AY TAKVİMİ

Koç Burcunda Güzellik ve Bakım

03 Şubat  2014 saat 06:54’ten 05 Şubat 2014 saat
11:46’ya kadar Ay Koç Burcunda büyüyecek;

Ay Koç Burcundayken protein ve
vitamin
içeren bakımlar saçlarınız için son derece önemli.
Vitamin ampulleri ve protein içerikli saç maskelerinizi kullanabilirsiniz.
Yumurta, bal vb. malzemelerle kendi saç bakım maskenizi de hazırlayabilirsiniz.

Maya maskesi
içerisinde  protein ve vitaminleri bol
miktarda barındırdığından bu günlerde uygulayabileceğiniz en doğal maskelerden
biridir. Hem saçlarınıza hem

cildinize bu günlerde uygulamanız çok faydalı
olacaktır.

Koç Burcu günleri saç bakımı
konusunda en avantajlı iki burçtan biridir. Bu nedenle:

Maya Maskesi

Sığır İliği
Maskesi

Karanfil Kürü gibi saç
köklerini besleyen ya da saçı onaran maskelerin,

Havuç Kürü

Siyah Turp Kürü

Sinameki Kürü gibi
saçların hızlı uzamasını sağlayan kürlerin uygulanması için son derece
elverişlidir.

No poo uygulanabilecek
en güzel günlerden biridir.

Kirpik bakımına uygun
olan bu günler saç boyamada da
mükemmel sonuçlar verir. Saçlarınızı boyamadan önce boyaların olumlu ve olumsuz yanları hakkında fikir edinmek isterseniz bu başlığa göz atabilirsiniz.(kimyasal boyalara alternatif arıyorsanız bu yazım da ilginizi
çekebilir.)

Ayrıca saç kesimi için doğru
günlerdir.

Buradan dört ayrı
başlıkta onlarca saç kesim modellerine ulaşabilirsiniz.

Related Articles

14 Yorumlar

  1. Sevgili kozmikbakim,
    Verdigin yararli bilgiler icin çok tesekkurler. Sac dökülmesi sorunu yaşıyorum ve dediğin kürleri firsat buldukça uyguluyorum. Epilasyon gunlerinide 2 uygulama yaptim suan ancak aradaki yaklasik 1 ay bana cok uzun geldigi icin arada birkere daha alıyorum. Benim başka bir sorunum var biraz kurcaladim blogunu bulamadim. Ağız Dudak kenarlarimda kahverengi izler var sadece alt ve ust dudaklarin birlestigi yerin yaninda. Gunes lekesi desen degil. Doktora gittim kuruluktan dolayi zamanla olustugunu soyledi. Bu lekeleri acabilecek birsey biliyormusun bir kür fln. Yani genel olarak leke acici bir kurde olsa olur. Ordada iyi gelir muhtemelen. Anlimda birkac sivilce lekelerimde var onlar icinde yapabilecegim ne var acaba. Gerçekten çok teşekkür ederim. Birde evde krem olarak ne kullanabilirim henuz öğrenciyim ve kozmetikciden 30 40 lira verdigim kremlere pek güvenemiyorum. Çok teşekkürler. Sağlıcakla kal.

  2. mrb,5 şubatta,11:46 ya kadarda saç kesim ve boya işlemi yapılabilirmi acaba?etkili olur mu?bugün kuaföre gidemiyorum yarın o saate kadar olan süreyi kullanabilirmiyiz?

  3. Teşekkür ederim, saçlarımın uçlarından kestirdim, kıyamayıp çok kestirmediğim için hala kırık var, elimde makas ara ara kesiyorum. 🙂

  4. yine aynı tarihlere rastlar sevgili rümeysa. öğleden sonra aynı etkiyi göremezsiniz. ya zaman bulup öncesinde kestirin ya da önümüzdeki tarihi bekleyin.

  5. rica ederim sevgili ece, güle güle kullanın, en yüksek faydayı görün inşallah:) arada yaptığınız epilasyonlar size sık sık başa döndürür. lekeler için etkili bir çözüm araştırıyorum. sivilceler için kudret narıyla ilgili yazımı okuyun, düzenli kullanımda çok etkilidir.
    sudocrem iyi bir hücre yenileyicidir, fiyatı da uygundur. fakat nemlendirici bakım olarak soruyorsanız ayva çekirdeği jeli hazırlayabilirsiniz. bunun dışında ben daha çok yaz aylarında kullandığımız güneş sonrası nemlendiricileri tercih ediyorum. hem çok hafif hem de etkili oldukları için.

  6. sevgili kozmik, bugün saçlarımı ikinci kez senin ve hindistancevizi yağının verdiği cesaretle açtım üstelik sabah yıkadığım temiz saçıma uyguladım açıcıyı 2 saat kadar durdu saçımda, arada saç kurutma makinasıyla ısıttım daha çok açılması için vs ve yine zerre kadar yanma kopma lastikleşme olmadan yumuşacık parlak saçlarla bilgisayarın başına oturdum 🙂
    sonunda sarı oldu saçlarım ama sarışınlık asıl istediğim renge götüren basamak olduğundan sormak zorundayım koç burcu dışında saçlarımızı boyayabileceğimiz günler de var mı?
    1 günde 3. kez saçımı yıkayıp kurutmaktan 2. boya işleminden daha çok korkuyorum saçma olduğunu farketmeme rağmen 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close