AY TAKVİMİ

Ay Aslan Burcunda

Tüm burçlar Aslan Burcu etkisinde. 23 Mayıs 2015 saat 00:42’den 25 Mayıs 2015 saat 11:51’e
kadar Ay Aslan Burcunda büyüyecek.

Aslan Burcu günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

 

Tags

Related Articles

3 Yorumlar

  1. Merhaba kozmik bakım ben uzun zamandır seni takip ediyorum. Şu ana kadar karanfil küründen ve maya maskesinden çok memnun kaldım durulama suyu olarak karanfil papatya lavanta suyu karışımını sürüyordum saçıma. Çok büyük etkisi olmuştu. Şu an da gürleşmeden çok hızlı uzamasına ihtiyacım var sinameki aldım. acaba sinamekiyi durulama suyuna katsam olur mu bunu sormak istiyorum. yoksa sonra yıkamak mı gerekiyor. çünkü yağ da karıştırın demişsin.
    onun dışında bu epilasyon olsun saç bakım günleri olsun daha etkili olduğu günlerın mantığını anlattığın bi yazı yayınlar mısın böylelikle özünü anlamış oluruz. bazı şeyler mantığa yatmıyor alışveriş günleri gibi 🙂 ama ben gezengenlerin bizlere etkisine çok inanıyorum. bunun kaynağıyla birlikte mantığını bizlere vermeni çok isterim. şimdiden teşekkürler 🙂

  2. sevgili pasaklı matmazel, çok teşekkür ederim ilginiz için.
    gezegenlerin etkilerine dair sınırsız kaynak mevcut günümüzde. internet ortamından kolayc a ulaşabilirsiniz. ayrıca ay takvimindeki detaylar bölümünden burçların etkilerini okuyabilirsiniz. örneğin boğa burcu bolluk,bereket, şans ve fırsat sağlayan etkilere sahiptir. alışverişte avantajlı duruma geçmemizin nedeni budur. epilasyonun bu detaylı hali ve bakım günlerinde uygulanan maskelerin farklılıkları ise bana ait çalışmalardır. yetmişin üzerinde gönüllü arkadaşımızın özel katkıları sayesinde tabi. buna sayısını bilmediğim pek çok arkadaşımızın geri bildirimlerinin yardımlarını da eklemek gerekir.
    ay'la yaşam kategorisindeki yazılarımı da zaman bulduğunuzda okumanızı öneririm.
    sinameki maskesi başlı başına bir uygulamadır ve içeriği gereği şampuanlama gerektirir. karanfil, papatya ve lavantaya sadece sinamekiyi ilave edip demleyerek deneyebilirsiniz. fakat etkisinden çok memnunsanız aynı formüle devam etmeniz daha doğru olabilir.
    sevgiler..

  3. sevgili loly,
    geçmişte birçok yöntem gibi bunu da denemiş biri olarak kalıcı bir etki yarattığına inanmıyorum ben. fakat mutlaka kullanmak istiyorsanız yağlarını deneyin. tahrişi engelleyebilir.
    epilasyon içinse yaklaşık bir haftamız kaldı. 4-5 haziran için hazırlığınızı yapabilirsiniz.
    sevgiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close