GÜZELLİKSAÇ BAKIMI

En İyi Saç Boyası Hangisi?

En iyi saç boyası hangisi sorusunun cevabını bulmak için bir yorum havuzu oluşturduk, şahane de oldu 🙂 Saç boyarken uyguladığımız takvim sayesinde renk kalitesini yakalıyoruz ancak bazı saç boyası markaları saçı sertleştiriyor, bazıları ise saçın doğal yapısını bozmuyor.

Bu başlık altında tecrübelerimizi paylaşarak en iyi saç boyası markasını bulmamızı amaçlıyorum.

Ay takvimine göre saç boyasında en etkili ve kaliteli sonuçları alabileceğiniz günleri hatırlatmam hoşunuza gider, işinizi kolaylaştırsa FacebookTwitter ve İnstagram hesaplarım bunlar. En çok sorduğunuz konuların bağlantılarını da blog içinde aramak zorunda kalmamanız için aşağıya ekliyorum. En iyi markayı en kısa zamanda bulmak dileğiyle 🍀 🙂

Ay Takvimine Göre Saç Boyama ve Kına Takvimi

En iyi Şampuan ve En Kötü Şampuan Hangisi?

Evde Sarımsaklı Şampuan Nasıl Hazırlanır, Saça Faydaları Nelerdir?

No Poo | Şampuansız Saç Yıkama

En İyi Saç Kremi ve En İyi Saç Bakım Maskesi Hangisi?

Evde Uygulayıp Memnun Kaldığımız Saç ve Cilt Maskeleri

Saç Kınası Nasıl Hazırlanır? / Dogal Saç Boyası Tarifi

Saç Açıcı Oryalin ve Boya İşleminin Verdiği Zararı Nasıl Önleyebiliriz? İşte yöntemi!

Beyaz Saçlar Nasıl Eski Rengine Döner? | Ahmet Maranki’nin Saç Beyazlamasına Bitkisel Çözümü

 

 

Tags

Related Articles

209 Yorumlar

  1. yaşasın yeni başlığımız:):) Ben boya kullanmadım henüz ama annemin tecrübelerinden birşeyler paylaşabilirim. Palette'nin boyaları saçı kesinlikle sertleştiriyor. L’Oréal Paris'in köpük boyasını çok büyük umutlarla ben almıştm anneme. Ama nedenini bulamasak da boya tutmadı saçını:( Garnier ise aralarından en memnun kaldığı boya sanırım. Ama yine de şu sıralar boya arayışında. Bitkisel boya kullanmak istiyor artık. Bitkisel boyalarla ilgili fikri/deneyimi olan varsa önerileri bekliyorum:)

  2. ben uzun süre voila kullandım ve bariz biçimde sertleştiriyordu.saçlarım zaten yanık olduğu için o dönemde önemsemedim ve devam ettim.saçlarımı onardıktan sonra boya arayışına girdim. arkadaşlarıdan birinin saçları dikkatimi çekiyordu, sürekli boyamasına rağmen doğal yapısını koruyordu ama ser verdi sır vermedi 🙂
    palette kullanıyorum şimdi ama aradığın bu olmadığının farkındayım.
    umarım bu başlık amacına ulaşır..

  3. Merhaba ben uzun zamandır natural colors kullanıyorum.gerçekten çok memnunum %100 bitkisel mi bilmiyorum ama amonyak içermiyor ve dolayısıyla saçı sertleştirmiyor.ve boya yaparken o kötü kokuyu çekmek zorunda kalmıyorsunuz.eskiden bulmakta zorlanıyordum ama artık birçok kozmetikçi satıyor. Yalnız şunu da söylemeliyim dğer boyalardan daha geç tutuyor ben 1 saat bekletiyorum son 10-15 dk da diplere fön tutuyorum.böyle yapınca beyazları daha iyi kapatıyor.

  4. anxunamun ben garnier'in amonyaksız boyasını denemiştim ama sertlik bakımından bir fark göremedim (ki bu markanın ürünlerini severim)
    bitkisel boyalara gelince beyazları kapatma konusunda yetersiz olduğunu duyuyorum. kimyasallarla bile uygun günlerde boyamadığımda kapatamıyorum ben beyazlarımı.
    yine de denemekte fayda var, teşekkür ederim.

    1. Uçlarda oreal olduğu için uçlar sert ama boya olan yerler yumuşak, boya sonrasında kontrol etmedim, kuaförde boyatıyorum, kurutup fön çekiyorlar. Bundan sonra dikkat ederim, ama dip boya yaptırmıyorum artık, krepe balyaj gibi yaptırdığım için.

  5. birçok.boya.markası.denedim.bugüne.kadar.hepsi.sertyapıyor.malesef. en.son.palette.kullanıyorum.diğerlerine.göre.daha.iyi.gibi. birde.boyanın.içinden.çıkan.bakım.kremi.çok.güzel.ama.tek.kullanımlık. ayrıca.palette.diğer.boyalar.kadar.akmıyor.boyadan.sonra.beyaz.havlularımı.kullanabiliyorum.k ızım.klavyenin.boşluk.tuşunu.bozduğu.için.bu.şekilde.yazmak.zorunda.kaldım.anlaşılmıştır.heralde.

  6. kızına sevgiler, gülümsetti beni yaramazlığıyla:)
    palettenin boya kutusundaki maskesi konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim.hatta o maskesi ayrıca aradım. gliss maskelerinin bire bir aynı olduğu söylendi ama hayır,kesinlikle değil!

  7. Saclarim koyu renkken evde kendim boyardim. Cok erken yasta saclarimda beyazlar olustugu icinde heray muntazaman dip boyami yapar yada yaptiririm. Evde boyadigim zamanlar en memnun kalip kullandigim sac boyasi garnie idi. Hem fiyati makul hem kokusu guzel hem renk tutusu hemde kolay ulasilabilir olmasi beni cezbediyordu. Palette nin boyalarida fena degildi ama bir sure sonra saclarimi asiri yipratip sertlestirdigi icin birakmistim. Uzun suredir rofle kullaniyorum dip boyami kuaforde yaptiriyorum rofleli saclara evde dip boya nasil yapilir, hangi boyalar kullanilir adi altindada bir konu acilsa cok mutlu olurum:)

  8. saçlarımı 4 yıl sarı 1 yıl soğan kabuğu ve 3 yıl sarı olarak kullanıyordum 8 yıldır ve bir saç hiç mi uzamaz arkadaş :/ yok uzamıyor. 4 ay önce falan saçımı karamele boyattım kuaförde tabii altı platin tutmuo 15 gün sonra tekrar 1 ay sonra tekrar 1 ay sonra tekrar ve yok yinede tam oturmuyor renk karamel ama uçlar sarı oluyor yıkayıp aktıkça. Eşimle neva color çikolata rengi aldık eşim boyadı ben 1 aya yakındır o şekilde kullanıoum gerçekten o kadar içime sindiki renk ve koyulaştığım için saçım uzuyor. sarı saça daha gösterişli olması için hep birşeyler uygulamak zorunda kalıyordum maşa düzleştirici bunlarda kırıyordu saçımı artık yıkayıp hafifçe kurutuyorum saçlarım kendine geldi.
    Neva color saç boyasını daha öncede çok fazla kullandım saçlarım sarıyken dip boya için 10 yada 11 numara alıp kendim boyadım belki 1-1,5 yıl kendim bu şekilde yaptım. 2050 bitkisel boya tavsiye etmişti aldığım yer aldım ama ne seçtiğim ton nede saçın durumu beni memnun etmedi. Neva colordan gerçekten çok memnun kaldım şimdi saçıma ışıltılar yapmak için 9 numarasını aldım. Bir türlü kısmet olmadı ama uygulayacağım hareket ve ışıltı kazandırsın diye.

  9. benimde çok siyaha yakın diyemem ama kestane saçlarım neva color 9u komple boya yaptım defalarca 10 ve 11lerini dip boya için kullandım deneyebilirsin bence belli bir bölgeye içine sinerse devam et katologuna da internet bakıp ona göre saçına uygun olanı belirleyebilirsin dip boya için o boya ve numaralar çok uygun 😉

  10. herkese günaydınn..bende uzun zamandır saçlarımı boyuyorum malesef..malesef diyorum çünkü beyazlarım çoğaldı..neredeyse her ay boyamak zorundayım..bende bi çok boya denedim..son zmanlarda yaklaşık bir senedir İNDOLA 5.4 kullanıyorum..bitkisel olduğu için tercih ettim gerçi tamamen diil ama ben memnunum.En güzel özelliği iki renk birden barındırması..kendim boyuyorum saçlarımı. yıkarken yumuşacık ama şampuandan sonra nedense sertleşiyor saç kremi kullanmadan çıkamıyorum.Bende gerçek anlamda bitkisel olan saça ve derisine daha az zarar veren bir boya istiyorum..deneyenlerin yada kullananların yorumlarını dört gözle bekliyorum..herkese iyi günler.:))

  11. emirin annesi bu başlığı açabilirim tabi ama yönetmek ister misin 🙂
    hakikaten blogummuzda böyle bir alan oluştursam, sizin yöneteceğiniz başlıklar olsa harika olmaz mı? ne diyorsunuz?
    var mı "ben …. konuda başlık açılırsa yönetir ve arkadaşlara yardımcı olurum" diyen?

  12. çok güzel olur kozmik bakımcm=) mesela ben isterim. ama henüz 18 yaşındayım ve blogdaki çoğu kimseden daha az bilgim/tecrübem vardır muhtemelen, dolayısıyla bir başlığın yönetimini bana versen ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum=(

  13. 2 kez Palette ile boyadım sertleşti.Geçen boya gününde Koleston ile boyadım yine sert.Hiç boyamamak en iyisi aslında.Doğal ve yumuşak boya bulalım 🙂

    1. Gelmis gecmis en guzel en kaliteli boya loreal majiral
      Kolay bulunmaz market boyasi degil profostonel boyadir.
      Kendi acicisindan kullanin.
      Kullandiginiz tum boyalardan coj cok ustun

    2. Ben Loreal kullandığım zamanlarki yumuşaklığı hiç bir boyada bulamadım. Sarışınım zaten en son 121 numara buzul sarıyı kullandım önceki yanlış yönlendirmelerden dolayı kızıllık vardı çünkü. Saçımın rengi de yumuşaklığı da inanılmaz sanki hiç boyanmamış gibi yumuşak bebek gibi. Rengi küllü sarı oldu çok mutluyum. Bazen de loreal mor şampuan kullanıyorum kızıllık olduğu zamanlada almıştım. Boyama öncesi kremi koruyucu ve öyle bir yumuşatıyor ki, boyama sonrası kremini daha kullanmadım bile. Daha önceki boyamalarımda kullanmıştım ama en az 3 yıkama yetiyor ayrıca. Tavsiye ediyorum.

  14. Merhabalar..
    Yıllardır saçımı en iyi kuaförlerde boyatıyorum ve bir türlü istediğim rengi bana veremiyorlar bazen yakalıyor bazen bir kaç boyadan sonra istediğin tonu elde edicez diyorlar..Bu hafta sonu saçımı kendim boyadım ve araştırarak SYOSS marka boya aldım..Hem renk hem yumuşaklık harika oldu..Ayrıca saçımı herkes farkediyor..Ben ayda 90tl kara geçtim…Loreal inovia kullanıyordu kuaförüm..Şuanda kalitedesinden hiç şüphem yok Syossun ancak Loreal prefference da iyiymiş bilgilere….

    1. ebru çok teşekkürler bu bilgi için. saçı sertleştiren boyalar hepimizin ortak problemi. syoss' u gördüm ama dikkatle incelemedim hiç. renk kataloğuna en kısa zamanda bakacağım. loreal prefference renklerine de aynı şekilde.

  15. SEVGİLİ KIRKLAND Mİ..
    REKLAMLARINIZI YAPTIĞINIZ ALAN SİZE AİT DEĞİL İSE İZİN ALMANIZ GEREKİR.
    BU TAVRINIZI ÇOK SAYGISIZCA BULDUĞUMDAN REKLAM İÇERİKLİ MESAJINIZ SİLİNMİŞ, BLOGUMA ULAŞIMINIZ ENGELLENMİŞTİR!

    REKLAM YAPMAK İSTERSENİZ USULLER BELLİDİR, BANA ULAŞIR, ŞARTLARI GÖRÜŞÜRSÜNÜZ.

    BU GÜNDEN İTİBAREN REKLAM KOKAN MESAJLAR, ÜRÜN ADI İÇEREN MASUM(!) KULLANICI ADLARINA SAHİP ÜYELER DE BLOGTAN TEMİZLENECEKTİR.

  16. Ben L'Oréal'in casting serisini kullaniyorum kizlar hem amonyaksiz (tabiki amonyaakli boyalara göre daha zararsiz) hem saçlarimi sertlestirmiyor, deneyin derim 😉

  17. Daha öncede bir boya tavsiyem olmuştu
    1 ay önce saçımı kuaförde boyattım koyu kestane olsun dedim
    resmen siyah oldu saçlarım 3 hafta bekledim ama yok aksada belli bi bölüm siyahtı ve beni rahatsız etti ki platin sarı saçlardan çikolataya zor geçmiştim siyah epey ağır geldi bana 🙂
    duramadım gittim PALETTE 5-5 ışıltılı çikolata aldım
    bi boya ancak bu kadar güzel olur diyorum
    hem istediğim tona ulaştım
    hem o siyahı şahane bi şekilde kapattı
    beyazları da kapatıyormuş ama beyazım yok onun için yorum yapamayacağım
    içinden çıkan bakım kremi ise son derece müthiş yumuşacık ışıltılı bi hale getiriyor saçı
    dün tekrar PALETTE 7 kumral aldım önümüzdeki hafta da onu uygulayacağım
    biraz daha açacağım saç rengimi
    kesinlikle tavsiye ediyorum saçları ışıl ışıl yumuşacık hale getiren iyi bir boya

  18. koleston kullanan olmadı mı hiç? ben terracota rengine bayılıyorum ve sadece kolestonda var o yüzden onu kullanıyorum.. açıkçası parlaklığından çok ödün vermiş gibi durmuyor ben beğeniyorum amaaa olur ki ilerde parlaklığı gider de bir sertleşme olursa birçok doğal bakım kürü var onların faydası olur bence. takmıyorum ben şimdilik

  19. palette deluxe 7 özel besleyici yağ içeren seriyi denemelisiniz daha dün boyadım ama çok güzel oldu kutudan çıkan krem de çok güzel, saçım uzun olduğu için 2 kutu almıştım bu da 2 tane krem demek :)) inşallah çabuk akmaz ya pasparlak harika bi kızıl elde ettim 🙂

  20. Ben saç boyalarının etkilerinin saçın yapısına göre değiştiğini düşünüyorum. Örneğin palette marka boya bazı tip saçları yumuşacık yaparken kimisinin saçlarını da keçe gibi yapıyor. O yüzden şöyle bir ayrıma gideyim, kuru ve yıpranmış saçlarınız için kesinlikle Organik Natural Colours saç boyasını öneririm. Bu saç boyası mükemmel bir kapatıcılık sağlamıyor fakat yumuşaklık konusunda en iyi saç boyası diyebilirim. 3 ayda bir saçlarınızın kuruluğunu ortadan kaldırmak için uygulayabilirsiniz. Eğer saçlarım kuru değil, fakat beyazlarımı kapatmakta zorlanıyorum diyorsanız önerim Loreal Excellence serisidir. Ayrıca Avon'un Advance Techniques saç boyalarını da kapatıcılık için tavsiye ederim. Avon'a özellikle saç bakım konusunda hiç güvenmezdim fakat uygulamalarım sonucu en iyi kapatıcılığı bu iki saç boyasında gördüm.
    Şöyle bir dip not düşeyim, bu yazdığım sonuçlar kuru ve yıpranmış bir saç üzerinde (Annemin saçı) denenmiştir. 🙂
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    1. Avonu ben hiç begenmedim renkleri kesinlikle tutmuyor çabuk akiyor maalesef hiç memnun kalmadim. Saç yapi si farkli oluyor denemeden bilemezler.

  21. beyazım çok olduğu için saçlarımı uzun süredir boyuyorum.dolayısıyla pek çok boyayı test etmek zorunluluğum oldu:)kuaför de boyattığım zaman saçım sertleşmiyordu.sordum loreal profesyonel kullanıyormuş.şimdi ayda bir dip boyamı kendim yapıyorum.saçlarım koyu sarı,boya deneyimlerim:
    1)koleston 7 numaradan küçük hangi rengi boyarsanız boyayın,siyaha yakın bir renk oluyor,renk çok iyi tutuyor,saçlar süpürge gibi:)7 numaradan büyük numaraları saçlarınız çok açık değilse denemeyin bile,saçlarınız kızıllaşır.
    2)voila ve palette arkadaşı saçlarını bu markalarla evde kırmızıya yakın bir kızıla boyuyor.renk tutuşu iyi fakat saçlarım çok sert diyor.bu arada saçları ince telli ve kumral.
    3)ben kızıllık olmmasın diye bir ay loreal excellence küllü sarı ile boyuyorum.beyazları kapatmayabiliyor,bir ayda loreal köpük sarıyla boyuyorum.beyazları kapatıyor.böylece hep aynı renk tonunu koruyabiliyorum.saçlar yumuşacık oluyor.
    4)amonyaksız boya beyaz kapatmaz diyorlar.lakin saçları %90 beyaz olan birarkadaşım lorealin amonyaksız boyası ile saçlarını kızıla boyuyor bir tane beyaz kalmıyor.boyayı saçında 1 saat tutuyormuş.
    ben saçlarımı yeni boyamaya başladığımda başkalarının deneyimlerine çok ihtiyaç duymuştum.umarım yardımcı olabilmişimdir:)

  22. Loreal excelence serisi 9.1 ile benim sacimi cok yipratan ama verdigi kullu renkten dolayi vazgecemedigim compagnia del colore marka profesyonel sac boyasini karistiriyorum normalde sadece compagnia yi kullansam cok yipratir kurutur catir catir yapardi ama icine loreali katinca ne bir kuruma ne yipranma oldu hemde yumusacik oldu saclarim .birde garnier yumusak yapardi .palettenin 7 bakim yaglisi sacimi ilk baslarda yumusak tuttu fakat anlamadigim bi sekilde sonralari boyadigimda begenmedim kuruttu sacimi ilk bastaki gibi yumusak yapmadi

  23. yaklaşık sekiz yıldır kızıl bile değil kırmızıyım…ve bu sebepten kuaför ve evde boyama maceralarım bir sürü ve sonucunda tek geceçeğim bir boya var oda "palette" kesinlikle saçımı en az kurutan,en az yıpratan ve rengi harika daha az akan bir kırmızı…sonbahar kızılını kullanıyorum! piyasada sadece kullanmadığım markaları yazabiliirm birkaç tane çünkü..düşünün tecrübemi 😀

  24. filiz hanım bende palette kullanıyorum renge alıştığım için. çok şikayetçi değilim ancak daha iyisi olabilir diye düşünüyorum:) hangi seriyi kullanıyorsunuz?

  25. merve hanım teşekkürler deneyimlerinizle yardımcı olduğunuz için.Loreal excelence daha once de önerildi diye hatırlıyorum. dikkate almak lazım artık:)

    1. Bende loreal excellence 7 numarasını kullanıyorum bir saat bekletiyorum saçımın yüzde 70 i beyaz ben memnunum beyazları kapatıyor sertleştirmiyor parlak ve doğal duruyor. Kızıl boyamak isteyenlere tavsiyem kolestonun kızıl büyü ve aşk alevi numaralarını hatırlamıyorum malesef karıştırıp boyayınca çok güzel bir kızıl oluyor ve kahverengileşmiyor zamanla akmıyor.

  26. Bende 6-7 senedir cok sevdigim kızıl kullaniyorum, koleston ile boyuyorum kendim. Saclarim dökülüyor ve sertlesiyor gibi ama kozmik bakımın önerdiği gunlerde bitki yaglarini karistiriyorum saclarim resmen yumusacik oluyor 🙂 uclarini 2 ayda bir kestirmek gerekiyor, geriside biraz boya ve kisinin saci ile alakalı.
    Kolesten boyalar cok amonyakli fakat ayda bir boyuyorum beyazlarim var 24 yasinda olmama ragmen hemde cok yikadigim icin cabuk akıyor galiba 🙂 hep bakım yaglari Aksın diye cok yikiyorum.

  27. sevgili kozmikim biraz geç oldu 🙁 cevabım ama söyleyeyim palettein de luxe serisini kullanıyorum içerisinde yağlar falan var ya ….asla vazgeçmem kızılda sadece voileyı ve bir iki tüp boyayı denemedim…lorealin kolestonun ve bir sürü markanın denedim hep koşarak paletteye geri döndüm 🙂

  28. saçı çok yıkamak kurutur sevgili nurten. püf kategorisindeki nem maskelerine bir bakın. ayrıca kuru ve kolay kırılan saçlar için nem maskesi başlığına da bakmanızı öneririm.

  29. kolestonun köpük boyasını aldım bundan 1 ay önce saçlarımı berbat yaptı en iyisi gidip kuaföre bitkisel saç boyasıyla boyatmak ben 1 yıl boyunca btkisel boyayla boyattım bu kadar berbat bir hal almamıştı saçım suanki halini görseniz berbat durumda hergün ayrı bir maske yapıyorum 🙁

  30. Bunca çabanın yerine markaları ortaya koysak bir puanlama yada benzeri yapılsa daha iyi olmaz mı ? Kafam karıştı yahu. Herkesin saçının yapısı o kadar farklı ki. Birinin memnun kaldığından bir diğeri bin şikayet ediyorken nasıl en iyi en ideal boyayı bulucağız? Ama genel memnuniyeti yakalamak için anket benzeri bir olay şu an çok daha verimli olacaktır. Kozmik bakımcım bunu dikkate alırsanız çok sevinirim. Ben 20 yaşımdayım saçlarım uzun ve gür ehh övgülere dayanarak güzel olduğunu söyleyebilirim. bakımımı leyin eksik etmem. Lakin bir hataya düştüm doğal bir saç açıcısıyla saçlarımı açtım hayal ettiğim gibi olmadı. Herkes çokkk beğense de ben aynadaki bu yeni tarza alışamadım ve eski beni geri istiyorum. He rgün çelişkilerdeyim boyatsam mı boyatmasam mı hani boyatacaksam da iyisi olsun istiyorum işte bu yüzden bu sayfayı ilgiyle takip ediyorum umarım muradıma ererim…..

  31. dilek hanım ben bir araştırayım, eğer blog konularına anket eklenebiliyorsa elbette olur. ancak bir çok takipçi için sadece anket yeterli olmuyor, detaylı yoruma ihtiyaç duyuluyor. eski saçlarınıza kavuşmanız dileğiyle:)

  32. saçımı hep kuaförlerde boyattım. saçlarım ince telli diye garnier color naturals(besleyici kalıcı krem saç boyası yazıyor üstünde) almamı tavsiye etti bir arkadaşım. içinde 3 çeşit besleyici yağ var. dediğiniz gibi bayramın 3.günü de boyattım saçımda sertlik ya da mat bir görünüm olmadı memnunum tavsiye ederim 🙂

  33. merhaba ben bayan kuaförüyüm yorumlarınızı hemen hemen okumaya calıstım sacınızı evde boyuyorsanız boyanıza sac kremı katmanızı onerırım hem amonyağın ve hıdrojenperoksıt yano oksıdan kremın gucunu azaltacaktır hem sacınızı yıpranmanızı hemde boyanızın çoğalmasına yardımcı olacaktır ornek ( ıpek marka sarı kutu sac kıremını kullanabılırsınız) katkısız olmalıdır kırem ben boyalarımda ındola majırel bıtkısellerdede tıerra kullanmaktayım sacınızın sertlıgınıde profesyonel sac maskesı kullanın boya sonrası saygılarımla

  34. dılek toplayıcı hnm merhaba güvenle boyatın sacınızı eyer ıyı bır boya ıstıyorsanız sıze tavsıyem ındola majırel ıgora dır sacınız yıpranmışsa yada oyle hıssedıyorsanız sackıremı karıştırarak boyayınız ve boya sonrası sac maskesı kullanınız saygılarımla

  35. hayal doğu hnm şampuan boyaları pek tercıh etmeyın tup boya daha ıyıdır şampuan boya nedır dıyeceksınız tabı marketlerde set satılan boyadır şampuan boya dıye geçer şampuanı kıremı oksıdan peroksıtı vede boyası bulunur sadece tup boyayla deneyın sıze ne almanız gerektıgınıde soyleyeyım belkı faydası olur kozmetık mağazalarından 1 lt oksıdan krem alın sıze 1 2 sene yeter ıpek marka sarı kutu sac kremı yada kozmetık mağazalarından katkısız saf sac kremı boya fırçası vede sıslı tarak bırde plastık kase dondurma kabıda olabılır saygılarımla

  36. Nurten senkul hnm evet boyalarda 100/20 yada 100/30 amomnyak vardır onu yavaşlatmak ıcın boyanın ıcıne sac kremı katın faydasını goreceksınız saygılarımla

  37. Ben ve iki arkadasim daha dün aksam uzuuun arastirmalardan sonra saçlarimizi güya bitkisel olsun saçimiz daha az zarar görür diye naturel colors la boyadik ben platin sarisii diger iki arkadasimda kizil boyadilar badi benim sari dedik açilmadi ama onlarin kizil nasil tutmadi bütün gece bunu düsündüm sinirden uyuyamadim ga arkadas gram saçlarimizda tutma yok ben böyle birsey ilk defa görüyorum verdigimiz bi dünya parada gitti dakin almayin denemeyin derim.

  38. Merhaba benim saçlarım koyu kumral ve kuaförde bir gazla boyattim adam biraz çaylakti ne renk açıcı yaptı nede heryerini eşit boyamamis ama renk güzel durdu bal rengi bir saç oldu ancak kullandığı boyayi bilmiyorum uzun süre saç düzleştirici maşa ne varsa her gün yaptım saçlarımı her gün yıkardım ve sonuçta dökülen saçlar kırık dökük yıpranmış soluk yinede kötü durmuyorlar şimdi saçımı sarı yapmak istiyorum ama bebeksi bir sarı vanilya sarısı gibi tatlı hafif pembemsi bir sarı bu rengi nasıl tutturabilirim saçım bal rengi hafif karamele yakın dip boyamda geldi bir karış oldu yardim edin lütfen ya saçlarımı daha fazla mahvetmeden nasıl istediğim rengi tutturabilirim saçlarım çok uzun olduğu için kuaförde bir servete mal oluyor ve sonuçta berbat 🙁 küllü sarı ve platin sarısı karıştır dedi bir arkadaşım yada bal rengiyle platin sarısı iki seçenek içinde fikirleriniz neler yardımlarınızı bekliyorum 🙁 :'(

  39. sirkelisalata Naturigin saç boyasından çok memnunum. Özellikle bu rengi her denememde hüsrana uğruyordum. 2-3 gün parlak duruyordu sonra matlaşıyordu. Bu üründe böle birşey yaşamadım..Naturigin Organik içerikli saç boyası 115 ml Orta Bakır Sarısı 6.34 benim kullandığım denemeni tavsiye ederim

  40. sirkelisalata ben Naturigin Orta Bakır Sarısı 6.34 saç boyasından çok memnunum. Özellikle bu rengi her denememde hüsrana uğruyordum. 2-3 gün parlak duruyordu sonra matlaşıyordu. Bu üründe böle birşey yaşamadım.. çok memnunum. çok hoş bir kokusu var. cildim çok hassas olduğundan her boyam çok sıkıntılıydı. hem çok sağlıklı hemde sonuçları çok güzel. son boyamda karışıma bir kaç damla argan yağı damlattım. baya toparladı saçlarımı. hem daha çabuk uzamaya başladı.denemeni tavsiye ederim…

  41. palette deluxe güzel bir boya, memnun kaldım ama her rengi satılmıyor marketlerde sadece belli renkleri getirdikleri için koleston kullanmaya başladım o da KESİNLİKLE kutuda yazandan çok koyu bir renk veriyor saça. saçım açık kumral gibiydi hafif koyulaşsın diye 7.0 kumral rengini alıp boyadım simsiyah oldu saçım. normalde bu durum koyu renk saça boya sürünce olur gerçekten şaşırdım çok büyük hayal kırıklığı oldu o kadar uğraşmıştım saçımın rengini açıcam diye tekrar başa döndüm şimdi. loreal excellence da kullandım ama saçıma hiç renk vermedi bu boya nedense 1 kere kullandım o yüzden bir daha da kullanmayı düşünmüyorum. bu arada saç rengini açmak için hangi boya tavsiyesi olan var mı?

  42. DUYGU B HNM KUAFORSEPETI.COM PALETTE BOYA YOK AMA PROFOSYONEL KUAFOR BOYALARINI BULABILIRSINIZ HATTA ISTANBUL ANADOLU YAKASINDA IKAMETGAH EDIYORSANIZ YERINEDE GIDE BILIRSINIZ HERTURLU KUAFOR IHTIYACINIZI ORADA BULABILIRSINIZ SAYGILARIMLA

  43. füsun senturk kus hnm sızede kuaforsepetı.com u bakmanızı onerırım sıze yardımcı olacaktır emınım telefondan bılgı alma sansınız da olabılır sanırım saygılarımla

  44. Sıcak yağ tedavisi
    Kurumuş ve yıpranmış saçları en iyi canlandırma yöntemi zeytinyağı tedavisidir. Saçlarınıza parlaklık vermek ve beslemek için 2 çorba kaşığı zeytinyağını ısıtın. Bunu yavaş yavaş tüm saç derinize yedirin. Sıcak suda ıslattığınız bir havluyu sıktıktan sonra bir türban gibi başınıza sarın. Havlu soğurken bu işlemi iki veya üç defa tekrarlayarak, başın yağı iyice emmesini sağlayın. Sonra saçlarınızı yıkayarak, iyice durulayın. Bu bakım türü, özellikle çabuk kırılan saçlar için çok yararlı

  45. Hintyağı tedavisi
    Yarım çay fincanı hintyağını ısıttıktan sonra baş derinizi ovarak saçınızın yağı emmesini sağlayın. Yavaş yavaş tarayacağınız saçlarınızı kaynar suya batırırıp sıktığınız havluyla sarın. Bu işlemi yaptıktan sonra yarım saat kadar bekleyip şampuanla yıkayın. Bu tedavi, fazla ince, çabuk kırılan, kuru saçlara iyi gelir

  46. Sarımsak saçlarınıza doğal parlaklık vermekle kalmaz kökleri güçlendirerek çevresel faktörler nedeniyle oluşan saç dökülmesini de yavaşlatır. Kozmetik mağazalarında bulabileceğiniz pek çok saç bakım ürünü içerisinde yer alan sarımsağı evinizde saç maskesi olarak kullanabilirsiniz.

    Öncelikle 3-4 diş sarımsağın kabuklarını ve üzerindeki ince zarı soyun. Sarımsakları bir kase içinde kaşıkla ya da havanda ezebilirsiniz. Blender veya havan yoksa keskin bir bıçakla çok ince dilimleyin. Ezilmiş sarımsakları ve sarımsak suyunu başka bir kaseye aldıktan sonra uygulamaya geçebilirsiniz.

    Parmak uçlarınızı sarımsağın bulunduğu kasede gezdirdikten sonra saç derinize hafifçe masaj yapmaya başlayın. Masajın etkili olması için dairesel hareketler yapabilirsiniz. Sarımsağın tüm saç derinize eşit miktarda yayıldığından emin olduktan sonra plastik bir bone takarak evin içinin sarımsak kokmasını engelleyebilirsiniz.

    Sarımsağı saç derisinde 1 saat kadar bekletin. İlk yarım saatten sonra sarımsak suyu yavaş yavaş kurumaya başlayacaktır. Saç derisini yumuşatmak için sarımsağı yıkamadan 12 çay kaşığı zeytinyağı kullanarak saç derinize tekrar masaj yapın ve boneyi tekrar takarak zeytinyağının 3-4 saat saç derisinde kalmasını sağlayın.

    Sarımsak ve zeytinyağını saçınızdan çıkarmak için ılık su ve normal bir şampuan kullanabilirsiniz. Çok sıcak su kullanmayın çünkü saç derinizi kurutur.

    1. Samet bey merhaba, loreal majirel saç boyası ile kolestonun oksidasyonunu karıştırcam çünkü elimde o var. Uygun mu sizce, illa loreal oksidan mı almalıyım?

  47. Siteye yeni katıldım ve bu başlığı yeni gördüm. Yorumların hepsini okuyamadım ama size benimde bir önerim var. Kuaför camlarında yeni bir marka dikkatinizi çekmiştir. Lorea'l İnoa diye bir boya. Bitkisel olarak geçmiyor fakat boya iletim şekli diğer normal boyalardan farklı. tüp halde oksidasyonsuz satılıyor ve açıkcası biraz pahalı ve dükkanlarda satılmıyor. İnternet üzerinden sipariş verebiliyorsunuz yahutta benim bildiğim sata eminönünde tek bir yer var. Kuaför bu boya ile saç boyamak için normal boyanın 2 katı fiyat istemişti ve ben o nedenle normal bir marka tercih etmiştim. fakat bu boyayı kullandıktan sonra nasıl bir hata yaptığımı anlıyorum. Amonyaksız olduğu için sanki saçınıza saç kremi sürüyorsunuz. Koku yok. Ayrıca saç boyandıktan sonra ve her yıkama sonrasında yumuşacık oluyor. Benim özel saç bakım yağlarımla beraber saç dökülmem bile azalmıştı. aşırı dalgalı saçlarımın kaybolan dalgaları, tiftik tiftik şekilsiz, kuru ve yıpranmış saçlarım bu boya ile eski parlak, kıvırcık haline geri döndü. Fakat geçen ay dip boyam gelip, Eminönü' ne gitmeye fırsat bulamayınca (işin birazda maddi boyutu var tabi) Lorea'l Excellence alıp boyadım. Şuan kafamı taşlara vuruyorum. Saçlarım semsert ve kuru. Şekle girmiyor. Yeniden dökülmeye başladı. internetten araştırırsanız bu boyanın diğerlerinden farkını öğrenebilirsiniz. umarım denersiniz, pişman olmayacağınıza eminim 🙂 -zng-

  48. Kozmik bakım merhaba, çok severek takip ediyorum yazılarını. Başka bir sitede okuduğum bilgileri sen de onaylıyorsan içim daha rahat uyguluyorum.:)

    Ben bir cahiliyet anında kuaförde saçlarımın yanmasına izin verdim. Böyle durumlarda hanımlar saçlar toparlanana kadar kimyasallardan ve ışıl işlemlerden uzak dururlar. Ama benim dipten beyazlarım geldiğinden her ay boyamak zorunda kalıyorum.

    Bu noktada Garnierin Olia serisinden çok verim aldığımı söylemeliyim. Saçı yanan hanımlar bilirler saçtaki o keçe hissi çok fenadır. Olia sonrası sanki bakım yapmışım gibi yumuşacık oldu saçlarım. Saç dersinde leke bırakmıyor, sürümü ve yayılması da oldukça kolay. Benim hoşuma giden bir nüans da kutudan çıkan eldivenlerin kaliteli olmasıydı:)

    Zaten kullanıp memnun oldukları boyalar varsa risk almasınlar çünkü evde boya yaparken renk tutturmak büyük mesele. Ama arayış halinde olan hanımlara Olia'yı şiddetle öneririm. Ben açık kahve kullanıyorum. Öyle kızıllığı bakırlığı olmayan orta tonlarda temiz bir kahve, memnunum. Fiyatı 19 lira kadar ama ben hep indirime denk geldim ve 13 lira gibi bir fiyata satın aldım.Bu arada diplerime sürüp 15 dk bekledikten sonra saçın kalanına sürüp 35 dk daha bekletince beyazlarımı gayet güzel kapattı.

  49. Merhaba bende yuzlerce kez sac boyamis biri olarak;Uzun sure kalicilik,parlaklik,yumusaklik ve kalite barindiran loreal majireli oneririm.

  50. Merhaba. Benim düz, kahverengi ve gür saçlarım var. Yıkadıktan sonra kuruyunca çok kabarıyor. İllaki fön çektirmem gerekiyor kabarmamadı için. Yada çok uzun olacak o zaman daha az kabarıyor. Boya yok saçlarımda. Bu durumu düzeltmek için ne yapmamı önerirsiniz.

  51. Şimdi 🙂 ben palette aldım çikolata kahvesini yoğun beyazım da var boyama günlerini kaçırdığımdan uzadı da baya derken ben diyorum ki 2 kutu Palette boyayı kullanayım mı Kozmik Bakım'ım yoksa başka bir boya önerir misiniz ? Bir de merak ettiğim boyayı yaparken içine katmamızı önerdiğiniz doğal birşeyler varmıdır ?

  52. sevgili şeyma miktarını saç yoğunluğunuza göre en iyi siz ayarlayabilirsiniz. boyanızı hazırlarken bir miktar yağ ileve edebilirsiniz fakat bu yağ miktarı kadar oksidanı eksik koymalısınız.

  53. Palette kullandım genelde her seferinde çok güzel tuttu renk. en son mavi siyaha boyamıştım 4 ay boyunca her yıkamada aktı. Gerçi sıkıldığım için ve açıcı işlemlerine maruz kalmamak için kalıp sabunla yıkadım genelde, bu sebepten akmış olabilir 🙂

    koleston açık kumral kullanmıştım fena değildi.
    Voila kardeşim kullandı ne kızılı ne kahvesi 15 gün bile tutmadı.
    Şuanda Bioblas'ın boyasını aldım, pakette ufak bir karma yağ şişesi var boya hazırlanırken içine katılıyor. henüz uygulamadım 30 martı bekliyorum:) Yorumlarda hiç rastlamadım bu markaya umarım memnun kalırım.

  54. SADNESS bıoblas yenı pıyasaya suruldu o yüzden duymamışsınızdır ayrıca bıoblas kozmetık boyasıdır profesyonel deyıldır eyer profesyonel bır boya arıyor yada ıstıyorsanız sıze onerım İNDOLA ve MAJİRELDİR saygılarımla

  55. ANNE ÖZDEMİR HNM Eczacıbası Schwarzkopf İndola Profession

    Konsantre micro-pigmentler: Konsantre micro pigmentler lif tabakasının içine derinlemesine girer; canlı, yoğun ve kalıcı bir renk sonucu elde edilmesini sağlarlar.

    Nutri-Care Kompleksi: 3 anahtar bakım bileşeni.

    Serine: Temel bir amino asit ve saçın keratin yapısının yapı taşlarından birisidir. Saçın gücünü arttırır. Boyama işlemi sırasında saçta meydana gelen herhangi bir baskı ve gerilmeyi engeller.

    P-Lipid EFA: Katyonik bakım bileşeni.
    Boya işlemi sırasında saça bakım yapar ve saçın fazlaca yıpranmasını engeller.

    Mirapol: Katyonik bir polimer.
    Saç yüzeyini düzleştirir ve pürüzsüzleştirir.

  56. Majirel
    Ionène G + Incell içeren yoğun krem boya.

    Mükemmel beyaz kapatan yaratıcı renklerin büyüsü.

    En masumundan en çarpıcısına kadar yoğun, derin, canlı renkler ister kısmi ister komple uygulamalar için sizlerin beğenisine sunuldu. Her renklendirme işlemi sonrasında saç teli daha da güçlenir ve korunur.

    Teknoloji
    Çift etkili oksidasyon krem boya. Eşsiz bakım yapan Ionène G + Incell bakım molekülleri saçın yüzeyi ve kalbine işleyerek gerek olan alanları doldurur. Eşsiz renk bağları saç teline kalıcı ve akmayan bir renk yükler.

    Kalıcılık
    Uzun süre kalıcılık

    Kapatıcılık
    %100 beyaz kapama

    Açıcılık
    3 tona kadar

    Bekleme süresi
    35 dk

  57. ANNE ÖZDEMİR hnm eyer hamılelık bı durumunuz varsa lütfen boya yaptırmayınız yapmayınız zıra bebeğe zarar vere bılır her boyanın ufak bır zararı vardır bıtkısel boyadada normal boyadada kımyasal madde var yok dıyenlerede ınanmayın derım SAYGILARIMLA EFENDIM

  58. Samet bey size iki sorum olacak.
    Saçımı loreal excellence 9 ile boyuyordum.
    Tavsiyenize uyarak profesyonel boya kullanmaya karar verdim.
    Majirel almaya gittiğim halde majirel 9 ellerinde olmadığı için igora royal 9 ve igora royal 1 kg %30 oksidan aldım.
    Lakin renk öncekinden hayli koyu çıktı,aktıkça da diplerim turunculaştı.
    Ben de bir dahaki boyamı evde önceden aldığım loreal excellence 9 ile yaptım.saç rengim biraz açılarak eski rengine döndü.bu arada yıkadıkça diplerde turunculaşma bu boyada da oluyor.
    Gelelim sorularıma:
    1-doğal saçım küllü bir kumral.acaba bu turunculaşma oksidan güçlü geldiği için mi oluyor? Krem katın demişsiniz, kremle oksidanın yoğunluğunu azaltırsam bu turunculaşmadan kurtulur muyum?
    2-yoksa dip boyamı küllü renklerle mi yapmamı tavsiye edersiniz?
    3-igora 9 u koyu bulduğumu belirtmiştim.igora 10 mu denemeliyim?
    4-aklım da majirelde kaldı, ancak dediğim gibi elimde 1 kg igora oksidan var.majirel boya ile igora oksidan kullanılır mı, yoksa ikisi de aynı firmanın mı olmalı?
    5-majirel 9 da igora royal gibi koyu mu tutar?
    Yakında saçımı yeniden boyamalıyım, tecrübelerinize güveniyorum, umarım sorumu görüp yanıtlarsınız.sevgiler.

  59. Arkadaşlar kusura bakmayın kendi dersime dalarak konudan uzaklaşmışım.saçımı igora ile boyadığımda ben her ne kadar doğru rengi bulamamış olsam da saçlarım çok yumuşak ve parlak olmuştu.yani Samet Beyin profesyonel boyalar kullanın demesinin sebebini kullanınca anladım.gerçekten market boyalarından çok farklı.diğer ğrof boyaları denemedim ama igora nın içinde kalsiyum protein ve c vitaminleri var, saçımı besledi.

  60. Samet bey teşekkür ederim ama ben hangouts kullanmıyorum, hatta ne olduğunu bile bilmiyordum, siz yazınca bulup indirdim ancak maile yine de ulaşamadım 🙁 belki bana buradan cevap yazarsınız, hem benzer durumda olanlar da faydalanır?

  61. merhaba
    demet hnm ıgora boyadan sıkıntı yasamıssınız cok cok gecmıs olsun
    kuaforsepeti.com dıye genelde alış verıs yaptığım fırmadam majırel boyayı bulabılırsınız
    ıgoradan aldığınız oksıdanperoksıtı her marka boyada kullana bılırsınız
    loreal excellence boyanızı nasıl kullanıyorsanız nasıl hazırlıyorsanız majırel boyayıda oyle hazırlayın kırem boyayada sadece oksıdan peroksıtın gucunu azaltmaktadır sacınıza zarar vermesındıye
    kullanacağınız boyayo ınce diplere surunuz 15 20 dk beklettikten sonra uçlarına ceker 10 dk daha bekleyip toplam 30 35 dk olduktan sonra yıkayın

  62. MERHABA DEMET HNM loreal excellence ye yakın majirelden boya nımaralarına baka bılırsınız sıze en yakın boyayı alın kı sıkıntı yasamayınız başka sorularınız olursa cevaplamaya hazırım

    LOREAL MAJİREL YADA LOREAL MAJİBLOND BUNLARI KULLANA BILIRSINIZ YADA BI BAKIN MAJIBLOND TAM SIZE GORE SARI TONLARI VAR DEDIGIM GIBI EFENDIM KUAFOR SEPETI
    YADA COSMOPLEX BARBAROS MAH YAVUZ SELIM CAD NO 15/1 ATASEHIR ISTANBUL ADRESINDEN DE ALABILIRSINIZ HATTA KATOLOK LARA BAKA BILIRSINIZ SIZIN SACINIZA MAJİBLOND DA OLABILIR ODA LOREAL MAJIRELIN SERISIDIR SAYGILARIMLA

  63. Çok teşekkür ederim Samet Bey 🙂 bu boya tek başına diplerdeki turunculuğu alır mı ve yeni uzayan diplerimi turunculaştırmaz mı? Yoksa önce turunculuğu azaltmak için başka bi uygulama mı yapmalıyım?

  64. ben size çok farklı bir soru sormak istiyorum aslında alakasız olacak ama 🙂 saçımı boyamak istiyorum evde, lakin şu tenlerin soğuk-sıcak olması durumu var ya ben onu hiç bilmiyorum ona göre boyamak istiyorum. bu konuda ne yapabilirim ? 🙂 bir de siyah saçtan kumrala geçiş zor olur mu evde boyasam :))

  65. Msblueblack Samet Bey sorunuzu gördüğünde size uzmanca bir tavsiyede bulunacaktır ve en sağlıklısı da onun yorumu olacaktır muhakkak ama ben o zamana kadar sizinle bildiğimi paylaşayım 🙂 sıcak-soğuk ten rengini bilek içinizdeki damarların renginden anlayabilirsiniz.mavi ise soğuk, yeşil ise sıcaksınız.arada bir renkse de nötrsünüz demektir.
    Saçınız siyaha boyalı ise kumrala boyamaki için önce saçınızda silme işlemi yapılmalıdır diye biliyorum, yokda uçlar siyah kalıp dipler açılıyormuş.yok eğer doğal saçınız siyah ise kumrala boyanabilir ancak çok koyu saçları açtıranlar genelde saçta turunculaşmadan bahsediyor, belki küllü kumrallar bunu nötrleyebilir, seçeceğiniz bıya rengi konusunda Samet Bey in önerisini bekleyin bence ki kötü bir sonuçla karşılaşıp üzülmeyin 🙂

  66. Msblueblack hnm merhaba sıyahtan dıger renklere gecıslerde evet zordur ama sacınız sıyah boya ıle boyalıysa ama kendı sacınız ıse 3 boyamada kumralı elde edebılırsınız lakın boyaya katacağınız hıdrojen peroksit yanı oksıdankıremı bır mıktar fazla tutacaksınız ama benım sıze tavsıyem bır kuafore ama guvendıgınız bır kuafore sacınıza zarar vermeden açma yaptırmanız nasıl zarar görmeden açma yapılır oreyalın ıcıne saf sac kıremı katılıp sacınız açma yapılırsa yıpranmayacaktır turunculuk sarılık olacak sacınız sıkıntı deyıl kumral yaptırın ama yarım ton koyu olsun cunkı akacaktır

  67. Msblueblack hnm 1 boyada sacınız tutacaktır ama ıstedıgınız gıbı olmama ıhtımalı %40 45 sıtres yapmayın 2 boyada sız evde boya yapacağınız ıcın 2 boyada tutacaktır boyaya gelirken ECZACIBASI INDOLA PROFESSIONAL yada LOREAL MAJIREL INDOLA bulmak bıraz zor ama MAJIREL bulmak kolay ıstanbulda oturuyorsanız kuaforsepetı.com yada yenısahra metro market karsısında cosmoplex marketten bulabılırsınız majırelı saygılarımla sorularınız olursa ben burdayım

  68. DEMET hnm gelelim sızın sacınıza sacınızda turunculuk olduğu ıcın ılk zemını cok onemlı ılk zemın oturmaz ıse sacınız sıkıntıya düşer mahvolur o yüzden ılk aldığınız majırel yada majıblond hangısı sıze uygunsa boyanızı alın bıldıgınız guvendıgınız sıkıntıya dusmeyecegınız bır kuaförde ılk boyanızı yaptırın zemını oturtun sonrakı boyaları rahatlık la güvenle sıcacık evınızde boyayınız ama dedıgım gıbı ılk boyayı kuaförde boyatın turunculuk gıtsın zemın cok onemlı zemın duzelmezıse düzeltene kadar sıkıntı yasarsınız boyanızla gıdın ve boyanızı sızın yanınızda boya kasesınde hazırlasınlar sız gorun sonra başka marka boya yapan sahtekarlar cok boya sonrası sac maskesı yaptırın yada evde yapın cunkı sacınız ılk boyanıza alıştığı ıcın 2 boyada %10 20 sertlesecektır
    SAYGILARIMLA mutlu olmanız dılegıyle ve sonuçtan haberdar edersenız sevınırım her turlu sorununuza bı mukavele yardımcı olurum

  69. Samet bey bana tavsiye de bulunmuşsunuz keşke daha önce farketseydim. Bioblas ile saçımı boyadım ve boyadığım renk ile ilgili deneyimim olmasına rağmen çok farklı bir renk elde ettim, düşününün ton bile değil resmen farklı bir renk 🙂 2 gün önce boyadım yorum için erken ama şuan sertlik falan yok, hala yumuşak saçlarım.

  70. merhaba samet daha önce yorumlarınız arasında asma suyunun saçı uzattıgını yazmıştınız acaba nasıl kullanacağım bilgi verirseniz sevinirim. sitede o yorum çok aradım ama gözümden kaçtı herhalde bulamadım yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim..

  71. merhaba yavmur hnm bonyo sonrası sac dıplerıne maske yapar gıbı uygulama yapalım 1 gun beklemesı yeterlı haftada 3 yada 3 defa yapalım ama her saçta farklılık göstere bılır suana dek sac dökme gıbı bı problemı olmadı onuda belırteyım ama kepek yapma ıhtımalı olabılır dedıgım gıbı her saçta farklılık gosterır faydasını goreceksınız ama gormedıgınız taktırde yorum larınızı beklerım aktarlardan uzum suyu dıye satılanlardan almayın doğal olmaya bılır saygılarımla

  72. sadness hnm sağlık olsun efendım malum dedıgım gıbı kozmetık boyaları her reklam yapan fırmalara pek guvenmeyelım devamlı profesyonel boyalar kullanalımkı saclarımız zarar gormesın saygılarımla

  73. verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim samet bey. suyu aktarlardan adapazarındaki üzüm asmalarından temin ediyorum yani %100 doğal 🙂 inş faydasını görürüm.ben iki akşam da bir saç diplerine friksiyon yapıyordum ama bundan sonra dediğiniz şekilde uygularım.

  74. Samet bey ilk boyanızı kuaförde yaptırın diye yazmışsınız ama ben bu yorumunuzu okurken boya saçımda beklemekte idi 🙂 8 numara majirel kullandım, önceki rengimin 1 ton koyusunu yani.turunculuk oldukça azaldı, öncekinden daha homojen bir renk çıktı, bir dahaki boyamada tam oturur sanıyorum.dediğiniz gibi saç kremi de kattım boyaya.yardımlarınız için teşekkür ederim 🙂

  75. DEMET hnm merhaba turunculugun gıttıgıne sevındım tabıkı 2 boyada oturacak ılk boyamanızda turunculugu kaybetmek güzel hemde cok güzel bır duygu benım ıcın demekkı sacınız boyayı kabul edıyor benı yanlış anlamayın sacınız ınatcı deyıl bırde majırelden memnun kaldınızmı bu tur memnunluklar benım ıcın onemlı cunkı ben salonumda dedıgım gıbı INDOLA VE MAJIREL kullandığım ıcın suana dek memnunıyetsızlık ve sıkayet almadım majırelden sıkayet alırsam ındola kullanırım ındoladan sıkayet alırsam majırel kullanırım SAYGILARIMLA

  76. memnun kaldıysanız ne mutlu bıze demet hnm tabıkı tavsıye etmenız bızım ıcın de onemlı bayanlarımızın profesyonel boya kullanmaları hem sac ları ıcın hemde saglıgı acısından onemlı bızde bunu bıldıgımız ıcın salonumuzda ındola ve majırel kullanmaktayız ama tavsıyelerınızde mutlaka sac boyasına katılacak sac kıremını unutmayın efendım katkısız olmasını onemle rıca ederım turkıyedekı kozmetık fırmalarından 5kıloluk bıdonlar ıcersınde olması lazım saf sac kıremı onuda alabılır yada ıpek marka sarı kutu sac kıremınıde kullana bılırsınız sadece sarı kutu ıpek marka dıger markaların kıremlerı katkılıdır bılgınıze arz eder saygı ve sevgiyle esen kalın saygılarımla salon münih

  77. Samet Bey, yorumlarınızı okuyunca görüyorum ki majirel boyayı tavsiye etmişsiniz. Bu noktada benim size bir sorum olacak. Benim saçlarım kalın telli ve aşırı kuru. Saçlarımı her ay boyamak durumundayım. Ben Loreal İnoa kullanıyorum çünkü boyadıktan sonra ki her yıkamada saçlarım yumuşacık oluyor. Piyasa da satılan diğer boyalar ise saçlarımı sertleştiriyor. Hatta Loreal in Excellence seri de buna dahil. Sanki saçlarım yanmış keçe gb oluyor. Acaba majirel kullansam İnoa nın yarattığı o yumuşak durumu koruyabilir mi yoksa denemeye değmez mi?

  78. zng hnm merhaba evet bız majırel ve ındolayı onerıyoruz cunkı memnunuz loreal ınoa hıc kullanmadık kullanmadıgımız ıcın sıze bununla ılgılı bılgı veremeyecegımızı uzuntuyle bıldırırız loreal fırmasının yenı çıkan boyasıdır eyer memnunsanız bırakmayın derım ama majırelıde kullanmanızı onerırım bır defa kullanın derım memnun kalmazsanız ınoaya donebılırsınız bızede memnunıyetsızlıgınızı bu blogdan bıldırırsınız saygılarımızla

  79. Merhaba. Saçım omzumun 1 karış kadar altında, 1 kutu boya yeterli midir 2 kutu ile mi boyamalıyım ? İlk kez boyamayı planlıyorum, cesaret edebilirsem ani bir karar olacak, marka olarak da igora önerilmiş sanırım ?

  80. merhaba moon platık kase yada cam kaseye boyanın tamamını sıkın ıcıne katacağınız oksıdanperoksıtı boşaltın bırde ıpek marka sarı kutu sac kıremı alın ve 1 yada 2 cay bardağı dolusu sac kıremı katın karıştırın once dıplerıne boyayı surun 20 dk sonra kasede kalan boyayı diplerden uçlara kadar surun ve fırıksıyon yanı sacınıza parmaklarınızın ucuyla masaj yapar gıbı karıştırın sonra boya naylonu yada bone takın 15 dk daha bekletın toplam 35 dk olduktan sonra sacınızı fazla sıcak su olmayacak sekılde yıkayın 2 şampuan yeterlı boya onerımız loreal majıral yada ındola professıon dur sımdıden güle güle kullanmanız dılegıyle saygılarımla

  81. valetina-nazlı mihela-soydan iyi günler öncelikle saçlarım çok kuru ve kalın telli ve koyu renklerde uçları ama ben açıcı kullanmadan renginde biraz çikolata kahve formatında olsun istiyorum hangi boyayı tavsiye edrsiniz ve kullanım şeklini , şimdiden teşekkürler …

  82. merhaba seyma hnm oncelıkle sıze onerdıgımız boya markaları LOREAL MAJIREL yada INDOLA PROFESSION boyanızı kaseye sıkın ıcıne oksıdan peroksıtı boşaltın ama oksıdan peroksitı bır buçuk bıdon boşaltırsanız daha ıyı olur ıpek marka sarı kutu sac kıremınden 1 yada 2 cay bardağı dolusu kırem boşaltın ve karıştırın once diplere 20 dk sonra uçlara cekın ve toplam 35 dk bekletın ve fazla sıcak olmayacak sekılde saclarınızı yıkayın ılk boyada pek anlamazsınız ama 2 ıncı 3 uncu boyada farkı goreceksınız saygılarımla

  83. seyma hnm saclarınızı nemlendırıcı kullamanızı onerırım Malzemeler

    3 yemek kaşığı jojoba yağı

    1 yumurta sarısı (oda sıcaklığında)

    2 yemek kaşığı sıvı bal

    Uygulanışı

    1 damla yasemin yağı Jojoba yağını mikrodalgada 30 sn ısıttıktan sonra üzerine yumurta sarısını ilave edin ve iyice çırpın. Ardından sıvı balı ekleyerek çırpmaya devam edin. Son olarak yasemin yağını ekleyin. Ardından nemli saça uygulayarak 30 dk bekleyin ardından saçınızı yıkayın. Bu bakım sayesinde saçınız ihtiyacı duyduğu neme kavuşacak ve harika kokacaktır.

  84. Doğal saç rengim görenlerin baktırtan ucları acık bir kumral tonuydu. Doğuma kadar sacımın onunde beyazlasan tutamları organıc boya ıle 6 ya ve 7 ye bazen de 5 e karısık boyatarak ıdare ettım. Emzırme bıtınce sacıımın tammaını boyattım kah 7 kah 6 kah 5 ve bunların kullu turevlerı. ama ne yaptıysak yapalım boya akıyor ve neredeyse bır hafta ıcınde sacım kotu ve bana hıc yakısmayan bır kızıla donuyor.dip boysı yaptıramıyorum sureklı butun sacı boyamak gerekıyor ılk kızıllasmada organıcten zannedıp ıgora royalle boyantınca da cok sertlestı. bır daha duzelmedı. dalgası bozuldu. Bır onerısı olan var mıdır?

  85. Samet bey merhaba
    Ben dip boyami kendim yapmak istiyorum sacimda beyazlar var ve sac rengim platin aralarda yumusak bir sari var küllü
    istemiyorum onerebileceginiz bana uygun renk nedir acaba.

  86. arcadia regained merhaba efendım sıze onerımız loreal majırel yada ındola professıon bu markaları denemenızı onerırım ındola bulmak bıraz zor ama loreal majıreli rahatlıkla bula bılırsınız bu markalardan suan bır sıkayet ve memnunıyetsızlık almadık he sıkayetlerınız ve memnunkalmamanız bızım tarafımızdan başka marka ve başka profesyonel boya arayışımız anlamına gelır sıze güvenle rahatlıkla soyluyorum loreal majırel yada ındola professıon denemenız saygılarımla

  87. eda hnm merhaba samet by gecıcı olarak olmadığı ıcın ben yardımcı olacağım sıze loreal majırel majıblond serısınden boya no 900 +900s +903s renklerine bakmanız ayrıca ındola professıon serısınden 1000,3+ 9,03+ 1000,03 renklerine bakmanız sızın hoşunuza gıdecek renkler bu numaralar olabılır sacınızın rengını goremedıgımız ıcın sıze bu sekılde yardımcı olabılıyorum bu verdıgım markalara ragatlıkla güvene bılırsınız saygılarımla

  88. merhaba uzun bır aradan sonra tekrar sızlerleyız eda hnm merhaba asıl bız tsk ederız böyle güzel bır sıteye gelıp bıze seref verdınız ıcın saygılarımızla

  89. Nazlı hanım, saçlarım ince telli dalgalı ve siyaha yakın bir kahverengi. Evde kendim boyayıp küllü kumral-karamel kısaca Çağla Şikel'i genellikle gördüğümüz renkten elde etmek istiyorum 🙂 ne önerirsiniz ?

  90. merhaba buket hnm sızın sacınza uyacakrenkler LOREAL MAJIREL MAJIBLOND serısı 900 + 9035 + 900s 902 bu renklre bakmanız ben cagla hnm sac renklerine bakarak sıza bu boya kodlarını çıkardım istanbulda oturuyorsanız yenı sahra metro market çaprazında sol tarafta cozmoplexs dıye toptan perakende mağazası var orada bu verdıgım kodları kataloğa bakarak alabılrısınız saygılarımla

  91. Çok teşekkürler Nazlı hanım malesef İstanbul'da oturmuyorum. Kozmik Bakım, "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır" hadisince böyle faydalı bir konu için size de çok teşekkür ederim 🙂

  92. Çok teşekkürler 🙂 ben de nereden bulacağım diyordum 😀 sanırım bir 900 bir de 903s karıştırsam, bir çay bardağı kadar da ipek saç kremi eklesem istediğim renk çıkar 🙂

  93. Nazlı hanım çok soru sordum kusura bakmayın ama son olarak, kaçlık oksidasyon alayım ve boyarken önce dipler mi uçlar mı boyanacak ? Su an saçlarımda hiç boya yok

  94. merhaba buket hnm o nasıl bır soru efendım sağlığınız bızım ıcın onemlı tabıkı nekadar soru sorarsanız sorun bız yardımcı olacagız elımızden geldıgı kadar buket hnm 30 volüm oksıdan peroksit yeterlı lıtrelık alırsanız baya kullanırsınız once diplere surecegız 20 dk bekletıp uçlarına surecegız 15 dk beklettikten sonra sıcak olmayacak sekılde saclarınızı 2 şampuan yapıp az bı mıktarda kırem yapıp duruluyalım ılk boyada sacınıza renk oturmaya bılır sıkıntı sıtres yapmayalım 2 cı boyanızda oturacaktır bunu sıze soyleyımkı sonra sıkıntıya dusmeyın saygılarımla

  95. Nazlı hanım 🙂 sonuç güzel oldu 🙂 dün boyadım, buradaki bütün kozmetikçilere sordum ama Loreal tüp boya satılmıyordu, internetten alma imkanım da olmadı. Bende Loreal Excellence 01 Çok açık doğal sarı ile 9.1 küllü sarıyı karıştırdım. Çok yakıştı bence 🙂 ilginiz için çok teşekkür ediyorum 🙂

  96. Hayırlı sabahlar yine ben 🙂 çok mu kararsızım da bu kadar rahatsızlık veriyorum yoksa başka birşey mi bilemedin , kusura bakmayın öncelikle …
    Benim saçlarım çok kuru ve dökülüyor diplerim beyaz ortalar kahve uçlar siyah diye giden çok kötü bir üçleme oluştu.
    Öncelikle saçıma kına yakmaya başlasam nasıl bir sonuç alırım Kozmik BakımDa ki kına tarifi ile elbette;)
    Ya da ;
    Bu renk tonlamasına uygun önerebileceğiniz bir boya var mı açıcı kullanmak istemiyorum ama saçlarım da siyah veya koyu kahve olsun da istemiyorum , bana yardım edin lütfen çok zordayım 🙁
    ( Kına doğal diye kullanmak istiyorum bu arada tabi bu renk tonlamasından nasl sonuç çıkar merak konusu )
    İyi ki varsınız , çok şükür 😉

  97. merhaba seyma hnm oyle sey olurmu efendım bızım gorevımız sız bayanlara sağlıklı sekılde boya yapmanız valentınanın kınayla fazla bılgısı olmadığından benden sıze yardımcı olmamı ıstedı efendım uclardakı sıyah boyaıse maalesef onları açmadan yok etmek mumkundeyıl koyu kahve ıstemıyorsunuz sanırım sıze onerım cıkolata kahve rengıdır hem içinde bır mıktar kızıl olduğundan ışıkta ve güneşte parlamayansımayapacagı ıcın güzel duracaktır KINAYA gelınce efendım buyuk bır rısk tır kına eyer yaarsanız yada yapacak olursanız devamlı kına yapmak zorundasınız kınalı sac boya tutmaz yanı sonradan boyaya dönmek zor olacaktır o yüzden 5 defa dusunup 1 defa karar verın bırde cıkolata kahve rengine bır goz atın saygılarımla SALON MUNICHEN

  98. merhaba samet bey benim de size bir sorum olacak bugüne kadar saçımı evde kendim boyatıyorum ama sorunum şu ne renk olursa olsun dipler daha açık yani boyanın tam rengi uçları ise daha koyu çıkıyor evde tüm saçımı boyarken nelere dikkat etmek gerekiyor yani önce dipleri boyayyıp biraz bekleyip sonra kalan boyayı uçlarına mı sürmek gerekiyor ben dipleri uçları aynı anda boyuyorum

  99. merhaba dıana sert hnm
    cozumlemenız doğru ama maalesef uygulamanız yanlış evde sacınızı boyarken dıkkat etmenız sadece profesyonel boya markalarını kullanmak market ve şampuan boya kyllanmaktan kısmen kaçınmaktır efendım boyanızı yaparken once dıplerıne sureceksınız 20 25 dk bekledikten sonra tarak yardımıyla dıplerdekı boyayı uçlara cekesekınız sonra plastık kasede kalan boyayı uçlara cekeceksınız ve 5 10 dk beklıceksınız toplam bekmeleme surenız 30 35 dk olacaktır fazla sıcak olmayacak sekılde 2 şampuan yapacaksınız ve doğal bakım maskesı kullanacaksınız bır tup boya yetmıyor dıyorsanız yada düşünüyorsanız ıpek marka sarı kutu sac kıremıyle boyanızı cogalta bılırsınız boyaya katacağınız kırem hem hıdrojen peroksit yanı kıremlı oksıdanın gucunu azaltacaktır hemde sac dıplerınıze verecegı zararı mınumum ma ındırecektır benım sıze onerım LOREAL MAJIREL YADA INDOLA DIR ama ben boyamdan memnunum dıyorsanız kullandığınız boyayada saygımız sonsuzdur SAYGILARIMLA SALON MUNICHEN

  100. tamam önerilerinizi harfiyen uygulayacağım yalnız birşey sormak istiyorum bir tüp boya yetmiyor ise dediniz ya ben 2 tüp boya kullanıyorum zaten tüm saçımı boyamaya bir tüp boya asla yetmez ancak dip boyası yaparsam bir tane kullanırım diyeceğim şu saçlarım omuzlarımdan bayağı aşagıda hem 2 tüp boya kullanıp hem de içine 1 çay bardağı filan dediğiniz saç kreminden koyup zararlı etkilerini azaltsam (biraz da olsa) yine olr mu yoksa dediğiniz gibi illa 1 tüp boya +saç kremi kullananmam mı lazım????eskiden uyguladığım yanlış yöntemlerin etkisini yani sonucunu bu şekilde düzeltebilir miyim sizce çünkü saçlarımın dönem dönem çok kuruduğunu hissediyorum

  101. bir de dediğiniz marka boyaları nereden temin edebilirim marketlerde satılmıyor sanırım netten mi sipariş vermemiz gerekiyor kuaförsepeti.com nasıl sizce ordan sipariş versek uygun mudur??teşekkür ederimmm

  102. Diana hnm merhaba sizinle soyle bi uygulama yapalim marketten bir tup boya alin yarisini kaseye sıkın dedigim gibi oksidan peroksiti 1 lt relik alin oksidan peroksiti ve sac kremini yarin tup boyayla karistirip saclarimizin diplerine surelim geriye kalan yarim tup boyayida kaseye sikalim oksidan peroksit sac kiremi karistiralim 20 25 dk gectikten sonra tarak yardimiyla dipten uclara yedirelim toplam 30 35 dk olacak sekilde bekleyip sicak suyla yikayip 2 sampuan + bir yada 2 findik kabugu buyuklugunde sac kiremiyla duruluyalim bir tup yetiyormu yetmiyormu orcmus oluruz

  103. Kuafor sepeti .com dan ala bilirsiniz litrelik oksidan peroksiti de 1 defaligina boyayla birlikte alin size bir sure yetecektir sacinizin kurulugu icin valentina nazli hnm size dogal bitkilerden yardim edecektir saygilarimla

  104. merhaba dıana hnm saclarınızın kuruluğu ıcın Gerekli Malzemeler:

    Mürver çiçeği
    Hatmi kökü
    Gül yaprakları

    Görmüş olduğunuz malzemeleri birer tatlı kaşığı olmak üzere 125ml suya ekleyin.Suyu ağzı kapalı olarak tencereye koyun ve kaynatın. Su kaynadıktan ateşin altını kapatın ve yarım saat demleye bırakın. Daha sonra karışımı süzün ve içine kokusuz şampuanı ilave edin. Ardından karışımı bir şişeye koyun ve iyice çalkalayın. Hazırladığınız bitkisel şampuanla kuru saçlarınızı bir hafta boyunca yıkayın.

    Kuru saçları nemlendiren bitkisel losyon :

    Gerekli Malzemeler :

    Kuru papatya
    Kuru gül yaprağı
    Kuru hatmi kökü

    Görmüş olduğunuz malzemeleri iki çorba kaşığı olmak üzere 500ml suyun içine ekleyin. Karışımı ağzı kapalı tencerede kaynatın ve yarım saat soğumaya bırakın. Ardından karışımı süzün. Daha sonra bir şişeye koyarak şişeyi iyice çalkalayın. Yukarıdaki bitkisel saç şampuanıyla saçlarınızı yıkadıktan sonra bu losyonun bir kısmını saçlarınıza sürün. Losyon iki haftaya kadar buzdolabında saklanabilir.
    SAYGILARIMLA SALON MUNICHEN

  105. Herkese merhabalar öncelikle, benim doğal saç rengim koyu kahve ve kızıl kahve tonlarına boyamak istiyorum. Bundan önce saçımı hiç boyamadım fakat boyanın yan etkilerinden korunmak istiyorum. Saç telim orta kalınlıkta genel olarak fazla dökülür. acaba boyamam dökülmeyi arttırır mı? ve hangi ton boya kullanmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim 🙂

  106. merhaba nılufer hnm koyu kahve sac rengınızı 2 boyamada kızıl kahveye cevıre bılırsınız ılk boyamada pek bellı olmaya bılır ama 2 boyamada renk oturacaktır sıze onerecegım marka LOREAL MAJIREL profesyonel boyadır sac dokulmesıne gelınce efendım sacın uzama buyume kırılma dökülme evrelerı vardır boyanın dokup dokmuyecegıne gelirsek onla ılgılı yorum yapamayacağım ama bızım musterılerımızın majırelın dokmedıgını hatta besledıgıne daır ıyı olumlu yorumlar alıyoruz tabı her saca gore farklılık göstere bılır kozmetık ve market boyalarından bır nebze kaçınmanızı onerırım boyanın ıcıne katacağınız oksıdan peroksit yanı oksıdan kremı lıtrelık almanızı onerırım bırde ıpek marka sarı kutu sac kremı alırsanız boyanın ıcıne katacağınız ıcın başka marka almayın katkılıdır SAYGILARIMLA SALON MUNICHEN

  107. NILUFER HNM INTERNETTEN BAKABILIRMISINIZ BOYA RENKLERI : LOREAL MAJİREL MAJİROUGE SAÇ BOYASI – 5.62 AÇIK KAHVE KIZIL İRİZE :LOREAL MAJİREL MAJİROUGE SAÇ BOYASI – 4.26 KAHVE İRİZE KIZIL :LOREAL MAJİREL SAÇ BOYASI – 5.60 AÇIK KAHVE KIZIL DOĞAL : LOREAL MAJİREL SAÇ BOYASI – 5.6 AÇIK KAHVE KIZIL :LOREAL MAJİREL SAÇ BOYASI – 5.55 AÇIK KAHVE YOĞUN AKAJU SAYGILARIMLA SALON MUNICHEN

  108. Merhaba 3 ay kadar once bakir renkten sari tenge gecis yaptim. Aslinda tam sarida denemez simdiki adiyla ombre yaptrdim. Dipleri daha koyu uclara gectikce sarilasiyor. Kuaforum rengin oturmasi getektigini soyluyor fakat ne zaman dio boya icin gitsem istedigim dip rengi yapmiyor bana. Hep daha acik renk oluyor. Bende bu ay dip boyami kendim yaomaya karar verdim. Sacin dibinden ortalarina dogru nasil renk gecisi yapildigini vs.. artik biliyorum. Koleston 7.0 aldim fakat o da cok koyu gibi geldi bana. Sacimin bir tutaminda denedim ama dedigim.gibi sacin tumunu boyadigimda baya koyu durucak gibi. Boya alirkende acik kumral ve kumral arasinda kalmistim. Ama acik kumral yine kuaforumun yaptigi gibi acik renk mi olur acaba dusuncesiyle 7.0 ı aldim. Kolestonun 7.0 ini kullanan var mi? Sizce acik kumral mi boya almaliyim?

  109. Merhaba uzun zamandır sacımı koleston kızıl buyu ıle boyuyordum.hıc memnun olmadıgım halde rengını begendıgımden sebeb boyamaya devam ettım ve saclarım sert ve kırık buda yetmezmıs gıbı kızıl buyu orjınali bulamadıgımdan sebeb kızıl cazıbeye boyadım sac uclarım sıyah ustler sıyah kızıl oldu.kalıtelı ve sacı yıpratmayan bı marka arıyorum yardımcı olursanız sevınırım

  110. mumkunse sunuda ogrenmek ıstıyorum onerecegınız markada koleston kızıl buyuye eş deger marka hangısıdır.bu hafta sacımı boyamam lazım maıl atma sansınız varsa cok sevınırım

  111. Samet Bey merhaba, ismim Meral saçımı sürekli 7/1 ile boyuyorum kendi doğal rengine yakın olduğu (beyazlarımı kapatmak için boya kullanıyorum sadece) için fakat majirel ile değildi tavsiyelerinizi okuyana kadar. Fakat 7/1 bir süre sonra renk yeşile dönüyor küllü renginden ötürü. Majirelde bu olurmu? Olursa da başka bir boyayla karışım mı yapmam gerekiyor.

  112. meral hanım bız loreal majırelde boyle sıkıntı yasamıyoruz denemenızı tavsıye ederım ama yarım yada bır ton koyusunu kullanırsanız yıkandıgında ve boya aktıgında aynı 7.1 rengıne donecektır saclarınızın rengı saygılrımla

  113. Meraba benim saçlarım açık kahverengi ama kızıl yapmak istiyorum internette baktım ama hepsi çok kızıl kırmızı gibi ben hafif kızıl olsun istiyorum önerebileceğiniz bir renk var mı ? Bu arada tenim baya esmer olur mu sizce ?

  114. Merhaba benim adim Yeliz 16 yasindayim ve saclarim beni rahatsız edecek kadar beyaz . Zamanla geçmiyor ve cogaliyor.Kesinlikle bu yüzden boyatacagim sacimi. Sacim kestane tonu ayni ton olmasini istiyorum sacimin sagligini bozmayacak yani sertleştirmecek ve hemen almayacak bir sac boyasi markasi önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler…

  115. Merhaba ben 20 yaşındayım saçimi evde siyaha boyamak istiyorum beyaz yok degisiklik için. Markette satılan boyalardan almak zorundayım onlardan onerseniz ve bahsettiginiz sarı ipek saç kremini ne kadar koymaliyim boyanın içine (sacim çok ince ve dökülüyor)

  116. Leyla hnm merhaba loreal exsalence alabilirsiniz ama donusu olmayan bir Yola gıdıyorsunuz siyah boyadan donus zordur ve sacın açılması gerekecek eyer bu riski goze alıyorsanız boya yabilirsiniz sac kremi bir su bardağı yeterli olacaktır dedigim gıbı efendim baska bir renk yapacağınız zaman sac acma işlemine tabi tutulacak tır. Saygılarımla Salon maya

  117. Merhaba, uzun zamandir saclarim icin yardimci olabilecek bilgili birini ariyordum sevgili kozmikbakim sayesinde size ve yorumlariniza rastladim, oncelikle ben 1.5 sene once siyah boyadan gecis yaptim ama maalesef saclarim ince telli oldugu icin neredeyse yandi ancak toparlayabildi. Bu arada kuaforum de yavas yavas boyayla sac rengimi acti aylardir suan koyu sari gibi ama etrafimdakiler karamel gibi duruyor diyor. Sorun şu ki ne kadar kullu boyatsam da hala saclarimda turunculuk var. Hem istedgim tonun tutmamasi hem de o kadar para vermek canimi sikti ve evde boyamaya karar verdim. Kendi sacim koyu kestane bunu evde acmak icin 12% lik peroksit mi kullanmak gerek sacimi cok yipratir mi? Dogal sari tonlarinda turuncusuz dip boya icin koyu kestane sac diplerime yuzde kaclik peroksit ve ne tonlarda boya uygulamaliyim yardimci olursaniz cok cok sevinirim

    1. Merhaba gonca, ben açık kestane saçlarımı 8.1 majirel ile boyadım ve %9 oksidan kullandım ama turunculuk oluştu, %6 lık kullanmalıydım. Bence sen de %12 yerine %9 kullanmalısın ama yine emin olamıyorum

    2. Merhaba tesekkurler cevap icin ben de o turunculugu istemiyorum.. bir de dip boyasini 9.1 kullandim diyelim bunu saca da yedirmem gerekiyormus son 10 dk, simdiki sac rengimi nasil etkiler gitgide acilma yapar mi vs kafamda cok soru var…

  118. gonca hnm merhaba oncelıkle koyu kestaneden kurtula bılmek ıcın sacın acıcıyla kusturulması gerekecek buda sacınız ınce tellı oldugu ıcın yıpranacak ama acıcının ıcıne sackıremı katıp yavas yavas tarayarak kusturma yapılacak ve 9.1 yada8.1 boya yapıldıktın sonra boyle sorun kalmayacak ama dedıgım gıbı kusturmadan saca uygulayacagınız her sarı boyada turunculuk kızıllık olacaktır gonca hnm son bır kez daha kuafore gıdın derım acıcı + sac kremı ıle kusturma yapılıp boya yapılmalı boyanızı sız kendınız goturun ve sıze tavsıyem sıyah ve sıyah aılesınden olan koyu renklerden kacının SAYGILARIMLA SALON MAYA

    1. Cok tesekkur ederim kusturma derken tam anlamadim benim kendi sac diplerim suan koyu kestane yeni cikan 1cm kadar bolum diger kisimlar cok acik karamel gibi yani tum saci degil sadece dip boyayi.. kuaforum de boyayla actigini söylemisti de dipleri..

  119. Merhaba 🙂 bn sacimi 3 ay önce boyamstm 1 ay oncde kestrdim smdi sacima kina yakmk istyorm kirik olusumunu tetiklermi zarar verirmi uzamasni istyrm da. Bu konuda yardım rica ediyorum

  120. samet bey az onceki yorumum uctu sanirim tekrar yaziyorum yardimci olursaniz memnun olurum
    koleston 6.0 market tup boyasiyla dip boyami yaptim ama saclarimda %70 yogunlukta beyaz olmasina ragmen komur kestane kop koyu oldu, daha acik isiltili kizilli cikolata alttonlu acik kahve istemistim halbuki
    bu 6.0 i dogal yolla nasil kusturabilirim yika yika ne akti ne acildi koyu hala inanilir gibi degil:((
    yada kimyasal birseyler gerekiyorsa evde en guvenilir ne sekilde acabilirim bu rengi yardim lutfen

  121. Merhaba hanımefendi sacınızı orael ile acma kusturma işlemi yapılması gerekmektedir efendim bu işlem de kuaför de yapılması gerekir cünkü evde yaparsanız sacınızı yıpranır bir defaya mahsus kuaför de acma işlemi yaptırın efendim internet ten acık çikolata kahve rengine bakabilirmisiniz saygilarimla Salon maya

    1. Merhaba samet bey, saçlarımı majirel 8.1 ile boyadım ama diplerim de çok geldiği için dipler çok açık oldu turuncumsu oldu, iki boyamada uçlardaki renk oturdu ama dipler açık kötü görünüyor.Merhaba samet bey, saçlarımı majirel 8.1 ile boyadım ama diplerim de çok geldiği için dipler çok açık oldu turuncumsu oldu, iki boyamada uçlardaki renk oturdu ama dipler açık kötü görünüyor. Ne yapmamı önerirsiniz

  122. merhaba kozmik bakım, nasılsın? 🙂 geçenlerde saçımı boyadım palette ile, çok da memnun kaldım. yukarıdaki yorumlarda palettenin içinde çıkan maskeden bahsetmişsin. onun hangi maske olduğunu bulamadığını yazmışsın. bende glissin bi maskesi vardı, boyadan çıkan maskeyi kullandığımda aynısı olduğunu fark ettim: oil nutritive saç bakım maskesi, içinde 7 besleyici yağ varmış. bi faydam olur diye söylemek istedim 🙂

  123. sevgili yaren teşekkür ederim, siz nasılsınız?:) palette2nin geçtiğimiz yıllarda sete dahil ettiği bir maske vardı, sanıyorum ondan bahsetmiştim. taşınırken elime geçti bir tane. inci özlü bir maskeymiş fakat artık onu kullanmıyorlar yazık ki! inci özlü bir saç maskesi biliyor musunuz ? 🙂 bahsettiğiniz maskeyi de deneyebilirim tabi.

  124. ben de iyiyim teşekkürler 🙂 ben iki hafta önce boyadım yanılmıyorsam, palette deluxe'le. onun içinde 7 besleyici yağlı saç maskesi vardı. gliss'in inci özlü şampuan ve saç kremini kullanmıştım bi ara ama artık marketlerde görmüyorum. bu serisi satıştan kalkmış olabilir maalesef. ben kullandığım maskeden memnunum, umarım siz de memnun kalırsınız 🙂

  125. merhaba Samet bey, ismim Meral. Saçlarımı 7.1 majirel ile boyuyorum 8.1 e geçsem beyazlarda kapanma sağlayabilir miyim? Çok beyazım varda…

  126. merhaba,
    Şu an saç rengimde Koleston 7/77 Işıltılı kahve saç uçlarımda da sarı balyaj var. Fakat renkte kızıllıklar oldu ve de kumral renge geçmeye karar verdim. Yine Koleston 7.0 Kumral volüme de %6 verdiler. Nasıl bir renk ortaya çıkar acaba koyu olur mu kızıllık olur mu yine? yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler,

  127. Merhaba bende bir şey sormak istiyorum. Saçlarım açık kumral kendi rengi boya yok. Boyama ile ilgili tecrübemde pek yok seneler önce 2 kere röfle yaptırmıştım hepsi bu. Şimdi küllü sarı yapmak istiyorum önermiş olduğunuz boya markalarında istediğim rengi buldum buraya kadar her şey güzel. Ama daha önce hiç saç boyamadığım için igora krem boyayı bir takım birşeyler ile karışım yapmam gerekiyor öyle değil mi? Yani tam olarak nasıl uygulama yapacağımı bilmiyorum. Boya ile beraber bir kaç malzeme daha almam gerekiyor sanırım bu yüzden öğrenmeden almayayım dedim. Bana igora boya için bir reçete yazabilir misiniz? Birde yukarıda da bahsettiğim gibi saçımda boya yok açık kumral rengi igora 11.2 tutar mı sizce? Teşekkür ederim şimdiden.

    1. merhaba efendım alacagınız malzemeler plastık boya kasesı boya fırcası plastık sıslı tarak boya naylonu devamlı boya yaptıracaksanız lıtrelık 30 volum oksıdanperoksıt ve ipek marka sarı kutu sac kremı yada kuafor malzemesı satılan yerden 5 lıtrelık sac kremı UYGULAMA boya kasesıne bır tup boyayı bosaltın yarım cay bardagı oksıdanperoksıt bır yada bır bucuk cay bardagı sac kremı hepsını yoğurt kıvamına gelecek sekılde karıstıralım once dıplere 10 dk sonra uclara surelım saclar uzunsa bır tup yetmeyecektır ıkı tup yeterlıdır toplam 30 35 dk bekledıkten sonra yıkıyalım bır defada ıstedıgınız renk oturmaya bılır ama2 boya sonrası renk oturacaktır SAYGILARIMLA salon MAYA salon MÜNİCH

  128. Arkadaşlar ben sacimi 2005 den bu yana boyuyorum önce siyahla basladim saclarim koyu renk olmasina rağmen siyah olmadigi icin bi hevesle siyaha boyadim sonra sıkılıp röfle yaptirmak istedim tahmin edeceginiz gibi yandı kisacik kaldi saclarim o gunden sonra kuaforde saç boyatmadim senede iki kez sac rengi degistiririm kesin saridan siyaha siyahtan sariya genellikle sarı yapmak icin kullandigim boya acicidan sonra loreal küllü açık sarı oluyodu simdi isi ilkkez igora marka bi boya deneyecegim umarım sonuc mukemmel olur istedigim gri platini elde edebilirsem fotograf yayinlayabilirim

  129. sevgili ilknur, çok teşekkür ederiz bu bilgiler için. saç bakımı kategorisinde açıcıların verdiği zarar için çok iyi bir yöntem paylaşmıştık. incelemenizi öneririm.
    sevgiler:)

  130. arkadaslar bende deneyimlerimi yazmak istedim.koleston kopuk boya kullandim hem uygulama hem renk olarak memnun olmadim.
    Simdi piyasada olmayan kaldirilmis olan loriel recital pereference 6.3 mukemmel boya idi her konuda.olmadigi icin yine loriel pereference 6.35 kullandim boya sertlesme yapmadi ama renk tonu koyu cikti olmadi.Ve uzun zamandir ya wella porfect yada matrix serisini kullaniyorum ve memnundum.bir hata yapip kuaforde sacima rofle yaptirdim ana sac rengini beyenmedim ve dip boyami nevaclor 2 kez 12.00 ile yatigimda ilk iki hafta guzel ama sonra renk koyulastigi icin tekrar kuafore gidip bakir karemel olur derseniz yapalim dedim ve tekrar bir husran yasadim

    Bundan sonrasi icin Samet Bey sizdem ricam olucak bana fikir verebilirseniz cok memnun olurum
    Kuafor Sacimi sadece dipleri acicam dedi(komple tum sacimi)acti sacimi ilk boyadi ve renk cumbusu oldu dipler kizila yakin kirmizi ensem sac dipleri sariya yakin tuhaf bir renk.kuafor akar 2 ciye oturur boya dedi ok dedik 1 hafta sonra boyadik ama bu sefer 2 ci yikamadan itibaren diplerde renk kaldi ama 3 parmak asagisi sariya donuk oldu hani fon cektirsem.salik duramaz sac renkler alaksiz oldu
    Samet bey kendim matrix 8 cc yi 50 gr icinede %12 lik 70 gr ilave edip ve birazda ilik su eklesem rengi canlandirabilirmiyim bir yerde okumustum bu yazdigimi.Yada sizin bana musaitseniz fikriniz olurmu.gercekten bu kuafore verdigim paralarami yanan yipranan saclarimimi uzeliyim artik napicami bilemedim ve saclarim kisa oldugu icin cok yiprandi
    E mail adresinize saclarimin durumunu size atmak istiyorum.Firsatiniz olur cvp yazarsaniz cok mutlu olurum

    1. buse hnm merhaba elimden geldıgınce size yardım etmekten memnunıyet duyarım.sacınızın suankı resmını paylasırsanız sevınırım kuaforde yasadıgınız uzucu olay ıcınde uzgun oldugumu ve kuaforler adına sızden ozurlerımı ıletıyorum saıgılarımla salon MAYA

  131. sevgili fazinapoli bugün instagram hesabımızdan paylaştı:

    "Merhaba,ara ara blogunuzu ziyaret ediyordum,intagramda gorunce bende hemen bi boya tavsiyesi verebilirim.dedim,ara ara beyazlarim var sadece one bir tutam sac icin syoss marka boya uyguluyorum,sertlesme.yapmiyo,kaliciligi bence guzel,ve agir kokusu yok @kozmikbakimblog"

  132. Kızıl ombrenin kullanışlı olup olmadığı, boyanın renk koruma süresi ve renk aktığı zaman nasıl bir görüntü halini alacağa hakkı bilgi alabilir miyim?

  133. Merhaba ben saçımi yaklaşık bir ay önce kuaforde sarıya boyattim ama sonuç istedm gibi olmadı turunculuk var ve nefret ediyorum ve saçım çok yıprandı 8 hafta snra kendim boyayacagim açıcı ve boyama işlemi yapacağım ama saçımi çok fazla yipratmicak bir açici onerirseniz sevinirim birde küllü sarı hakkında bilgi verir misiniz bana rengi beyaza kaciyo soluk bi rengk gibi geliyor yardımcı olurmu sunuz?

  134. Merhaba 1 yılda 3 defa saçımi açma boyama yaptım sonuncusunda kuaforde oldu saçım ciddi söylüyorum lastik oldu yani iggren kopuyo taranmiyo dalga geçiyorlar yani gorunusu pamuk şeker hissi lastik lütfen birşey önerin bana eskiden sağlıklı düz ama ince saçlarim vardı şimdi oda yok yardımmmmmmm.

    1. merhaba sevgili cansel,
      ben benzer bir durumdan kurtuluşumu polen maskesiyle ilgili yazımda anlatmıştım. bu maskeyi saç bakımı>yanmış yıpranmış saçlar menüsünde bulabilirsiniz. aynı menüdeki sığır iliği maskesini de öneririm. dilerseniz dönüşümlü olarak uygulayabilirsiniz.
      ayrıca sabırla her ay aslan günlerinde birkaç mm bile olsa kesim yapmanızı öneririm. bu kesimlerle ilgili facebooktaki geri bildirimleri okumuşsunuzdur muhtemelen. mayıs ayı saç kesim takvimi iki gün sonra yayında olur. kaçırmamaya çalışın.
      daha sağlıklı saçlar kadar hızlı sonuç alamayabilirsiniz de; bu sizi sakın endişelendirmesin, sonuç çok güzel olacak 🙂
      şifa olsun 🙂

  135. Sevgili zng bende loreal inoa kullaniyorum ama sadce diger boya fiyatindan bes euro fazla ödüyorum öyle iki kati falan degil o kadar da olmaz para tuzagi resmen aslinda suclu yine sizlersiniz ödemeyeceksiniz bakin nasil düsürüyorlar

  136. Samet bey yardimci olursaniz sevinirim,Saçıma daha önce sadece loreal sun kiss ile açmıştım 5 kez uyguladım saç dilerim kahverengi.bakır kızılı boyamak istiyorum ama herkes kızılın çok aktigindan ayda bir boya istediğinden şikayetçi.saçları baya yiprattigini söylüyorlar sakin yaptırma diyorlar ama o renk bence harika:)saçlarımı yipratmadan sertlestirmeden nası o rengi tuttutabilirim hadi tutturdum nası muhafaza edebilirim şimdiden teşekkürler bu arada saçlarım kalın telli gür ve kabarık

  137. Saç boyatmaya geç başladım ama kuaförlerde boyattığım süre zarfında saçımda beyazlar çıktı ve hızla çoğaldı sonra 1 yıl boyunca hiç boyatmadım ve bitkisel boya arayışına girdim,Phyto Color Saç Boyası 4MC Çikolata Kahve aldım ve evde sadece çok belirgin beyazlarımı kapatıyorum komple boyamıyorum saç rengime çok yakın olduğu için de hiç problem olmuyor başka beyazım da çıkmadı mutluyum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close