BAKIM TAKVİMİ

Ocak Ayı Epilasyon Günleri (2015)

 

1. SEÇENEK

09 Ocak 2015 saat 01:59’dan 11 Ocak 2015 saat 12:52’ye kadar
olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

2. SEÇENEK

18 Ocak 2015 saat 15:02’den 20 Ocak 2015 saat 14:01’e kadar
epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.

 

Ay’ın Başak ve Oğlak Burçlarında küçüleceği  bu günler,
epilasyon için 2015 Ocak ayının en uygun
günleridir. Ayın bu etkisinden faydalanmak istiyorsanız tüyleri kökten
alan bir yöntem kullanmalısınız!

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza

 

indirmek için iki
epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız
bir nemlendirici ile sık sık nemlendirmelisiniz.

Ay’la Yaşam,  ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

31 Yorumlar

  1. Merhabalar sayenizde tarihleri öğrendik ilk seçeneği deneyeceğiz. Diğer tarihleride paylaşırsanız çok seviniriz, teşekkürler

  2. selam kozmik bakım.
    şubat başında tarih var mı acaba? şubat ortasında doğumum var. ocagın ilk tarihinde yapıp şubat tarihini mi beklesem yoksa ocak ikinci tarihte mi yapsam. doğum sonrası 10-15 gün de rahat olmak istiyorum..
    teşekkürler.

  3. sevgili mattik, 5 şubat tarihinde başlayacak.7 şubat tarihinde sadece gündüz saatleri olur.ay başında yeniden control edin. rahat rahat zamanınız olur yani endişelenmeyin. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim 🙂

  4. Tsk ederim :))
    Cok cabuk da cikmiyorlar o yuzden her tarihi degerlendiremiyorum o yuzden sordum. Ocakta yapayim subatta ne ciktiysa artik. subat basi tarih varmis sevindim

  5. Kozmikcim merhaba:) Ocak tarihlerini iple cekiyorum cunku araliktan muthis sonuc aldim kollarimda buyuk bosluklar olustu..Yalniz ocagin ilk tarihleri adet oncesine; ikinci tarihler de adet donemine denk geliyor hangi tarihi kullanmaliyim?

  6. sevgili softprensess merhaba:)
    kesinlikle ilk seçeneği kullanmalısınız. daha güzel sonuçlarınızı duymak dileğiyle:)

  7. kozmik bakimcim ☺️ bu sayfayla aralık ayında karsılastık ve ilk defa o zaman denedim epilasyon tarihlerini.gercekten daha ilk aydan güzel sonucları aldım.insallah bundan sonra da hep böyle devam eder.insan sonucları gördükce tarihleri iple cekiyor.:) etrafımdaki kız arkadaslarımıda bilgilendiriyorum,dikkatimi ceken yazdıgınız yazıları da okuyorum 🙂 cok tesekkürler iyi ki varsınız.

  8. Kozmik bakım tarihler için teşekkürler. Aralık ayı bana o kadar iyi geldi ki ocak ayında çıkmadılar. :)))
    O yüzden 1. Seçeneği kullanamayacağım. 2. Seçeneğe kadar belki biraz çıkarlar.

    Bu arada 2. Seçenek yerine de 1.seçenek yazmışsın. Görüşmek üzere.

  9. ne güzel bir haber bu böyle sevgili fullmoon 🙂 kasımdan beri muhteşem etkiler yaşıyoruz, bu hızla devam eder inşallah:) hemen düzeltiyorum, sevgiler:)

  10. sevgili kozmik bakımcım ben ilk seçeneği bile isteye kıllarım henüz çıkmadılar diye es geçmiştim 🙂 ama şuanda malesef adet dönemindeyim almalı mıyım ne yapmalıyım ?

  11. sevgili özlem, ay'la yaşam kategorisinde konuyla ilgili bir yazım bulunmakta, vakit bulduğunuzda okumanızı öneririm. beş yıldır biz çok güzel sonuçlar aldık, umuyorum ki sizde aynı şekilde faydalanırsınız. şubat ayı tarihlerini henüz hazırlamadım fakat bir iki günlük oynama oluyor sadece. ocak sonu şubat başı gibi önümüzdeki ayın detaylı bilgisi de blogta olacak. sevgiler:)

  12. Yorumlara deger verip bu kadar kisa surede bizleri bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim.bi sorum daha olacak siz bu gunleri neye gore belirliyorsunuz

  13. rica ederim sevgili özlem:) bahsettiğim kategoride anlatmıştım biraz. temel bilgiler zaten mevcut. ay takvimleri de mevcut. etkinlik açısından soruyorsanız, üzerine uzun zaman çalıştım, yetmişin üzerinde arkadaşımızla. sonuç olarak güzel etkiler yaşamaya devam ediyoruz uzun zamandır. sevgiler..

  14. Sevgili kozmik bakim sukur o yazinizi buldum ve okudum aklima takilan birsey daha oldu ay kuculmekte iken mi epilasyon yapmamiz gerekiyo dogru olan bu mu? K.bakmayin lutfen bu konuda biraz yardima ihtiyacim oldugu icin cevabinizi bekliyorum hoscakalin…

  15. digger yorumunuzun altına da yazdım fakat yeniden yazayım. verdiğim tarihler her zaman küçülen fazdadır. şifa olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close