AY TAKVİMİ

AY YAY BURCUNDA KÜÇÜLÜYOR

Tüm burçlar Yay Burcu etkisinde. 02 Şubat 2016 saat
17.49’dan 05 Şubat 2016 saat 02.43’e kadar Ay Yay Burcunda küçülecek. Yay Burcu
günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

6 Yorumlar

  1. Merhaba kozmik Bakım ben sizi uzun zamandır takip ediyorum ve uyguladığım yöntemlerde fayda gördüm benim bi sıkıntım var ve bana yardımcı oolabilirsiniz diye size danışmak istedim. Benim Cildim aşırı derecede kuruyor dudaklarım cildimin her tarafı kuruyor Kuranda da geçtiği peygamber Efendimiz (sav) in tavsiye ettiği için cildime zeytinyağı sürüyorum ama sanki yüzümde ayva tüyleri oluştu sık bir şekilde surdum başka yağlarda kullanıyorum avakado yağı buğday yagi faydalarını da görüyorum kuruluk açısından ama Tüylenme artar diye korkuyorum ne yapabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin çabam kendimi daha iyi ifade edebilmek adina

    1. merhaba sevgili özlem.
      çeşitli yağlar yerine aynısefa merhemini günlük bakım kremi olarak kullanabilirsiniz geceleri. ihtiyacınız olan nemi sağlar ve bakımını da yapar.
      şifa olmasını dilerim <3 🙂

  2. Merhaba kozmik
    Saçlarım çok kırılıyor dökülüyor ve uzamıyor. 4 aydır saçlarımı kestirmiyorum. Bu hafta kesime gitmeyi düşünüyorum. Bir önerin var mı? Sence kestirmeli miyim? Bununla ilgili hir tarih var mıdır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Check Also

Close
Close
Close