DİYET

Şeyda Coşkun 3 Günde 3 Kilo Diyeti

Birçok ünlü ismin yaşam koçu olarak bilinen Şeyda Coşkun’un diyet listeleri de son ayların en çok aranan paylaşımlarından bir tanesi.. Hızlı kilo verdiren Şeyda Coşkun’un 3 günde 3 kilo diyeti Kozmik Bakım’da.

Ünlü isimlerin yaşam koçu Şeyda Coşkun‘un Posta gazetesinde yayımlanan ya da sosyal medyada paylaşılan diyet listeleri son yıllarda oldukça popüler. Özellikle de yazın yaklaşması ile birlikte, tatil koşuşturması da başlayınca, kısa sürede hızlı kilo verdiren bu listeler de altın değeri kazanıyor. Bugüne kadar birçok ünlü ismi zayıflatmayı başaran ve oluşturduğu diyet grupları ile de binlerce kadına umut olan Şeyda Coşkun, her yıl Posta gazetesinde birkaç günlük, bazen de 1-2 haftalık diyet listeleri paylaşıyor. Onlardan biri olan 3 günde 3 kilo diyeti, Şeyda Coşkun’un en popüler listelerinden biri.

Bu listeye sadık kaldığınızda, 3 günde başarılı sonuçlar almamanız için hiçbir sebep yok. Kilo fazlalığınıza bağlı olarak bu diyetle 3 günde 2 ile 4 kilo aralığında kilo kaybı sağlayabilirsiniz. Tabi 3 gün boyunca su içmek, ödem atıcı bitki çayları içmek ve her gün mutlaka yürüyüş yapmak da önemli. Bu diyet; uzun soluklu bir diyete başlamadan önce motive olmak amacıyla ya da diyet yaparken kilo vermenin durduğu, metabolizmanızı hızlandırmak istediğiniz dönemlerde yapabileceğiniz etkili bir diyettir. Peki, Şeyda Coşkun 3 günde 3 kilo diyeti nasıl yapılıyor? Listede neler var? İşte cevabı…

Şeyda Coşkun Diyet Listesi

1.GÜN

Kahvaltı: 10-15 adet orta boy çilek, 2 çorba kaşığı yulaf

Ara Öğün: 5-6 adet çilek

Öğle Yemeği: Kahvaltının aynısı. Fakat 1 çorba kaşığı yulaf

Ara Öğün: 5-6 adet çilek

Akşam Yemeği : Kahvaltının aynısı. Yulaf yerine az yağlı ızgara tavuk.

Ara Öğün: 5-6 adet çilek

 

2.GÜN

Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta beyazı veya 1 adet haşlanmış tam yumurta

Ara Öğün: 1 dilim ananas

Öğle Yemeği: 1 haşlanmış tam yumurta, 1 kase yoğurt

Ara Öğün: 1 dilim ananas

Akşam Yemeği: 1 kase çorba. 1 parça (100 gr kadar) haşlanmış et ya da tavuk. 1 dilim kepek ekmeği.

 

3.GÜN

Kahvaltı: 1 dilim hindi füme ve 1 çorba kaşığı lor peynir (tercihen keçi loru)

Öğle Yemeği: 100 gr ızgara yağsız tavuk (göğüs kısmı)

Ara Öğün: 1 bardak tuzsuz ayran

Akşam Yemeği: Mantarlı hindi sote (60 gr hindi göğüs ve 6-7 adet kültür mantarı)

Bu diyet 2 kez tekrar edilebilir, sonunda normal bir beslenme programına devam etmelisiniz. Üst üste ikiden fazla tekrarlamak sakıncalı olacaktır.

Zamanlama olarak küçülen ay fazlarını değerlendirirseniz büyük destek olur. Biliyorsunuz bu iki haftalık bir süreçtir ve tarihleri tarafımdan BURADA her ay güncellenmektedir.

Faydalı olmasını diliyorum..

 

Tags

Related Articles

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close