ALTERNATİF TIPDİYETSAĞLIK

Evrendeki En Basit,En Etkili ve En Güvenli İlaç | 1. Bölüm

Hepimiz yaşam için suyun hayati önem taşıdığını biliyoruz. Bununla ilgili pek çok cümle duymuşsunuzdur şimdiye kadar.Ancak şimdi şimdi duyacaklarınız daha öncekilerden biraz farklı.

Su tedavi eder! Yanlış duymadınız. Su evrendeki en basit,en etkili,en güvenli ve yan etkisiz ilaçtır!

İranlı hekim Batmanghelidj, “Su / Hasta Değil Susuzsunuz” adlı kitabında anlatıyor suyun mucizelerini.

Dr. Batmanghelidj,suyun tedavi edici özelliğini “tesadüfen”  İran’ın en ünlü işkencehanesi Evin Hapishanesi’nde fark ediyor.Kendisi de orada bulunan suçlulardan biriyken; beslenmenin fazlasıyla kötü,ilaç ve tedavinin olmadığı bir ortamda.

Bir gün koğuşta mide ağrısıyla kıvranan bir suçluya yardım içgüdüsü ile 2 bardak su içiriyor. Çok geçmeden ağrının dindiğini görüyor. Bu olay, Dr. Batmanghelidj’in, suyun tedavi edici etkisi olduğunu keşfettiği an oluyor. Ardından suyla ilgili çalışmalara başlıyor.2,5 yıl içerisinde Evin işkencehanesinden geçen 2 bin tutuklu ve hükümlüyü birer birer iyileştiriyor; yalnızca suyla!

Tahliye zamanı geldiğinde hapishane müdüründen bir ricada bulunuyor; “Lütfen beni 1 yıl daha burada tutun, zira araştırmalarımın en önemli evresine girmiş bulunmaktayım ve bu kadar çok hastayı dünyanın hiçbir yerinde, bu koşullarda bulamam…”

Ricası reddedilmeyen Batmanghelidj, 1 yıl daha gönüllü olarak Evin Hapishanesinde kalarak deneylerine devam ediyor. Sonrasında hemen Amerika’ya gidip araştırmalarına uzun süre orada devam ediyor ve 22 yıllık çalışmasını bu kitapta topluyor.

Kitabın etkileyici bir önsözü var. Ben sizlere sadece bir cümlesini vermek istiyorum:” Özellikle 15 milyon astımlı çocuğun ailesinin bu hastalığın nedenini ve çocukların yaşamlarını kurtarabilecek basit ve ucuz tedavi yöntemini öğrenmesi çok önemlidir.”

Dr. Batmanghelidj’in kitabındaki bu değerli bilgilerden ancak bazılarını sizlerle paylaşabiliyorum. Bu araştırma sonuçlarına göre:

  • Hepimizin bildiği gibi; hiçbir canlı susuz yaşayamaz.
  • Göreceli su yetersizliği vücudun bazı fonksiyonlarını önce bastırır, sonra öldürür.
  • Su temel enerji kaynağıdır, vücudun “nakit akımıdır.”
  • Su vücudun her hücresinde elektriksel ve manyetik enerji üretir, bize yaşam gücü verir.
  • Hücre yapısındaki maddeleri birbirine bağlayan bir yapıştırıcıdır.
  • DNA hasarını önler ve onarım mekanizmalarının daha iyi çalışmasına yardımcı olur, böylece üretilen anormal DNA sayısı azalır.
  • Bağışıklık sisteminin (bütün mekanizmalarının) merkezi olan kemik iliğinde, bu sistemi kanser de dahil olmak üzere, çeşitli hastalıklara karşı güçlendirir.
  • Bütün besinlerin, vitamin ve minerallerin temel çözücüsüdür. Vücutta besinleri küçük parçalara ayırır, sindirimlerinde ve son metabolik aşamalarında görev yapar.
  • Besinlere enerji verir ve parçalanan besinler sindirim sırasında bu enerjiyi vücuda aktarır.
  • Susuz yenen yemeğin vücut için hiçbir enerji değeri yoktur.  
  • Su, besinlerdeki gerekli ögelerin emilimini artırır.
  • Bütün ögelerin vücuda taşınmasına yardımcı olur.
  • Akciğerlerde oksijen toplayan kırmızı kan hücrelerinin çalışma verimini artırır.
  • Hücreye ulaşan su, o hücreye oksijen verir ve atık gazları vücuttan atılmaları için akciğerlere taşır.
  • Vücudun çeşitli bölgelerinden zehirli atıkları toplar ve atılmaları için karaciğer ya da böbreklere taşır.
  • Eklem boşluklarındaki temel yağlayıcı maddedir, artrit ve sırt ağrılarının oluşumunun önlenmesinde yardımcı olur.
  • Omurgadaki diskleri “şok emici su yastıkları” na dönüştürür.
  • Bağırsakları en iyi çalıştıran yağlayıcı maddedir, kabızlığı önler.

Bu yazımın ikinci bölümünü de yazmıştım daha sonra, buradan kolayca geçebilirsiniz 👉 Evrendeki En Basit,En Etkili ve En Güvenli İlaç | 2. Bölüm

Alkali suyun yararları, hazırlanışı ve kullanım şekilleri ile ilgileniyorsanız onunla da ilgili önemli bilgiler vermiştim burada 👉 https://www.kozmikbakim.net/2013/12/alkali-su-ve-karbonat-mucizesi.html

Arada bir hatırlatmam hoşunuza giderse FacebookTwitter ve İnstagram hesaplarım bunlar.

Susuz kalmayalım!

Sevgiyle ve güzel kalalım 💚

Şifa olsun 🍀 🙂

Tags

Related Articles

14 Yorumlar

  1. Canım, şu astım hastası çocuklarla ilgili ne bulmuş acaba bu amcam 🙂 benim tatlı yeğenimde var bronşial astım 🙁 onu biliyorsan paylaşır mısın lütfeen..

  2. Kozmik Bakım,
    Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Su, benim en sevdiğim içecektir. Hele yazın şu sıcaklarda bol bol tüketiyorum.
    Yalnız merak ettiğim, hastalıkları iyileştirme konusunda özel bir içim şekli mi var acaba?

  3. özel bir şekli yok,sadece bol bol su tüketmek, vücudun su ihtiyacını tam olarak karşılamak gerekiyor.diğer bir deyişle hastalıkların nedenlerinden biri de yeterince su içmemek!
    astım hastaları için de aynı şey geçerli.

  4. KOZMİK BAKIM
    SU EVRENDEKİ EN ETKİLİ İLAÇ
    BAŞLIKLI YAZINIZI
    BİLİMSEL AÇIKLAMANIZI OKUDUM VE DİĞER
    YAZI KONULARINIZA HAYRAN OLDUM
    ÇOK TEŞEKKÜRLER BU ÖNEMLİ BİLGİLERİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN,
    SEVGİLERİMLE.

    1. yazının ikinci bölümünü de farkettiniz inşallah, suyun önemi gerçekten tartışılmaz. ben paylaşmaktan mutluyum; sevdiğiniz, değerli bulduğunuz ve dikkate aldığınız için asıl ben teşekkür ederim..en güzel biçimde faydalanmanız dileğiyle:)

  5. Okadar çok su içerim ki cevremdekiler şaşırır. Sucumuz ben size 2dabacana birden birakayim böyle 2gunde bir git gel zor oluyo bari hafta da bir gelirim dedi ve 2ser tane aliyoruz artik suyu.. 2 yaşındaki ogluma da bukonuda cok iyi örnek olduğumu düşünüyorum ve oda günde 1litre su icer. İnşallah bu paylaşımın birçok insan tarafindan doğru değerlendirilir ve uygulanır kozmikcim. Ve insanlar artik su icmeye başlar. Çevremde hala günde 1 bardak bile su icmeyen insanlar var. Sasiriyorum nasıl yasayabiliyorlar. İnşallah onlara da örnek olabiliriz..

  6. Günde bir bardak içen benim işte maalesef. Bir ara diyet yapıyordum alışmıştım en az 2 lt. içiyordum günde fakat zamanla bıraktım yine. Belkide bu yüzden verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım. Bu arada 3 gündür aşırı şekilde susuyorum ve içiyorum. Masamda bir lt.lik şişe yada büyükçe bir bardakla su bulundurmak farz oldu 🙂

  7. Ben de sitenizle yeni tanıştım ve cok mutluyum sizi tanidigima. Harika bilgiler veriyorsunuz ve yapılan yorumlarla bu bilgilerin uygulandığını ve hatta fayda görüldüğünü okudukça daha da ilgimi çekiyor. Paylaşımlariniz için çok teşekkürler. Su konusunda da etrafında çok su içen insanlar olmalı ben bu şekilde daha çok içebiliyorum.

  8. sevgili zehra hoşgeldiniz 🙂 bu güzel cümlelerle siz de beni çok mutlu ettiniz. tüm uygulamalarınızdan en iyi sonuçları almanızı dilerim. sevgiler:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close