BAKIM TAKVİMİ

Ekim Ayı Epilasyon Tarihleri

1.SEÇENEK

01 Ekim 2013 saat 22:55’ ten 04 Ekim 2013 saat 05:48’e kadar
epilasyon yapabilirsiniz.

2.SEÇENEK

19 Ekim 2013 saat 11:31’den 21 Ekim 2013 saat 18:01’e kadar
epilasyon için diğer uygun zaman dilimi.

3.SEÇENEK

29 Ekim 2013 saat 06:42’ den 31 Ekim 2013 saat 13:21’e kadar
epilasyon için Ekim ayının son uygun zaman dilimi.

Ay’ın Başak ve Boğa
Burçlarında küçüleceği  bu günler,  epilasyon için Eylül ayının en uygun
günleridir. Sonuç alabilmek için ağda vb. yöntemlerle tüyleri kökten
almalısınız. Lazer ve iğneli epilasyon tüy köklerini hedef aldığından bu
yöntemle birleştirilebilir.Jilet ya da tüy dökücü kremler kökleri dışarı
çıkartmadığından olumlu sonuç vermeyecektir.

 

Tüylerinizin alırken
kırıldığını düşünüyorsanız (epilasyondan hemen sonra tüyler uzamaya başlıyorsa
kökten alınmamış, kırılmış demektir) kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu
en aza indirmek için epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir
nemlendirici ile bir hafta önceden nemlendirmeye
başlamalısınız.

Ay’la Yaşam,  ve Püf kategorilerinde bu
tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları
bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız
bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki
yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi
uygulayanların yorumları için sizden haberler
sayfasını ya da istenmeyen tüyler
kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok
üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz
atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise varsa çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

 

Tags

Related Articles

45 Yorumlar

  1. bu ay çok bereketliymiş! gerçekten teşekkürler kozmik! ama bir de birazcık daha erken yayınlasan şu tarihleri. en azından mesela bugün gündüzden yayınlayabilseydin süper olurdu. benim için saatler çok önemli. bebeğin uyku saatini vs. kolluyorum artık. her zaman da burayı kontrol edemezsem tarihler kaçıyor. facebooktan da takip ediyorum ama 🙁 neyse bu ay en azından yakaladım! sağolasın!

  2. blueoceanwind tüm seçenekleri not edin şimdiden ancak uygulamadan önce bloga mutlaka bakın, bazen önemli ek bilgiler verebiliyorum. bir de vakit bulup girdiğinizde yorumları inceleyin, genellikle konuşuyoruz bir sonraki tarihler hakkında. bugünün yayınlarını akşamda dahil olmak üzere tüm gün evde olabildiğim bir saat içerisinde yayınladım inanın. tüm gün iş, bankalar, alışveriş, konuklar….

  3. Teşekkürler Kozmik bakım…
    Reglim bu gün veya yarın bitecek ve hemen akabinde yapabileceğim epilasyonumu. Bu tarih çok güzel oldu. Bu günlerde özel bir saat var mı peki?

  4. kozmik bakım emeğin için sonsuz teşekkürler. dün akşam her yorumu okudum. 1 ekimde başlayacağını tahmin etmiştim ama tam gün söylememişsin yorumlarda da. regl dönemim dün bitti, yarın çalıştığım için gidemeyeceğim kuaföre :(( bugün sabah da baktım ama yoktu tarihler, ben mi göremedim :((
    kendim yapayım desem bacaklarım iyice seyrekleşti sir ağda dışında sonuç alınmıyor.
    yorumlarda tam tarih söylesen :(( yani okudum 1 inde başlayacağını düşündüm ama ana sayfada 4 ünde biten başka bi tarih vardı epilasyon daha sonra diye anladım :((

  5. sevgili mattik anlayamadım. dün akşam 19:45 ten bu yana yayında. tarayıcınızdan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum.
    marketlerde evde uygulama için rolon başlıklı sir ağdalar bulunuyor. onları deneyebilirsiniz. yorumlarda 1-2 ekim olarak vermiştim. burada da tarih farklı değil. hatta fazlası var:) başka bir tarih vardı diyorsunuz ancak bu mümkün değil. dikkatinizin dağınık olduğu bir zamanda baktığınızı tahmin ediyorum.

  6. slm kozmik bakım epilasyon ay günlerinde özellikle hep başak ve boğa burcu için küçülme günleri demişsiniz ama bu tarihler bütün burçlar için geçerli mi yoksa her burç için ayrı döngü mü var anlayamadım sitenizi bugün keşfettim doğru uygulama için anlamaya çalışıyorum şimdiden teşekkürler

  7. sevgili yakamoz hoşgeldiniz:)
    yukarıdaki burçlar ay'ın o günlerde etkisini yansıttığı burçlar, bilgi amaçlı yazıyorum sadece. bu günler hepimiz için geçerli. yani tüm burçlar için. size de şifa olması dileğiyle.

  8. Sevgili kozmik bakım,

    Bu ay saç kesim tarihi var mı? Epilasyon için 3 seçenek olması çok iyi ama saç kesimi için vakit kalmamış sanki, regl dönemi de var malum.. Tarih belliyse bayram öncesi kestirmek istiyorum.

  9. Kozmik cimm iyki seni bulmusum sonsuz tesekkurler bir bucuk yildir seni takip ediyorum aksatmadan uyguluyorum ve gelismeler süper ama bu ay dahada süper muhteşem 🙂 opüyorum kocamaaaaaaaaaaan

  10. merhaba kozmik hanım blogunuzu çok kısa bir süredir takip ediyorum çok çok değerli bilgiler veriyorsunuz öncelikle bunun için teşekkür edeyim size 🙂 benim bir sorum olacak bu ay verdiğiniz tarihlerde epilasyon yaptım fskat benim testesteron hormonum yüksek ve bu yüzden de kıllanma var eğer dediğiniz tarihlere uyarsam benim kıllarımdada azalma yada incelme olur mu ?

  11. melike hanım ben teşekkür ederim, en yüksek faydayı görmenizi diliyorum. hormone sorunu olan arkadaşlarımızda memnun bu yöntemden fakat bu konuyu çözerseniz çok daha iyi olur. bunun için sayfanın alt bölümündeki kategorilerden "hayıtın faydaları" başlıklı konuyu okumanızı ve uygulamanızı öneririm. şifa olsun:)

  12. Oh nihayet gün geldi 🙂 eve hapsetmistim kendimi 🙂 , epilasyon sonrasi portakal yağını da söylediğinden beri uyguluyorum kokusundan rahatsiz olanlar varmış ama ben kokusuna alıştım hatta çok güzel kokuo :),teşekkürler 🙂

  13. Kozmikkkk çok teşekkür ederim herşey için Ağustos'tan beri takip etmeme rağmen ilerleme süper 🙂 bacaklarım o kadar seyrek çıkmışlardı ki almasam mı diye düşündüm:) ama üşenmedim kalkıp yaptım şimdi zaten 15 dk sürdü:) bu tarihinde faydasını görmek açısından kaçırmamalıydım di mi ama:) Tüysüz günlere…..:)

  14. kozmik bakım bu ay işim çok karıştı, ilk tarihi değerlendirdim ama tüyler çok hızlı uzadılar. şimdi planım 3. tarihi değerlendirmekti ama adet gecikti, ne yapacağımı bilemiyorum. sence yarını kullanmalı mıyım? yoksa kasım başı falan bir tarih daha olabilir mi onu mu beklesem?

  15. blueoceanwind, bence elinizden geldiğince tüm seçenekleri kullanmalısınız. kasım ayının başında yeni bir seçeneğimiz yok malesef, o bu ayın sonuna kaydı.

  16. sevgili kids hem daha fazla canınız yanar hem de yöntemin etkisini göremezsiniz. çoğu durumda tüyler daha hızlı,sert ve siyah çıkar.

  17. Su 3. Tarih varya.. off offf.. 29 ekimde reglim bitiyor.. en son agdamida eylul un 2. Seceneginde yapmistim. Ancak tam agdaya gelecek kadar oldu ki 1ayi gecti. Uzun sözün kısası eline saglik emegine saglik.

  18. merhaba ben blogu yeni keşfettim ve çok beğendim. yorumlar gerçekten güzel sonuçlar alabileceğimi gösteriyor ama ben epilasyon tarihini regl olarak geçireceğim gelecek tarihi sabırsızlıkla bekliyor olacağım. tüm bilgiler için çok teşekkür ediyorum 🙂

  19. kozmikcim eğer tahmini olarak biliyorsan kasımda ne zaman olur tarihler acaba? bir dahaki doktor randevumu ona göre ayarlayacağım

  20. bakımlı prenses 1 hafta gayet uzun bir sure, yapabilirsiniz:) regl sonrasına gelmesi elbette güzel fakat yıl içinde bunu çok az yakalayabiliriz. bizim odağımız ayın etkili günleri olmalı. daha once gün içinde epilasyon yapıp gece regl olan ve buna ragmen çok iyi sonuçlar alanlarda oldu. biz yine de risk almamaya çalışıyoruz. imkanımız varsa!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close