BAKIM TAKVİMİ

Kasım Ayı Epilasyon Günleri (2014)

 

1. SEÇENEK

07 Kasım 2014 saat 01:12’den 08 Kasım 2014 saat 02:43’e
kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

2. SEÇENEK

15 Kasım 2014 saat 10:28’den 17 Kasım 2014 saat 20:26’ya
kadar epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.

 

Ay’ın Boğa ve Başak Burçlarında küçüleceği  bu günler,
epilasyon için Kasım ayının en uygun
günleridir. Ayın bu etkisinden faydalanmak istiyorsanız tüyleri kökten
alan bir yöntem kullanmalısınız!

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza

indirmek için iki
epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız
bir nemlendirici ile sık sık nemlendirmelisiniz.

Ay’la
Yaşam
,  ve Püf
kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları
bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız
bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi
uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi
uygulayanların yorumları için sizden haberler
sayfasını ya da istenmeyen
tüyler
kategorisini ziyaret
edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok
üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu
yazıya
göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu
söz konusu ise çözümünü burada ve burada
bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

25 Yorumlar

  1. her ikisinin süpriz yapma ihtimali var sevgili betül:) o nedenle her zaman imkanınız varsa her iki seçeneği de kullanın derim.

  2. sevgili seraysen, aralık ortası olur, 13-15 aralık gibi. fakat tek seçeneğimiz olacak çünkü ilk seçeneğimiz büyüyen ay fazına kayacak. ay başında control edin kaçırmamak için. sevgiler..

  3. Sevgili kozmikcigim ben yaklasik 7 aydir bu kurala gore yapiyorum ve tuylerim cok azaldi hatta bu ay geri kalmim diye aldim 4 sonunda tam kurtulacagim sanirim ve cok mutluyum bacaklari epilasyon aletiyle yapmama ragmen bacaklarimda uzama gec oldu ve seyreklesti diyebilirim sana ve aya cok tesekkur ederim iyiki varsiniz iyiki sizi bulmusum sevgiler saygilar …

  4. sevgili merve, dökülme, gürleşme ve saçın yapısını onarma açalı yaptığımız kesim 13 ve 14 kasımdı. hızlı uzama için 23 kasımı kullanacağız. sosyal medya hesabınız varsa oradan takip etmenizi öneririm kaçırmamnız için. sevgiler:)

  5. sevgili gizli takipçi, ne kadar sevindiğimi anlatamam bu yöntemin size mutlu ettiğine. siz çözüme ulaştığınızda ve yüzünüz güldüğünde ben kendimi çok iyi ve çok mutlu hissediyorum. iyi ki yazdınız bu gece bize. zamanlamanız muhteşem. kucak dolusu sevgiler <3

  6. ben de bu tarihlere göre tüylerde değil ama(troid olduğundan dolayı) siyah noktalarda çok güzel sonuç aldım . geçmeyen siyah noktaları bu dönemde temizlediğimde daha kolay kurtuldum iyi ki varsınız

  7. sevgili gizem, çok sevindim sonuca ulaşıp mutlu olmanıza. troid sorununuzu aştıkça aynı sonuçları epilasyon konusunda da rahatlıkla alabilirsiniz. alkali su ve tibet egzersizlerine düzenli olarak devam etmenizi öneririm. alternative yöntemler var mı diye araştırın. her gün yeni bir bilgi çıkıyor karşımıza. akapunktur tedavisini araştırın örneğin. acil şifa diliyorum.

  8. kozmik bakımcım öncelikle çok teşekkürler. artık sayende epilasyonlarımı acısız ve daha kısa sürede bitirmekteyim. Allah razı olsun. sitede gözüme çarpmadı ama barsak kurtları için önerebileceğin bir kürün var mı? varsa çok sevinecem.

  9. ne kadar güzel sevgili münevver:) bağırsak kurtları için açken 100-150 gram kadar kabak çekirdeği tüketiliyor. üzerine de süt içiliyor diye biliyorum. çocuklarda 40-50 gram kabak çekirdeği yeterli. gerekirse birkaç gün devam edilebiliyor.
    tabi çok çeşitli bağırsak kurdu var, buna gore değişir mi sonuç bilemiyorum. aile hekimlerinin bu rahatsızlık için verdiği yan etkisiz ve yanılmıyorsam tek kullanımlık/günlük basit bir ilaç var. o daha genel kapsamlı sanıyorum. danışmakta fayda var. şifa diliyorum:)

  10. önemli bir detayı unuttum. kabak çekirdeğinin tuzsuz ve kavrulmamış olması gerekiyor. bunu da en rahat tohum satan yerlerde ve köylü pazarlarında bulabilirsiniz.

  11. Merhaba, ben de tarihi kacırdım, ama alınacak hale de gelmiyo acıkcası bir ayda. İki ayda bir uygulasak sorun olur mu, yoksa her ay uygulamak mıdır esas olan? Bilgilendirebilirseniz sevinirim:)

  12. tamamı çıkmasa bile her ayı değerlendirmenizi öneririm sevgili nil. her ay bizim için süprizlerle dolu çünkü. ben bunu kendim için de görmezden gelemiyorum. sevgiler:)

  13. Aralık ayı epilasyon günleri ne zaman belli olur acaba? Birde lazer epilasyon icin ne düşünüyorsunuz acaba böyle sayenizde azalıyor falan ama ben artik kurtulmak istiyorum :((

  14. sevgili ayça aralık ayı şu an yayında, görmüşsünüzdür zaten. benim lazer epilasyonla ilgili üzücü bir tecrübem oldu malesef ve çevremde de aynı sorunu yaşayanlar oldu. bu nedenle olumlu bir şey yazamıyorum size. fakat iğneli epilasyonu sorarsanız evet derim. sevgiler:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close