AY TAKVİMİ

Güzellik ve Bakım

04 Temmuz  2013 saat 12:22’den 07 Temmuz  2013 saat 01:12’ye kadar Ay İkizler Burcunda
küçülecek;

İkizler Burcunun etkisi ile saç bakım yağları hem daha fazla
emilecek hem de daha etkili olacak.

Saçınızın ihtiyacına göre herhangi bir yağı
tercih edebilirsiniz. Saç dökülmesinden ve saçlarınızın seyrek oluşundan
şikayetçi iseniz sarımsak yağı, çörekotu yağı, ısırgan yağı ya da hint yağı
gibi yağları tercih edebilirsiniz.

Saçlarınız işlem görmüş ve çok yıpranmışsa
çörekotu, argan yağı gibi onarıcı yağları; çok kuru ise badem yağı, zeytin yağı
gibi nemlendirme özelliği yüksek yağları kullanabilirsiniz.

Sinameki kürü uygulayanlar için de uygun günler.

Kirpiklerinize de badem yağı ya da tercih ettiğiniz herhangi
bir yağ/ürünle bakım yapabilirsiniz.

Ellerinizi ve dirseklerinizi nemlendirmeyi ihmal etmeyin.

Related Articles

7 Yorumlar

  1. kozmikimm, benim sorularım var ama farklı kategorilerde yazmak yerine burada topladım umarım sorun olmaz.

    öncelikle benim yüzümde yeni kahverengileşmeye başlayan bir ben var ve hassas ciltli beyaz tenliyim. bu beni yok etmemin bildiğin doğal ve zararsız bir formülü var mı?

    saç bakım yağı aldım bir çok yağın karışımdan oluşan, faydası olur mu ve nasıl kullanıp ne kadar bekletmeliyim?

    ayrıca suyun ne kadar gerekli olduğunu bilen ama 2-3 günde bir bardak içen biriyim. hiç de sevmiyorum ilaç gibi geliyor bazen. bunun için tangler flan mı yapsam onları seviyorum da zararlı ama, ne önerirsin?

    karın bölgemde tüylenme var hafif ama rahatsız oluyorum tabiki, lazer epilasyon şu an mümkün değil ama ilerde yaptırabilirim, ağda da yapmaya korkuyorum hiç dokunmuyorum fazlalaşmasın diye. sorum şu ki bu epilasyon günlerinde ağda yapsam azalır mı artar mı yoksa aynı mı kalır? artarsa veya aynı kalırsa hiç bulaşmayacağım inceler pek belli değiller çünkü, sadece beni rahatsız ediyor işte.

    bir de bu epilasyon günlerine ne kadardır uyuyorsun ve yüzde kaç azaldı. ben en çok bacaklarımda farkettim koltukaltı aynı bi senedir yüzde 85 flan uymuşumdur da sana da sormak istedim.yakında ne zaman tuvalete çıkayım saat ver derim ben 🙁 şimdiden çok teşekkür ederim. her şeyine sağlık 🙂

  2. pasaklı matmazel benler konusunda yapılabilecek bir şey yok malesef.
    bakım yağını mutlaka yağ etkili günlerde kullanın ve mümkün olduğunca uzun sure saçınızda kalsın, örneğin gece boyu.
    su konusunda ben de sizing gibiyim, hatta fazla içmem gerektiğinde midem bulanmıştır hep. (bu genellikle su grubu burçlarda görülür) ancak bir sure once sağlık sorunlarım nedeniyle günde üç litreyi tamamlamak zorunda kaldım. gün içine yayıp küçük miktarlarda sürekli içildiğinde inanın bünye alışıyor. size de aynısını tavsiye ederim. farklı şekilde almanız saf su ihtiyacınızı karşılamıyor çünkü.

    karın bölgenizdeki tüyler ince ise kesinlikle lazer epilasyon yaptırmayın. ağda da önermiyorum. bu konuda en sağlıklısı iğneli epilasyon. onu da mutlaka epilasyon günlerinde yaptırın. muhtemelen bir ya da iki seansta kurtulursunuz:)
    ben kendi durumum hakkında daha once de yazmıştım. olumlu ve olumsuz günleri tesbit etmek için farklı zamanlarda epilasyon yaptığımdan tamamen biten bir bölgem olmadı malesef ama bu yönteme başlamadan önceki durumumla kıyaslayamam. bir aylık epilasyonda bile akşamları tüylerim görünmüyor, yani rahatsız olmasam kısa giymeye devam edebilirim.
    sağlık dilekleriniz için ayrıca teşekkürler:))

  3. jbck uygun diyemem ama büyüyen ay fazına geçmek üzere olduğumuz için bir an evvel epilasyonunuzu yapın. mecburiyet hissetmiyorsanız ay sonunu bekleyin.

  4. sevgili ayşegül ağda ve lazer kalın tüyleri yok ederken ince olan ayva tüylerini canlandırıyor ve bir bakıyorsunuz daha fazla tüye sahip olmuşsunuz. aslında sayı artmıyor ancak görünürlüğü artıyor. iğneli epilasyon her tüyün köküne tek tek uygulandığı için sadece size rahatsız eden kalınlıktakilere müdahale etmiş oluyorsunuz. diğerleri etkilenmiyor.

    her zaman dediğim gibi, tedbirli olmak en güzeli!:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close