BAKIM TAKVİMİ

Mart Ayı Epilasyon Günleri (2015)

 

1. SEÇENEK

05 Mart 2015 saat 21:04’ten 07 Mart 2015 saat 01:48’e kadar olan
zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

1. SEÇENEK

14 Mart 2015 saat 09:47’den 16 Mart 2015 saat 11:11’ye kadar
epilasyon için diğer

etkili zaman dilimi.

 

Ay’ın Başak ve Oğlak Burçlarında küçüleceği bu günler,  epilasyon için mart ayının en uygun  günleridir. Ayın bu etkisinden faydalanmak
istiyorsanız tüyleri kökten alan bir yöntem kullanmalısınız!

 

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza

indirmek için iki
epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız
bir nemlendirici ile sık sık nemlendirmelisiniz.

Yöntemi lazer epilasyon ya da iğneli epilasyon
randevularınızda da dikkate almanız seans sayısını düşürerek size maddi manevi
kazanç sağlayacaktır.

Ay’la Yaşam,  ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

34 Yorumlar

  1. Gülgül,
    Büyük ihtimal alırken kırılmıştır. O nedenle çabuk çıkmışlardır. Kozmik bakımın verdiği tarihler sayesinde, ben baya kurtuldum. Hatta bazen çıkmadıkları için alamadığım aylar oluyor. 2 ayda bir almak durumunda kalıyorum. Oysa eskiden bir hafta içinde uzuyorlardı. Şimdi çok rahatım. Teşekkürler kozmik bakım.
    🙂

  2. merhaba KozmikBakım
    bu ayki tarih adet günümden 1-2 gün önceye geliyor yani hormonların tavan yaptığı bi dönem oluyor sanırım
    adet öncesi bu kadar yakınıyken alsam faydasını görür müyüm?

  3. sevgili gülgül, zaman zaman bizler de yaşıyoruz (genellikle ilk başladığımız dönemlerde oldu). fakat genel olarak size memnun edecektir sonuçlar. aylık hedefler belirlemeyin, ilerleyen dönemlerde çok rahatlayacaksınız. en hızlı çıkan dudak üstü bile bir sure sonra ayda bir kez epilasyon gerektirecek.
    sevgiler.

  4. ben teşekkür ederim, güveniniz ve hep burada benimle olduğunuz için, yokluğumda destek verdiğiniz için <3 daha da güzel haberlerinizi almayı diliyorum:)

  5. sevgili postakutusundaki mızıka,
    bu ayın arınma ve diyet dönemi şu an anasayfada. ayrıca facebook sayfasından da görebilirsiniz.
    şifa olmasını diliyorum.

  6. kozmikcim tarihler icin tesekkürler.
    ben seni biliyorsun bayadir takip ediyorum eski zamanlardan beri.
    ozamandirda tarihleri degerlendiriyorum ama koltuk alti ve bikini pek basarili degil.
    alt bacaklarda baya azalma var bölge bölge hic cikmayan yerler var. bikinide üst tarafta gözle görülür azalma var yanliz alt taraf biraz daha yogun neden acaba?

  7. sevgili suzan merhaba 🙂
    hatırlıyorum elbette. lazer epilasyon deneyimim sırasında dermatolog, özel bölgenin kendi içinde 7 farklı bölgeye ayrıldığını ve her bölgenin farklı sonuçlar verdiğini; bikini ve üst bölümün en çabuk tepki veren bölgeler olduğunu, alt kısımların ise kılcal damarların yoğunluğu sebebiyle çok geç cevap verdiğini söylemişti. sanıyorum sebep bu.

    digger konuda da sorun olacağını sanmıyorum, ben de defalarca yaşadım aynı durumu.uzun süredir uygulandığı için olsa gerek, başlangıçtaki olumsuz etki giderek azalıyor.
    sevgiler..

  8. Kozmik bakım epilasyon günlerini düzenli bi şekilde uygulayınca tamamen kurtulmak için kaç yıla ihtiyacımız var? herkeste farklı sonuçlar görülüyor ama en kötü ihtimali düşünürsek mesela çok fazla sonuç alamayan ergenlik döneminde başlayan biri kaç yaşlarında yok denecek kadar bitirebilir

  9. Merhaba Kozmik Bakım, benim 16 nisan da kına gecem var sizce hangi gün epilasyon yapmalıyım sanırım o tarihte gün yok ay takvimine göre 🙁 yardimci olabilir misiniz

  10. 11 nisan cumartesi gününü değerlendirebilirsiniz; akşam saatlerini. bu bizim de kullanacağımız tarihlerden biri. bu size çok erken gelirse 15 nisan çarşamba gününü tercih edin. epilasyon günü değil fakatsizin durumunuzda tercih edilebilecek en iyi gün diyebiliriz. kalıcı etki yaratmasa da normalden geç çıkmasına sebep olabilir ayrıca.
    mutlu olmanız dileğiyle:)

  11. Merhabaaa,nisan ayi epilasyon tarihlerini simdiden ogrenebilme imkanimiz var mi acabaa ya da neye gore belirleniyor,kendimizde hesaplayabilir miyiz?benim lazer yaptirdigim yerden 1 ay once falan randevu almam gerekiyor da yoksa bulamiyorum bos yer :((

  12. merhaba sevgili kozmik maalesef regl dönemim mart ayı epilasyon dönemine denk geldi 🙁 zahmet olacak ama alternatif bir tarih rica edebilir miyim?

  13. Merhabalar, öncelikle tüm bilgilendirmeler için teşekkür ediyorum. Epilasyon randevularını 1 ay öncesinden alma durumunda kalıyorum ve sizin yayınlarınız bana geç oluyor bende sizin geçmiş yayınlarınıza bakarak bir tarih belirleyeyim dedim 🙂 6-7 nisanda dolunay küçülmeye başlıyor o tarihler epilasyon için uygun mudur sizce? Kolay gelsin 🙂

  14. sevgili hale ay küçülmeye başlayabilir fakat asıl etki küçülen fazdaki oğlak günlerinde olacaktır. verdiğim tarihe almaya çalışın randevunuzu. nisanda tek seçeneğimiz olacak fakat mayısta yine ikiye çıkacak. tahmin ediyorum 8 ve 17 mayıs gibi olur. önümüzdeki ay netleştiririz. her ay 2-2,5 gün one geliyor. sevgiler..

  15. hayır sevgili okyanus, aynı etki söz konusu olmaz. fakat büyüyen fazdaki gibi çok olumsuz bir durumla da karşılaşmazsınız.

    1. Ben uzun zamandır kozmik bakımın takipçisiyim. Yukarıda ikinci yorumda da yazmıştım. Ben baya kurtuldum. :))

      Bu ay ikinci seçeneği kullandım. 2 hafta olmasına rağmen kollarımdakiler çıktılar. Çıktı dediysem eskiye göre yine de çok çok az. Ama artık 2 ayda bir almaya alışınca fazla geliyor. :))))

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close