BAKIM TAKVİMİ

Mayıs Ayı Epilasyon Günleri (2015)

1. SEÇENEK

07 Mayıs 2015 saat 22:14’ten 10 Mayıs 2015 saat 01:11’e
kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

 

1. SEÇENEK

16 Mayıs 2015 saat 10:58’den 18 Mayıs 2015 saat 06:02’ye
kadar epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.

 

Ay’ın Oğlak ve Boğa Burcunda küçüleceği bu günler,  epilasyon için Mayıs ayının en uygun günleridir.
Ayın bu etkisinden faydalanmak istiyorsanız tüyleri kökten alan bir yöntem
kullanmalısınız!

 

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza

 

indirmek için iki
epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız
bir nemlendirici ile sık sık nemlendirmelisiniz.

 

Yöntemi lazer epilasyon ya da iğneli epilasyon randevularınızda da dikkate almanız seans sayısını düşürerek size maddi manevi kazanç sağlayacaktır.

Ay’la Yaşam,  ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

32 Yorumlar

  1. sevgili Athena, her ikisinin de avantajları var. fakat oğlak günleri biraz daha uygun olabilir sizin için. özellikle 8-9 mayıs.
    sevgiler..

  2. bu tür ürünlere uzun süredir sıcak bakmıyorum sevgili gizem. henüz sonuç alıp tüylerinden kurtulan birinin yorumuna rastlamadım. kendi tecrübelerim de aynı şeyi gösterdi malesef.

  3. Merhaba:) sitenizi keşfediyorum ve o kadar güzel dolu dolu ki faydalı bilgiler vererek insanlara yardımcı olmaya çalıştığınız için,burada insanlarla elinizden geldiği kadar konuştuğunuz için size teşekkür ederim Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin. 20 yaşında başı tüyleriyle dertte adet düzensizliği yaşayan biriyim doktora gittim kan tahlili verdi yarın için. Dolunay epilasyonunu araştırırken size denk geldim şimdi sorum şu mayısda ıki seçenek var adet daha olamadım 7 mayıstaki seçenekte adetin hemen öncesi tüyleri almak tüyleri artirir mı yani adetin hemen öncesi veya bittikten hemen sonrası tüyleri almak tüyleri azaltır veya artirir mı yoksa sadece dolunay tarihlerimi önemli

    1. büşra adet düzensizliğin için hayıt otu öneriyorum kesinlikle çok iyi geliyor.. her ay kesin regl olup gün farklılığı uçurum olan ben, onu içtikten sonra her ayın aynı günü yada 1 gün farkederek regl oldum.. test edip onaylanmıştır yani.. 😉

  4. sevgili büşra merhaba:)
    bu güzel cümleleriniz ve dualarınız beni çok mutlu etti <3 amin..
    tüyleri adet sonrası almanın kendi başına bir faydası yok malesef. bunu uzun sure (iki yıl) bu sistemi uygulayan bir arkadaşımız da paylaşmıştı bizimle.
    adet öncesi darken ne kadar öncesi bu önemli. ben gördüm ve tecrübe ettim ki doğru zamanda yapılınca adetten iki gün sonar olması bile olumsuz bir etki yaratmıyor. sabah epilasyon yapıp akşam regl süprizi yaşadığımız bile oldu fakat bunu bilinçli olarak tercih etmiyoruz. yani aynı güne rastlama olasılı varsa digger seçeneği kullanıyoruz mutlaka.
    sizing de buradaki büyük çoğunluk gibi en güzel biçimde fayda sağlamanızı diliyorum ben.
    en kısa zamanda mutlu haberlerinizi almayı diliyorum, sevgiler:)

  5. Malesef tamda bugünler arasında lazer randevusu almak zorundayım 12 13 14 15 tercih edebikeceğim günler bunlar bari en az zararlısını seçeyim hangi güne alayım?

  6. Kozmik bakım tekrar Merhaba 🙂 Soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim blogunuz içten ve güzel bir ortamı var inceledikçe bunu farkediyorum yeni şeyler öğreniyorum. Şimdi mayıs ayı icin ilk seçenek geçti sonra âdet oldum en geç iki güne bitmiş olur epilasyonu ikinci seçeneğe yapacağım şimdi doğrumu anladım mümkünse ilk tercihimiz dolunay tarihinde adetin hemen sonrası en faydalı olanımi esas merak ettigim adete yakın hormonlarda değişiyor ya bu etkiliyormu birde ikinci sorum haftada 3 gün spor yapıyorum tibet egzersizlerinede başlayacağım tarih bundada önemlimi

  7. sevgili kozmik bakım, ayın 30unda düğünüm var epilasyondan bir hafta sonra falan sivilcelenme oluyor ve kıllar çıkmaya başlıyor, yani 2. seçenekte benim için erken olucak. bana hangi tarihi önerebilirsin 25-29 mayıs arasında? yardımlarını bekliyorum. teşekkürler

  8. sevgili Kozmik Bakım, ayın 30unda düğünüm var ve epilasyondan bir hafta sonra falan sivilcelenme oluyor, kıllar çıkmaya başlıyor. bana ne önerebilirsin. 2. seçenekte erken olucak 25-29 mayıs arasında hangi tarih uygundur. yardımlarını bekliyorum. umarım kıllarda artış olmaz:(( teşekkürler

  9. Evet sevgili busra, ikinci secenek uygun sizin icin. Yukarida da dedigim gibi regl olmadiginiz surece her iki secenek de uygun.egzersizlere 18 mayis pazartesi gunu baslayin.sifa olsun.

  10. Bahsettiginiz tarihler buyuyen ay fazina rastliyor sevgili kelebek. Dolayisyla uygun degil. Dilerseniz bu ay yontem disina cikin. Sonrasi icin puf kategorisinde verdigim agda sonrasi sorunlarin cozumleri inceleyin. Mutluluklar diliyorum 🙂

  11. sevgili kozmik bakım birçok yazınızda ayın ilk günlerindeki tarihi olumlu olarak görmüş ve tavsiye etmişsiniz demek ki genel sonuçlar bu tarihlerde olumlu yanıt vermiş.. ama ben 3 kez sizin bu tarihlerinize uyarak alan bir kişi olarak söyleyebilirim ki ilk 2 tüyleri alma tarihim ay ortasına gelen 2. seçenek olan tarihlerdi ve reglimin bitiş tarihinden sonraya geliyordu 3. kez yaptığım da ise 2. seçenek reglimle çakıştığı için ilk seçenek olan tarihte yaptım ve memnun kalmadım.. bu ay şükür ki 2. seçeneği tekrar kullanabileceğim ve yine regl sonrasına denk geliyor.. yani özetle 2. seçeneği uymayan ya da olmayan ay benim için iyi olmuyor..elbette elinizde olan bir şey değil ben size emeğiniz için teşekkür edeyim.. eksik olmayın.. 😉

  12. Kullanımını ayrıntılı olarak yazabilir misiniz benimde adet düzensizliği var yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyordum bıktım artık kistlerdrn dolayı soğan kuru yapmıştım ama fayda etmedi bide bunu deniyeyim

    1. slm fatma hanım benim kullanım şeklim haftada 3 kere bir şeker kaşığı hayıt otunu (iri tohum gibi yuvarlak bir şey) kaynamış 200-250 ml suya atıp 5-6 dk demlendikten sonra içiyordum.. tohumlar yüzeyde kaldığı için ben (ikea'da kolaylıkla bulabileceğiniz) bitki çayı kıskacına koyarak kullanıyordum yoksa içerken zorluk çekiliyor..

  13. iyi günler kozmik bakım, ben epilasyona başlamayı düşünüyorum ama sanırım ikizler burcu uzun süre devam etmek istediğimiz konularda bizi destekleyen bir ay değil. Ayrıca bugün yeniayı da gördük, dolayısıyla ayın büyüme dönemine girmiş olması da beni kararsız bırakan bir başka konu. Ancak başlamak istediğim epilasyon yönteminde tüyler dökülmesi için 3 haftalık bir döneme ihtiyaç duyuluyormuş yaklaşık olarak. Ve tam 3 hafta sonra 9 Haziran'da tatile çıkmayı planlıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu yazı ağdayla geçirip kışın mı başlamalıyım epilasyona?
    Teşekkür ederim <3
    not: bu mesajı birkaç kez farklı sayfalarda yazmış olabilirm kusura bakmayın nereye yazmam gerektiğini kestiremedim.

  14. sevgili irem merhaba,
    dediğiniz gibi şu an uygun bir dönem değil. haziran başı yani 4-5 haziran epilasyon için uygun olacak. bunun dışında temmuzun ilk günleri ve son günleri uygun olacak. siz tatil planınıza ve bu bilgiye gore hareket etmelisiniz.
    sevgiler:)

  15. Merhabalar, ben ilk defa duyuyorum böyle aylara göre epilasyonun yapildigini, kova burcuyum ne zaman agda yapmam gerekir bu konuda beni aydinlatir misiniz ve faydasi nedir pek anlamadim ?

  16. sevgili zehra,
    tüm burçlar için aynı günler geçerlidir. her ay başında verdiğim epilasyon takvimni ana sayfadan takip edin. bu günlere uymaya dikkat ederseniz tüyleriniz giderek incelir ve azalır. diisiplinli bir şekilde uygulayan arkadaşlarımızdan tamamen kurtulanlarda oldu.
    size de aynı şekilde faydalı olmasını diliyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close