BAKIM TAKVİMİ

Subat Ayı Epilasyon Günleri (2015)

 

1. SEÇENEK

 

05 Şubat 2015 saat 08:53’ten 07 Şubat 2015 saat 19:54’e
kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

 

1. SEÇENEK

 

15 Şubat 2015 saat 01:22’den 17 Şubat 2015 saat 01:07’ye
kadar epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.

 

Ay’ın Başak ve Oğlak Burçlarında küçüleceği  bu günler,
epilasyon için Şubat ayının en uygun
günleridir. Ayın bu etkisinden faydalanmak istiyorsanız tüyleri kökten
alan bir yöntem kullanmalısınız!

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza

 

indirmek için iki
epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız
bir nemlendirici ile sık sık nemlendirmelisiniz.

Ay’la Yaşam,  ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

24 Yorumlar

  1. Bu ay ilk seçeneği uygulamak istiyorum. Ancak regl oldum .. Reglimin son gunlerine gelicel şekilde yapsam yine de faydası olmaz mı .. Çünkü geçen ay ilk seçeneği kullandım ve çok memnun kaldım..

  2. Kozmik bakım ben yeni regl oldum ama 7şubat reglimin son zamanlarına denk geliyor.. Regl iken epilasyonun faydası olmadığını soylemiştiniz .. Fakat ben geçen ay da ilk tarihi kullandım..güçlü bir sonuç aldım .çok memnun kaldım.. Şimdi de ilk seçeneği kullanmak istiyorum.. Güçlü bir sonuç elde etmek için . Dediğim gibi son gunlerinde yapsam gaydalı olur mu????

  3. sevgili betül, o halde son günü yani 7 şubatı bekleyin epilasyon için. en az geçen ay kadar güzel sonuçlar almanızı dilerim, sevgiler 🙂

  4. Konu ile alakali degil ama subat ayinda burun ameliyati olabilirim..ay kuculurken mi ameliyat olmuyorduk buyurken mi? Arti burun ameliyati icin bu ay hangi gunler uygun? Cevap icin simdiden tesekkurler , sevgiler…

  5. Soyle bir ay takvimine baktim. Dolunay, yeni ay ve buyuyen ay ameliyat icin uygun degilmis. Kuculen ay fazinda koc burcuna denk gelmedigi surece herhangi bir zamanda ameliyatimi olabilirim sanirim. Oyle midir? :))

  6. Elimden geldiğince bu süper gunlere uyum saglamaya calisiyorum fakat gecen ay muthis olumlu sonuclar aldim gec cikmasi,azalmasi gibi. Bu ayda tabiki yine bu gunlere ruayet ederek yapilcak bu islem. Coook tesekkurlerr

  7. Sevgili nilüfer, çok doğru anlamışsınız. Burun ameliyatlarında ise hem koç burcundan hem de boğa burcundan uzak durmalıyız, küçülen ay fazında olsak bile. Bu iki burç şubat ayı küçülen ay fazına rastlamıyor. Yapmanız gereken dolunaydan ve yeni ay’dan biraz uzaklaşarak, küçülen fazın ortalarında bir ameliyat günü almanız. Şifa diliyorum:)

    1. Tesekkur ederim. Ameliyat randevusu konusunda sıkıntı yasayabilirim..yani benim istediğim tarihte doktor dolu olursa pek de itiraz sansim olmayabilir 🙁 ozellikle subat ayi icin..bu durumda en azindan dolunayi ve yeni ayin ilk gunlerini atlatip sonrasina gun alsam biraz kurtarirmiyim durumu ki acaba?

  8. Sevgili kozmik bakim yine bennnn☺☺ ben size birsey danismak istiyorum. Tuyleri aldiktan sonra ilk 5 gun karinca yagi surulurse zamanla tuylerin azalacagini duymustum bu konuda bi bilginiz var mi?ben dusundum ki hem sizin verdiginiz tarihlere uysam hem karinca yagi sursem daha olumlu sonuc alir miyim diye.

  9. Bide vucudumuza yag surdukten sonra yag gece suruldugu icin bir yere bulasmamasi icin yagi surup orayi posetle kapatsak sizce bi zarari olur mu ? Simdiden tesekkurler

  10. sevgili özlem, bu yağ ile ilk tanıştığımız dönemde kullandım. ben bir yararını görmedim. o dönemde forumlarda da takip ettim. bana gore bir mucizesi yok malesef. fakat kullanırsanız bahsettiğiniz gibi kapatmayın.sevgiler:)

  11. 17 şubata kadar randevu almanız gerekir sevgili nilüfer. bu tarihe kadar almazsanız bir sonraki küçülen fazı beklemek doğru olur.

  12. kozmikcim merhaba gecen ay ve bu ay 2. seçeneği yüzümde uyguladım. fakat sonuç hüsran… sanki ters etki yaptı yüzüme 1 haftageçmeden çıkmaya başladı annamadım nedenini acaba yüzümde uygulamasam mı ki ne dersin. sir ağdayla alıyorum yüzümü bu arada.

  13. sevgili gulnur, çok nadir olmakla birlikte bu tür sonuçlarla karşılaşıyoruz fakat devam etmiyor. en azından şimdiye kadar hiç üst üste yaşayan arkadaşımız olmadı. her bölgeye uygulanabilir bir yöntemdir. bundan sonrası için güzel haberlerinizi almayı diliyorum, sevgiler:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close