AY TAKVİMİ

Ay Aslan Burcunda Küçülüyor

Tüm burçlar Aslan Burcu etkisinde. 30 Kasım 2015 saat 02.47’den 02 Aralik 2015 saat 12.09’a kadar Ay Aslan Burcunda küçülecek. Aslan Burcu günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tiklayin.
Şifa olsun.

 

Tags

Related Articles

21 Yorumlar

  1. Kozmik bakım Merhaba. En son iki kez maya maskesini saçima uyguladığımda ensemedoğru olan kısımlarda çok yoğun bi kaşıntı hissettim sonraki günlerde ozelikle en son uyguladığımda kaşıntı tüm saç derime yayıldı ve bitlendimmi acaba diye inanılmaz bi korku yaşadım. Aklıma farklı olarak o günlerde yaptığım tek şey maya maskesi olduğu için o geldi. Baktırdim bitlenme yok.olması da pek mümkün değildi aslında. Saçim da bir tek kepek sorunum bile yok çünkü çok şükür .ama genel olarak çok fazla kuru bir cildim var dolasiysila saç derimde aynı durumda. Acaba cilt tipimden kaynaklı mayanında etkisiyle mi böyle bir şey yaşadım

    1. sevgili nuy,
      maya maskesini bırakın ve normale dönene kadar hiç bir bakım uygulamayın. sonra arı poleni maskesini deneyin. aynı sorunu yeniden yaşarsanız içeriğin güçlü olmasından kaynaklanan alerji gibi düşünebiliriz. sorun yaşamazsanız mayayla ilgilidir. hatta son iki maskeyi farklı bir paketten ya da uzun süredir elinizde olan bir paketten yaptırsanız direkt o mayada sorun olabilir de.

    1. sevgili ayşe merhaba,
      istediğimiz sonuçları alana dek faz ayırımı yapmadan istikrarlı uyguluyoruz. sonra koruyucu olarak sadece büyüyen fazlarda uygulayabiliriz fakat bu durumda bile koç ve aslan günleri çok önemli olduğundan uygulanabilir ya da uygulanmalı. tercihinize göre karar verebilirsiniz.

    1. kesimle ilgili olumsuz bir dönüş olmadığı için yapıyoruz, hatta ben de yarın yapacağım. fakat bakım ve epilasyonda net olarak biliyoruz ki sonuç alamıyoruz sevgili kağıt helva.

    1. ay büyürken etkisi daha da fazla olur (özellikle uzatma kürlerinde) sevgili mehtap. fakat zorlu bir sorunu çözmeye çalışıyorsak bir süre düzenli kullanım adına fazları ayırt etmeden uygulama yapmalıyız. istediğimiz sonuçları alıp, saçlarımızı toparladıktan sonra büyüyen fazda devam edebiliriz. ayrıca şöyle bir durum var: aslan ve koç günleri çok çok önemli saç üzerinde ve her burç altı ay büyüyen fazda altı ay küçülen fazda devam ediyor. yani çok uzun aralar vermemiz gerekir bunu uygularsak.

  2. Ama hızlı saç uzatma için kesim yapmayalım şimdi kozmik bakımım di mi ? Şubatı bekleyelim demiştiniz en son, Aslan günlerini değerlendirenler için diye hatırlıyorum

  3. Slm kozmik bakım
    Erkeklerde saçın belli bolgelerinde olusmaya baslayan saç dökülmesini engellemek için hangi kurleri önerirsiniz neler tuketilmeli nelerden kacinilmali bilgilendirirseniz çok sevinirim;) birde saç kesme günlerine dikkat ederdk kestirmeye çalışıyoruz fakat tek başına yetmiyor malesef 🙁

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close