AY TAKVİMİ

Koç Burcunda Güzellik ve Bakım

10 Aralık 2013 saat
15:05’ten 12 Aralık  2013 saat 22:41’e
kadar Ay Koç Burcunda büyüyecek;

Ay Koç Burcundayken tercihimiz protein ve vitamin içeren
bakımlar olmalı. Bakım maskelerimize vitamin ampulleri ilave edebiliriz.

Yumurta, bal vb. malzemelerle bakım maskeleri
hazırlayabiliriz.

Maya maskesi protein ve vitaminleri bol miktarda
barındırdığından bu günlerde hem saçlara hem de yüz bölgemize
kullanabileceğimiz en doğal maskelerden biri.

 

Koç Burcu günleri saç bakımı konusunda en avantajlı iki
burçtan biridir. Bu nedenle,

 

Maya Maskesi

 

Sığır İliği Maskesi

Karanfil Kürü
gibi saç köklerini besleyen ya da saçı onaran maskelerin,

 

Havuç Kürü

 

Siyah Turp Kürü

 

Sinameki Kürü gibi
saçların hızlı uzamasını sağlayan kürlerin uygulanması için son derece
elverişlidir.

 

No poo
uygulanabilecek en güzel günlerden biridir.

 

Kirpik bakımına
uygun olan bu günler saç boyamada da
olumlu sonuçlar verir.(kimyasal boyalara alternatif arıyorsanız bu yazım ilginizi çekebilir.)

 

Ayrıca saç kesimi
için doğru günlerdir.

Related Articles

22 Yorumlar

  1. kozmik bakım regl döneminde bakımları önermiyosun ama saç kesimi için de geçerli mi?yani kesim gününde regl dönemindeysek saç kestirirsek verim alabilirmiyiz?

  2. sevgili cansu ozon yağının cilt problemlerine karşı çok iyi olduğunu duyuyoruz hep fakat benim kişisel bir tecrübem yok bu konuda.

  3. sevgili özlem yukarıdaki yazımın son satırında yazdığım gibi içinde bulunduğumuz günler saç kesimi için uygun günler. tam tarih ve saatleri yazımın ilk satırında. bundan sonraki ise bir ay sonar olacak.

  4. bir alışveriş delisinin günlüğü ne güzel bir tesadüf olmuş:) 22-24 aralık arası da epilasyon günümüz. 22 sinde başlangıç saatlerini control etmeyi unutmayın. sevgiler:)

  5. sevgili gizem bu konu hep soruluyor fakat neredeyse hiç deneyimlemedik. bir arkadaşımız kestirdiğini ve olumsuz bir durum farketmediğini yazmıştı, bir diğeri ise deneyip sonucu bildirecekti fakat yazmadı hatırladığım kadarıyla. olumsuz bir durum olsaydı paylaşırdı bizlerle ve hatırlardım mıhakkak.

  6. sevgili kozmik bakım, birisi sivilce için ozon yağını sormuş da ben bir tavsiyede bulunacaktım sivilce için; biberiye yağının çok faydasını gördün ben, temiz cilde bi kaç damla yediriyorum gece yatmadan, iki üç gecede geçiriyor sivilceleri. sabaha yıkamak gerek tabi

  7. kozmıkcımm merhaba yıne benn ve yıne takıpteyım :)) oncelıkle guzel sonuclarla baslamak ıstıyorum.bacaklarımda bıkını ve koltukaltımda asırı tuy sorunum vardı bu sene ıkıncı senem yarıdan fazla azaldı dıyebılırım sanırım seneye bu zmanlar bırkac tuylerle gezıyor olacagım :)) hepsı senın sayende elıne ve emegıne saglık ALLAH razı olsun dıyorumm :)) sac kesım tarıhlerını hıc denememıstım sımdıye kadar ık defa dun uyguladım bakalım nasıl olcak saclarım cok zor uzuyo ıns etkısını gorurum. sac bakım maskelerını benım bıdıktan dolayı yapamıyorum eskıden onlarda cok ıse yarıyordu. su an yuzume uyguladıgım yogurt karbonat karısımlı bır maskem var benım sorumm acaba bu maskenınde daha cok etkı gostermesı ıcın bır gun varmı :)))) uzumdekı lekelere savas actımda 😀 yanii bunada bir gun bulursan daha ne dıyeyım sana 🙂 ALLAH ne muradın varsa versınnnn (amin)

  8. Sevgili kozmik bakım,saçlarımı uzun zamandır kestirmeyi düşünüyordum ve bu sefer sizin verdiğiniz tarihe uyarak bugün kestirdim. Bu günlerin saçlara nasıl bir faydası oluyor.Artık epilasyon , saç kesimi ve bakım tarihlerinize uymaya çalışıyorum.Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..
    Gül

  9. akşamım şenlendi bu güzel haberlerle sevgili şeyma:) daha güzellerine inşallah:)
    cilt bakımında en etkili günler cildimizi temsil eden oğlak günleridir. bu ayın ki on gün önceydi. onun dışında koç,aslan,boğa,balık, yay günleri de olabilir. bu maskeyi bi kenara not etmiştim ben, hatırlamış oldum tekrar. sınavlarımı atlatınca bunu da yayına alalım. o güzel dualarınızı da mutlulukla kabul ediyorum elbette, amin:)

  10. rica ederim, güle güle kullanın.hem daha sağlıklı uzamasını he de güçlenmesini sağlıyor sevgili buralı olmayan. tabi bu bazen tek kesimde olmayabilir. zaman içinde farkedersiniz zaten saçınızdaki olumlu değişimi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close