AY TAKVİMİTAKVİMLER

YENİ YOLLAR, YENİ YOLCULUKLAR, YENİ YOL ARKADAŞLIKLARI:)

Merhaba güzel kadınlar, tatlı arkadaşlarım, dostlarım:) Bu cümleyi yazarken daha, frekansım yükseliyor:) çünkü seçtiğimiz her kelime bir niyet ve her niyet ağızdan çıktığı an’da gerçekleşiyor. Dolayısıyla seçtiğim bu kelimelerle ilk önce benim alanıma dolan güzelliğin, tatlılığın, dostluğun, arkadaşlığın, dişiliğin frekansı; okuduğunuz anda size de temas ediyor:) Bir ara niyet postları yapmaya başlamıştım, diğer sayfada hatırlıyor musunuz? Yine mi başlasak?:)

Konuya başka bir yerden girecektim ama tam buradan gireyim. O niyet postlarında da yanlışlar bulan, eleştiren hatta sayfadan ayrılan arkadaşlarımız olmuştu. Bitirmemin nedeni gidenler değildi ama yenilerini hazırlamak için hevesimi, motivasyonumu kaybetmiştim.  Ara ara böyle şeyler oluyor, şahit oluyorsunuz sizlerde.  Bu duruma her ne kadar bilinçli yaklaşmaya çalışsam da insanım tabi ben de; (İnsan kelimesinin altını çiziyorum:) “N’oluyor ya! Bu kadar dikkatli yaşarken, kimsenin alanına girmezken, var olan her şeye pür dikkat bir saygıyla yaklaşmaya dikkat ederken, elimde avucumda ne varsa herkesle paylaşırken, ihtiyaçlarımdan ödün verip aldığım eğitimlerin meyvelerini cömertçe her yerde paylaşırken, telafi edilemez kıymetteki zamanı dahi bu kadar cömertçe sunarken bunlar neden oluyor? Ben neyi yanlış yapıyorum?!” isyanı yükseldi içimde. Çünkü sadece arada bir ortaya çıkan bu yorumlar değildi konu, sizin görmediğiniz alanda da işler tuhaflaşmıştı. Küçük büyük kayıplar yaşamaya başladım. En son çocuğum gibi emek verdiğim @kozmikbakimblog sayfasını kaybettim. Uzatmayayım arkadaşlar. İlerleyen günlerde bunların detaylarını da paylaşacağım bazılarınızla nasıl olsa. Bunlar üzerinde uzun uzun düşündüm. Geriye dönüp son birkaç yılı gözden geçirdim. Neler yaşadım, bunlara ilgili konuşurken hangi cümleleri duydum, hangi cümleleri kurdum; kendi hayatımı, yakın çevremi ve kolektif hayatı benzer sorunlar üzerinden değerlendirirken hangi tespitlerde bulundum, yakın dostlarımla hangi çözümleri konuştuk; bu konuşmalarda bana hangi cümleler kuruldu, ben hangi cümlelerle karşılık verdim, burada kötü gibi görünen yorumlar bana ne anlatıyordu, hepsini önüme koyup tekrar tekrar baktım arkadaşlar. Üzerine de numeroloji haritamı koyunca, sık sık  yükselen “ X alana geçmelisin, artık görevin bu yönde, diğerlerinin yaşamını bu alanda düzenlemesine yardım etmelisin, bu iç görüler sana bu nedenle veriliyor.” gibi sezgi ve dürtüler daha anlamlı bir hale geldi.  Ben bunları görmezden ve duymazdan geldikçe de tatsız insanlarla, tatsız olaylarla direncimi kırmaya başladı Yaradan. Biliyorsunuz siz de, Allah’ın sopası yok!:)

Bu süreçte birkaç kez bunu net olarak anlasam da beni durduran iki şey vardı. İlki 13 yıldır alanı belli ve sistematik çalışmalarla bu alanda kendi çalışmalarını ve keşiflerini yapmış; bu keşiflerle takvimler icat etmiş biri olarak farklı bir alana geçme fikri bana kendimi yetersiz ve ürkütücü hissettiriyordu. (Konfor alanı olarak bildiğimiz yer tam olarak.) “Yeni bir sistem kur, bir proje hazırla, müfredat hazırla; öyle mi olacak, nasıl olacak, öyle olursa böyle olur…. “ derken, zor geliyor,”üff boş ver, var olan ve sorumlu olduğun  sayfayı da aksatacaksın!” diye düşünüyordum. (Gördüğünüz üzere bu sorumluluğumu bir anda bitirdi ama ben hala inatlaşıyorum, haşa!:) Bu arada bu yetersizlik hissi üzerimdeyken; destek aldığım önemli kişilerden de farkındalığım, sezgilerim, analizlerim, tespitlerim ile ilgili durduk yerde şuna benzer cümleler duyuyorum: “Her görüşmemizde sen beni aydınlatıyorsun; ben bunu nasıl düşünemedim; bunları insanlarla mutlaka paylaşmalısın; sen ne diyorsun, hocalarım bile bunlara dair bir farkındalıktan bahsetmedi; bizim o işimiz çözüldü biliyor musun?; X’in eşi hamile kaldı biliyorsun o tedaviye ihtiyaç kalmadan? ” gibi.. “peki tamam” diyor iç sesim, “diyelim ki yeteceksin bu alanda da, zaten yeteceğin ve ihtiyacı olan insanlarla buluşturacak seni sistem; fakat sen bir karar aldın birkaç yıl önce;  ismini, cismini sistemden çekip sadece sesinle ve kaleminle/klavyenle devam etme kararı aldın. Nasıl olacak? Ne yardan ne serden noktasına geldin! Hangisinden geçeceksin? Bu kadar görsel bir dünyada, seni görmeden sadece sesine gelir mi insanlar? Gelmez!” diye konuşuyorum kendimle karşılıklı ve hooopp bütün bu düşünceleri kafamdan silip geri dönüyorum hayatıma. Sonra bir olay daha… ve başa dönüyoruz. Yine böyle savrulduğum günlerden birinde, sizler gibi çok sevgili bir dostumla bunları telefonda konuşurken “Sen danışmanlık veriyorsun ya tatlım, danışanın sana bu sorunla gelseydi ne yapardın?” dedi 🙂 (Allah sizin de etrafınızı böyle güzel, destekçi ruhlarla donatsın!) “Çok basit” dedim:) Ona şöyle bir çözüm önerirdim: “Etkinliklerini, atölyelerini, eğitimlerini, bu her neyse aldığın karar doğrultusunda sesinle düzenle(radyo gibi) ve insanlar satın almadan önce bunun bilgisini ver. Gerçekten yaşamındaki sorunları, ya da olup biteni anlamak ve çözmek isteyen biri, içeriğe odaklı olacaktır. Görmeden katılmayı tercih etmeyenler de katılmayacaktır. Böylece tam da amaca uygun olarak, en doğru topluluklarla buluşmalar gerçekleşecek ve son derece temiz ve ilahi olarak da desteklenen bir alanda çalışabileceksiniz birlikte.” Derdim 🙂

Şimdi size de diyorum ki; ben bu çalışmalara başlamaya niyet ettim arkadaşlar. Yaradan’ı doğru anladıysam, beni her manada destekleyecektir önümüzdeki dönemde. “Peki neler yapacak bu alanda? diye soranlara cevaben:

İçimden akan şu; biliyorum ki, özellikle sosyal medya aracılığıyla tespit ettiğim sebepler üzerinden sorunları gayretimiz oranında ortadan kaldırmak, bunları kendi hayatımdan örneklerle gerçeklik zeminine oturtmak, çözüm için yanlış yerlerde tırnaklarımızı heba etmek yerine doğru yönü bulmak, küçücük dokunuşlarla büyük ve çok masraflı yöntemlerden daha etkili sonuçlar tezahür ettirmek, aksiliklerin ilahi sistemin uygun gördüğü kadarını bertaraf etmek niyeti gerçek olanlarla birlikte mümkün güzel dostlarım. İçinden geçtiğimiz bu kaotik dönemde bizi sıkıntıya sokan asıl durumları, bu durumlardan diğer insanlara nazaran daha kolay  geçmeyi, belirsizliği önümüzü görebilir noktaya getirecek kadar aydınlatmayı(belki daha fazla), geçici yöntemlerle zaman ve para kaybetmek yerine kalıcı yöntemlerle frekansımızı yükseltmeyi, doğru diye yanlışa sürüklenip yaşamımızdaki pek çok sorunu nasıl üste ücret ödeyerek satın aldığımızı, içinde bulunduğumuz dönemde en çok kaçınmamız gerekenler ile en çok tutunmamız gerekenleri, karma temizliklerinin neden işe yaramadığını ve nasıl çözülebileceğini, sosyal medyada çözüm diye sunulan pek çok unsurun (kutsal olanlar da dahil) gerçek ve sonuç verecek olan kullanım şeklini ve çok daha fazlasını da niyeti gerçekten çözüm ve şifa olanlarla birlikte çözmek mümkün güzel dostlarım.

Yeniden hatırlatayım sadece sesim ve görsel araç gereçlerle (resim, grafik, tablo vb.) var olacağım bu çalışmalar sırasında. Razı olanlarla, tertemiz bir alanda, benden isteneni gerçekleştirmeye niyet ettim güzel dostlarım.  Bu alanı özel bir niyetle ve kodlamayla da etik olmayan niyetlerle ve  tutumlarla alana girmek isteyenlere karşı koruyacağım. Örneğin kayıt alan, özel konuşmaları ve paylaşımları dışarı taşımakta bir sakınca görmeyenler ya en başında giremeyecek ya da grubun karmalarını ve yüklerini almak gibi bir ruhsal görev üstlenecek. Bu etkinliklerde anlattığım her şeyi kendi hayatımla ve sosyal medyadaki kanıtlarıyla bir araya getirdiğimde havada kalmayan bilgiler olacak. Sizin de kendi hayatınızda karşılığını bulup hemen yaşama geçireceğiniz ve sonuçlarını da sürecinizin farklı noktalarında farklı miktarda ve şekillerde alacağınız, içinize sinen çalışmalar olacak bunlar. İhtiyaç duyarsak enerjisel çalışmaları da alabiliriz bu programlara fakat daha çok somut unsurlarla çalışacağız. Sohbet havasında, kolaylıkla dönüşeceğiz zaman zaman. (Belki zamanla şehir şehir dolaşıp buluşacağımız etkinliklere dönüşecek kemikleşen kitle ile) Bireysel danışmanlıklarımı da bırakıp tamamen bu alana odaklanacağım yani bu aynı zamanda bir iş değişikliği olacak benim için. Dolayısıyla halihazırdaki işleri tamamlamak için birazcık zamana ihtiyacım var. Ekim ayının sonunda ya da kasım ayının ilk haftasında başlarız diye tahmin ediyorum. Bu süreçte benimle yol almak, bu çalışmalara katılmak isteyen sevgili arkadaşlarım; size ulaşabileceğim, bilgi ve satın alma linki gönderebileceğim iletişim adreslerinizi aşağıdaki yorum kutusuna yazın lütfen.  Özel bilgilerinizi sosyal medyadan açıkça yazmanızı riskli bulduğum için buraya taşıdım konuyu. Ad, soyad, telefon numarası, e-posta adresi, sosyal medya adreslerinizi aşağıdaki yorum kutucuğuna yazın.  Yorumlar önce onay kutusuna düştüğü için görünmeyecek. Oradan alıp bir liste oluşturacağım ve çalışmalardan haberdar edeceğim sizi. (Belki bir whatsapp grubu oluşturup link gönderirim e-postalarınıza; bir yol buluruz:)

Kaç deniz yıldızı olarak, suya ulaşırsak kâr; kaçımız bu tufanda gemiye çıkabilirsek kâr! İhtiyacı olanlara niyetlendim; “Neden” diye soran, çare için edilmiş duası olan, zamanı gelen güzel kadınlarla, güzel günlere yürümek niyetiyle:)

Ücreti ile ilgili aklınıza takılan olursa, beni de aklıma bu takıldı:) Numerologlar genellikle 800, 8000 vb.  bolluk ve bereket rakamlarını kullanırlar ücret tespit ederken. Ben bunu da her zaman danıştığım yere danıştım. “Aklımdaki ilk etkinlik için doğru ücreti nasıl belirleyeceğim?” Rüyamda 2019 yılında katıldığım bir şükür gecesi etkinliğini gördüm. Benim için son derece net bir cevaptı. Ona 250 tl ödemiştim, hazırladığım bu ilk etkinliğin de ücreti 250 tl olacak. Sonrası içeriğine, süresine göre değişir elbet ama ben devam edenler için de kendi yaşamım müsaade ettiği sürece küçük jestler yapmaya devam etmeye niyet ettim. Kapısını süpürmek, kendini dönüştürmek isteyen herkese doğru şekilde destek vermek herkesin görevi.  Bu destekleri de hak eden herkese ulaştırmak ilahi sistemin işi:)

Sistem sizinle beni bu yolda buluştururken, ben de zoom’u linke tıklayıp tasasız kullananken, “Yönetici olarak nasıl kullanılır bu ekran acaba?” sorusuyla ilgileneyim şimdi. Karnım ağrıyor, tıpkı bildiği evi bırakıp, gününü okulda geçirmeye başlayacak küçük bir çocuk gibi:)  Sarıldım güzel kalplerinize 🙂

Related Articles

One Comment

  1. güzel kadınlar merhaba yeniden:)
    bazılarınıza ulaşamıyorum maalesef. (yaklaşık 60 kişi) “mail kutsu dolu” uyarısı alıyorum mesela. ya da sosyal medya hesaplarınız arama kutusunda çıkmıyor. gizlilik ayarlarınızla ilgili olabilir.
    ben size grubun linkini bırakayım, siz tıklayarak giriş yapın olur mu? https://chat.whatsapp.com/DqLrKAFt8FD8NRfr1brMkL
    “grup ücretli mi?” gibi sorular var bu yazının altındaki yorumlarda. grup ücretli değil. fakat ücretsiz çalışma grubu da değil. işimi bu gruba taşıdım sadece. açacağım ücretli etkinlikleri duyuracağım. ilki niyetler üzerine olacak. içeriğini oluşturuyorum şu an. bu konudan başladım çünkü hayatımızı değiştirecek en temel konu bu.
    sevgilerimle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close