AY TAKVİMİ

AY İKİZLER BURCUNDA BÜYÜYOR

Tüm burçlar İkizler Burcu etkisinde. 15 Şubat 2016 saat
16.34’ten 17 Şubat 2016 saat 21.23’e kadar Ay İkizler Burcunda büyüyecek. İkizler
Burcu günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

11 Yorumlar

    1. merhaba:)
      dolgu için terazi günleri önerilir. önümüzdeki hafta sonuna doğru olmalı. takvimden kontrol ederseniz sevinirim.
      şifa olsun 🙂

  1. merhaba kozmik nasır ve siğil için ne öneriyosun acaba sitede var mı bilmiyorum bulamadım siğil için ilaç kullanıyodum tekrar oluşmuş ayagımdaki nasırlar da yıllardır gecmiyor acı yapmıyor ama görüntüsü beni rahatsız ediyor şimdiden teşekkür ederimm

    1. Meraba, geçmiş olsun. Kozmik bakım bilgilerini paylaşır ama ben de nacizane tavsiyede bulunmak isterim. Benim de ayağımda siğil vardı her ikisinde ve sayıca fazlaydı. Cilt doktorum kriyoterapi diye bişey yaptı belli aralıklarla, soğuk basınçlı gaz püskürtme gibi bişey çok basit ve kısa sürüyo, aynı zamanda fırçalı bi ilaç kullandım hergün adını unuttum. Kısa sürede tamamen geçti. Kriyoterapi mutlaka öneririm, etkili bi yöntem ama onu yapan bi doktora gitmek lazım. Bi de siğil bulaşıcı bişey, elinzi hiç değdirmeyin ve hijyene çok dikkat edin. Bana o ilacı verdiğinde sabh akşam kullandım ve iki üç günde bir sıcak suda bekletip ponzalamamı söyledi. Kullandığım herşeyi çamaşır suyuyla yıkadım sonrasında. Biraz uğraştırıyo ama geçiyo:) geçmiş olsun tekrar

  2. o tedaviden memnun kalmayanları da duydum ya o yüzden emin olamadım fırcalı ilaç bende de var ama gecirmesi uzun sürüyo gibi o ilacı nasırlara da uygulayabilirsin demişlerdi ama işe yaramadı

  3. sevgili yasemin çok teşekkür ederim <3 keşke hep böyle olsa, forum gibi 🙂
    ben de birkaç şey ekleyeyim.
    hangi yolla olursa olsun tedavinin zamanı çok önemli. zamanlama yanlış olursa sonuç almanız zorlaşır ya da aynı yerde tekrarlanır.
    tedavi için küçülen ay fazı tercih edilmeli; özellikle ikinci haftası yani yeni aya en yakın günler. dikkatinizi çekti mi hiç bilmiyorum,geleneksel tedavi yöntemlerinde de (tuza okuma, çam dalına okuma, buğdayla okuma vb.)yeni Ay'dan 3 ya da yedi gün önce başlama ritüeli vardır. yüzyıllardır deneme yanılma yoluyla keşfedilmiş ve uygulanmış bir yöntemdir zamanla konusu.

    eğer mümkünse bu zaman içindeki balık burcu günleri tercih edilmeli ayakta olan nasır ve tedaviler için.

    herhangi bir ilaç kullanabilirsiniz. biz ay balık burcunda iken jel şeklinde fırçalı/spatulalı bir solüsyon kullanmıştık ve ikinci gün derin bir nasır çıkmıştı. oluşan oyuk derin olduğu için basmakta zorlanma olmuştu ve hemen o boşluğa aynısefa merhemi uyguladık. ertesi gün kapandı.
    nasır için karbonat da önerebilirim. tek başına ya da ilaca hazırlık olarak. hafif nemlendirilmiş bir miktar karbonat sık sık yenilenerek nasırın üzerine uygulanırsa yumuşatır ve nasırın kolayca temizlenmesini sağlar.
    bir diş sarımsağı ikiye bölüp nasırın üzerine yapıştırmak da işe yarar.
    siğiller için kırlangıç otu kullanılır fakat tazesini bulabilirseniz.
    bildiğim siğillerden kurtulmanın pratik pratik bir yolu da tetanoz aşısı olmaktır. aşağı yukarı on günde siğil kaybolur.
    bana uygulamaya karar verdiğiniz yöntemi ve siğillerin nerede olduğunu belirtirseniz uygulama şekli ve tedaviye başlama zamanı hakkında daha detaylı konuşuruz sevgili aylin.
    şifa dilerim.

  4. cevabın icin cok tesekkür ederim kozmik bakım. öncelikle ayağımdaki tam olarak nasır mı bilmiyorum yanlış ayakkabıdan kaynaklı bi deri kalınlasması var yuvarlak şekilde karbonat işe yarar değil mi? siğilim işaret parmağımdaki iki tane de yeni cıkmıs cok kücük diğer parmaklarda aşı olmak istemiyorum acıkcası bir siğil ilacı kullanılanıyorum ama pek ise yaramıyo gibi dediginiz kırlangıc otunu arastıracagım

    1. 25 şubatta başlayıp 9 martta sonlandırın uygulamalarınızı sevgili aylin. el parmağınız için ayrıca ikizler burcu günleri de önemli. bu burç küçülen fazda olmayacak fakat yine de bir miktar faydası olur. belki de gerek kalmaz.
      tekrar etmeniz gerekirse -kalmamasını umuyorum- önümüzdeki ayın ortasında hatırlatın yine tarih belirleyelim. buraya yazarsanız durumu hatırlamam açısından daha iyi olur.
      şifa diliyorum 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close