AY TAKVİMİ

Güzellik ve Bakım

 

27 Nisan 2013 saat
14:31’den 29 Nisan  2013 saat 15:21’e
kadar Ay Yay  Burcunda küçülecek;

 

Ay Yay burcunda iken protein ve vitamin içeren bakımlar
saçlarınızda çok etkili olacaktır.

Vitamin ampulleri ve piyasadaki protein
içerikli saç maskeleri işinizi kolaylaştıracaktır.

Evinizde bunlar bulunmuyorsa
yumurta, bal vb. malzemelerle kendi saç bakım maskenizi hazırlayabilirsiniz.

Maya maskesi de içerisinde  protein
barındırdığından bu günlerde rahatlıkla uygulanabilir.

Cilt bakımı uygulamak istiyorsanız yine protein ve vitamin
içeren maskeleri tercih etmeniz sonuç açısından oldukça doğru bir karar
olacaktır.

 

Üst baldırlarda oluşan selülitler için uygulanan masaj ve
bakımlar çok etkili olacaktır.

Related Articles

14 Yorumlar

  1. merhaba henüz 5 aydır takip ediyorum sizi önerileriniz gerçekten çok iyi.bu saçlara ne yapsam olmadı,dünya gözüyle uzadığını göremiycem derken mayanın mucizesiyle tanıştım sayenizde.omuzdan aşağı inmeyen saçlar şimdi gögüs altında.bu arada ben 3 yıldır sinameki kürünü düzenli olarak uyguladım fakat saçlarım kırılmaktan kurtulmadı.5 aydır 1. bakımda mayayı 2.bekımda sinamekiyi uyguladım.tabi söylediğiniz günleri hiç atlamadan.valla sonuç süper oldu.hani derler ya dünya durdukça sende dur diye.bende senin için diyorum şimdi.ha bide epilasyon günü nezamn(aynalara küstüm artık).sevgiler…

    1. çok teşekkür ediyorum bu güzel düşünceler için:)
      sinamekinin uzatma etkisi var ama bakım için çok yetersiz malesef. maya tam bir doping. ayrıca yağlarda kırılmayı önlemede başarılı.

  2. kozmikcim yumurtayla ne tür bakim yapabiliriz ? Bir tarifin varsa paylasirmisin…..tüyler icin verdigin tarihleri 1-2 aydir uygalamaya calisiyorum yaza kadar gözle görülür bir fark olursa kesinlikle yazicagim ama kaybolma yollunda ilerliyor…incelmeye filan basladilar 🙂 cok tskler bundan dolayi sac bakim beslenme ile verdigin bilgilerinide dikkate almaya calisiyorum….nefret ederim kuaförden sac kestirmekten…ama o gün kestirmek faydali oldugunu dedigin icin kestirdim saclari düsün takipcilerini nasil etkiliyorsun 😀 umarim bu blogun hic bir zaman kapanmaz sensiz ne yapariz 🙂

    1. yumurtanın sarısıyla saç bakımı yapabilirsiniz. saç için gerekli olan tüm b vitaminleri kompleks olarak içinde bulunur. biraz yağ ile çırparak kullanabilirsiniz. maya ile hiç denemedim ama isterseniz maya maskesini hazırladıktan sonra yumurta sarısını ilave edebilirsiniz. yine yağ ile yavaş yavaş açıp sürülebilir kıvama getirebilirsiniz. yumurta mayayı zamklaştırır mı diye bir şüphem var ama bu şekilde kullanan arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum. düşündüğüm gibi olsaydı mutlaka bahsederlerdi diye düşünüyorum.
      bir süre buhara tutulmuş ve ardından temizlenmiş cilde direkt yumurta akı ile maske yapabilirsiniz ayrıca. iyice çırpıp ince bir tabaka halinde sürmek gerekir. hafif kuruduktan sonra bir kat daha sürüp 15-20 dakika sonra soğuk suyla temizleyebilirsiniz.
      şifa olmasını diliyorum:)

  3. böyle damdan düşer gibi bi soru sormak istiyorum sana.belki ne alaka dersin ama dayanamadım.bu aya ve burçlara göre yaptıklarımız ve sonuçları harika.aceba ayın ve burçların hamile kalma konusunda bi etkisi varmı?varsa lütfen bilgilendir beni.

  4. Benin sorumda ay prensesinkiyle ayni ben bebek düşünüyorum by günlerde kismetse inşallah border isirgan kürünün ikinci ayi geldiya yapsam zarari olurmu birde sarimsakli limon kürü hamileyken kullanilirmi yanitlarsan sevinirim ben Nisan ayi epilasyon gununde ilk defa.yaptiğim halde azalma düşünüyorum çok teşekkur ederim business sensiz birakma

    1. Ay prensesi inşallah en kisa zamanda seninde olur canim ya RABBİM enkisa zamanda senior güldürür benim. berkay ve neslihan isminde iki. tane. evladim var kismetse üçüncüyü istiyorum

  5. büyüyen ay fazında vücut sıvılarında artış olduğu için hamile kalma şansı artıyor. ancak kadim bilgiler tutulma günlerinde bebek çalışmalarına ara verin diyor;)) şu an dikkatim dağınık biraz, birkaç saattir yoğun çalışıyorum. bana arayı soğutmadan mail atarsanız bu konuda sevinirim. yarın buraya tekrar bakmayı unutabilirim çünkü.dinlenmiş bir zihinle birkaç şey daha söyleyebilirim belki bu konuda.
    bir de beslenme önerilerine uymanızı öneriyorum.özellikle mineral ve protein günlerine!

    1. merhaba:)
      özellikle içinde bulunduğumuz bu epilasyon günlerinde siyah noktaları temizleyin. hemen ardından bir pamuk yardımı ile çilek suyu uygulayın temizlediğiniz alana ve ardından da buz masjı uygulayın ki açık gözenekler kapansın.
      bunu özellikle her epilasyon gününde uygularsanız ve sık sık temizleme jeli kullanırsanız bir süre sonra görünüm oldukça değişecektir:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close