AY TAKVİMİ

Ay Aslan Burcunda

Tüm burçlar Aslan
burcu etkisinde. 16 Ekim 2014 saat 13:29’dan: 19 Ekim 2014 saat 02:07’ye kadar
Ay Aslan Burcunda küçülüyor olacak.

Aslan burcu
günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

Related Articles

10 Yorumlar

  1. En son 7 ekimde olmus gordugum kadariyla. Galiba en sonunda kizimin saclarini kazitmaya karar verdim.Dugun filan derken 2 bucuk yasa kadar uzandi malesef zaman 🙁 simdi buyuk kiz oldu ama saclari hic guzel degil. Ustler duz zayif az altlar daha dolgun ama kivircik.Acaip bir sac oldu. Mecburum galiba kazitmaya. Hangi gun yapayim?

  2. 17 ekim cuma yani bugün kestirin sevgili gunel. kasım ve aralık aylarında da yine aslan günlerinde kesin. hatta marta kadar aslan burçları saçın güçlenmesi ve gürleşmesi için çok uygun. her ay kesim yapabilirsiniz. ister kazıtın isterseniz azar azar kestirin, fark etmez, aynı sonucu alırsınız. önemli olan kesilmesi. çok faydasını göreceksiniz. şifa olsun:)

  3. Cok sagol sevgili Kozmik. Aslinta kazitmak psikolojimi alt ust edecek,cok zor karar benim icim.Kesimle farki yoksa en iyisi keseyim ben.Zaten bir kac ayda bir sac kesim gunlerinde uclarindan kesiyorum.Ama yanlarda cok az ve kisa, uzamiyor gibi.Tum saclari gec uzuyor bence.Bilmiyorum ne yapacagimi.

  4. deneyen arkadaşlarımız bir sorun yaşamadılar sevgili cansu05. fakat epilasyon ve saç bakımda olumlu sonuçlar alamadığımıza dair pek çok örnek var. bu konularda dikkatli olun. sevgiler:)

  5. sevgili gunel, küçülen ay fazında olmamız sizin için avantaj. çünkü büyüyen ay fazında kızınızın saçları uzar fakat asıl istediğiniz şey olan saç gelişimi gerçekleşmez. dediğim gibi küçülen ay fazındaki aslan burcu da mart ayına kadar devam edecek. bu süreyi en doğru şekilde değerlendirin. karanfil kürü uyguluyor musunuz?

  6. Merhaba sevgili kozmik bakım maya maskesini yapıp saçı yıkadıktan sonra sinameki kürünü uygulasam saçıma çok mu fazla yüklenmiş olurum acaba dün yağ maskesini yaptım ve saçlarımı kestirdim ve her zamanki gibi iki santim gitmesini istiyorum dediğim halde saçlarım 4 santimden fazla kesildi bi an önce uzatmak istiyorum yardımcı olursan çok memnun kalırım zira saç bir kadının en hassas noktası,sevgiler 🙂

  7. sevgili zeynepselin, ikisi ard arda ağır gelebilir evet. üstelik iki kez üst üste şampuanlama da zararlı olur. aralarında en azından bir gün olmasını tercih ederiz. fakat dilerseniz durulama gereltirmeyen karanfil kürünü uygulayabilirsiniz. hızlı uzamaya katkısı olan kürlerden biridir.şifa olsun:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close