AY TAKVİMİ

Güzellik ve Bakım

 

15 Ağustos  2012 saat 21:04’ten 18 Ağustos  2012 saat 03:33’e kadar Ay Aslan  burcunda olacak;

(17 Ağustos  2012 saat 18:54’te Yeni Ay  gerçekleşecek )

Ay’ın Aslan burcuna geçmesiyle saçlarımız için oldukça verimli bir dönem başlıyor. 18 Ağustos Cumartesi gününe kadar devam edecek olan bu kısa dönemi protein ve vitamin içeren maskelerle değerlendirmenizi öneriyorum.
Ayrıca saçları boyamak için de çok uygun günler. Bu günlerde yapılan boyaların hem renk kalitesi hem de kalıcılığı sizi çok memnun edecektir.

Saç kestirmek için bu kez malesef uygun değil. Bizden önceki  nesillerin  tecrübelerine baktığımızda Yeni Ay’da saç kestirmediklerini görüyoruz. Onlar Yeni Ay’da saç kestirenlerin saçlarının çok erken beyazladığını tespit etmişler.

 

Related Articles

18 Yorumlar

  1. Yeni Ay’da saç kestirenlerin saçlarının çok erken beyazladığını tespit etmişler. İlginç bir bilgi daha:)Yine teşekkürler.2 gün saç bakımı yapayım.Üst üste bir zararı olmaz sanırım.

  2. Bugun hem dip boya hem rofle yaptirdim:) acayip mutlu oluyorum verdigin gunlerde boya, bakim vs yaptigim zaman. Denk getiremedigimdede uzuluyorum:)

  3. Kozmik bakım bi mucize oldu ve tatile gitmeyi yarına erteledik ve böylece bende saçlarıma kına yakabildim rengi harika oldu umarım akmaz çok tşk ederim sana , bugünde maya maskesi yapmayı düşünüyorum saç tipim yağlı olduğu için sadece su ile karıcam yada yağsız süt mü koysam acaba???

  4. Uzuun bir aradan sonra keratin maskesi yaptım akşam ya da yarın yıkarım toparlanacaktır saçlarım eminim ki, saç boyamak için değil de tüy sarartmak için kullanacağım bu zamanı bakalım sonuç nasıl olacak (:
    Teşekkür ederim Kozmik Bakım

  5. Evet bayağı belirgin ,güzel bi kızıl oldu hatta ben koyu olsun diye içine ceviz yaprağı ve çörekotunu kaynatıp birazda çay koyup kardım kınayı daha önceleri şarapta koyuyordum ama koyu kızıl istediğim için bu sefer koymadım içine hatta o gün protein günü olduğu için 1 tanede yumurta koydum,yumuşacık pırıl pırıl oldu saçlarım umarım akmaz

  6. sadece güneşte mi kızıllığı belli oluyor yoksa her ışıkta belli mi kızıl. ben belirgin bir kızıl istiyorum kınayla. boya yıprattı artık. teşekkürler cevabın için sevgi.

  7. internette sorun çıktı yazamadım açıcıdan verim alamadım tahriş etti kollarımı, keratinli maske epey toparladı saçlarımı bakımdan sonra kesmesem mi diye düşünüyorum her ay ama bu sefer mecbur keseceğim uçlardan.

  8. geçmiş olsun,çok üzüldüm. sıcak günler bu işler için pek uygun değil demek ki! ya da daha uygun bir gün tespit etmek gerek bunun için.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Check Also

Close
Close
Close