kaldı, sık sık yapmadığım için çok özlemişim demek ki :)))

  5. :))
    gıda ürünlerinin kızartıldığında besin değeri kalmıyor ve hemen hergün sağlığa zararlarından bahsediliyorken ben ne diyebilirim ki 🙂
    ama yemiyor muyuz? yiyiyoruz malesef..

  6. hımm, doğru doğru haklısın yaa, bendeki de soru işte 🙂 dikkat etmek lazım aslında, neyse konuyu daha fazla kızartma ile meşgul etmek istemiyorum:) teşekkürler yine.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close