DİĞER

İhbarlarınızı Bekliyoruz

Merhaba sevgili arkadaşlar,

Bu başlığın konusu, uzun zamandır kendilerini gizleyerek(!) her ayın ilk günü bloga girip takvimleri kendi kullanımları için sayfalarına taşıyan, sosyal medyadaki ve diğer internet ortamlarındaki hesap sahipleri.

Yaz başlarından bu yana, konuyla ilgili olarak attığımız adımların, yaptığımız hazırlıkların sonuna geliyoruz artık. 2020’nin başından itibaren yasal süreci resmen başlatıp bu kullanımdan doğan haklarımızı almak ve bu şahısların kötüye kullanmış oldukları bu sosyal medya hesaplarının kapatılması için gereken başvuruları da yapmak için tek tek tespit etmeye devam ediyoruz.

Bir kısmını ihbarlarınızla tespit etmiştik, minnettarız! Fakat yenileri de ekleniyor süreç içinde. Dolayısıyla buradaki desteğiniz ve ihbarlarınız bize çok zaman kazandıracak ve önemli bir kolaylık sağlayacak. Takvimleri başka bir sosyal medya hesabında, blogda, sitede ya da youtube kanalında gördüğünüzde bu adresleri/hesap bilgilerini bize bildirmenizi önemle rica ediyoruz!

Bu bilgileri bizimle altta göreceğiniz yorum kutusundan paylaşabilirsiniz. Yaptığınız yorumlar arka plandaki onay kutusuna düşeceği için benim dışımda kimse tarafından görülmeyecek, herhangi bir endişeniz olmasın. (emin olmak için yorum kutusuna bir harf yazıp göndererek kontrol edebilirsiniz)

Lütfen şunun farkında olun: “Emek verilerek üretilen her ürün ve hizmet üretene aittir!”

Nasıl ki bir başkasının ürettiği sebzeleri olgunlaşıp, hasat zamanı geldiğinde toplayıp kendi tezgahımızda satmak aleni hırsızlık ise; her ay üç haftalık bir süreçte zamanımdan, uykumdan, işimden, yakınlarımdan, kazançlarımdan feda ederek emek verdiğim, ortaya çıkardığım bu ürünleri birilerinin her ay başında gelip toplayıp kendi tezgahına koyması da hırsızlıktır! Bunu sosyal medyada beni engelleyerek ya da bu hesaplarından takip etmeyerek (ikincil hesaplarından takip ederek), etiketlemeyerek yani dikkatimi çekmeden, bana görünmeden yapmaya çalışmaları suç işlediklerinin farkında oldukları, bilerek, isteyerek, planlı olarak bu suçu işledikleri anlamına gelmektedir.

Tabi bu süreçte masumlar da araya karışabilir, bunu da düşündük. Eğer “gerçekten” konuyu daha önce hiç bu açıdan düşünmediğiniz için ya da hukuki sonuçları olduğundan habersiz olduğunuz için; yani bilinçsizce veya kötü niyetli olmaksızın kullandıysanız iyi niyetinizi göstererek durumdan muaf olabilirsiniz. Bunun için geriye dönük yani eskiler de olmak üzere takvimlerin tamamını sayfanızdan kaldırmanız;  bir gönderi hazırlayarak bu takvimlerin üretildiği yer olan bu blogun adresini  ve sosyal medya hesaplarımı takipçilerinizle paylaşmanız bizim için yeterli olacaktır. Bu konuyla ilgili gerekeni yaptıktan sonra siz de aynı şekilde aşağıdaki yorum bölümünden bilgi verebilirsiniz bize. Yine benim tarafımdan, gizli tutulacaktır.

Bütün duyarlı arkadaşlarıma bu konuda bize sağlayacakları katkıdan dolayı şimdiden ve yürekten teşekkür ediyorum.

Seçtiğimiz adaletin bize bir gün yine adalet olarak döneceğini aklımızdan çıkarmayalım lütfen! Kritik anlarda aldığımız kararlar, yaptığımız seçimler, geri kalan hayatımızın senaryosunu yazıyor emin olun.

Sevgilerimle ve saygılarımla..

Kozmik Bakım

Related Articles

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close