CİLT BAKIMIGÜZELLİKSAÇ BAKIMI

Evde Uygulayıp Memnun Kaldığımız Saç ve Cilt Maskeleri

Sevgili yol arkadaşlarım,

Başlıktan da anlayacağınız üzere evde severek hazırlayıp uyguladığımız saç ve cilt maskelerinin tarifleri ile aldığımız sonuçları paylaşabileceğimiz bir sayfa olacak bu.

Böylece yeni tarifler verirken aynı zamanda yeni maske ve kür tariflerinden haberdar olmamız mümkün olacak.

Birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz olduğuna eminim. Blogta bulunan saç bakım maskelerini ve  kürlerini buradan, cilt bakım maskelerini ve kürlerini buradan görüntüleyebilirsiniz.

Sevgi dolu, neşeli, keyifli ve faydalı bir sayfa olması dileğimle:)

Tags

Related Articles

9 Yorumlar

  1. Saçlarım için;
    E vitamini
    B vitamini (suda çözünüyor)
    Lavanta suyu
    Lavanta yağı (birkaç damla)
    Hindistan cevizi yağı
    Shea butter
    Zeytinyağı

    Bunları ısıtıyorum, çünkü hindistan ve shea katı. Çok iyi geliyor.

  2. Üstte yazdığım malzemelerden sadece, hindistan cevizi yağı ve shea butter sürüyorum, ikisi de yumuşacık ve parlak yapıyor saçlarımı.

  3. Cildim için,
    Türk kahvesini içtikten sonra, kahve telvesini sürüyorum. Kuruyunca yıkıyorum, yumuşacık oluyor.
    Kil maskesi kullanıyorum.
    Alakası yok ama, göz makyajımıda ıslak pamuğa damlattığım zeytinyağı ile temizliyorum. Çok güzel temizliyor.
    Birde daha uygulamayıp uygulamayı düşündüğüm bir maske var. Kara üzüm çekirdeğim var evde, çekilmiş, yoğurtla karıştırıp sürmeyi düşünüyorum. Hem yerim içten, hem de maske yapıp dıştan uygulamış olurum.

  4. merhaba kozmik bakım öncelikle teşekkür ediyorum böyle bir sitede bize yararlı bilgiler sunduğun için seni uzun zamandır takip ediyorum 🙂
    daha önce birkaç kere yorum yapmıştım. ben saçlarıma yaptığım bir karışımdan bahsetmek istiyorum. 50-100 ml arası zeytinyağına 15-20 diş sarımsağı bir cam kavanozda koydum ve bir ay gün ışığı almayan ve serin bir yerde beklettim aklıma geldikçe karıştırdım. bir ay sonunda sarımsakları süzdüm ve kalan yağı saçlarıma haftada 1 veya 2 kere sürdüm 3-4 ay boyunca bu karışımı kullandım. yeni saçlarım geldi saçlarım arttı ve saçımın kalitesi yükseldi. kötü kokulu bir yöntem fakat sonucuna değer arkadaşlarım saçlarımın ne kadar arttığını söylüyor ve bu durum çok mutluluk verici 🙂 umarım başkalarında da işe yarar.

  5. sevgili kübra asıl ben teşekkür ederim zaman ayırıp, sizi mutlu eden bir uygulamayı bizlerle paylaştığınız için; bizlerin de faydalanmasını arzu ettiğiniz, vesile olduğunuz için. çok naziksiniz:)
    oldukça konsantre bir yağ hazırlamışsınız, sarımsakları bütün mü yoksa bölerek mi kullandınız?

  6. ne demek rica ederim 🙂 sarımsakları bütün kullandım yağın içinde durdukça kendini veriyor sarımsaklar, doğal şeklinde olmasının daha iyi olacağını düşündüm ben 🙂

  7. sevgili mervenin maya maskesi başlığında verdiği maske tarifi:

    "Merve Özdemir4 Mayıs 2015 21:24
    Benim de uzun zamandir uyguladigim cok iyi bi maske var. Paylasmak istiyorum. Orta boy bir elmanin ceyregini rendeliyorum ve rendeledigim elmayi elimle sıkıp suyunu cikariyorum. O elma suyunu bir paket yaş mayaya ekliyorum. Cok sulu olan elmalarda suyu fazla gelebilir. Yavasca ekleyin. Kremsi bir kivam almasi yeterli, cok sulu olmasin maske. Bunu goz cevresi disinda butn yuzumuze hatta boynunuza da surun. Koruyup sertlesince peeling yapar gibi yuzumuzu yikiyoruz. Cok etkili cok iyi bi maske. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Haftada bi defa bu bi dfa da burda sevgili kozmik bakimcigimizin yayinladigi yogurt karnonat maskesini yaparsak nebahat çehre gbi bi yasliligimiz olur 🙂 "

  8. sevgili LR Gülcan Bahsi'nin 15/06/2015 tarihli facebook mesajı:

    Bu maskeyi uygulayın harika sonuç veriyor 1bal kaşığı süzme yada suyu süzdürülmüş yoğurt
    İki damla elma sirkesi
    İki damla bal
    Bir çay kaşığı karbonat, hem cildi yumuşacık yapıyor hemde parlaklık veriyor
    Ben kozmetik pazarlaması yapıyorum ama bu maskenin etkisini kendi sattıklarımda bulamadım
    Beğenmekten Vazgeç · 1 · 12 saat

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=491128171041682&id=130819960405840&comment_id=491470051007494&notif_t=share_comment

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close