BAKIM TAKVİMİ

HAZİRAN AYI EPİLASYON GÜNLERİ (2016)

 

Ay’ın Boğa ve Oğlak burcunda küçüleceği bu günler,  Mayıs ayının epilasyona uygun günleridir.
Ayın bu etkisinden faydalanmak istiyorsanız tüyleri kökten alan bir yöntem
kullanmalısınız!

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için iki
epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız
bir nemlendirici ile sık sık nemlendirmelisiniz.

Yöntemi lazer epilasyon ya da iğneli epilasyon
randevularınızda da dikkate almanız seans sayısını düşürerek size maddi ve
manevi kazanç

 

sağlayacaktır.

1. SEÇENEK

02 Haziran 2016 06:58’den 04 Haziran 2016 04:32’ye kadar olan
zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

2. SEÇENEK

20 Haziran 2016 15:57’den 22 Haziran 2016 22:05’e kadar olan
süre epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.

3. SEÇENEK

29 Haziran 2016 14:08’ den 01 Temmuz 2016 13:41’e kadar devam
edecek olan bu zaman dilimi ise nadiren karşılaştığımız üçüncü seçeneğimiz
olacak.

 

Ay’la Yaşam, ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

En yüksek faydayı görmenizi diliyorum…
Önceki aylar ve yorumlar

Tüm bakım takvimlerini barındıran Ay takvimi

 

Tags

Related Articles

84 Yorumlar

  1. Ya sana ne kadar teşekkür etsem az saçlarımı dedigin tarihte kestirdim cok memnun kaldım epilasyonu mayisin son etkili zaman diliminde yaptirdim hala tam anlamiyla yok haziranin 20sinde yaptiricam. Saclarimida senden izin alarak boyadım ondanda memnunum. Çok teşekkür ederim iyi ki seninle tanıştım 🙂

    1. rica ederim, çok mutlu oldum sevgili nidanur:)
      daha da güzel haberlerinizi almayı dilerim, her daim; iyi ki burada bizimlesiniz <3 🙂

  2. Merhaba Kozmik bakım ben 5-6 aydır uyuyorum takvime ve etkili sonuçlar alıyorum. Zaten tüylerim öyle gür ve sık değil. acaba tuyler tamamen ne zaman biter?

    1. hayır sevgili Betül, imkanınız olduğu sürece bütün seçenekleri değerlendirmenizi öneririm.
      faydalı olması dileğiyle 🙂

  3. Ben dudak üstü tüylerimi hep traş bıçağı ile aldım 2-3 senedir ve şimdi rengi değişti yüzümde belli oluyor bunun için ne yapmalıyım Philips epilasyon aleti aldım düzenli yaparsam fayda görür müyüm ?
    Ayrıca renginin düzelmesi için bi öneriniz var mı

    1. epilatörler de sertleştirir maalesef. sir ağda ya da ip tercih etmeniz daha doğru olur. bu şekilde geçiş yapıp(epilatör kullandıktan sonra) normale dönen tanıdıklarım var. sizde de işe yarayacaktır mutlaka.
      sevgiler..

  4. Sevgili Kozmik Bakım:
    Senden acil bir yardım istemem gerek. Maalesef düğün hazırlıkları arasında 2 hazirandaki tarihi kaçırdım . 18 haziranda düğünüm var. Bana ne yararı ne de zararı olan bir tarih önerebilir misin ? Şimdiden teşekkkürler…

    1. düğününüzden hemen önceki akrep günlerini kullanabilirsiniz sevgili alice. biraz geç çıkar fakat çıkarken sorun yaratır mı bilemiyorum.
      mutluluklar diliyorum ömür boyu <3

    1. seans sayısı fazla olmaz fakat uygulama uzun sürecektir sevgili halise 🙂
      ilk seansta %90 azaldığının bilgisini veren de oldu 3-4 seans diyen de. kişisel farklılıklar konuya dahil olduğu için kesin bir şey söyleyemiyorum maalesef.
      sevgiler 🙂

  5. merhaba sevgili joker,
    soğuk ağda yardımcı olabilir. sir ağdalar sıcak uygulandığı için böyle sorunlara neden olabiliyor. ayrıca yaz mevsiminde zor olur belki fakat sonrası için sağlık sektöründe kullanılan eldivenler ideal. bir de kararmalar için karbonatlı yüz maskemizi uygulayabilirsiniz.
    sevgiler..

  6. Merhaba ben bu takvimlere 3 aydır uyuyorum tüylerim azaldı geç çıkıyorlar fakat çıkanlar hep siyah batık şeklinde çıkıyor ve alınmıyor ne yapmalıyım?

    1. merhaba sevgili beyza,
      faydasını görmeye başlamanız çok güzel. yukarıda, tarihlerin hemen altında, batıklar için bir bağlantı bulacaksınız. oradan çözüme ulaşabilirsiniz.
      şifa olsun <3

  7. Sevgili kozmik merhabalar müsait olduğun bir zamanda temmuz ayı için etkili tarihleri paylaşır mısın temmuzda tatile gideceğim ona göre haziranın etkili diğeriki seceneğini nasıl kullanacağıma karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler. Sayende bir daha ki yaza bacaklarım tüysüz girecek gibi 2 yıl oldu dediğin tarihlerde alıyorum.bacaklarım%70 azaldı:)))

    1. merhaba sevgili suzan,
      henüz fırsat bulup bakamadım fakat temmuzun ikinci yarısına rastlayacak. son haftasında var fakat üçüncü haftaya bakmam gerekecek. belki kısa bir aralık yakalayabiliriz. bu bilgi az çok plan yaptırır diye düşünüyorum şimdilik <3
      aldığınız sonuçlar da elbette yüzümü güldürdü 🙂 önümüzdeki yaza kalmadan hallolmasını diliyorum :)<3

  8. Merhaba.ben daha geçen ay keşfettim sizi ve her ay takip etmeye karar verdim..ben jilet kullanıyorum dolayısı ile ayda iki kezden fazla yapmam gerekiyo. Bide lazer epilasyona başladım kendim yapıyorum daha yeni.sorum şu ki ben bu dediğiniz tarihler dışında hangi tarihlerde epilasyon yapmam gerektiğini nasıl bilicem.sanırım yanlış tarihte yapınca doğrusu da bi işe yaramıyor.oğlak burcuyum yükselenim boğa.

    1. merhaba sevgili özlem, hoşgeldiniz 🙂
      bu tarihlerin dışında kalan zamanlar zaten epilasyon için olumsuz sonuçlar aldığımız zamanlar. elinizden geldiğince her seçeneği kullanın. başta biraz zahmet çekebilirsiniz beklerken fakat bu çok kısa sürecektir takvimin etkisinden dolayı. önümüzün yaz olması dezavantaj ancak en kötü ihtimalle sonbahardan sonra istikrarlı uygulayabilirsiniz.
      evde yapılan lazer epilasyon hepimiz için merak konusu bu arada. bizi arada bir bilgilendirirseniz çok mutlu oluruz 🙂
      sevgiler <3

  9. Kozmik bakımcım temmuzda tek seçeneğimiz mi olacak acaba. Lazer epilasyonum için ona göre randewu alacağım. Size de her ay bunu sormak zorunda kalıyorum ama malum randewu alıyoruz seanslara gittikçe. Etkili olmasını istiyorum bu yüzden artık sizin werdiginiz tarihlerde seanslara gitmeye calisiyorum. Faydasini gördüğümde yazıcam bende herkes gibi bende bu sewinci paylaşmak isterim sizlerle. <3

    1. öyle görünüyor sevgili wuslat. temmuzun son haftası 27 si gibi tahmin ediyorum. en kısa zamanda bakacağım.
      takvime göre kaç seans uygulandı? güzel haberlerinizi artık almamız lazım bence 🙂

  10. 2 seans uygulandı kozmikcim. 22 haziran da 3. Seansım uygulanacak takwime göre:) ben mi öle hissediyorum bilmiyorum ama daha önceki seanlarımda etkisini bu kadar çabuk görmemiştim. Sanırım daha erken sonuç alacağım. Belirli bolgelerimi de kendim agda yaparak takwime göre uyguluyorum inş oradan da faydasini görebilirim çünkü biktim tukendim artk bu tüylerden 🙂 seneye düğünüm olacak biran önce kurtulmam lazm bu dertten. Biraz uzun oluyor ama bn tuylerim azıck dahi cksa hemen almaya kalkışıyordum şimdi birakiyorum senin güzel epilasyon tarihlerini bekliyorum dokunmuyorum wee güzel sonuçlar alıyorum. Bir şey daha eklemek istiyorum sayenizde kaşlarm da guzellesiyorr herseyimi size göre ayarlıyorum artık sabredip tüm hepsinden kurtulmak için. 3 seansimdan sonra neler olacak merak ediyorum sizi seviyorum kozmikcim Allaha emanet olun <3

  11. Sunu da eklemek istiyorum epilasyon gününde bıyık almıştm uzun sure ckmadi. Daha sonra epilasyon dişi gününde bi tarihte aldm we bir kaç gün sonra baktım çıkmaya başlamış ve çok kotu bi görüntüyle. Sizden kopmucam bundan sonra her şeyi demedim tüy azaltcilar falan hic biri fayda etmedi görüyorum ki güzel sonuclari sadece sizinle aliyorum ben. Çok mutluyum yaa sizinle yaşasın kozmik bakımcım :* :* <3 bisey yapacağm zaman hemen bloga giriyorum bakiyorum yapmalimiyim doğru zaman mi die zamani değilse yapmiyorum o günü bekliyorum. Küçük kagitlara yazip unutmamak için dolabima asiyorum. Tek beceremediğm anlamadgm tibet egzersizleri onu da cozersem biraz kilo werebilirim 🙂

    1. siz bu kadar memnunsanız ben de çok mutluyum demektir sevgili wuslat <3 daha da iyilerini dilerim kısa zamanda. egzersizlerle ilgili çözemediğiniz nedir yazarsanız bakarız birlikte <3

  12. merhaba takvimi uyguladigimda gercekten faydasini gördüm. acaba şimdiden randevu almak ve kendimi hazirlamak adına temmuz ayı günlerini ogrenebilir miyim sizden?

    1. Kökten aldigi icin sorun olmaz diye dusunuyordum hep, ama artik kullanmam:) sir agdanin farkli markalari varmi? Yurtdisinda bulabilirmiyim? Tesekkur ederim

  13. Merhaba sevgili kozmik bakim , öncelikle tavsiyelerini bi suredir dikkatle takip ediyorum ve farkı fark ediyorum çok teşekkürler. Bu ayin dolunay tarihi 22 sinin gecesinde basliyor diye biliyorum fakat epilasyon takviminde 20 si ile 22 si arası demissin. Yani hala ay büyürken aliyor olmuyor muyuz ? Celiskide kaldım.

    1. sevgili eyilman merhaba,
      dolunay 20 haziran 14.00 gibiydi. yani yanlışınız var. ay takvimi menüsündeki ilgili takvimlerden kontrol edebilirsiniz böyle kuşkuya kapıldığınız zamanlarda.
      sevgiler..

  14. Cimbiz kökten aldigi icin sorun olmaz saniyordum, kullanmamaya dikkat edecegkm. Ama tek tuk yerlerde kullansaktami iyi olmaz? Mesela cenemin altindan bir kac tane kıl buyuyor, ameliyatla aldiracaktim burdaki yorumlardan sonra vazgectim ve epilasyon tarihlerinde cimbizla cekiyorum. Sir agda bantlarini yurtdisinda bulma imkanim varmi? Farkli markalari varsa hangini tercih edeyim? Tesekkur ederim:)

    1. cımbız yerine hastanelerde kullanılan ince eldivenleri de tercih edebilirsiniz sevgili dolunay. orada da mutlaka ağda bantları vardır, aksinin mümkğn olduğunu düşünmüyorum. marka konusunda bilgim yok maalesef. zaten deneyerek bulursunuz sizin için en iyisini.

  15. Merhaba sevgili kozmik . Epilasyon yaptigimiz günü aksami veya ertesi günü regl donemimiz başlasa veya bittiğinin ertesi günü epilasyon yapsak bir şey olur mu ? Bu epilasyon günlerinin etkisi olmaz mı ?

    1. merhaba sevgili tuba,
      aynı gün olmasını hiç istemiyoruz fakat bazen kontrol dışı da olabiliyor maalesef. mümkünse aynı güne rastlamasın fakat ertesi gün yapabilirsiniz. imkanınız varsa orada da bir gün daha geciktirebilirsiniz. şartlara göre en iyisini uyguluyoruz.

  16. Merhaba sevgili kozmik acaba temmuz ayı için epilasyon tarihi belirtmen mümkün mü ? Lazer randevumu ona göre değiştirmeyi düşünüyorum da 🙂 diğer bir sorum da adet günlerinde Tibet egzersizlerine başlamanın yan etkisi olur mu ? Ve son olarak da maya maskesi karanfil gibi maskeleri kendi günlerinde yapıyorum ancak bir arkadaşımdan yumurta ve zeytinyağı içeren maske duydum bu maskeyi de yine aynı protein günlerinde mi yapmam gerek 🙂 çok soruyu aynı konuda sordum ama teşekkür ederim 🙂

    1. merhaba sevgili beyza,
      27 temmuz uygun randevu için.
      egzersizlere başlarken regl olmak kalıcı bir sorun olmaz. en fazla, kişiye göre, arttırıp azaltma gibi bir etkisi olabilir ki bu bile 1,5 dakikalık başlangıç için zor bir ihtimal.
      maskeyi hem vitamin-protein hem mineral günlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz 🙂

  17. sevgili kübra merhaba,
    bunları yaşarız zaten zaman zaman, endişelenmeyin. hepimiz düzenli sonuç alamayız yani. bazen aylarca hissetmez bir anda sonuç alırız. takvimin dışına çıkmanızı önermem yani kendi burcunuzu takip etme yolunu. eksik yaptığınız hiçbir şey yok fakat hormonlarla ilgili bir durum söz konusu ise buna bağlı da olabilir <3

  18. Merhaba kozmik 🙂 limon kabuğu yağının epilasyonda kullanıldığına ve çok etkili sonuçlar verdiğine dair bir haber okudum. Sizin bu konuda bilginiz var mi ? Yada deneyen ve etkisini gören oldu mu? iyi aksamlar..

    1. merhaba sevgili yasemin,
      ürünün reklamlarını ben de gördüm fakat doğruluk payı hakkında bilgim yok çünkü kullanıcı yorumu yok henüz. sürekli bir ürün patlıyor, sonuçları hakkında emin olmak için biraz beklemek gerekir tecrübelerimize göre 🙂

  19. Kozmik tekrar sorum olacak bugün lazer merkezi ile görüştüm maalesef 27 temmuz dolu olduğunu söyle 29una verebilirim randevu Dedi ama benim daha önceki randevu tarihim 14 temmuz sorum şu temmuz ayında başka tarih var mı yoksa da 14 ya da 29 temmuzdan hangisini tercih etmeliyim

  20. 27 temmuz çok uzak o hafta dogum olcak inş. Uzun zamandır sizi takip ediyorum epilasyon günlerine uyarak türlerinin üçte ikisinden kurtuldum ve birçok arkadaşımı sizin sitenize yönlendirdim. Allah razi olsun sizden.hamileliktede bırakmadı iki ayda bi ancak çıktılar çok rahat ettim.1 temmuzda alsam temmuz sonuna kadar çıkmıyor biliyorum ama dogumumda o hafta içim rahat etmeyecek temmuz ortalarında uygun bir gün varmı acaba….

    1. çok mutlu oldum sevgili ahsen, daha iyilerini dilerim 🙂
      takvimde bir hafta öncesine rastlayan kısa süreli bir seçeneğimiz de var, kullanabileceğinizi umuyorum.
      bebeğinizi keyifle ve sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum <3

  21. Merhaba Kozmik 🙂
    Tarihleri ben de takip etmeye çalışıyorum fakat şunu hala tam oturtamadım: Bu tarihlerle regl dönemimizin bağlantısı nedir? Yani regl olduktan sonra mı bu tarihlere göre almalıyız yoksa önce mi yoksa fark etmez mi? Regl olunan gün tavsiye edilmiyor, onu biliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler 🙂

    1. evde yapamayanlar için öyle de denebilir sevgili okyanus. takvim ana sayfada, gördüğünüzü tahmin ediyorum.
      güle güle kullanın 🙂

  22. Kk de açtığım konumda fotoğraflarımla birlikte sizden bahsettim. Bir bakın isterseniz belki paylaşmak istersiniz. Saç uzatma yöntemleri bölümünde konu başlığı " buda benden olsun"

    1. ben bakmıştım daha önce yazdığınızda sevgili güneş, üyeliğim olmadığı için tepkide bulunamamıştım konunuza <3

  23. Merhaba Kozmik bakim. okuduklarim karsisinda sok oldum. Gercekten simdiye kadar neden kesfedemedim burayi üzüldüm!!!
    Bi yillik lazer epilasyondan sonuc alamayan biri olarak tavsiyelerinizi noktasi noktasina uygulayacagim.

    Benim 4-5 agustosta dügünüm var. tüylerim suan yaklasik iki aydir alinmamis halde. dügün tarihime göre bana uygun epilasyon tarihi ne zamandir? cok cok tesekür ederim simdiden!

    1. merhaba sevgili sinem, hoşgeldiniz 🙂
      temmuz ayı epilasyon takvimi ve diğer takvimler ana sayfada şu an.
      güle güle kullanmanızı diliyorum.
      düğününüze kadar bir şey değişmez belki fakat sonrasında mutlaka siz de faydasını görürsünüz.
      sevgiler 🙂 <3

  24. Anladim sevgili Kozmik bakim. ay zaten tamamen bitmesini bir defada beklemiyorumda temmuz ayinin epilasyon tarihini uygulayip agustos 1-2 gibi tekrar epilasyon yapsam uygun olurmu? en azindan ilk seferde olsa rahatlatirmi epilasyon süresini

    1. keşke isminizle yazsaydınız, daha önceki konuşmamızı hatırlayamadım maalesef. yukarıdan bulurdum en azından.
      fakat ağustos başı takvime uymuyor. yine ayın son haftasına rastlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close