AY TAKVİMİ

Ay Yay Burcunda Büyüyor

 

Tüm burçlar
Yay Burcu etkisinde. 16 Ekim 2015 saat 12.18’den 18 Ekim 2015 saat 21.52’ye
kadar Ay Yay Burcunda büyüyecek.  Yay Burcu
günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

 

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

10 Yorumlar

  1. amacınız sadece hızlı uzama ise 18 ekim pazar uygundur sevgili mavikelebek. dökülmeyen, daha güçlü ve sağlıklı bir saç ise koç ya da aslan günlerini beklemelisiniz. bunlardan aslan günleri yay günleri kadar olmasa da digger faydalarının yanında uzama hızını da bir miktar arttırır. ileriki aylarda durum değişecek olsa da şimdilik bu sonuçları verir kesim günleri.
    şifa olsun.

  2. Merhaba Sevgili Kozmik 🙂 Saçlarımın hızlı uzaması için 18 Ekim i kaçırmış bulunuyorum 🙁 Bir sonraki hızlı uzama için saç kesimi tarihimiz ne olmadılır? Yardımcı olabilirseniz çokc sevinirim. Ayrıca Hem güçlü hem sağlıklı olması içinde gün bildirebilirseniz her iki gündede 1-2mm kestirmeyi düşünüyorum. Sevgiler… 🙂

  3. Merhaba Sevgili Kozmik 🙂 Saçımın hızlı uzaması için kestirme tarihini kaçırmışım 🙁 Bir sonraki hızlı uzama kesim tarihini ayrıca daha güçlü uzama tarihi hakkında bilgi verebilir misiniz?

  4. Sevgili necla,
    4 kasim istediginiz kesim icin cok uygun olur. 13-14 kasim ise sac sagligina katki saglamasa da daha hizli bir uzama saglar.
    sifa olsun 🙂

  5. Merhaba kozmik ciddi şekilde saç dökülmesi yaşıyorum Hipotiroidi m var ilaç kullanmaya başladım . Bakım önerilerinizi bekliyorum

  6. sevgili örgücü,
    ilaç kullanımıyla birlikte yavaşa yavaş düzelecektir fakat tibet egzersizlerine başlarsanız süreci hızlandırırsınız. yanı sıra karanfil kürü, sarımsaklı şampuan ve polen kürü uygulayabilirsiniz. uygulama şekillerini aşağıdaki linkte bulacaksınız:

    https://www.kozmikbakim.net/etiket/sac-bakimi

    koç ve aslan günlerinde küçük saç kesimleri yapmayı da ihmal etmeyin.

    acil şifa diliyorum 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close