DİĞER

Yeni Çalışmam “Size Özel Hacamat Takvimi” Hakkında

Uzun süredir ağır ağır hazırlandığım, zaman zaman çok yoğunlaştığım bu çalışmamı nihayet size sunabilecek noktaya getirdim sevgili arkadaşlarım 🙂 Son dönemde hız kazanmasında katkınız büyük elbette. Canlı yayınlarda gündeme geldikten sonra ilk dönemlerde hazırladığım orijinal takvim ile ilgili mailler almaya başladım. Talepler beni çok mutlu etti gerçekten ve motive de etti. Bakım takvimlerinden sonra yine bir ilkle “Kişiye Özel Hacamat Takvimi” ile karşınıza çıktım 🙂 12 yıl sonra, yepyeni bir takvimle, yine içim kıpır kıpır 🙂

Bu takvimi; burcunuz, rahatsızlıklarınız ve ihtiyaçlarınız gibi şahsınızla ilgili birçok unsuru ele alıp “sizin için” en iyi günü/günleri tespit ederek hazırlıyorum. Yani özel bilgileriniz üzerinden, doğrudan sizin için yapacağım bir çalışma. Böylece alelade bir gün yerine kendiniz için en iyi günde hacamat yaptırabileceksiniz.

Tabi zaman ve odak gerektirdiği için son dakika çalışmak mümkün olmayacak. Bu nedenle birkaç hafta önceden sipariş etmeniz gerekecek. Aynı nedenden dolayı çok fazla sayıda çalışma yapmam da mümkün değil şimdilik. zamanla artırmayı hedeflesem de başlangıçta daha az takvim hazırlayabileceğim. Bu ay ani bir başlangıç yaptığım için ve önümde oldukça kısa bir zaman dilimi olduğu için sadece 7 kişi ile başlayabileceğim. Adil olması için de başvuru ve kayıt  sırasına göre alacağım bu 7 kişiyi sevgili dostlarım. Süreç şöyle ilerleyecek:

  1. Adım: “Kişiye özel hacamat takvimi talebi” başlığı ile [email protected] adresine yazarak talepte bulunmanız. (yurt dışında yaşıyorsanız adres belirtmenizi isteyeceğim. her bölgeye çalışamayabilirim, ilk önce bu konuda netleşmemiz gerekebilir.)
  2. Adım: Ödeme aşaması (ücretlendirmeyle ilgili bilgiyi aşağıda vereceğim)
  3. Adım: Çalışmanızı yapabilmem için sizden isteyeceğim bilgileri bilgileri hızlıca ve doğru olarak bana ulaştırmanız.
  4. Adım: Hazırladığım takvimi aynı mail adresinden PDF olarak size ulaştırmam. Teslimat tarihini 3 gün olarak öngörüyorum ama +/- 1 günlük farklılıklar olabilir.

Ücretlendirmeyle ilgili detaylar ise şöyle:

Yeni yıla kadar 3 seçenek sunarak ve aşağıdaki gibi başlıyoruz:

1 Aylık 330 ₺ (Kasım 2022 dönemini kapsıyor)

2 Aylık 720 ₺ (Kasım-Aralık 2022 dönemini kapsıyor)

3 aylık 900 ₺ / art arda yaptıranlar için ekonomik seçenek.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar güzel kadınlar; keyifle olsun, sağlıkla olsun, şifa olsun 🙂

 

814918712

Related Articles

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Check Also

Close
Close
Close