AY TAKVİMİ

Karbonhidrat Günleri

13 Ağustos  2012 saat 11:27’den 15 Ağustos  2012 saat 21:04’e kadar Ay Yengeç  burcunda küçülecek;
Ay Yengeç burcundayken karbonhidratlar, dikkat edilmesi gereken besin gruplarıdır. Karbonhidratlara karşı kendinizi zayıf hissedebilirsiniz. Bu besin grubu da vücudumuz için çok  gerekli ancak. Fazlasının da zararlı olacağını unutmamak gerekir.  Özellikle diyabetlilerin azami dikkat etmesi gereken bir dönem! Sadece yararlı ve gerekli olanlarını tercih etmeniz daha doğru olacaktır.

Related Articles

11 Yorumlar

  1. merhaba kozmik bakım,
    nihayet üye'n olabildim:)
    verdiğin bilgiler bizler icin cok kıymetli…
    kocaman bi kalbin var bunca kıymetli paylaşım baska nasıl saglanabilir ki…

    senden birşey isteyecegim, senin icin de mümkünse tabi:
    karbonhidrat protein vs günleri gelince gününe uygun besin maddelerinden de bize ipucu versen harika olur..

  2. karbonhidratlara karşı istek duymamız çok normal bu günlerde:) hamurişleri yerine daha faydalı olanlarla bastırın bu iştahınızı sevimli annne adayı:)

  3. ayşe kaya postlar için görsel seçimine çok dikkat ediyorum.örneğin bu postta da sadece karbonhidratlar var.. minerallerde biraz problem oluyor ama not alıyorum merak etme.. o zamana kadar sen de araştır ama;)

  4. şeker günleri diye birşey yokmu:) dalga geçmiyorum,gebelik şekerim ciddi yüksek çıkıyor ve kendimi tatlı yemekten alamıyorum 🙁

  5. Kozmik bakımcım öncelikle siten hayırlı olsun,seni sürekli takip ediyorum gerçekten çok emek veriyorsun emeğine ,yüreğine sağlık cnm.Sana bi sorum var akrabamın bu ayın 25inde kınası ,27sindede düğünü var eee tabi bu günler yeniaya denk geldiği için kıl-tüy durumunu ne yapcam bilmiyorum umarım geçen hafta senin verdiğin tarihlerde epilasyon yaptığım için çıkmaz inş çünkü özellikle yüzümü ağda yaptığım zamanlar 1 hafta kadar küçük küçük sivilce oluyo böyle bi durumla karşılaşmak istemem doğrusu birde saçlarımı kestirmek ve boyatmak istiyorum ama şu kesim işini düğünden sonraya ertelesem hiç fena olmaz, boya tarihlerini mutlaka annemle beraber değerlendirmemiz lazım o yüzden haberlerini bekliyorum ayrıca saçlarım ince telli ve yağlı ama uçları şu yaz günlerinde sürekli yıkamaktan tiftik gibi oldu ne yapcam bilmiyorum ,önerilerini bekliyorum.

  6. boya günlerini verdim zaten biraz önce.. önümüzdeki iki hafta saç bakımyla ilgili önerilerimi değerlendirmeye çalış,büyüyen ay fazında olacağımız için daha da etkili olacaktır.

  7. çok teşekkür ederim cnm bu kadar erken olacağını hiç tahmin etmemiştim bu akşam tatile gidiyoruz ben saçlarımı kına ile boyadığım için bayağı uzun süre bekletmem lazım biliyorsun ki yani büyük ihtimalle yapamıcam umarım önümüzdeki hafta çarşambadan itibaren tekrar boya günleri olur inş ama bakımlarını asla ihmal etmicem bugün maya maskesini yapıcam

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close