DİĞER

Etkinlik Hakkında

Kadersel etkisi, ruhsal açılımı güçlü olan ve etkisi uzun zamana yayılacak olan bir yeniay. Çok güçlü bir alana giriş adımı, start düğmesi gibi düşünülebilir. Dünyevi olarak da büyük şans/uzun vadeli şans demek çünkü biz ikizler yeniayı olarak dinlesek de vedik sistemde bu yeniay bir boğa yeniayı. Boğa geçişlerinin bize neler getirdiğini anlatmayacağım zaten her ay yaşadığımız, tam bir bolluk, bereket, şans ve talih etkisi.

Birçok kavuşum var bugün ve etkilerini saatlerce anlatan videolar var. Ben başka bir noktaya çekeceğim dikkatinizi. Boğa venüsle ilgilidir. Venüs 6. çakramızla ilgilidir.  Numerolojik olarak 6.6.8 etkisini görüyoruz. 6 ve 8 üst çakralardır ve bolluk bereketle çok bağlantılıdır. Aslında zenginlik ve servet diyelim fakat burada sadece paradan bahsetmiyorum. Sağlıktan, başarıya, adalete kadar pek çok parçadan oluşan büyük bir zenginlikten bahsediyorum. Burayı açacak olan en önemli çakra da 6. çakradır. 6. çakra büyük ve başarılı liderlerin etkin kullandığı bir çakradır. Vizyon, basiret ve sorumluluk çakrasıdır. Farkındalık ve idrak çakrasıdır. “oku” çakrasıdır! Bu çakra sağlıksız hale geldiğinde yaşanan basiret sorunu nedeniyle her neyi yönetiyorsak çöker. En çok aldanmalar, dolandırılmalar burada yaşanır. Benim en değer verdiğim çakradır çünkü onu toparlamadan diğerleri toparlanmaz.  Ülke olarak tam buradan geçiyoruz. Gerçekle hurafenin, iyi ile kötünün aynı tabakta sunulduğu bir dönemdeyiz. Maddi ve manevi zarar görmeden buradan çıkmanın yolu 6. çakrayı “doğru noktadan” onarmak. hatalı yol olan 3. Göz çalışmaları, bu süreci en çok baltalayan çalışmalardan oldu. 6. çakrayı farkındalık ve idrak noktasından yani kuran’ın ilk sözü olan “oku” noktasından şifalandırmak ve en dengeli haline getirmek gerekiyor. İşte burada zenginliğin tohumu çatlıyor! Bunu yaygınlaştığı gibi bir başkasının yapacağı bir seansla yapılacağına inanmak ise 6. çakranın ne kadar sağlıksız hale geldiğinin en büyük göstergesi! Bunu ancak siz yapabilirsiniz. Bilgiyi bilince indirerek! Burada ancak destek almanız mümkün. Bu etkinlikte ve ardından gelecek diğer etkinliklerde bunun için destek vermeye niyet ediyorum.

Bu etkinliğe tam karşılığı olan bir isim bulamadım, “niyet” dedim geçtim ama niyet etrafında dönerek bütün yaşamı nasıl inşa ettiğimizi idrak ediyoruz. Neyi neden yaşadığımızı fark edip belki üzülüyoruz ama düzeltilebilir olduğunu görüp umudumuzu yeşertiyoruz. Etkinliğin son dakikalarında güçlü, dönüştürücü bir niyet çalışması yapıyoruz.         *Niyet nedir, basit bir dilek dileme aracı mı yoksa yaşamı her an niyetle mi inşa ediyoruz, yaşamın içinden çarpıcı örneklerle öğreniyoruz. Bağlı olan basiretimiz açılıyor, suçladıklarımızın suçsuz olduğunu görüyoruz, öfkemiz duruluyor, teslimiyete geçiyoruz.. sorumluluğu kabul ediyoruz, doğru seçimler yapıyoruz. Basiretimiz açılıyor.. 3. gözün nasıl açıldığını, açıldıkça, yaşayarak anlıyoruz.         *Niyetin sadece ilahi tanımını değil, çeşit çeşit kostümlerle her an yanımızda olduğunu görüyoruz bu açılan 3. Gözümüzle.        *Tam ve bütün niyet nasıl olmalı, nesi eksik kalırsa çatlamayan bir tohum gibi kalır anlıyoruz.  Kabul olmayan bir niyet olmadığını idrak ediyoruz.     *Eksiksiz niyeti tıpkı bir matematik formülü gibi formüle döküyoruz. Artık formül sizde oluyor, dileyin ne dilerseniz…         * İlk andan itibaren frekansınız yükseliyor. Çünkü bilinç yükseliyor! Bilinç, frekansın kalıcı olarak yükselmesinin tek yoludur. Frekansı yükselen kişinin, niyet cümlesine bile ihtiyacınız kalmaz.     *Niyeti soyut bir kavram olmaktan, ulaşılmaz olmaktan çıkarıyor, elle tutulur bir hale getiriyoruz.     *Hayatımızın önemli bir alanını düzenlemek için birlikte bir niyet çalışması yapıyoruz. Bu ev sahibi olmak, ideal işe sahip olmak, ideal gelire sahip olmak olabilir.  Bu kez gelir üzerinde çalışalım istiyorum. İkinci güne bırakır birlikte karar veririz.       *Formül artık sizde olacak zaten; hayatınız boyunca dilediğiniz alanda, bütün niyetlerinizi eksiksiz bir şekilde doğru cümleye dökebileceksiniz. Daha da önemlisi sosyal medyada rastladığınız yanlış niyetleri fark edip, kendinizi onlardan koruyabileceksiniz. Kendinizi de kendi hatalı niyetlerinizden koruyabileceksiniz.  Bol bol konuşacağız hepsini. Etkinliğin zamanından bahsedeyim biraz.

İki akşam buluşacağız çünkü çok işimiz olacak. (Defteriniz, kaleminiz yanınızda olmalı)

  1. Gün: 12 haziran Çarşamba 21.00-23.00 arası (+yarım saat ekleyebilirim soru cevap için)
  2. Gün : 13 haziran Perşembe 21.00-23.00 arası

Aşağıdaki linkten büyük Whatsapp grubuna dahil olun.(Grup giriş linki: https://chat.whatsapp.com/EwiQ7jxiNie3bR5sdJzb5e ) Oradaki arkadaşlarımızdan katılmak isteyen olabilir, ödeme linkini grup açıklamasına kaydettim.    Etkinlik ücreti: 552 TL + KDV (690 TL)      * Bugünün 6.6. 2024 (8) tarihli kritik bir yeniay olduğunu hatırlatmak isterim yeniden. Ödeme yapmadan hemen önce ürünün/hizmetin açıklama kısmına eklediğim niyet cümlesini hissedene kadar tekrar etmeyi lütfen unutmayın.       *Kayıttan izleyebilir miyim demeyin lütfen, bunun tekrarı yok, imkan yaratın. Bu bile bir gayret göstergesi sistem için, ödüllendirilir! Kayıt göndermeyeceğim sizi buna teşvik etmemek adına.         *Bir de benim kameram kapalı oluyor biliyorsunuz, siz de ortamınızı ayarlayamamaktan korkmayın, kameranız kapalı olabilir. İşimiz görüntü ile ilgili değil, bütün dikkatimiz amacımızda olacak.       *Ödeme aşamasında, ilgili alana grupta göreceğim telefon numaranızı girmeyi unutmayın. Sizi büyük gruptaki telefon numaranızdan tanıyıp, kesin kayıt grubuna almam gerekecek. 24 saat geçmesine rağmen kesin kayıt grubuna alınmadıysanız bana bilgi verin whatsaptan. Hepsi bu kadar 12 haziran akşamına kadar grup sessiz olacak. O gün size teamlink toplantı linkini göndereceğim. (Daha önce TeamLink  kullanmadıysanız şu link üzerinden bilgi alabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=6q2X1x3mHtc&list=PLNw2wfuv1B_wbWGc7LPFuZHn75Heagm0v&index=14&ab_channel=PratikBilgi )

En güzele niyetle  ♡

Related Articles

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close