AY TAKVİMİ

Ay Aslan Burcunda

Tüm burçlar Aslan burcu etkisine girecek. 02 Şubat 2015 saat
19:40’tan 05 Şubat 2015 saat 07:45’e kadar Ay Aslan Burcunda büyüyor olacak.

Aslan burcu günlerinin kendine has ve etkisi yükselen
kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

10 Yorumlar

  1. Sevgili kozmik saçımı kestirmeyi düşünüyorum 3 şubat mı yoksa 4 şubattamı en yüksek etki hangi gün hem erken uzamasını hemde sıklaşmasını istiyorum cevabını heycanla bekliyorum

  2. Subat ayi girmeden epilasyon tarihlerini yazsaniz daha iyi olmaz mi kozmik bakimcim?
    Gosterdiginiz ugraslar icin tesekkurler simdiden.

  3. rica ederim sevgili girdap, güle güle kullanın.zaman bulduğumda ay sonunda da yayınlıyorum. şu anki durum ise teknik bir sorunla ilgili. en kısa zamanda blogta olacak.

  4. sevgili elif, sevgili nevin yukarıda yazdığım gibi teknik bir sorunla uğraşıyorum. tüm gün yorumlarda da sorun yaşanıyordu. şimdi zorda olsa cevaplayabiliyorum, sabaha kadar diger sorun da hallolur diye umuyorum. bu gün oldukça stresli ve yorucu oldu, şimdi bırakıyorum. endişelenmeyin, zamanından once mutlaka haberiniz olacak. buradan olmazsa sosyal medya sayfalarından. merkür gerilemesi bize de böyle göz kırptı:) sevgiler:) <3

  5. Sevgili kozmikcim oncelikle nasilsin dicem cunku hep kendi derdimizden seni sormayi unutuyoruz 🙁 bu konu da kusura bakma artik .Bir sorum var sinameki kurunun 2. periyodunun ilk kurunu cuma gunu uygulamaya basladim tekrar hafta da bir 8 hafta uyguladigim icin ilk periyodu bunda acikcasi cok cekiniyorum 3 gun ara ile yapmaya malum dokulen saclarim daha cook dokulur mu ve bir zarari olur mu diye . Simdi bu kuru yarin ve yarindan sonra yapsam cok yuklenmis olur muyum ? Bu yapmis oldugum direk 3 kur die alip arayi ona gore mi vermeliyim simdiden tsk ederim mucckkkss :)))

  6. çok teşekkür ederim sevgili ayşecan <3
    çok iyi anlamamış olabilirim fakat aslan burcunda bir uygulama daha yapabilirsiniz. yarından sonra başak burcunda olacağız zaten.
    haftada iki kez de uygulama yapabilirsiniz fakat bu kür saçınızı mı döküyor ben mi öyle anladım?

  7. Simdi yazdigimi okudumda ben de birsey anlamadim 🙂 Sacim ince telli ve yagli bu yuzden dokulmeye de megilli kisacasi yaglandigi zaman asiri derece de dökülüyor kisacasi sinameki kurunden oncede dokuluyordu ben bu kure degil de fazla yaglanmaya bagliyorum . Kurun etkisini de gördüğüm icin birakmadim bu yuzden. Bazi yerlerde hafta da 1 uygun olacagini okudugum icin sinameki de sac dokuyor dedikleri icin bu uygulamanin disina cikmadim. Yapmis okdugum kur aslan burcundan 1 gun once oldugu icin bu küru art arda 3 gun uygulayabilir miyim ve bu sekilde uygunsa 3 gunu 3 hafta olarak mi baz alip 2 hafta arayi ona gore mi almam demek istemistim. Yine uzattim sanirim 🙂

  8. aynı hafta birden fazla uygulama yapabilirsiniz sevgili ayşecan. fakat vazgeçemeyeceğimiz özel günlerde isek yapın yoksa gerek yok. her uygulamayı bir hafta olarak düşünmeyin. siz ortalama 7-8 hafta uygulayın ve aranızı küçülen ay fazına getirin.
    bu kür kimileri için uygun değil evet. bunu da birkaç uygulama sonra bile saçın dökülmesinden anlıyoruz. fakat sizin saç dökülmeniz zaten varmış yani kür sebep olmamış. üstelik kürden sonuç alıyorsunuz.
    şampuanınıza birkaç damla çamterebentin damlatın, fazla yağı alacaktır.
    şifa olsun:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close