BAKIM TAKVİMİ

Ekim Ayı Epilasyon Günleri

 

1.SEÇENEK

02 Ekim  2012 saat 03:25’ten 04 Ekim  2012 saat 13:46’ya kadar Ay Boğa  burcunda küçülecek.

2.SEÇENEK

11 Ekim  2012 saat 23:23’ten 14 Ekim  2012 saat 01:01’e kadar Ay Başak  burcunda küçülecek;

3.SEÇENEK

29 Ekim  2012 saat 22:49’dan 31 Ekim  2012 saat 19:40′ a kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz.

Ay’ın boğa ve başak burçlarında küçüleceği  bu günler, epilasyon için ekim ayının en uygun günleridir. Ancak unutmayın ki bu günlerin etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem kullanmanız şart!

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için şimdiden epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici ile nemlendirin.

Yöntem hakkında detaylı bilgi için buraya göz atabilirsiniz. Ağda sonrası bakımla ilgili bu bilgi ve bu bilgi de ihtiyaçlarınıza cevap verebilir. Bu günlerin farklı özelliklerinden de faydalanmak istiyorsanız buraya ve buraya bakmanızı öneriyorum.

.

.

.

.

Tags

Related Articles

111 Yorumlar

  1. güle güle kullanın, en yüksek faydayı görmeniz dileğiyle:)

    bir şey daha 🙂
    yarına kadar bolca ısırgan otu temin edin, çok güzel bir kür uygulayacağız bu iki hafta.
    iyi bir markanın poşet çayını ya da güvendiğiniz bir aktardan taze ısırgan otunu alabilirsiniz.
    çok güzel bir arınma dönemindeyiz, mutlaka değerlendirip bedenimizi arındıralım hepbirlikte 🙂

  2. yuppide yuppi..bizde yarın arkadaşımla ikimizinde en uygun olan gün yani yarın ağdacıya gidecektik.. çok tatlı oldu bu durum şimdi :))

    teşekkürler kozmik bakım :))

  3. yaşasın yine 2 alternatifimiz var ve epey günümüz de var. Sınırlı değil. Bende 2sini de kullanabilirim inş. Emeğine sağlık kozmik bakim.

  4. canım benim 'mineral günleri' ve 'saç bakımı' başlıklarında '4 ekim 2012 saat 14:46'ya kadar ay boğa burcunda küçülecek' demişsin ama bu başlıkta '… 13:46'ya kadar…' demişsin. Bi yanlışlık mı var yoksa saatler değişkenlik mi gösteriyor? =)

  5. bluemel ısırganın direkt tüylerle ilgisi yok.ancak bedendeki bir çok zehirli maddeyi arındıran çok eski bir yöntem bu ve kanı temizlediğinden her türlü cilt probleminin iyileşmesine de destek veriyor. akne ve ağda sonrası oluşan iltihaplı duruma da faydası olacağını düşünüyorum.

  6. fair tale ben bu limon-tuz uygulamasını sevemedim bir türlü. belki uzun zaman uygulayıp işe yaramadığını gördüğüm içindir. ayrıca beni takip eden arkadaşlar arasında kullanıp memnun kalmayanlarda oldu. tercihi senin 🙂

  7. gardenya saatler değişkenlik göstermiyor tabi, bu mümkün değil. istenmeyen tüyler konusu biraz daha hassas olduğu ve dar zamanı kapsadığından, doğu sınırındaki arkadaşlarında doğru şekilde faydalanabilmesi için saat farkını dikkate alarak veriyorum. aslında en başından beri böyle yapıyorum, ilk kez mi dikkatini çekti:)

  8. ben 2. alternatifi tercih edicem çünkü çok kısalar
    teşekkürler kozmik bakım 🙂
    ısırgan ne içindi acaba ?
    marankinin bahsettiği kozmik beden temizliği gibi bir şeymi,
    önümüzdeki pazartesi yapmayı düşünüyorum da

  9. o zaman ben de yapmak istiyorum şu ısırgan olayını.
    buraya yazıcaksın değil mi nezaman yaplıcak nasıl yapılacak falan?

  10. zeynep bahsettiğin kür nedir bilemiyorum. sanırım geçen yıl duyduğum bağırsak temizliği benzeri bir kür. eğer sen
    n de bahsettiğin buysa aynı kürden bahsetmiyoruz. benim vereceğim çok daha keyifli olacak 🙂

  11. kozmik bakımcım ben tüylerimin hamileliğimle baraber fışkırdığını söylüyordum ya hep sana, bu ay öyle olmadı, geçen ayın ikinci tarihinde aldığım genital bölgem ve kollarım çıkmakta pek bi nazlandılar, kollarım çıkmadı hatta. genitalim de kendinden geçmiş bi şekilde çıkmaya başladı, ama bi kısmı çıkmış, bi kısmı çıkmamış, o yüzden bugün jiletle alıcam, az da olsa kötü bi görünüm arz ediyor, ikinci tarihe kadar çıkmayanlar da çıkar, aynı boyuta ulaşır jiletlediklerimle, ben de eldivenle alırım, umarım uzarlar o kadar, şimdi de uzasın istiyorum ki, tarihlerden faydalanabileyim. saatlerimi ister misin, yoksa hamilelik hormonlarından kaynaklandığını düşünerek üzerinde durmayalım mı, ama çok mutluyum var ya, çünkü geçen ay genital bölgemi 15 gün içinde iki kere almak zorunda kaldım, düşün yani aldım, sonra 15 gün içinde tekrar alınacak seviyeye geldi, öyle böyle değil, kalın kalın kıllardı, o kadar canım yandı ki, günlerce de o bölge sızladı ve ağrıdı. ama bu ay öyle değil çok şükür.

  12. ilk tarihler bazen reglimin son gününe denk geliyor hani alınabilir de alınmayabilir de.ilk tarihleri kullansam fayda görür müyüm yoksa ikinci alternatifi mi bekleyeyim?çünkü bir kaç kere bitti diye aldım sonra hafif geldi yine.

  13. ya bu ilk alternatif bana hiç gelmedi bu sefer.normalde 15 gün falan hiç çıkmazdı.
    ama şimdiden çıkmaya başladılar bile.

  14. ben de ilk seçeneği kullandım 2. seçeneği de kullanacağım kozmik bakım, teşekkür ederiz, ayrıca başlayalı tam 1 yıl oldu 24 ekimde başlamıştım

  15. eylül ayı ile bu aynı özellikte halbu ki bluemel.tamamı mı çıktı? belki geçen aydan beri çıkmayanlar çıkıyor olabilir.

  16. yok tamamı değil.yeni yeni çıkmaya başladı işte.ağustostaki tarihinde ise neredeyse 20 gün boyunca tertemizdi.anlamdım ben de.belki benim vücudumla ilgilidr.ama reglim de yakın değil

  17. Birinci alternatifi ben de kullandım. Artık lazere başladım ve verdiğin tarihlerle lazerin etkisinin çok daha fazla olacağını düşünüyorum. Lazerin kontrol seansı için 15-20 gün sonra gelmemi söylediler, fakat ay büyüyen fazda olacağı için gitmeyi düşünmüyorum. Kozmik Bakım sen bu konuda ne dersin?

  18. teşekkürler kozmik bakım! ilk tarihi kullandım ikinci tarih için bekliyorum. bir de sana mail atacağım bir soru için fırsat bulunca cevaplarsan çok sevinirim!

  19. Bnede ilk alternatifi kullandım Kozmik Bakım.Bu arada tüylerimin çıkma süresi 11 gün oldu artık ve çok inceler çok mutluyum.En zor sonuç alacağımı düşündüğüm bikini bölgesi beni çok şaşırttı ve büyük boşluklar var alan gittikçe daralıyor.Koltuk altı da incecik çıkıyor ama çıktığı alanda bir değişme yok.
    Bu arada şunu da belirtmek istiyorum önceki aylarda tüyleri aldığımda incelik vardı ancak eylül ayında ilk alternatifte almıştım bana tüyler daha koyu renkte çıktı gibi geldi.Sanırım o aya bana yaramadı.Onun dışında herşey normal ve azimle devam ediyorum çok teşekkürler 🙂

  20. A bu arada eylül ayında ilk alternatifi kullandığımda reglime 7 ya da 8 gün vardı ondan kaynaklıdır belkide.ayrıca tarihleri hiç kaçırmadan sadece bu tarihlerde alıyorum tüyleri.

  21. bu ay senin için çok iyi olmuş gerçekten işlletmeci.eylülün regl döneminle ilgisi yok, başka bir nedenden dolayıdır.

  22. bluemel 20 gün boyunca temiz kaldıysa sonrasında da çok yavaşlamıştır ve tamamı çıkamamıştır.sen aldıktan sonra daha kalanlar daha hızlı çıkmıştır. daha önce de örnekleri oldu, sorun yok yani 🙂

  23. kozmik bakım mailini aldım çok teşekkürler! bir de buradan sana bir başka sorum olacak. aslında epilasyonla alakalı değil ama herkesin ilgilenebileceği bir konu o yüzden buradan yazayım belki bir başlık oluşur diye düşündüm. ben bebek yağını kendim yapmak istiyorum. hazır almaktansa. ama neler katabilirim emin değilim. bir arkadaştan zeytinyağı,badem yağı ve papatya yağı karışımı duydum. başka böyle tavsiye edebileceğin yağlar vs. olabilir mi? aklıma lavanta yağı geldi o da çok güzel kokar diye ama bebek için kullanılacağından emin olamadım.

  24. Kozmik Bakım cevap için teşekkür ederim. Yalnız kontrol seansı için 15-20 gün sonra demişlerdi. Ben ayın 2 sinde gittim, ayın 30 una kadar 28 gün geçmiş oluyor. Bu durumda kontrol seansı değil de yeni bir seans olmaz mı?

  25. bebek için hangi yağlar uygun olur bilemiyorum,hassa bir konu.ben olsam iyi bir firmanın alkolsüz bebe yağını tercih ederdim.onlar alerji testlerinden de geçmiştir.

  26. Alerji testinden gecse bile çoğunda paraben gibi zararlı birşeyler mutlaka oluyor. Yine de onlara bakacagim tabi. Bir de internette hepsinin icerigi yazmiyor tek tek gidip bakmak gerekiyor cogu zaman

  27. Bebe yagi tarifi icin cok teşekkürler. Ben de aynisefayi yabanci sitelerde cok okudum. Simdi bu yağlari almak lazim aktardan. Bu arada bugün organik diye bir yag gosterildi eczanede 50 kusur minicik sise:( baska bir marka da araştırırken gözüme ilişti. Sampuan icin de araştırma yapıyorum bir yandan da. Sanirim bebe yağını kendim hazırlar kendime de denerim. Cok kuru ciltliyim cunku:)

  28. Kozmik bakım ben yeni üyeyim…Sana ne kadar teşekkür etsem az, karşılıksız yaptığın bu iyilik için Allah herşeyı hayırlısıyla gönlüne göre versin…

  29. Ağda zamanı gelmeden ben bebe yağı almıştım bir de portakal yağı ikisini karıştırdım öyle kullanıyorum. Artık o bitince burdaki tarifi yaparım.

  30. blueoceanwind aslında organik yağlarla hazırlamak gerekiyor ancak bu fiyatlarla herkesin alabilmesi mümkün değil. benim ilk sorduğunda "piyasadaki alkolsüz ve kaliteli bir ürünü tercih ederdim" dememim altında yatan nedenlerden biri de buydu malesef.

  31. zehra ve esra hoşgeldin/iz 🙂 bu güzel dileğin için amin diyorum canı gönülden:)
    güle güle kulanın,şifa olsun 🙂

  32. fermi, onu da kullanmaya devam edebilirsin hatta içine adaçayı yağı da ilave ederek.
    ben bebe yağı tarifini anne adaylarımızdan blueoceanwind sorduğu için verdim.

  33. hoşgeldin neslihan, neşeni de yanında getirmişsin ne hoş:)
    şifa olsun,umarım ilk aydan itibaren olunlu etkilerini hissedersin:)

  34. merhaba kozmik bakım ben yöntemi 4 aydır kullanıyorum faydasını gördüm teşekkürler. yalnız bi şey sormak istiyorum ben bu ay 1. alternatifi yapamadım 2.si de regl dönemime geldi alsam mı acaba çünkü kasıma kaldığımda geç oluyor ekimi atlamak istemiyorum!!!!!

  35. 2. seçeneğimizden sonra bir sonrakine sadece iki hafta kalmış oluyor sena, sana nasıl uygun olur bilemiyorum. bundan sonra ikinci seçeneklerin uzun bir süre regl dönemine rastlayacağını da düşünürsek düzeni bozmanın sana uzun vadede sorun çıkartacağı kanaatindeyim.
    belki bu iki haftayı atlatmak için tüyleri kısaltmak çözüm olabilir.

  36. şeeeyy benim kafam karıstı daa:S biz ekim ayı içinde iki seçenekten uygun olanı kullanmıyor muyuzz yani her ay için 2 seçenek var uygun olan hangi tarihlerse o seçeneği kullanıyoruz diye anladım benn yanlış mıyım :S

  37. kozmikcim her zamanki dikkatsizliğim bir kez daha gün yüzüne çıkmış k.bakma.s (Dikkat dağınıklığı ile ilgili ilaç tedavisi de görüyorum.s)Saatlerin farklılık göstermesinden kastım zaten epilasyon günlerine özel bi durum olmasıydı, hassas olduğu içinmiş. seni takip ettiğim 3 ay genelde ilk saatlerde, ilk fırsatta ağdaya koşuyordum ama bu ay çok yoğun olduğum için son saatlere dikkat etmiştim. sonuçta ilk alternatife yetişemedim 2. si reglime denk geldi=( cevabın için teşekkür ederim=)

  38. herhangi br şekilde yanlış yapman mümkün değil, her zamn ilk seferden itibaren etkisi olmaz, uygulamaya devam et lütfen:)

  39. yuppppppppppppppiiiiiiiiiiiii
    3. alternatif diye okuyunca cok sevindim ben ekimin ilk alternatifini kullandigim icin bu bana cok iyi geldi tam da zamani gelmisti.

    heyecanla kasim tarihini bekliyorum derken …. böyle güzel bi sürprizle karsilasmam güzel oldu

  40. evet nihalciz buydu:)
    ilk kez böyle bir şey oldu, benim gibi şaşırıp mutlu olun diye bir süre gizli tuttum:)
    engüzelhikayem üzgünüm ama kasıma tek seçenek olarak yansıması kaçınılmaz.

  41. 3. alternatif iyi hoş ama adetime 5 gün kadar var sanırım 3. alternafi kullanmam gerekli bayram öncesi tüylerimi alma fırsatım olmadı malesef gecikiyo bile inş kötü görmem yaa :(( çünkü adet öncesi aldıgımda acayip hızlı uzuyo tüylerim yaa bide ben tüy azaltızı kullanıyorum o halde fışkırıyo resmen o günlerde napsam yaa püff

  42. şimdi kafam karıştı benim de. 3 alternatif var, kasımda da tek alternatif varmış. peki o acaba ne zamanlara denk gelir ortalarına mı? keşke biraz ipucu versen doktor randevularım sıklaştı. en uygun zamanları kolluyorum 🙂

  43. blueoceanwind dediğim gibi ay sonunda bir seçeneğimiz daha olabilir. yalnız 9 kasım gibi kesinlikle bir seçeneğimiz var.

  44. neslihancım yorumunu kaldırıyorum çünkü diğer sitede kullandığım ismin burada telaffuz edilmesini tercih etmiyorum.
    buna alışmışken ne oldu da son günlerde bu durum geri geldi anlamadım ama biraz daha özen ve dikkat istiyorum bu konuda tüm üyelerden.ben tedbir almak zorunda kalmak istemiyorum!!

  45. şaka yaa :((( kaçırmışım ben 3. alternatifi işlerim o kadar yoğundu ki bakamadım 🙁 oysa paket bölgesi için ihtiyacım vardı neden bilmiyorum ama bu ay çıkması ve uzaması çok çabuk oldu: kasım tarihimize çok yoktur umarım diye düşünüyordum ki 3. alternatifi kaçırmış olduğumu görerek yıkıldım :_(
    önümüzdeki hafta yeni tarihimiz gelir ama dimi kozmik bakım zaten sende öyle yazmışsın 🙂

  46. Güncelleme yapmak istedim şu an yeni katılacak üyeler için özellikle:

    Ben ırsi olarak aşırı tüylü bir insan olarak, artık ağda işlerinden bıkmış, ümidi kesmiş bir vaziyette lazer epilasyon yollarına dökülmüş biriyim…

    Koltukaltı ve yüz bölgemde lazer epilasyon uygulaması yaptırıyorum, zamanı gelince de sırayla bikini bölgesi ve bacaklara da geçecektim.

    Belirttiğim bölgelerde başladığım lazer epilasyona devam ediyorum. Mayıs ayından beri de bacaklarıma sadece jilet yapıyordum.

    Bir arkadaşımın tavsiyesiyle kozmikbakım'la tanışıp 13 Ekim tarihinde bacak bölgesinde ilk ağdamı yaptım =)

    Normalde ağda ilke maksimum 5. günde çıkan tüylerim, şu an 21 gün olmasına rağmen yeni yeni çıkıyor ve bu beni hayrete düşürdü !!!

    Bir sonraki epilasyon günlerini heyecanla bekliyorum ve herkese öneriyorum.

    Bu arada, "kozmikciğim" diye nitelendirilen, bir hatun olduğunu tahmin ettiğim bu güzel insana da böyle bir şeye vesile olduğu için teşekkür ediyorum =)

    Umarım herkes en az benim kadar memnun kalır!! xoxo

  47. kozmik selam kasım ayı tarihlerini ne zaman gireceksin,çok varmı daha birde bu hürremyağı ile ilgili düşüncen nedir merak ediyorum,senin düşüncelerin önemli=)

  48. Ben de bu tarihleri kullanıyorum ve çok memnunum. Yalnız bi sorunum var, özellikle bacaklarımda bu tarihlerde aldığımda çok fazla batık oluyor. Buna bir çözüm var mı?

  49. aynı soruları tek seferde cevaplayayım:) kasım ayı tarihleri aslan burcunun etkilerini paylaştıktan sonra hemen gelecek. 9 kasım olarak planlayabilirsiniz. 8 kasım da dahil olacak ama ben sonraki günlerin daha etkili olacağını düşünüyorum.

  50. astrea batık sorunu tam olarak tarihlerle ilgili diyemeyiz ama tüylerin giderek incelmesi çıkışlarını zorlaştırarak etkiliyor olabilir. hiç batık sorunu yaşamayan,daha doğrusu bünyesinde barındırmayan biri hangi tarihte alırsa alsın batıkla karşılaşmıyor.bunlardan biri de benim, eski takipçilerim bilir, en zararlı günleri bile denediğim hergün oldu.
    çözüme gelince bacaklarını hergün nemlendirmeyi ve haftada bir kez kese yaparak derinin kalınlaşmasını önlemeyi denemeni tavsiye edeceğim. özellikle tüylerin çıkmaya başladığı dönemde ölü deriden arınmış olmalısın.zaten o dönem önemli. batık oluştuktan sonra keseyle çıkarmaya çalışmaktan daha etkili olacaktır. bir de epilatör kullanıyorsan ağdayı tercih etmelisin. zaten ağda kullanıyorsan ardından kullandığın yağın içerisine yarı yarıya adaçayı yağı katmanı öneririm. şifa olsun:)

  51. she_zophren bu güzel mesajın için ben teşekkür ediyorum ve sonuç almandan,memnuniyetini bizlerle paylaşmandan son derece mutlu oldum bir hatun olaraktan ;))

    umuyorum lazer epilasyondan da memnun kalırsın ama anladığım kadarıyla önce benim yöntemimi deneyeceksin:)

    sana sormak istediğim birkaç soru var aslında bana mail adresimden ulaşır mısın rica etsem.

  52. Kesinlikle gun gectikce tuyler inceliyo bende batik sorunu yasiyodum simdi biraz daha artti incelmeden dolayi ama ne olursa olsun sonuc guzel :)17 yasinda birisi olarak kozmik bakimla tanistigim icin cok sansliyim seneler sonunda hic tuy sorunu yasamicam sanirim ki ben duzenli bir sekilde yapamama ragmen gozle gorulur bir fark olustu .. Ne kadar tesekkur edip dua etsek az kozmik bakima hakkini zor oderiz valla 🙂

  53. büşracım yaşını öğrenince bende çok mutlu oldum burada olduğun için:) çok şanslısın gerçekten, farkında olmadan, herkes gibi epilasyonunu yaparken bitiverecek tüy problemin:)
    tamamen biten bölgelerde ( zamanla boşluklar oluşacak bölge bölge) batıkta oluşmayacak zaten:)

  54. Merhaba koZmik bakim
    Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.hep dualarimdasin Allah seni hiçbir zaman darda koymasın gönlünde olanı karsına çıkarsın ,tüm duaların kabul olsun insaallah.
    O kadar memnun kaldım ki nereden başlayacağımı bilemiyorum.
    Onceleri resmen tel fırça gibi çıkan kıllarım suan artık uysal tüy seklindeler ve araları cok seyreklesti.gec çıkıyorlar gec uzuyorlar cansız zayıf bir sekildeler renkleri onceden simsiyahken suan sarısına yakin kumral oldular.
    İnanılmaz bir mucize gibi.
    Ayrıca ben tarihlerine Sadık kalarak ekstra olarakta bitkisel bir tüy azaltici kullanıyorum.eminimki 2 yönlü olarak bu kadar kısa bir zamanda bu sonuca ulaştım.
    İyiki varsın guzel bayan ve iyikide bizimlesin….

  55. amin…çok teşekkür ederim asra.çok mutlu oldum senin de birçok arkadaşımız gibi güzel sonuçlar almana, istikrarlı olmanın getirdiği kaçınılmaz sonuç:)
    ama dediğim gibi birçok arkadaşımızın neredeyse tamamen bitti, en azından tüylerle ilgili stresleri tamamen yok olacak kadar azaldı ve inceldi. ve onlar bunu hiç bir ürün kullanmadan başardılar. bence sende ekstra masrafa girmgerçekten gerek yok. kullanmayı bırakırsan bu etkinin üründen değil uyguladığımız yöntemden olduğunu sende göreceksin,inan bana:)

  56. kesinlikle özellikle bikini bölgesinde boşluklar oluştu bile üstelik köklerde minik minik çıkıyo ve oralar boş kalıyo , artık bacaklarımdakilerde resmen inceldi arkadaşlarıma da anlatıyorum filan ama inanmıyolar malesef 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close