DİĞER

Tatil İçin Villa Kiralamayı Denediniz mi?

Villa kiralama konusunda destek veren Villacentam tam da tatil ihtiyacımı belirgin şekilde hissettiğim anda karşıma çıktı. Hemen sonra, yoğun bir de yurtdışı seyahati yapınca döner dönmez ilk işim siteye girmek ve incelemek oldu. Başlarken de söylediğim gibi Villacentam.com villa kiralama hizmeti veriyor. Ben bu sene yalnız geçireceğim bir tatilin hayalini kuruyorum ama Villacentam’ın web sitesinde dolaşırken öyle güzel fotoğraflarla karşılaştım ki hemen ayrılmam mümkün olmadı, önümüzdeki yıl farklı bir tatil planım var nasılsa deyip, şimdiden dolaştım seçenekleri.

Villacentam’ın kiraladığı villalar Akdeniz bölgesinde, Antalya civarında toplanıyor. Kaş, Kalkan, İslamlar, Üzümlü ve Patara bölgelerini seviyorsanız ya da merak ediyorsanız sitede bulunan seçenekler sayesinde sizi mutlu edecek tatili şekillendirmeniz mümkün. Çünkü Villacentam, farklı konseptlerde olan villaları gruplandırarak kolayca incelemenizi sağlıyor. Peki hangi seçenekler bulunuyor?

Benim ilk göz attığım grup elbette doğa ile iç içe olanlar oldu. Fakat merkeze yakın villalar da var ihtiyaç duyanlar için. Deniz manzaralı villalar da benim favorilerimden tabi. Geniş bir aileniz varsa ya da eğlenceli bir arkadaş grubunuz, buna uygun seçeneklerde var. Bunun dışında etrafı korunaklı, özgür hareket edebileceğiniz villalar; çocuk havuzlu villalar; kış mevsiminde tatil en güzeli diyenler için kışlık villalar; balayı villaları ve keyif severler için ya da daha derin dinlenmek ihtiyacında olanlar için jakuzili villalar bulabilirsiniz. Bir de kısa süreli villalar var ki içlerinde çook beğendiklerim oldu:)

Henüz tatile çıkmadıysanız villacentam.com ‘a bakmanızda yarar var. Hatta tatilinizi yaptıysanız bile; iyi bir değerlendirme ve karşılaştırma yapmak; böylece önümüzdeki yılın tatilini daha bilinçli planlamak da iyi olur.

O zaman hepimize, gönlümüzce bir tatil ve dinlence diliyorum:) 🍀

Tags

Related Articles

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close