AY TAKVİMİ

BOYA VE KINA GÜNLERİ


Boya ve kına zamanı! Takvime buraya tıklayarak ya da yukarıdaki bakım takvimi menüsünden ulaşabilir ve başlangıç-bitiş saatlerini kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca birden fazla kına tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Saç boyası markalarına dair sizden gelen olumlu ve olumsuz yorumlara buradan ulaşabilirsiniz.

Şifa olsun..

Tags

Related Articles

13 Yorumlar

    1. sevgili selma yaş maya kullanabilirsiniz tabi fakat onu korumak biraz zordur. maya maskesi başlığında uzun uzun konuşmuştuk, okumak isterseniz.
      karanfil kürüne vitamin eklenebilir fakat bu kez saç yıkama zorunluluğu çıkar ortaya, karanfili yıkmamız gerekmiyor biliyorsunuz. ampulleri bağımsız olarak da kullanabilirsiniz duşa girmeden yarım saat kadar önce. direkt uygulayabileceğiniz gibi dilediğiniz bir yağ ile hafif arttırarak da rahatça uygulayabilirsiniz.
      şifa olsun..

  1. erkeklerde de aynı işlem mi uygulanıyor, siyah saça yapıldığında saçın renginin çok açılması söz konusu mu ? ortaya çok açık bir kırmızı çıkar mı ?

    1. merhaba sevgili Betül,
      en yakın oğlak günleri var önümüzde. eylül boya takvimi ana sayfada şu an. güle güle kullanın <3

    1. merhaba sevgili 3n,
      büyük boy şampuana 5 damlayı geçmeyecek şekilde çamterebentin ilave edebilirsiniz. her kullanım öncesinde çalkalayın mutlaka.
      ayrıca yumurtayla hazırladığınız bir saç maskesi varsa beyazını da ilave edin. bu da saçı kurutuyor. maskeyi uygulama sıklığını aldığınız sonuca göre ayarlayın.
      şifa olsun 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close