AY TAKVİMİ

Ay Terazi Burcunda

 

Tüm burçlar
Terazi Burcu etkisinde. 17 Ağustos 2015 saat 23:22’den 20 Ağustos 2015 saat
12.24’e kadar Ay Terazi Burcunda büyüyecek.  Terazi Burcu günlerinin kendine has ve etkisi
yükselen kürleri için tıklayın.

 

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

7 Yorumlar

    1. sevgili zeynep merhaba.
      ana sayfada biraz aşağı inerseniz ay takvimini ve epilasyon takvimini görebilirsiniz. ayrıca facebook ve twitter sayfalarında hatırlatıyorum.
      saç kesimi ile ilgili ayrı bir başlık yok fakat özetle sadece hızlı uzama için yay günlerini sağlıklı bir yapı için koç ve aslan günlerini değerlendiriyoruz. hepsinin tarihlerini ay takviminde görebilirsiniz.
      şifa olmasını dilerim.

  1. Merhabalar kozmik, ben sizin takipcinizim. Paylaşımlarınıza verdiğiniz bilgilere çok önem veriyorum. Bu yüzden uzun süredir şikayetçisi olduğum bir konuyu size danışmak istiyorum. Bende polikistik over sendromu var ve buna bağlı olarak çok fazla tüylenmelerim oluyor. Bu durumdan oldukça rahatsızım. Acaba sizin bu konu ile ilgili önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır? bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

  2. Merhabalar kozmik, sizin takipcinizim. Paylaşımlarınıza ve verdiğiniz bilgilere çok önem veriyorum. Bu yüzden uzun süredir şikayetçisi olduğum bir konuyu size danışmak istedim. Bende polikistik over sendromu var ve buna bağlı olarakta tüylenmelerim oluyor. Bu durumdan oldukça rahatsızım. Acaba bu konu ile ilgili önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

  3. Merhabalar kozmik, sizin takipcinizim. Paylaşımlarınıza ve verdiğiniz bilgilere çok önem veriyorum. Bu yüzden uzun süredir şikayetçisi olduğum bir konuyu size danışmak istedim. Bende polikistik over sendromu var ve buna bağlı olarakta tüylenmelerim oluyor. Bu durumdan oldukça rahatsızım. Acaba bu konu ile ilgili önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

  4. merhaba sevgili lolly,
    sırasıyla koç, boğa, başak, terazi ve oğlak günleri uygun. bunlar zaten büyüyen ve küçülen fazlara dağılmış durumda. fakat koç,boğa ve oğlak günleri büyüyen fazda olsa dahi kaçırmayın derim.(evde kendi yöntemlerinizi de uygulayabilirsiniz)
    şifa olsun 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close