BAKIM TAKVİMİ

Haziran Ayı Epilasyon Günleri (2014)

1. SEÇENEK

13 Haziran 2014 saat 21:13’ten 15 Haziran 2014 saat 19:27’ye
kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

 

2. SEÇENEK

22 Haziran 2014 saat 07:23’ten 24 Haziran 2014 saat 13:01’e
kadar epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.

 

Ay’ın Oğlak ve Boğa Burçlarında küçüleceği  bu günler,
epilasyon için Haziran ayının en uygun
günleridir. Ayın bu etkisinden faydalanmak istiyorsanız  tüyleri kökten alan bir yöntem
kullanmalısınız!

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için iki
epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız
bir nemlendirici ile

 

sık sık nemlendirmelisiniz.
Ay’la Yaşam,  ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

16 Yorumlar

  1. Kozmik bakımcım merhaba, reglden 2-3 gün öncesi epilasyon yapmamın olumsuz etkisi olur mu? ilk tarihleri bu sebepten kullanamıyordum e malum ayda bir epilasyon da yeterli olmuyor 🙂 ve geri geri geliyor sonunda tarihler sanırım doğru değil mi? Emeğin için çok teşekkürler bu arada.

  2. Temmuz sonuna dogru izine gidecegim insallah…Temmuzun tarihlerini kullanmayi düsünüyorum…o zamana kadar cogunluk cikmis olur..tatilde sadece yeni cikanlari kücülen ay fazinda alirim. asagi yukari tarihleri söyliyebilirmisiniz ?

  3. Merhaba değerli KOZMİK BAKIM yöneticileri.. sizlere çok teşekkürler ediyorum.. bizlere verdiğiniz doğru ve değerli bilgiler için, benim bir sorum olacak, ben KOÇ BURCU KADIMIYIM.. epilasyon günleri burçlara göre değişiyormu bunu öğrenebilirmiyim acaba ?

  4. sevgili nesrin merhaba, ben teşekkür ederim:) epilasyon günleri de hepimiz için ortak günlerdir. şifa olması dileğiyle, sevgiler.

  5. Kozmikcim ben de temmuz icin tarihleri kacirmak istemiyorum. Hazirqn tarihleri bugun ama regl oldugum icin kullanamiyorum. 19temmuz ogeden sonra ya da 21 temmuz aksam 6-7 gibi opsiyonum var. hangisini kullansam daha iyi olur.

    Sevgilet,

  6. Merhaba Kozmik bakım sana çooook teşekkür ediyorum yaklaşık bir senedir bu tarihleri takip ediyorum çook faydasını gördüm tüylerim azaldı seyrekleşti ve geç çıkıyor.Böyle yorumları okuyunca çok özenirdim şimdi bana yazmak nasip oldu Allah cc razı olsun bu bilgileri bizimle paylaştığın için.İyiki varsın 🙂

  7. adamımbüyürken, haziran ayında bir seçeneğiniz daha olduğunu gördünüz değil mi? temmuz için her iki gün de gayet güzel, istediğinizi seçebilirsiniz. fakat 21 temmuz günü tam ikizlere geçiş saatlerinden bahsediyorsunuz. herhangi bir aksiliğe karşı 19 unu tercih edebilirsiniz.

    1. Evet kozmikcim biliyorum. Fakat lazer yaptirdigim icin seans araliklari 1,5 ay gibi oluyor. Bi randevudan cikinca diger ayin randevusu belirlendiginden ben genelde henuz yayinlanmamis ay icin randevu aliyor oluyorum. Benden once biri sormussa o dogrultuda hareket ediyorum. Bu ayki alternatiflerimi soran olmadigindab bu kez ilk ben sormus oldum :)) bilgi icin cok cok tesekkur ederim. Takipteyim ve muthis faydalaniyorum. Sevgiler

  8. rica ederim sevgili habinar, ben de çok mutlu oldum:) bu sonuçlar kaçınılmaz zaten, sadece biraz zaman istikrar gerekiyor. bu sonuçları kendi gayretinizle aldınız aslında. daha da güzel haberlerinizi almak dileğiyle:)

  9. Merhaba kozmik bakim, her seferinde hayretler icindeyim 😀 tam bikmistimki, ve netde bi mucize arakene sizi buldum. 1 ay oldu uygulayali ve bazi bölgelerde hic cikmadi, cikmazda inshaallah 😀 bazi bölgelerde de asiri azalma oldu, oda kirilmalardan oldu sanirsam. Haziran ayini kacirdim, temmuz ayini bekliyorum, hangi gunler uygun acaba en erken. Hergun sayfayi kontrol ediyorum tarihler yazilmis mi diye.
    Herkese anlattim etkisini! Pek ciddiye almadilarda neyseee 😀 ben faydasini gördüm. Allah razi olsun sizden bizi bilgilendirdiginiz icin. Cooook tsk ederim.

  10. sevgili musmutlu, uygulamada belirgin bir fayda sağlamanız çok güzel. düzenli uygulamayı başarırsanız çok kısa sürede kurtulabilirsiniz demektir bu. temmuz ayı takvimini hazırlıyorum, ay başında burada olur. fakat merakınızı girdermek adına 12-20 temmuz gibi bir tarih verebilirim.
    sevgiler:)

  11. merhaba kozmik.siteni dün keşfettim günleri uygulamak için adeta sabırsızlanıyorum 🙂 rica etsem temmuz günlerini paylaşabilirmisin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close