AY TAKVİMİ

Basak Burcunda Güzellik ve Bakım

22 Aralık 2013 saat
21:18’den 25 Aralık  2013 saat 08:17’e
kadar Ay Başak Burcunda küçülecek;

Saat 21:18 de Ay başak burcuna giriyor ve böylece mineral
içerikli bakımların etkisi artmaya başlıyor. Başak günlerinde yağ bakımlarına
ara verip minerallere yönelmek daha doğru olur. Bu nedenle Maya maskesi ya da kil maskesi uygulamak faydalı
olur.

Karanfil kürü ve sığır iliği kürü de
saç köklerini doğrudan ilgilendiren bu günler de etkisi yüksek olan bakımlardan
diğeridir.

Bu günlerde Havuç maskesinin de
içerdiği mineraller nedeniyle etkisi yüksek olacaktır.

Başak günlerinin saç uzamasına
belirgin bir etkisi olmayacaktır. Dolayısıyla saç uzatan kürlerin uygulanmasına
gerek yoktur.

Cilt bakımına ihtiyaç
duyuyorsanız yine maya ya da kil maskesi
uygulayabilir, mineral içerikli diğer maskelerden
yararlanabilirsiniz.

 

Related Articles

10 Yorumlar

  1. Sevgili kozmik bakım, yüzde saça yakın bir yere atılan dikişler alındı. 20 gün kadar geçti üstünden.. siz eskiden yara için mayanın kullanıldığını yazmıştınız daha önce ya bizde üzerine maya maskesi yapsak yara izinin gitmesinde faydası olur mu acaba? Yardımcı olmanız dileği ile..
    Sağlık sıhhat güzelliklerle dolu mutlu bir 2014 dilerim..

  2. sevgili sevda öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkürler, sizing de güzel gönlünüze gore geçmesini dilerim yeni yılın:)
    böyle durumlarda hemen müdahele etmek daha iyi sonuç verir fakat yine de uygulayın maya maskesini. digger zamanlarda da aynısefa merhemi kullanmanızı öneririm. kudret narı yağı da aynı şekilde uygulanabilir. çok faydası olacaktır. şifa olsun:)

  3. merhabalar, ben gerçekten zor durumdayım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, benim kaçlarım ve kirpiklerim dökülüp dökülüp çıkıyor. boyamak zorunda kalıyorum ve artık gerçekten bıktım. son zamanlarda da pek çıkmamaya başladılar. ben ne yapmalıyım ki kaşlarım kirpiklerim güzelce çıksın ben de normal insanlar gibi olabileyim? lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın kozmik bakım…

  4. Çook çok teşekkür ederim.. Aynı sefa kremi çok hassas ciltlerdeki yaralara sürüldüğünde yarada kızarıklık yapabilir mi acaba? bu yarayla ilgili izlerde daha etkili günler varmı bugünlerde.. zeten gelirse söylüyorsunuz ama hatırlatayım dedim yine de : Kocamaaan öpüldünüz

  5. sevgili muhittiniye kirpikleriniz için blogtaki kirpik bakımını uygulamayı deneyin. kaşlarınıza da sarmısak sürebilirsiniz. ayrıca susam yağı uygulayabilirsiniz. son zamanlarda kaş dökülmesiyle ilgili sorun bildirenlerin tamamının kaşlarını boyadığı dikkatimi çekiyor. muhtemelen boyanın verdiği zarar da bu dökülmeyi arttırıyor. şifa olmasını diliyorum.

  6. sevgili sevda aynısefa merheminin bilinen br yan etkisi yok. fakat mümkün olduğunca az katkı maddesi içeren bir merhem almaya gayret edin. oğlak, koç ve boğa günleri daha yakın bu uygulamaya fakat sizin günleri takip etmeden bir sure düzenli uygulamanız şart.sevgiler:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close