AY TAKVİMİ

Güzellik ve Bakım

 

04 Eylül  2012 saat 18:41’den 07 Eylül  2012 saat 07:09’a kadar Ay Boğa  burcunda küçülecek;

Bu günlerde saç köklerini güçlendirecek bakımlar uygulamalıyız. Özellikle mineral içeren bakımlar bu günlerde uygulandığında saçlarımız için çok faydalı olacaktır. Kil maskeleri uygulayabiliriz. Ayrıca mayanın içeriğindeki mineralleri de değerlendirebiliriz. Mineralli su ile saç diplerine masaj yapmak yine iyi bir alternatif olacaktır. Şimdiden alacağımız önlemler, sonbaharda gerçekleşen saç dökülmelerini mümkün olduğunca engelleyecektir.

.

.

.

 

Related Articles

7 Yorumlar

  1. ben kk dan beri takip ediyorum seni bloğunda çok güzel olmuş ellerine sağlık. benim saçlarım çok dökülüyor. durduramıyorum. elimi her attığımda mutlaka tel geliyor. bana önerebileceğin bi bakım var mı u günleri değerlendirmek istiyorum. saç tipim düz ve yağlı.. teşekkürler

  2. Dökülme için bemiks, bepanthen, evigen ampul karıştırıp saç köklerine masaj yaparak uygulamak saç dökülmesini epey azaltıyor.

  3. saç kökleriyle alakalı ve vitamin günlerinde yapabilirsin ne kadar uzun süre saçında tutarsan o kadar iyi tabi streçle ya da başka bir şekilde hava almayacak şekilde sarman etkisini artıracaktır, uzun süre tutmanda da fayda var tabi.
    yoğun dökülme yaşadığım dönemde Kozmik Bakım tavsiye etmişti bu üçlüyü ben fayda gördüm sen de görürsün umarım

  4. Mineralli su ile saç diplerine masaj yapılmalı demişsin, mineralli su maden suyu mu oluyor? Daha önce sorulduysa da görmedim. Beni aydınlatan çıkar umarım.

  5. Mineral içeren her şey olabilir bazı maden sularının üstünde gazlı içecek ibaresi bulunuyor saç için bunu değil de mineralli su yazanları kullanmakta fayda var, içine gaz basılmamış olanları yani.
    bütün saç bakımlarında nemli saça uygulamak daha güzel sonuç veriyor özellikle yağ bakımlarında nemli saça yapmak önemli saçtaki nemi alır yoksa yağlar saçı nemlendirme işlemini mineralli suyla yapabilirsin, mayayı mineralli suyla karıştırarak kullanabilirsin

  6. Teşekkür ederim Su Hak. Saç bakımlarının nemli saça uygulandığını bilmiyordum. Ben hep kuru saça uyguladım. 🙁
    Bundan sonra buna dikkat edeceğim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close