BAKIM TAKVİMİ

Kasım Ayı Epilasyon Günleri

 

08 Kasım 2012 saat 06:34’ten
10 Kasım  2012 saat 11:34’e kadar Ay Başak  burcunda küçülecek;

 

Bu zaman aralığında epilasyonunuzu yapabilirsiniz.

 

Ay’ın Başak Burcunda
küçüleceği  bu günler,  epilasyon için ekim ayının en uygun
günleridir. Ancak unutmayın ki bu günlerin etkisini görmek istiyorsanız tüyleri
kökünden alacak bir yöntem kullanmanız şart.Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için
şimdiden epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici
ile nemlendirin.

 

Yöntem hakkında detaylı bilgi için buraya göz atabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

86 Yorumlar

  1. face de de paylaştım, inşallah üye sayın artar.. bol bol paylaşırım ben artık zaten gördüğüm herşeyi.. ok.. hayırlı olsun inşallah..

  2. kasım ayı yaşasııın 🙂 bu tüyler nazlanıyo valla çıkmakta ben ekim ayında almıştım tüm bacak olarak eski uzunlugunda hala uzamadılar bu çok işe yarıo yaa benim kadar kıllı birine çok iyi oldu bu 😀 yine alıcam bacakları adet dönemi sonrasıyım hemde bu kez daha iyi olcak inş diye düşünüyorum yeni paylaşımlar oldukça bende paylaşıcam facede tşk ederim kozmiz bakım iyiki burayı keşfetmişim ya allah razı olsun.

  3. ekim ayında üç tarih geldi ya kasımda hiç gelmezse diye kormuştum 🙂 şükür geldi. Geldi de bende alacak kıl yok nerdeyse. 31 ekimi kullanmıştım.

  4. kozmik bakım, insan kendi farkedemiyor ilk etapta ama yada bana erken geldiği içindir. kuaförüm seyrekleşme var dedi geçen ay, tabi bende çok sevindim:)) gerçekten yavaş uzuyorlar bide..kasım ayı epilasyon günü tek olucak galiba ve reglime de 8-9 gün var yavaş uzadıkları için daha erken gibi..aralığın ilk haftasını mı beklesem diyorum..

  5. genellikle ilk aylar da farkedemeyebiliyoruz azalmayı sirkelisalata. her ay küçük değişimler bir kaç ay sonra belirginleşince farkedip gülümsüyoruz genelde:)ama bazen de aniden boşalmalar oluyor o nedenle her ayı mutlaka değerlendirmek lazım, kaçırmamak lazım:)

  6. bluemel her an regl olmayı bekliyorsan tam olarak faydası olmayacaktır.bekleyebileceksen aralığı bekle derim. ama daha 2-3 gün var diyorsan bu ayı kaçırmamanı tavsiye ederim çünkü regl sonrası büyüyen faza rastlar.

  7. Kozmik bakım bir ricam olacak. Simdi madem aralık ilk haftaya kadar başka tarih yok. O zaman kesinlikle alinmamasi gereken günler var mi dolunay vs gibi? Cunku kasımda illaki bir daha kontrol etmem gerekecek kendimi malum doktor randevuları var. Hic olmazsa en zararlı zamanlar varsa bileyim

  8. 14 kasım yeni ayından 28 kasım dolunayına kadar geçen iki hafta içerisinde ay büyüyen fazda olacak.bu dönemde kesinlikle almammalısın.
    ve doğumdan sonra daha düzenli uygulamalısın!;)

  9. 1yıldan fazladır senı takıp edıyorum canım dun ıkıncı kez aynı olay basıma geldı dun tuylerımı aldım aslında agdaya bıle gerek yokmus:)) elıme aldıgım gıbı tuyler elımde kaldı cok rahat bır temızlık oldu normalde acıdan kıvranırım ve daha once sadece 1sefer olmustu dunde ıkıncısıydı tesekkurler

  10. 14- 28 arası zaten bebegi bekledigimiz tarihler. Ondan once mutlaka bir bakarım artık durumuma:) dogum sonrası da mutlaka takibe devam etmek istiyorum. Hem acı azaldı hem miktar azaldı. Bu kadar fayda görmüşken bırakmak olmaz. Inşallah bebekli hayatımı bir an once duzene otururum da aksama yaşamam:)

  11. kozmik bakımcım, bacak tüylerim artık pek çıkmıyor, kırılanlar çıkmış gibi, onların üstünden gidicem, keşke genital bölgem öyle olsaydı 🙂 çünkü artık 5.ayım bitti, bi dahaki ay alabilecek miyim bilemiyorum, karnım büyüyor gittikçe. ama şunu söyliyim, ben eldivenle alıyorum, önceden genitalim 1 saat sürerdi, dün akşam aldığımda 40 dakikada halletim, yani orası da güçsüz ve seyrek artık, ama ilerleyen aylarda o bölgeyi nasıl alıcam bilemiyorum,bu konu canımı çok sıkıyor açıkcası. tavsiyesi olan varsa paylaşsın (kuaför haricinde)

  12. Dün koltuk altı için lazere gittim ama 29 kasımda başka bölge için lazer randevum var, o tarihi değerlendirmem doğru olur mu kozmikim 🙂
    eğer olmazsa o civardaki en yakın tarih ne olur :/

    2. tarihin olmaması kahretti beniiiiiiiiii

  13. en azından büyük bir bölgeden kurtulmuş say artık kendini:) diğer bölgeye gelince o zaten hangi yöntem uygulanırsa uygulansın daha yavaş sonuç alınan bir bölge malesef. ama yarı yarıya hafiflemiş durum belli ki, çok güzel bu durum 🙂
    umarım uygun bir yol bulup devam edebilirsin.

  14. risus 29 kasım uygun olmaz malesef, 5-7 aralık arası olacaktır aralık günleri.durumuna göre karar ver ve randevunu yeniden gözden geçir.bir kez yanlış dönemde başlarsan sonraki randevularında hep yanlış döneme rastalayacaktır çünkü.

  15. kozmik dün sabah baktığımda yoktu:( dünü kaçırmış oldum yarın akşama da kalamam çünkü öğlen sonlanıyormuş 🙁 tek bu akşamım kaldı maalesef bacaklarımda bişi yok koltuk altı çok az ama paket bu diğer bölgeler gibi değil umarım bu ay çok daha etkili olur : hepimize tabiki:) belkide sir ağda yaptırmalıyım! Emeğin için teşekkürler:*

  16. her geçen ay biraz daha güzel sonuçlar alıyorum umarım sonuna kadar böyle gider.bir kere azalma ve açılmalar var (geri gelmezler değil mi?)ikincisi kıl kökleri zayıfladığı için epilasyonum çok daha kısa sürede ve acısız oluyor.bu kez özel bölgeyi uyuşturmadım bile .Allah razı olsun kozmik bakım

  17. neyse artık tüycüklerimin uzama durumuna göre aralığın ilk haftasına iteleyebilirim 😀 lazerciler beklesin artık napalım 😀

    peki o büyüyen fazda saç kestirmemiz ne kadar uygundur hocam 🙂

  18. minik kız geri gelmez muhtemelen.gelse bile bir-iki ay sonra çok ince bir biçimde gelir. yanlış bir zamanda dokunmazsan da yeniden güçlenmezler:)

  19. slm bu tarihler regl bitimine veya regl öncesine denk geliyorsa reglden kaç gün sonra veya almamız uygun olur? hemen sonrasında almamak mı gerekir?

  20. aslında bilinen kesin bir sınır yok; özellikle regl öncesiyle ilgili.
    regl sonrasıyla ilgili ise en güzeli ertesi günden itibaren bitti kabul etmek.çünkü herkesin bünyesi farklı, bittiğini düşünüp yanılgıya düşebilir birçok bayan.
    regl döneminde ise kesinlikle tüyler alınmamalı.
    tekrar regl öncesi epilasyona dönecek olursak, seçim yapma şansımız var ise elimizden geldiğince fazla gün olmasını sağlıyoruz arada.
    ama imkanımız yok ise, yapmazsak daha kötü bir dönemde yapmak zorunda kalma durumumuz var ise, reglimize bir gün kala bile epilasyonumuzu yapabiliriz. seyrek olsada böyle durumlarda bile olumlu sonuç alan arkadaşlarımız oldu.

  21. Merhaba ,

    bu ay için kaçirdim galiba epilasyon gununu ben bu 12-20 kasim arasi haftaiçi kuafore gitmeyi dusunuyordum :/ baska gun yokmu kasim ayinda cevabiniz için simdiden tesekkurler sevgiler 🙂

  22. genellikle her ay iki seçeneğimiz olur ancak bu ay ve önümüzdeki ay sadece ayın ilk haftası olacak. yani kasımda yok ama aralığın ilk haftası olacak.
    sevgiler:)

  23. Sevimli, ben de hamileyim ve son ayimdayim. Sana fikir verecegim de ozel mesaj gibi olsa oradan daha uygun olacaktır:) ben bu ay bile yapabildim. Eldiven hakkaten en iyisi.

  24. araligin ilk haftasi disinda varmi peki? çunki her ayin ilk haftasi adet gunlerim oluyor o yuzden epilasyon mumkun olmuyor :s araligin ortalarinda birdaha vardir umarim epilasyon gunleri :s tesekkurler

  25. sesilya ay takvimi her ay 2,5 gün kadar kaymaya neden olduğundan kısa bir süre sadece ay başında olacak.ama aralık ya da ocaktan itibaren her ay iki ayrı seçeneğimiz olacaktır hesaplarıma göre. uzun zamandır bu yöntemi takip ediyoruz ilk kez bu kadar sık yaşadık tek seçenek durumunu ama önümüzdeki dönemde düzene girecek.

  26. çok sevindim blue yaa, neyse kozmik bana ulaştırır sanırım. çünkü millete bakıyorum da, zaten normal dönemlerinde almıyorlar o bölgeyi, bana deli gözüyle bakıyorlar, sanki zararlıymış gibi, halbuki daha sağlıklı bence, tertemiz, yumuşacık 🙂
    bu yüzden kimse bi fikir sunamıyor, internetten baktıklarım da kuaförde falan aldırıyorlar. açıkcası yöntemini merak ettim.
    ben artık ayna falan kullanırım belki diyordum 🙂 o da kaç saatimi alır bilmiyorum. beni şu sıkıntıdan kurtar bari yaa 🙁

  27. eldivenle yine hızlı yapılıyor. tabi hamile olmadıgımız zamanlar kadar kolay olmasını beklememek lazım 🙂 ben kuafore gitmeyi kesinlikle dusunmedigimden (kendim ypamaz halde falan olursam ancak) boyle idare ediyorum.

  28. ya aslında sana bir şeyler daha sormak istiyorum bu konu hakkında blue. sanırım senin yöntemin de ayna ile. ama daha detaylı öğrenmek istiyorum. kozmikcim hakkını helal et yaa, bana bu bilgiyi de ulaştırırsan çok memnun olucam.

  29. herkese merhabalar. kozmik bakım ben 3 aydır düzenli olarak epilasyon günlerini kullanıyorum fakat 10 kasım tarihini 23:34 olarak algıladığım için epilasyonumu akşam saatlerinde yaptım bu sorun olur mu? ayrıca şimdiden çıkmaya başladılar bile…:( 3 aydır takip ediyorum biraz seyreldiler gibi geliyo ama emin değilm 🙁 olumlu sonuç alan arkadaşları duyunca çok seviniyrum ama benim bu tarihleri kullanmaya başladığımdan beri yalnızca bir defasında geç çıktı tüylerim.. sence nerede yanlış yapıyorum

    1. öncelikle belirtmeliyim ki verilen saat aralıklarına dikkat etmek şart! eğer böyle bir sınır varsa bu önemli demektir..
      hepimiz birbirimizden farklıyız, etkileri de farklı oluyor. biraz sabır ve disiplinle uygulamak yüzünü mutlaka güldürecektir, merak etme 🙂
      ben iğneli epilasyona gittiğimde, 3 yıl sonra 20-30 inatçı tüy için hala davam ediyordum. yani kendi bedenizmizde bile farklı özellikte tüyler olduğuna göre, kişiler arası farklılıklar çok normal. bu durum motivasyonunu bozmasın sakın, olur mu 🙂

  30. ilk seansımı geçen ay yapmıştım, tüyler ilk çıkmaya başladığında sert sert çıktığı için hiçbir faydası olmadı gibi geldi ama sonra uzayınca tüylerin daha yumuşak olduğunu farkettim. bu ay tekrar uyguladım, inanamadım, tüylerin kökleri baya incelmiş, önceden simsiyah olan tüyler belli bile olmuyordu. bel bölgeme uyguluyordum, bunu görünce göbek ve kolumu da aldım. hatta yüzümde küçük bi deneme bölgesini de aldım. 3-4 ayın sonunda ciddi sonuç görürsem epilasyonu bile bırakıp bu yöntemle almaya devam edebilirim. nerdeyse 1 yıldır epilasyona gidiyorum ama çok da memnun değilim..

  31. bu yöntemle tüylerinden tamamen (tamamenden kastım incecik tüy halinde kalması da kafidir göze batmayacak şekilde) kurtulan var mı gerçekten, birkaç yorum okudum fayda var deniliyor ama..

    1. sizden haberler bölümünde gelen yorumların bir kısmını derleyip yayınlamıştım.daha birçok yorum var ama ihmal ettim yoğunluktan dolayı. yavaş yavaş diğerlerini de yayınlamaya başlamalıyım galiba:)

    1. sayfanın görünümü değişti sadece. temel kullanım şekli aynı.
      sayfada yapılan ve yapılacak değişikliklerin tamamı sizlerin ihtiyaçlarından doğuyor.
      saç kesimi için uygun dönem 20-28 kasım aralığına rastlayacaktır.

  32. mrblar bu ay sadece bir defa oluyor demişsiniz normalde dolunayda yani 28 kasımda aldığımızda aynı etkiyi göstermiyor mu niye dolunayda azalıyor deniliyor?

  33. dolunayda tüyleri almakta bir yöntem, küçülen ayın tamamını kullanmakta…
    ancak benim yöntemim, kabaca, küçülen ay fazındaki toprak grubu burçları kullanmak. takipçilerimle birlikte 3 yıldır deneyimledik hepsini ve en çabuk sonuç verenin bu yöntem olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
    bu arada uygun durumlarda dolunayı da kullanıyoruz ama bu yılda 3-4 kez gerçekleşiyor.

  34. merhabalar kozmikcim ekim ayı tarihlerine göre bu yöntemle ilk epilesyonumu yaptım ikinci epilasyonum olacaktı kasım ayında ama çok üzülerek söylüyorum ki kasım ayı tarihlerini kaçırdım aralık içinse 12-13 gün var en iyi ihtimalle epilasyon yapmamalı mıyım şimdi ben :(( beklemeli miyim aralık günlerini yaparsam bi sıkıntı olur mu???

  35. neslihan içinde bulunduğumuz dönem epilasyon için çok yanlış bir dönem. eğer çok acil bir durum söz konusu değilse kesinlikle beklemeni öneriyorum.

  36. Kozmikbakımımm aralık ayı için hangi günler tüy alımına uygun gözüküyor? şöyle aşşağı yukarı bişeyler diyebilirmiyiz? yoksa henüz çok mu erken..
    aslında 26 kasımda almak isterim fakat kasım ayında tek tarih olarak verdiğinden elleşmedim bidaha tüylerimle 🙂

  37. sadece yorum yazmak için geldim yardım istemeyeceğim, ama teşekkür edeceğim 🙂 sessiz takipçilerindenim ta forumdan beri, özel bölge ve koltuk altım bitti diyebilirim… bi bacağım kaldı onda da kremlenmediğimden dolayı kırılmalar çok oluyor tembelliğimden yani :)) aralıkta ilk haftaymış bahaneyle öğrenmişte oldum, kolay gelsin sana çook 🙂

  38. bu ne kadar güzel bir haber litomelo 🙂 çok mutlu oldum :))
    tabi diğer arkadaşlarımızda çok mutlu olacak sonuçlarını okuyunca:)
    bacakların için de özen göstermelisin, yaza kadar onlardan da kurtulabilirsin.
    ben de teşekkür ediyorum bizimle paylaştığın için sonuçları:)

  39. merhaba litomelo, yorumunu okuyunca çok sevindim.. "bitti diyebilirim" demişsin. ne kadar zmanda bu duruma geldi acaba yazabilir misin? bizde o günleri dört gözle bekliyoruz da:))

  40. 1 hfta sonra belli olabilir yani tarihlerimiz bu çok güzel çünkü bacaklarımı kasım tarihlerinde almadım yok gibiydi çünkü ekimde aldığımla kaldı hala yok gibi yani bi yerde 4 tane uzamış var 4-5 parmak altında 3 tane uzamış var parça parça tek tük demeliyim galiba
    ama aralık tarihinde güzel bi temizlik yapıyım istiyorum. paket bölgemde azalıo ama bacaktaki etkiyi göremiyorum bunu bi türlü anlayamıyorum. benimde aralık 12. denemem olacak göbeğimde bitti sayılır belki 1 yıl daha yapsam tamamen kurtulurum kozmik ne dersin hıı???

  41. bu çok güzel bir haber dilek:) özel bölge söz konusu olduğun da tüm yöntemlerde geç cevap alınıyor. yapı olarak farklı bir bölge çünkü.
    diğer bölgeler de yolun sonuna yaklaşmışsın artık, önümüzdeki yaz rahatsın, daha ne olsun 😉

  42. gülçin çok güzel bir haber bu, blogta paylaşmanız benim için ayrı mutluluk ama takipçiler için daha da önemli.
    uzun zamandır takip ediyorsan biliorsundur mutlaka, ben yöntemin etkisinden emin olmak için olumsuz etki yaratan çeşitli dönemleri de kendi üzerimde denedim zaman zaman. bunun dışında daha iyisi olabilir mi diye de farklı dönemlerde uyguladığım oldu.bunları paylaşmıştım sohbetlerimizde. bu nedenle ben istediğim sonuca ulaşamadım ama eskiye oranla çok ama çok rahat olduğumu kesinlikle söyleyebilirim. hem tüy miktarında, hem renklerinde hem kalınlıklarında büyük fark var. ben eskiden 15 günde bir epilasyon yapardım. şimdi iki haftalık bir epilasyonla rahatlıkla kısa giysiler giyebiliyorum:)
    şimdi bu denemelere son verip yaza kadar sisteme uyarak devam etmeyi düşünüyorum ki yazın daha da rahat edeyim. (bu kararı kaçıncı kez alıyorum ama son anda yine aklımı çelen bir fikir oluşuyor:)))

  43. ben bacaklarimi en son ekim sonu yani ekimin ücüncü alternatifinde aldigim icin aralik ayini sabirsizlikla bekliyorum.
    ne kadar iyisin bize ne kadarda yardimci oluyorsun senin hakkini ödeyemeyiz.
    tüylerim uzadi ama mecburen tarihi bekliyorum.
    ama eskiye bakarak baya azalma var bacaklarimda

  44. bende hazırım daha önce denemiştim bu sefer tamamen katılıcam aranıza beklemedeyim yakın tarihleri öğrenmek iyi oldu 🙂

  45. kozmikcim bende bu ay kuaförde sir ağda yaptırmayı düşünüyorum. Hazır herşey iyi gidiyor belki sir dahada iyi sonuçlar yaratır. Bu durumda 6 aralık akşamına randevu alabilirim galiba kesin olarak düşünebilirsin yazmışsın : bugün akşama kadar beklicem seni hasretle 🙂 belki saatleri açıklarsan ona göre randevumu alırım :*

  46. kizlar tarih daha gelmemis bekliyorum heyecanla. vaktimi ona göre ayarlamam gerekiyor yarin yarindansonra hic zamanim yokta bugün tarih gelse bugün yapacagim

  47. suzan tarihleri dün gece verdim, anasayfada, iki yayın daha eklediğim için birazcık aşağıda kaldı sadece.
    dilek seni beklettim galiba, kendi derdime düştüm bu ara sizi biraz ihmal ettim,kusura bakmayın..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close