BAKIM TAKVİMİ

Subat Ayı Epilasyon Günleri

1.SEÇENEK

15 Şubat  2014 saat 10:28’den
17 Şubat  2014 saat 19:22’ye kadar
epilasyon yapabilirsiniz.

2.SEÇENEK

24 Şubat  2014 saat 17:07’den
26 Şubat  2014 saat 15:35’e kadar
epilasyon için diğer uygun zaman dilimi.

Ay’ın Başak ve Oğlak Burçlarında küçüleceği  bu günler,
epilasyon için Şubat ayının en uygun zamanlarıdır. Ancak bu günlerin
etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem
kullanmalısınız!

Eğer tüylerinizin alırken
kırıldığını düşünüyorsanız muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz
durumu en aza

indirmek için iki epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız
bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici ile sık sık
nemlendirmelisiniz.

Ay’la
Yaşam
,  ve Püf kategorilerinde bu
tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları
bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız
bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi
uygulayabilirsiniz.

 

Önceki aylarda yöntemi
uygulayanların yorumları için sizden haberler
sayfasını ya da istenmeyen tüyler
kategorisini ziyaret
edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok
üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz
atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu
söz konusu ise çözümünü burada ve
burada
bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

41 Yorumlar

  1. Teşekkürler Kozmik son 3 aydır uyguluyorum,tüylerin çıkış süreleri 7-10 gün arası uzadı,ben çok memnunum iyi ki rastladım sayfanıza,yazıda bir hata olmuş sanırım onu da belirtmek istedim.

    ''epilasyon için Aralık ayının en uygun zamanlarıdır.'' şeklinde geçmişsin sanırım diğer aydan alıntı yapmıştın,arkadaşlarımız eski sanmasın paylaşımını,tekrar teşekkür ederim,iyi akşamlar..

  2. güzel sonuçlar almanıza çok sevindim; iyi ki burada, bizimlesiniz:)
    evet alıntı yapmıştı bağlantı içeren bölümleri. bilgisayarımı da arızadan dolayı kısa sureli açabiliyorum malesef. hemen yayınlayıp çıkıyorum yazıları. acele işte de böyle hatalar olabiliyor. neyse ki önemsiz bir yerde.
    anlayacağınız ben merkür retrosuna biraz erken yakalandım. sizler de dikkatli olun yeri gelmişken. şubat ayı boyunca çeşitli arızalarla başımız ağrıyabilir. buna ragmen arızalanan ürünlerinizi yenilemeyin aynı sure içerisinde! cünkü aldığınız cihazlar da yüksek ihtimal ile problemli olacaktır.

  3. Merhaba kozmik bakım,ben siteni yeni keşfettim mükemmel bir siten var.hem samimi hem de herkese cevap verebilmen çok hoş.sormak istediğim bu tarihler ve saatler bütün burçlar için mi geçerli? diğer sorularımın da cevabını bulamazsam yeniden yazıcam sana.iyi akşamlar sağlıcakla kal 🙂

  4. Sevgili Kozmik Bakım;
    Böyle her yerden karşına çıkıyorum kusuruma bakma ama benim bir maruzatım var. Ocak ayında da Şubat ayında da epilasyon tarihleri sanki benim için belirlenmiş o kadar uygun bana lakin ilk epilasyon seansı hep özel günüe denk geliyor, ikincisine yetişiyorum ama bu beni huzursuz ediyor. Bu durum hep sürer mi? Ya da özel dönem sonrası epilasyon beim için şans mı?

  5. sevgili meriç, çok teşekkür ederim:) elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
    bu tarihlerde ay hepimize aynı avantajları sunduğu için, hepimiz için geçerli.
    sevgiler..

  6. fullmoon gezegenlerin olağan geri hareketlerinden biri. merkür iletişimden sorumlu bir gezegen diyebiliriz özetle ve geri hareketinde iletişim konularında aksaklıklara ya da aksiliklere neden olabilir. iletişim cihazlarının arızalanması, internette yavaşlamalar/kopmalar, yanlış anlaşılmalar vb gibi.

    1. Kozmik bakım senin sayende ne çok şey öğreniyoruz. Çoook teşekkür ederim. Peki merkür retrosundayken yeni bir saat almanın herhangi bir olumsuzluğu olur mu?

  7. Iki sefer denk getirebildm epilasyon gunlerine lazere gidiyorum haftaya randevum vardi ama hic bisey cikmadi cok sagol kozmik bakimciimm epilasyon gunune denk getirince daha cok aciyor psikolojik mi bilmiyorum kökü daha cok yakiyo gibi geliyo 🙂 neyse cok uzattm tesekkurler 🙂

  8. kozmik bakım merhaba bende yaklaşık 3 aydır 2. seçeneğe denk geliyorum :(( tüylerim çabuk ve sert çıkıyor ,anlamadım neden böyle oldu. Birde yüzümdeki tüyler siyah çıkmaya başladı özellikle çene bölgesi çok moralim bozuk:(( İnternette kıl azaltan yöntem olarak limonsuyu- tuz karışımı ve kahve telvesi ile soda karışımını(yurtdışındaki sitelerden buldum baking soda yazıyordu.) okudum senden de bu konular hakkında bilgi almak istiyorum. paylaşımların için teşekkür ederim.

  9. Kozmikcim iletisim ve araclarinda bende sorunlar yasiyorum tv den duymustum 🙂 bisey fRkettim hemen paylasmak istedim regl doneminden once agda yaptirinca hic sorun yasamiyorum ama regl donemi arkasi agda yaptirinca cok aciyo ve kiriliyo kokunden alinmiyo cok.sert oluyo tuyler tarihlerde surekli regl.sonrasina geliyo senin bi fikrin varmi acaba bu durumla.ilgili

  10. szevgili zobo, böyle mesajlara çok alışık değiliz, o nedenle sebebini tahmin edemiyorum. birde diger seçeneği deneyin. diger sorunuza gelince ben çeitli karışımların (doğal ya da kimyasal) yararına hiç inanmıyorum artık yıllarca neredeyse herşeyi deneyen biri olarak. bunu uzun uzun açıkladığım zamanlar oldu, belki yorumlar arasında rastlarsınız. bence ayın etkisi çoğunluk tarafından bilinmediği için asıl etkinin limon,tuz vs. den kaynaklandığı düşünülüyor. forumlarda dolaşırsanız bu uygulamalardan herkesin aynı sonucu almadığını görürsünüz. yani böyle bir etkisi olsaydı her açılan başlıkta herkes kesin sonucu alırdı. keşke o kadar basit olsaydı da şimdi hiç birimizin böyle bir sorunu kalmamış olsaydı. siz yineyukarıda bahsettiğiniz yöntemi deneyin fakat bu yöntemi (ay takvimini) temel almanızı şiddetle tavsiye ederim.

  11. sevgili şeyma genellikle aksini yazarlar aslında:) bireysel farklılıklar! bir sure sonar düzeniniz değişecektir. o zamana kadar cildinizi sürekli nemli tutmaya ve duş sonrasında ağda yapmaya çalışın. acıyı da kırılmayı da ciddi şekilde azaltıyor.

  12. Merhaba, ben amerika da yasiyorum ve sizi merakla takip ediyorum, epilasyon gun ve saatleri turkiye ye gore,benim bulundugum yer ise 8saat geri. Ayni zaman dilimini mi kullanmaliyim,yoksa 8 saat geri olarak dusunerek oyle mi uygulamaliyim. Tesekkurler

  13. Kozmik bakım, bebek olduğundan beri her ay tarihleri yakalama konusunda minik bir savaş veriyorum son saatlerinde olsa da kaçırmak istemiyorum. Şubat in ilk tarihinde de böyle oldu ama vakit yetmedi ikinci tarih de uygun düşmedi ne yazık ki. Mart ayında tarih var mi? Tek tarih mi acaba? Yorumlari kontrol etmeye çalıştım ama göremedim. Yüzden sormak istedim

  14. yarına aldım bu tarihlere bakıp 🙂 yeni keşfettiğim için bu siteyi, yeni deneyeceğim bir öncekinde ne zaman epilasyona gittiysem artık, hiç bir zaman çıkmadığı kadar hızlı çıktı ve uzadı 🙁
    inşallah bu işe yarar 🙂

  15. bir de tırnağım minibüs kapısına sıkıştı, çocuk tırnağı gibi küçücük kaldı. ve el bakımına önem veriyorum. ne yapabilirm çabuk uzaması için?

  16. sevgili Q, ramazan ayında ki gibi düşünün. siz bizden 8 saat sonra başlayın. ya da daha pratik bir yöntemle ikinci gün yapın epilasyonunuzu. bu arada sorunuzu farketmemişim daha evvel, umarım görürsünüz, sevgiler:)

  17. sevgili blueoceanwind, elbette var. yine iki seçeneğimiz olacak. ay başında veriyorum artık epilasyon günlerini. ay başında kontrol edin blogu. sevgiler her ikinize de:)

  18. msblueblack geçmiş olsun.2 marta büyüyen ay fazına geçiyoruz. bu dönemdeki protein ve yağ günlerini tercih edin tırnak kesimi için.

  19. sevgili kozmik bakım martta hangi günler olur aşağı yukarı?.. cevaplarsan çok sevinirim. şu an alıncak kadar var yok arası. 15-20 mart arası doktor kontrolüm var. ondan önce varsa o zamana bırakcam. İnşallah görür ve cevaplarsın..

  20. Ben 6-7 aydır takip ediyorum bu dönemleri tabi çoğu zaman denk gelmiyor veya kaçırdığım oluyor, hattaa jilet kullandığım da oluyor yine de çook fazla azalma oldu. İnanamıyorum bazen, çok uzun zamanımı alan epilasyon şimdi çok kısa sürede bitiveriyor. Mesela önümüzdeki ay 16-17 'si bana yine uymuyor ama ay sonu tekrar vardır umarım. Artık tarihleri kaçırmamaya çalışacağım. Yalnız bir sorunum var şöyle ki; bacaklarımın üst kısmında pek bir fark olmadı, baldırlara kıyasla… Benim gibi olan var mı merak ediyorum.

  21. benim tam bir yıl oldu sanırım 2/3 oranında azalma var. arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum ama denemiyorlar, inanmıyorlar çünkü. tabi açıp da gösterilcek bişey değil 🙂

  22. sevgili editor ne güzel, çok mutlu oluyorum bu yorumları okudukça. verilen emeğin karşılığını almak müthiş bir duygu. daha güzel haberlerle gelin inşallah. anlatmanız çok güzel fakat ikna etmek için enerjinizi tüketmeyin. siz kendi sonuçlarınızın keyfini çıkarın. geçtiğimiz hafta pko hastası bir arkadaşımız bana bacaklarının son halinin fotoğrafını gönderdi. sonuç gerçekten çok etkileyici. herkes kısmeti kadar rızıklanır derim ben hep:)

  23. sevgili hülya mart ayı epilasyon günleri yarın blogta olacak. regliniz bittikten sonar istediğiniz zaman yapabilirsiniz, olumlu ya da olumsuz bir etkisi olmaz. önemli olan ay takvimine uygun günlerde yapmanız.

  24. Sevgili kozmik bakım geçtiğimiz ayın 24 ünde epilasyonumu yapmıştım ama gel gör ki bacaklarıma bakmak bile istemiyorum daha önce hiç bu kadar sert çıkmamıştı neden böyle bir sonuçla karşılaştım normalde gerçekten faydasını görüyordum 🙁 🙁 🙁

  25. sevgili şule, çok nadiren de olsa bazı aylarda bunu yaşayan bir arkadaşımız oluyor aramızda. fakat endişelenmeyin, böyle devam etmiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close