AY TAKVİMİ

Ay Terazi Burcunda

 

Tüm burçlar Terazi
burcu etkisinde. 17 Kasım 2014 saat 21:29’dan 20 Kasım 2014 saat 07:30’a kadar
Ay Terazi Burcunda küçülüyor olacak.

 

Terazi burcu
günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

 

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

4 Yorumlar

  1. canımmmm bu sefer sormaya değil teşekküre geldim.. 1 seneye yakındır epil. tarihlerini şaşmadan uyguluyorum ilk zamanlar çok dertliydim 2 tarih arasını bile beklemek kabustu benim için. dün farkettimki son epils. üstünden 3 tarih geçmiş ve ben hala sanki 5-8 gün önce epilasyon yapmış gibiyim. muhtemelen aralık için verdiğin 2. tarihi kullanıcam bu gidişle. yani 2uygulama arasında 5 tarih geçmiş olacak. inanılmaz bir mucize bu benim için. emeklerine ve yılmadan dertlerimizle uğraşmana her zaman cok dua edıyorum senı kocaman öpüyorummmmm TEŞEKKÜRLEEEEEER 🙂

  2. sevgili müge, uzun zamandır aldığım en güzel haberlerden biri bu:) siz mutluysanız ben daha mutluyum inanın <3

    aralıkta tek seçeneğimiz olacak, aklınızda bulunsun. ayrıca bu çok ciddi bir ilerleme, vaktiniz olunca mail yoluyla haberleşelim mutlaka olur mu?

  3. Ben ilk defa 20 eylülde agda yaptim ve gercekten yaklaşık 2 ay yani aralik ayi epilasyon gününe kadar hersey yolundaydi. Başlar başlamaz böyle sonuç beklemiyordum. Gercekten emeginize sağlık hakkınızı helal edin.

  4. helal etmek ne demek sevgili hatice, her biriniz böyle sonuçlar alın ki ben de mutluluk duyayım 🙂 aslında başlangıç için mükemmel bir sonuç gerçekten. bunu hepimiz yaşayamıyoruz. siz ilk uygulamada sonuç alan şanslı gruptasınız. her zaman güzel haberlerinizi almayı diliyorum:) tüm kozmik bakım ailesine de aynı şansı diliyorum:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close